Hoce li rat?
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Hoce li rat?
Dakle, zastarjelu rusku tehnologiju.AssadNaPodmornici wrote:melkior wrote:Istina, Ukrajinci imaju jednu prednost, a ta je da su doma. Ali avionima ne mogu parirati. Ta invazija na Kijev neće izgledati kao napad JNA na Vukovar pa da se desi jedna Trpinjska cesta kao groblje tenkova. Ne, krenut će avioni udarajući na zgrade zapovjedništva vojske, političke institucije i predsjedničku palaču. Prije nego što uđu tenkovi u grad (ako i uđu), kazetnim bombama mogu slomiti svaki organizirani otpor stanovništva. Ok, nije humano, ali slažemo se da su humanizam i ljudska prava stvar prošlosti, zar ne? Liberali će doživjeti teško otrežnjenje svuda u Europi, Njemačka ionako sprema uvođenje obveznog cijepljenja.melkior wrote:Otpor ukrajinskog naroda Putina ne jebe, upravo zbog plina. Ratovao je i Napoleon u Rusiji, a onda se smrzao. Ratovali su i nacisti u Rusiji, a onda su zapeli u ruskoj zimi. Dolazi zima a vojska presječenih linija opskrbe i civilno stanovništvo koje se smrzava u gradovima. Prilično brutalno za moral obrane.RayMabus wrote:Nije problem u udaru nego je problem šta je to demokratski izabarana vlada i ima podršku i sve to da i napraviš imaš žestok otpor stanovništva i doslovno moraš držat toliko toga pod kontrolom a to iscrpljuje vojsku. To mu je vojno gledano najgora opcija a koja mu ne triba jer može grickat Zelenskog i čekat iduće izbore. Kad in zavrne plin a vani minus deset opametit će se pa neće više za idiota glasat.melkior wrote:Pravo je pitanje koliko su Ukrajinci zadovoljni sa svojom vlašću i koliko su spremni ginuti u slučaju ruske invazije. Pogotovo oni u Kijevu. Koliko ruskim tenkovima treba da dođu do Kijeva? Ako će biti bilo kakve invazije, smatram da će ići na Blitzkrieg, i da će udariti pravo u glavu.RayMabus wrote:Ovo nije izvedivo jer nije riječ o režimu nego o demokratski izabranoj vlasti pa će Ukri pružiti žestok otpor a on neće imat šta instalirat čak i da to tada osvoji a neće.melkior wrote:
4. Napadom na Ukrajinu, Putin se neće usredotočiti isključivo na Lugansk i Donetsk, već će ići na rušenje režima u Kijevu i postavljanje nove vlasti koja će se okrenuti od Zapada i napustiti mokre snove o ulasku u NATO.
Mora ovako grickat Zelenskog do idućih izbora pa možda dođe netko malo manje probritanski tj manje proturuski.
Ukraina ima hrpu s300 i sličnih sustava.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Onda je i tvoj strah od cijepljenja neutemeljen.AssadNaPodmornici wrote:melkior wrote:Ajmo ovako: od početka iduće godine sami ćete plaćati svoje testove, a ne poslodavac. Da vidim koliko vas se neće cijepiti? Ajmo dalje. Dan liječenja u bolnici od Covida košta 30 000. Država je na cjepivo ulupala duplo više para nego na Rafale, a antivakseri očekuju da se liječe khm, državnom trošku ako završe u bolnici. I to će se promijeniti.melkior wrote:Bojim se da ćeš se teško razočarati. Individualac u Europi, a pogotovo u Hrvatskoj je kurac od ovce, previše se ložiš na SAD. Kina i kineski državni kapitalizam rules. Naglasak na državni kapitalizam. Poduzetnici u Hrvatskoj velikom većinom su nesposobnjakovići, teški šljam a najveće unosne poslove dobivaju s općinom, gradom, županijom, državom. Zaboravi ti te američke republikanske mantre, kod nas je i privatno obrazovanje najobičnije sranje, preslikati Texas u Hrvatskoj nije baš tako lako moguće.AssadNaPodmornici wrote:Pirate wrote:epikur37 wrote:
dobro ovo je yoda sve podržavao i ložio..
trenutno je na novoj revoluciji ovoj anticijepiva..još malo kao beogradski otpor
Steta s obzirom da s gustom citam njegove analize potkrijepljene brojkama.
Ova prica oko korone mi je teska smaracina, nerazumna podjela u drustvu sa dijametralnim stavovima bez imalo sluha za drugu stranu da se cuje njeno misljenje i da prilika da se ista ta misljenja seciraju i rastumace sa raspolozivim saznanjima.
Što se tiče korone moje je mišljenje kao republikanca i desnicara, a temelji desne ideologije je to da indidivualac je jači od državi jer indidivualac bolje zna od države kako da vodi svoj život ili odgaja svoju djecu - sve što želim jest da me se pusti na miru.
Kralju ja sam se pokušao zaraziti i nisam uspio(jer sam prebolio prije) . Nudim 1000kn onome tko me uspije zaraziti. Neda mi se više o tome imaš drugu temu
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ne radi se o strahu radi se o principu. Eto dobili ste moje mišljenje oko ukraine pa i Kine i sirije što je čudno jer isto stajalište imam godinama ali eto
Da vas razočaram, jer su vas mediji po 668 put zadnjih par godina uspalili. Neće biti rata.
Odoh
Da vas razočaram, jer su vas mediji po 668 put zadnjih par godina uspalili. Neće biti rata.
Odoh
Ukrajina je kurac na biciklu. Kae as potamanili bi onu šaku jada, pri tome zaboravljajući da je šaka jada potamanila njih i potkraj kolovoza 2014. i onda opet u veljači 2015. Zarobili im pun kurac naoružanja, i on sad priča kak je Ukrajina u međuvrimenu popravila na tisuće tenkova i da su sad druga najveća vojska u Evropi.
Pa jedna Poljska da krine na Ukrajinu, obrisala bu dupe njome, a ne Rusija, jebo te.
Pa jedna Poljska da krine na Ukrajinu, obrisala bu dupe njome, a ne Rusija, jebo te.
Možda si čak i pravu,
Sve jedno neće biti rata
Sve jedno neće biti rata
Pa taj rat nije nikome u interesu, jedino angloameričkoj žgadiji...
znači ništa od toga...čak i da su ukri toliko ukurcu da nešto pokušaju, dobili bi po nosu i opet na isto.
znači ništa od toga...čak i da su ukri toliko ukurcu da nešto pokušaju, dobili bi po nosu i opet na isto.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kratak podatak što sam iskopa. Ukri su popravili par desetaka T-72, par desetaka T-80 (i to stara BV inačica, jerbo Oplot jak sporo ide), i možda digli stotinjak T-64B na Bulat standard. To je sve kaj su uradili, ali to je sve idalje junk. Jedan ruski T-80BVM vridi više neg dva oplota. Da ne govorim o T-90M inačici. Naj bacat patke
epikur37 wrote:Pa taj rat nije nikome u interesu, jedino angloameričkoj žgadiji...
Pa točno.
Zato ništa od rata
Ne odgovara nikome.
Ključaj temu vozi dalje
AssadNaPodmornici- Posts : 22269
2018-06-14
AlfaOmega wrote:Kratak podatak što sam iskopa. Ukri su popravili par desetaka T-72, par desetaka T-80 (i to stara BV inačica, jerbo Oplot jak sporo ide), i možda digli stotinjak T-64B na Bulat standard. To je sve kaj su uradili, ali to je sve idalje junk. Jedan ruski T-80BVM vridi više neg dva oplota. Da ne govorim o T-90M inačici. Naj bacat patke
Ako si ti izvuka is a takve broj realnost je puta 3x minimalno što ih onda opet stavlja u drugu najveću tenkovsku silu u Europi.
Sve jedno ništa od rata. To je najbitnie. Navijam za Ukrainu i kao navijač ukraine mislim da bi trebali žešće ići na pregovore ili barem pojačati udare dronovima i artiljerijom na Ruse u onoj regiji. Taman ih rokaš da im od života napraviš pakao a da ne isprovociraš Putina. Pa onda pregovori i okončati rat.
Taj glupi rat.
Pravog rata neće biti idemo cay
U rat ce moci samo oni s covid potvrdom.
Nece se dopustiti izvlacenje na ratne uvjete.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:U rat ce moci samo oni s covid potvrdom.
Mi koji smo genetski poboljšani ostajemo kao rezerva za rasplod.
Zastarjeli genski modeli morat će podnijeti boj..:p
2015-08-06
Neka se malo za Novu godinu puškaraju. Da proslave. Moraju se malo i cijevi očistit.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Epi s 5 doza moze na razminiravanje, njemu nista ne moze biti :)dijagram wrote:U rat ce moci samo oni s covid potvrdom.
Napit će se votke pa će pucat u prazno za Novu godinu. To će bit cili rat. Do iduće Nove godine, opet ista šema.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Haha.epikur37 wrote:dijagram wrote:U rat ce moci samo oni s covid potvrdom.
Mi koji smo genetski poboljšani ostajemo kao rezerva za rasplod.
Zastarjeli genski modeli morat će podnijeti boj..:p
Sto suprotstaviti prirodnom zdravom genu.
Naravno, nista.
dijagram-
2015-08-09
Noor wrote:Epi s 5 doza moze na razminiravanje, njemu nista ne moze biti :)dijagram wrote:U rat ce moci samo oni s covid potvrdom.
Čim sam spomenuo rasplod ti se javljaš.
2015-08-06
Poslat ce ga plenki da brani ukrajinu od rusa:)Noor wrote:Epi s 5 doza moze na razminiravanje, njemu nista ne moze biti :)dijagram wrote:U rat ce moci samo oni s covid potvrdom.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Poslat ce ga plenki da brani ukrajinu od rusa:)Noor wrote:Epi s 5 doza moze na razminiravanje, njemu nista ne moze biti :)dijagram wrote:U rat ce moci samo oni s covid potvrdom.
Taj dio politike, hercegbosanski kokus u hdz-u ne podržava.
To sam jasno rekoa grliću i radmanu.
2015-08-06
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Ako Zapad neće - ima ko hoće!
» Oni hoće da se odcijepe,mi kao ne damo
» Srbi hoće Unu
» Hoce'l bit rata?
» SPD hoće „porez za bogate“
» Oni hoće da se odcijepe,mi kao ne damo
» Srbi hoće Unu