Hoce li rat?
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Hoce li rat?
Šta se mene tiče sve je ok. Točno ako kako sam i sam isplanirao.
Idući izbori u Ukrajini 2024 a tad istiće i ugovor o plinu itd a to znači do tada ih držat u pat poziciji.
Americi se šalje znak da gubi na šahovskoj ploći.
Jebo te KOMŠIĆ.
Idući izbori u Ukrajini 2024 a tad istiće i ugovor o plinu itd a to znači do tada ih držat u pat poziciji.
Americi se šalje znak da gubi na šahovskoj ploći.
Jebo te KOMŠIĆ.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Smatra također, s obzirom, kako kaže na mogućnosti i ograničenja ruske vojske poglavito po pitanju logistike, da cijela Ukrajina nije ugrožena, već samo njen istok i jugoistok ali ne i zapad te zemlje.
-
https://www.geopolitika.news/vijesti/ex-zapovjednik-americkih-snaga-u-europi-rusi-nece-zauzeti-zapad-ukrajine/
-
https://www.geopolitika.news/vijesti/ex-zapovjednik-americkih-snaga-u-europi-rusi-nece-zauzeti-zapad-ukrajine/
2014-04-11
Strateški cilj Moskve je pokazati Zapadu da je Ukrajina propala država, u koju se ne isplati ulagati i produbljivati integracije, bilo unutar EU ili NATO-a, smatra američki umirovljeni general.
2014-04-11
Najveća je važnosti ipak jedinstveni stav NATO-a, SAD-a, Francuske i Njemačke koji sada upozoravaju Kremlj na neprihvatljivost agresije, navodi Hodges i zaključuje kako bi „SAD također trebale jasnije dati do znanja europskim saveznicima da će ih podržati opskrbom plina ako bude potrebno“.
2014-04-11
Ukrajina neće u EU jer ima puno stanovnika a na toliki broj ljudi daje i dosta zastupnika u EU parlament i to bi poremetilo neke omjere i onda neke države poput Francuske, Njemačke i Italije ne bi bile tu toliko dominantne itd.
Uglavnom šta se toga tiče u Moskvi mogu mirno spavat.
Uglavnom šta se toga tiče u Moskvi mogu mirno spavat.
2014-04-11
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Ako Zapad neće - ima ko hoće!
» Oni hoće da se odcijepe,mi kao ne damo
» Srbi hoće Unu
» Hoce'l bit rata?
» SPD hoće „porez za bogate“
» Oni hoće da se odcijepe,mi kao ne damo
» Srbi hoće Unu
» Hoce'l bit rata?