Hoce'l bit rata?
Page 1 of 1
Hoce'l bit rata?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Re: Hoce'l bit rata?
Sto vi mislite?
Men'se cini da ce rata bit. A vama?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ako ovo nije dokaz srpske nevinosti ne znam, sto jest.
Jasno je ko dan tko je dobar, los i zahrdjao.
Jasno je ko dan tko je dobar, los i zahrdjao.
dijagram-
2015-08-09
bit ce ga posvuda, samo je pitanje kadakic wrote:bit će, al u Bosni..
dijagram-
2015-08-09
pa sad, da, sukoba će bit dok je ljudi ovakvi-kakvi su uvijek i bili, manjeg intenziteta ili višeg..
human nature pursues strife..
naravnokic wrote:pa sad, da, sukoba će bit dok je ljudi ovakvi-kakvi su uvijek i bili, manjeg intenziteta ili višeg..
dijagram-
2015-08-09
trebalo bi, ovo ne valja po pizde ladne vode.flumen wrote:Sto vi mislite?
danni1-
2014-04-16
Regoč-
2015-08-21
Bzvz.... rat je trajno stanje i apsolutni specifikum ljudske vrste. o ratu se tijekom mirnodopskih razdoblja raspravlja na svim društvenim razinama u kontinuitetu sa u pravilu javno izraženim ciljevima posvećenim miru a u pozadini opet u pravilu se uvijek radi o razradi detalja vezanih za neki budući rat...
2015-08-08
nema..kaplje krv sa zuba...michaellcmacha wrote:Bzvz.... rat je trajno stanje i apsolutni specifikum ljudske vrste. o ratu se tijekom mirnodopskih razdoblja raspravlja na svim društvenim razinama u kontinuitetu sa u pravilu javno izraženim ciljevima posvećenim miru a u pozadini opet u pravilu se uvijek radi o razradi detalja vezanih za neki budući rat...
Guest- Guest
Ja sam za mir, ali da bi mir bio kakav ja želim, moram ratovati. Bismark
E zelim i ja svasta pa je nemoguce..i ne bih bas ratova da sve prilagodim sebi..presebicno je..
Guest- Guest
Similar topics
» Kraus: Poviješću Domovinskog rata manipulira se kao i onom Drugog svjetskog rata
» Srbija i Kosovo na rubu rata?!Suljo sazvao hitnu sjednicu a analiticari:Pristinska platforma je neformalna objava rata
» PAS RATA
» PAS RATA
» Rat prije rata
» Srbija i Kosovo na rubu rata?!Suljo sazvao hitnu sjednicu a analiticari:Pristinska platforma je neformalna objava rata
» PAS RATA
» PAS RATA
» Rat prije rata
Page 1 of 1