Korona novosti i spoznaje
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
ebenica wrote:a ti u svijetu multinacionalnih kompanija znaš tko je vlasnik koga? tko je glavni shareholder i zašto bi neke kompanije donosile odluke koje na prvu nemaju nikakvog smisla?pokerjocker wrote:
o obrazovanju i inteligenciji( što nema blage veze jedno s drugim) trubiš danima jedino ti. da si imalo inteligentan ne bi olako lupetao kao i ostatak ekipe bez da promisliš o slijedećem:
Ivermectin proizvodi (jedan od) francuski div Merc, multinacionalna kompanija kojoj je glavni interes zarada. Mislim da se oko toga možemo složiti. Ta kompanija bi uočila priliku na tržištu i utrostručila profit masovnom prodajom Ivermektina. Platili bi ne znam koliko studija koje dokazuju djelotvornost lijeka. Oni sami izjavljuju da lijek ne djeluje na covid 19 i time sami sebi, kao i dioničarima, smanjuju zaradu. Logično, zar ne? Daj malo iskoristi tu silnu inteligenciju pa promisli o tome.
iskoristi malo svoju inteligenciju pa razmišljaj. al to je nemoguće :/ ti si jebeno imbecilan.
edit: au shit, kak ćemo ovo preživjet :/
https://www.trtworld.com/magazine/who-owns-the-world-s-largest-pharmaceutical-companies-42983
ti si stvarno glup ko racku. naporan u 3 pm. odi premotat tu tikvu što si slupao i daj se prestani plest pod noge. evo ti kost pa se zabavljaj. woooooof
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
zijev. kretenu.pokerjocker wrote:ebenica wrote:a ti u svijetu multinacionalnih kompanija znaš tko je vlasnik koga? tko je glavni shareholder i zašto bi neke kompanije donosile odluke koje na prvu nemaju nikakvog smisla?pokerjocker wrote:
o obrazovanju i inteligenciji( što nema blage veze jedno s drugim) trubiš danima jedino ti. da si imalo inteligentan ne bi olako lupetao kao i ostatak ekipe bez da promisliš o slijedećem:
Ivermectin proizvodi (jedan od) francuski div Merc, multinacionalna kompanija kojoj je glavni interes zarada. Mislim da se oko toga možemo složiti. Ta kompanija bi uočila priliku na tržištu i utrostručila profit masovnom prodajom Ivermektina. Platili bi ne znam koliko studija koje dokazuju djelotvornost lijeka. Oni sami izjavljuju da lijek ne djeluje na covid 19 i time sami sebi, kao i dioničarima, smanjuju zaradu. Logično, zar ne? Daj malo iskoristi tu silnu inteligenciju pa promisli o tome.
iskoristi malo svoju inteligenciju pa razmišljaj. al to je nemoguće :/ ti si jebeno imbecilan.
https://www.trtworld.com/magazine/who-owns-the-world-s-largest-pharmaceutical-companies-42983
ti si stvarno glup ko racku. naporan u 3 pm. odi premotat tu tikvu što si slupao i daj se prestani plest pod noge. evo ti kost pa se zabavljaj. woooooof
Guest- Guest
Sovak wrote:
E pa ovak ... serem vam se na vaše IQ-e
budaletine, panjevi i bleferi bez pokrića. budi siguran da osoba visoke inteligencije sasvim sigurno istu neće naglašavati, a još manje analizirati tvoju.
2017-09-13
darth_vader likes this post
ebenica wrote:zijev. kretenu.pokerjocker wrote:ebenica wrote:a ti u svijetu multinacionalnih kompanija znaš tko je vlasnik koga? tko je glavni shareholder i zašto bi neke kompanije donosile odluke koje na prvu nemaju nikakvog smisla?pokerjocker wrote:
napuši se jaja
2017-09-13
zijev. imbecilu. daj nam još malo piši o čemu si ti sve još razmišljao. duže od 2 sekunde.pokerjocker wrote:ebenica wrote:zijev. kretenu.pokerjocker wrote:ebenica wrote:a ti u svijetu multinacionalnih kompanija znaš tko je vlasnik koga? tko je glavni shareholder i zašto bi neke kompanije donosile odluke koje na prvu nemaju nikakvog smisla?pokerjocker wrote:
napuši se jaja
Guest- Guest
normalno da biram koga ću slušati. naveo sam primjer osoba koje ne bih slušao i primjer osoba koje bih slušao. ti, epi, ero,glupkokurac ili falivate luđački, ili trolate, nitko ne stavlja nikakve argumente, a ako tko stavi razbiju vam se argumenti odmah jer su šuplji ko švicarski sir. to i jest cilj rasprave općenito u životu. zapravo ovo je super. šteta što su koronafašisti tako banirali Lauca, prestrašili ostale itd..pokerjocker wrote:navezao si se na raspravu o ivermektinu. isto tako i mene boli briga što ćete piti ili ne, ali ukazujem na nelogičnosti koje ovdje stavljate i stvarate krivu sliku ljudima. osobi prosječne inteligencije bi štošta bilo upitno, a kamoli nekom tko je navodno superinteligentan.AssadNaPodmornici wrote:Da si ti dovoljno inteligentan shvatio bi da mene osobno boli kurac za taj iverkurac kako se zove. 99.7 % ljudi preživi ovo, a oni ispod 50 godina ako su zdravi ili osjete kao prehladu ili eventualno kao gripu.
Neman pojma šta je taj iverkurac i ne zanima me.
Ja sam prebolio i samo želim da me corona sektaši i fašisti ostave na miru.
A da moram birati koga da slušam - tebe, epija, Nenada jarića sa indexa (srednja stručna sprema), pericu Jihadia sa indexa (fakultet politike), ili gnjeca, slovoslagara, (visoko obrazovani iz područja matematike i statistike), naravno da bi njih slušao
tip:nemoj birati koga ćeš slušati, razmišljaj svojom glavom.
zato je super što ljudi imaju internet, forume da se informiraju, ogormna je razlika realno čitati vaše postove pa onda postove slovoslagara koji prouči kompleksnu materiju(a ima i inteligencije i obrazovanje za to) i onda to prevede na jednostavan seljački jezik razumljiv prosječnom čobanu.
do sada su neka njegova predviđanja pokazala brutalno točnim , čak i točnijim nego što sam ja očekivao da će biti. normalno da ću takvu osobu čitati i informirati se od nje.
vi ostali bez uvrede ili ne možete žvakati takvu materiju , ili vam se neda, pa se bavite ili trolanjem ili upijate propagandu od novinara srednje stručne spreme i to koristite kao argument. naravno u slobodnoj raspravi gdje nema cenzure , to se razbije.
zato unatoč pustoj medijskoj mašineriji, propagandi sa medija, cenzuri - doslovno obični ljudi (od radnika iz vulkanizera do visokoobrazovane osobe) se sprdaju sa corona-sektašima
n_razbojnik likes this post
Meanwhile in Gibraltar:
Coronavirus Cases:
7,248
Deaths:
98
Jedno od najboljih, ako ne i najbolje procijepljeno mjesto na svijetu!
Kako sad to?
Evo, neka neki bistric ovo pojasni. Kad smo kod nelogicnosti i razmisljanja vlastitom bundevom...
Coronavirus Cases:
7,248
Deaths:
98
Kako sad to?
Evo, neka neki bistric ovo pojasni. Kad smo kod nelogicnosti i razmisljanja vlastitom bundevom...
Guest- Guest
da, navodno je stigao u bolnicu vec u zadnjem stadiju korone
evo ne zelim se baviti marketingom, ali trebamo realno spomenuti i mogucnost ovih fenomena
vjerojatno zato kaj su mu rekli da je supermen, da mu više ne može biti ništa...i vjerojatno mu tijelo našopano lijekom nije na vrijeme pokazalo rane simptome nego kad je već bilo kasno da mu pomognu. ili su mu možda čak i rekli ako je i imao simptome da nema opasnosti pošto je cijepljen, da mu je samo malo tlak pao. 'oće to sa klimatskim promjenama.kic wrote:
zašto ja, pa cijepio sam se..
Guest- Guest
Općenito to je sve preprisutno u medijima.
Vrhunac četvrtog vala je čini se prošao.
Mjere su uravnotežene, a i cjepiva ima.
Neka zdravstvena zaštita i epidemiološka služba radi svoj posao.
Ekipa iz Mosta i ostatak guraju svoju referendumsku inicijativu, ako skupe potpise, neka vox populi kaže svoje. Pri čemu osobno uopće ne sumnjam da većina građana podržava epidemiološke mjere. Kao i u Švicarskoj.
Dalja politizacija ili radikalizacija ovog pitanja nema nikakve koristi, premda sam referundum i inicijativa oko njega diže nešto prašine.
Ali evo, hic rhodos hic salta.
Vrhunac četvrtog vala je čini se prošao.
Mjere su uravnotežene, a i cjepiva ima.
Neka zdravstvena zaštita i epidemiološka služba radi svoj posao.
Ekipa iz Mosta i ostatak guraju svoju referendumsku inicijativu, ako skupe potpise, neka vox populi kaže svoje. Pri čemu osobno uopće ne sumnjam da većina građana podržava epidemiološke mjere. Kao i u Švicarskoj.
Dalja politizacija ili radikalizacija ovog pitanja nema nikakve koristi, premda sam referundum i inicijativa oko njega diže nešto prašine.
Ali evo, hic rhodos hic salta.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
violator wrote:Meanwhile in Gibraltar:
Coronavirus Cases:
7,248
Deaths:
98
Kako sad to?
Nista? Regija s 99% cijepljenog pucanstva i preko 40% docijepljenih ne izaziva neki komentar? Mozete puknut' i koji mem, nije problem .
Guest- Guest
violator wrote:violator wrote:Meanwhile in Gibraltar:
Coronavirus Cases:
7,248
Deaths:
98
Kako sad to?
Nista? Regija s 99% cijepljenog pucanstva i preko 40% docijepljenih ne izaziva neki komentar? Mozete puknut' i koji mem, nije problem .
22.02. je bilo 91
po ovome: https://www.worldometers.info/coronavirus/country/gibraltar/
kolika je tad bila procijepljenost? nezz
a lako moguće da mu je i cijepvio sjebalo imunitet.ebenica wrote:vjerojatno zato kaj su mu rekli da je supermen, da mu više ne može biti ništa...i vjerojatno mu tijelo našopano lijekom nije na vrijeme pokazalo rane simptome nego kad je već bilo kasno da mu pomognu. ili su mu možda čak i rekli ako je i imao simptome da nema opasnosti pošto je cijepljen, da mu je samo malo tlak pao. 'oće to sa klimatskim promjenama.kic wrote:
zašto ja, pa cijepio sam se..
jer već svi znamo da ovo cijepivo većinu donekle štiti, međutim postoji dosta značajan postotak ljudi koje i sjebe.
kako je rekao slovoslagar prije su cijepiva koja smo svi primili - za par stotina puta manje nuspojave micali sa tržišta, a sada sa ovim forsiraju cijepljenje svakoga
AssadNaPodmornici- Posts : 22272
2018-06-14
ebenica wrote:
i ova žena, molekularni-biolog sa 30 godina iskustva je to lijepo objasnila:
dovoljna je prva rečenica
i ne trebaš biti epidemiolog da to razumiješ....glatko možeš biti i šloser i tokar i frizerka.
e, da... i bauštelka
AssadNaPodmornici wrote:Ovdje doslovno ide onaj "meme" gdje je ekipa prosječne inteligencije najžešće za mjere itd... Nađem ga posli
Ja ga imam, šaljem ga nonstop :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Yes, please do read it. https://t.co/ADByB8uyEc
— Brit Hume (@brithume) December 1, 2021
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
kic likes this post
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje