ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 19 of 50 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 19 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by pokerjocker 1/12/2021, 15:03

ebenica wrote:
pokerjocker wrote:

o obrazovanju i inteligenciji( što nema blage veze jedno s drugim) trubiš danima jedino ti.  da si imalo inteligentan ne bi olako lupetao kao i ostatak ekipe bez da promisliš o slijedećem:

Ivermectin proizvodi (jedan od) francuski div Merc, multinacionalna kompanija kojoj je glavni interes zarada. Mislim da se oko toga možemo složiti. Ta kompanija bi uočila priliku na tržištu i  utrostručila  profit masovnom prodajom Ivermektina. Platili bi ne znam koliko studija koje dokazuju djelotvornost lijeka. Oni sami izjavljuju da lijek ne djeluje na covid 19 i time sami sebi, kao i dioničarima, smanjuju zaradu. Logično, zar ne? Daj malo iskoristi tu silnu inteligenciju pa promisli o tome.
a ti u svijetu multinacionalnih kompanija znaš tko je vlasnik koga? tko je glavni shareholder i zašto bi neke kompanije donosile odluke koje na prvu nemaju nikakvog smisla?
iskoristi malo svoju inteligenciju pa razmišljaj. al to je nemoguće :/ ti si jebeno imbecilan.

edit: au shit, kak ćemo ovo preživjet :/
https://www.trtworld.com/magazine/who-owns-the-world-s-largest-pharmaceutical-companies-42983

ti si stvarno glup ko racku. naporan u 3 pm.  odi premotat tu tikvu što si slupao  i daj se prestani plest pod noge. evo ti kost pa se zabavljaj. woooooof

pokerjocker

2017-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 1/12/2021, 15:04

pokerjocker wrote:
ebenica wrote:
pokerjocker wrote:

o obrazovanju i inteligenciji( što nema blage veze jedno s drugim) trubiš danima jedino ti.  da si imalo inteligentan ne bi olako lupetao kao i ostatak ekipe bez da promisliš o slijedećem:

Ivermectin proizvodi (jedan od) francuski div Merc, multinacionalna kompanija kojoj je glavni interes zarada. Mislim da se oko toga možemo složiti. Ta kompanija bi uočila priliku na tržištu i  utrostručila  profit masovnom prodajom Ivermektina. Platili bi ne znam koliko studija koje dokazuju djelotvornost lijeka. Oni sami izjavljuju da lijek ne djeluje na covid 19 i time sami sebi, kao i dioničarima, smanjuju zaradu. Logično, zar ne? Daj malo iskoristi tu silnu inteligenciju pa promisli o tome.
a ti u svijetu multinacionalnih kompanija znaš tko je vlasnik koga? tko je glavni shareholder i zašto bi neke kompanije donosile odluke koje na prvu nemaju nikakvog smisla?
iskoristi malo svoju inteligenciju pa razmišljaj. al to je nemoguće :/ ti si jebeno imbecilan.

https://www.trtworld.com/magazine/who-owns-the-world-s-largest-pharmaceutical-companies-42983

ti si stvarno glup ko racku. naporan u 3 pm.  odi premotat tu tikvu što si slupao  i daj se prestani plest pod noge. evo ti kost pa se zabavljaj. woooooof
zijev. kretenu. :coffee
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by pokerjocker 1/12/2021, 15:06

Sovak wrote:
E pa ovak ...  serem vam se na vaše IQ-e  

budaletine, panjevi i bleferi bez pokrića. budi siguran da osoba visoke inteligencije  sasvim sigurno istu neće naglašavati, a još manje analizirati tvoju.
pokerjocker
pokerjocker

2017-09-13

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by pokerjocker 1/12/2021, 15:08

ebenica wrote:
pokerjocker wrote:
ebenica wrote:
pokerjocker wrote:

napuši se jaja
pokerjocker
pokerjocker

2017-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 1/12/2021, 15:10

pokerjocker wrote:
ebenica wrote:
pokerjocker wrote:
ebenica wrote:
pokerjocker wrote:

napuši se jaja
zijev. imbecilu. daj nam još malo piši o čemu si ti sve još razmišljao. duže od 2 sekunde. :coffee
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 1/12/2021, 15:11

pokerjocker wrote:
AssadNaPodmornici wrote:Da si ti dovoljno inteligentan shvatio bi da mene osobno boli kurac za taj iverkurac kako se zove. 99.7 % ljudi preživi ovo, a oni ispod 50 godina ako su zdravi ili osjete kao prehladu ili eventualno kao gripu.
Neman pojma šta je taj iverkurac i ne zanima me.
Ja sam prebolio i samo želim da me corona sektaši i fašisti ostave na miru.
A da moram birati koga da slušam - tebe, epija, Nenada jarića sa indexa (srednja stručna sprema), pericu Jihadia sa indexa (fakultet politike), ili gnjeca, slovoslagara, (visoko obrazovani iz područja matematike i statistike), naravno da bi njih slušao
navezao si se na raspravu o ivermektinu. isto tako i mene boli briga što ćete piti ili ne, ali ukazujem na nelogičnosti koje ovdje stavljate i stvarate krivu sliku ljudima. osobi prosječne inteligencije bi štošta bilo upitno, a kamoli nekom tko je navodno superinteligentan. 

tip:nemoj birati koga ćeš slušati, razmišljaj svojom glavom.
normalno da biram koga ću slušati. naveo sam primjer osoba koje ne bih slušao i primjer osoba koje bih slušao. ti, epi, ero,glupkokurac  ili falivate luđački, ili trolate, nitko ne stavlja nikakve argumente, a ako tko stavi razbiju vam se argumenti odmah jer su šuplji ko švicarski sir. to i jest cilj rasprave općenito u životu. zapravo ovo je super. šteta što su koronafašisti tako banirali Lauca, prestrašili ostale itd.. 

zato je super što ljudi imaju internet, forume da se informiraju,  ogormna je razlika realno čitati vaše postove pa onda postove slovoslagara koji prouči kompleksnu materiju(a ima i inteligencije i obrazovanje za to) i onda to prevede na jednostavan seljački jezik razumljiv prosječnom čobanu. 

do sada su neka njegova predviđanja pokazala brutalno točnim , čak i točnijim nego što sam ja očekivao da će biti. normalno da ću takvu osobu čitati i informirati se od nje.

vi ostali bez uvrede ili ne možete žvakati takvu materiju , ili vam se neda, pa se bavite ili trolanjem ili upijate propagandu od novinara srednje stručne spreme i to koristite kao argument. naravno u slobodnoj raspravi gdje nema cenzure , to se razbije.

zato unatoč pustoj medijskoj mašineriji, propagandi sa medija, cenzuri - doslovno obični ljudi (od radnika iz vulkanizera do visokoobrazovane osobe) se sprdaju sa corona-sektašima

2018-06-14

n_razbojnik likes this post

Back to top Go down

Post by kic 1/12/2021, 15:19

Korona novosti i spoznaje - Page 19 Receiv56

iz druge ruke sam čuo, da je 42 godišnjak 2 puta cijepljen, i da je ponavljao neprestano: zašto ja, pa cijepio sam se..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 1/12/2021, 15:21

Meanwhile in Gibraltar:

Coronavirus Cases:
7,248

Deaths:
98

Jedno od najboljih, ako ne i najbolje procijepljeno mjesto na svijetu!

Kako sad to?

Evo, neka neki bistric ovo pojasni. Kad smo kod nelogicnosti i razmisljanja vlastitom bundevom...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/12/2021, 15:26

kic wrote:

iz druge ruke sam čuo, da je 42 godišnjak 2 puta cijepljen, i da je ponavljao neprestano: zašto ja, pa cijepio sam se..

Hospitalizirani? Na respiratorima?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 1/12/2021, 15:29

violator wrote:
kic wrote:

Hospitalizirani?

da, navodno je stigao u bolnicu vec u zadnjem stadiju korone

evo ne zelim se baviti marketingom, ali trebamo realno spomenuti i mogucnost ovih fenomena
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 1/12/2021, 15:31

kic wrote:
zašto ja, pa cijepio sam se..
vjerojatno zato kaj su mu rekli da je supermen, da mu više ne može biti ništa...i vjerojatno mu tijelo našopano lijekom nije na vrijeme pokazalo rane simptome nego kad je već bilo kasno da mu pomognu. ili su mu možda čak i rekli ako je i imao simptome da nema opasnosti pošto je cijepljen, da mu je samo malo tlak pao. 'oće to sa klimatskim promjenama.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 1/12/2021, 15:43

Općenito to je sve preprisutno u medijima.

Vrhunac četvrtog vala je čini se prošao.

Mjere su uravnotežene, a i cjepiva ima.

Neka zdravstvena zaštita i epidemiološka služba radi svoj posao.

Ekipa iz Mosta i ostatak guraju svoju referendumsku inicijativu, ako skupe potpise, neka vox populi kaže svoje. Pri čemu osobno uopće ne sumnjam da većina građana podržava epidemiološke mjere. Kao i u Švicarskoj.

Dalja politizacija ili radikalizacija ovog pitanja nema nikakve koristi, premda sam referundum i inicijativa oko njega diže nešto prašine.

Ali evo, hic rhodos hic salta.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 1/12/2021, 15:45

violator wrote:Meanwhile in Gibraltar:

Coronavirus Cases:
7,248

Deaths:
98

Kako sad to?

Evo, neka neki bistric ovo pojasni. Kad smo kod nelogicnosti i razmisljanja vlastitom bundevom...

Nista? Regija s 99% cijepljenog pucanstva i preko 40% docijepljenih ne izaziva neki komentar? Mozete puknut' i koji mem, nije problem .
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 1/12/2021, 15:53

violator wrote:
violator wrote:Meanwhile in Gibraltar:

Coronavirus Cases:
7,248

Deaths:
98

Kako sad to?

Nista? Regija s 99% cijepljenog pucanstva i preko 40% docijepljenih ne izaziva neki komentar? Mozete puknut' i koji mem, nije problem .

22.02. je bilo 91

po ovome: https://www.worldometers.info/coronavirus/country/gibraltar/

kolika je tad bila procijepljenost? nezz
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 1/12/2021, 16:05

ebenica wrote:
kic wrote:
zašto ja, pa cijepio sam se..
vjerojatno zato kaj su mu rekli da je supermen, da mu više ne može biti ništa...i vjerojatno mu tijelo našopano lijekom nije na vrijeme pokazalo rane simptome nego kad je već bilo kasno da mu pomognu. ili su mu možda čak i rekli ako je i imao simptome da nema opasnosti pošto je cijepljen, da mu je samo malo tlak pao. 'oće to sa klimatskim promjenama.
a lako moguće da mu je i cijepvio sjebalo imunitet. 

jer već svi znamo da ovo cijepivo većinu donekle štiti, međutim postoji dosta značajan postotak ljudi koje i sjebe. 
kako je rekao slovoslagar prije su cijepiva koja smo svi primili - za par stotina puta manje nuspojave micali sa tržišta, a sada sa ovim forsiraju cijepljenje svakoga
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Noor 1/12/2021, 16:11

ebenica wrote:
i ova žena, molekularni-biolog sa 30 godina iskustva je to lijepo objasnila:

dovoljna je prva rečenica :tu
i ne trebaš biti epidemiolog da to razumiješ....glatko možeš biti i šloser i tokar i frizerka.

e, da... i bauštelka

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Hektorović 1/12/2021, 16:18

AssadNaPodmornici wrote:Ovdje doslovno ide onaj "meme" gdje je ekipa prosječne inteligencije najžešće za mjere itd... Nađem ga posli

Ja ga imam, šaljem ga nonstop :D
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 1/12/2021, 16:19

Hektorović
Hektorović

2018-04-10

kic likes this post

Back to top Go down

Post by Hektorović 1/12/2021, 16:22

kic wrote:

Visoki viralni load a očito podložan, nema tu pomoći od ovakvog cijepiva...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 1/12/2021, 16:23

Hektorović wrote:
AssadNaPodmornici wrote:Ovdje doslovno ide onaj "meme" gdje je ekipa prosječne inteligencije najžešće za mjere itd... Nađem ga posli

evo doslovno, najgore od svega ovo je i realna situacija u real lifu

Korona novosti i spoznaje - Page 19 Datame10
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Hektorović likes this post

Back to top Go down

Post by Hektorović 1/12/2021, 16:25

AssadNaPodmornici wrote:
Hektorović wrote:

evo doslovno, najgore od svega ovo je i realna situacija u real lifu

Korona novosti i spoznaje - Page 19 Datame10

To je to. Dunning-Kruger efekt.

Korona novosti i spoznaje - Page 19 1231px-Dunning–Kruger_Effect_01.svg
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content