ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 15 of 50 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 15 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by Guest 30/11/2021, 19:32

Noor wrote:
Gnječ wrote:
Noor wrote:zarazili ih iz bazena nezaraženih DD:

zašto WHO šuti i laže? ovo njihovo psihopatsko ponašanje će eskalirati u otvoreni oružani sukob i krvoproliće. sa kojom skrivenom namjerom su optužili Botswanu da se tamo omikron soj nastao kad je to brutalna laž? taj soj su doveli u Botswanu zaraženi diplomati koji su full vakcinirani. zašto WHO ne kaže odakle su ta četvorica diplomata? i zašto ako je taj soj nastao u UK niti jedan virolog nije objavio to otkriće nego se čekalo da se otkrije u Botswani. kaj su doktori u Botswani inteligentniji od amera i britsa? očito jesu. ili su već duže vrijeme znali za taj omikron soj samo su čekali priliku da optuže neku zemlju trećeg svijeta.

bit će krvi do grla.

zašto to Botswana ne kaže, to mene zanima...odakle su došli? zašto šute, kao što si rekao, u ovakvim situacijama diplomatske tajne ne smije biti..

očito su ucijenjeni. ogroman je napredak što su se uopće usudili izaći sa tim podatkom u javnost službeno da su 4 diplomata donijeli omikron soj virusa u Botswanu jer inače bi faktčekeri i ostala bulumenta psihopata pisali da su se ti diplomati zarazili u Botswani.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 30/11/2021, 19:37

Gnječ wrote:
Noor wrote:
Gnječ wrote:
Noor wrote:zarazili ih iz bazena nezaraženih DD:

zašto WHO šuti i laže? ovo njihovo psihopatsko ponašanje će eskalirati u otvoreni oružani sukob i krvoproliće. sa kojom skrivenom namjerom su optužili Botswanu da se tamo omikron soj nastao kad je to brutalna laž? taj soj su doveli u Botswanu zaraženi diplomati koji su full vakcinirani. zašto WHO ne kaže odakle su ta četvorica diplomata? i zašto ako je taj soj nastao u UK niti jedan virolog nije objavio to otkriće nego se čekalo da se otkrije u Botswani. kaj su doktori u Botswani inteligentniji od amera i britsa? očito jesu. ili su već duže vrijeme znali za taj omikron soj samo su čekali priliku da optuže neku zemlju trećeg svijeta.

bit će krvi do grla.

zašto to Botswana ne kaže, to mene zanima...odakle su došli? zašto šute, kao što si rekao, u ovakvim situacijama diplomatske tajne ne smije biti..

očito su ucijenjeni. ogroman je napredak što su se uopće usudili izaći sa tim podatkom u javnost službeno da su 4 diplomata donijeli  omikron soj virusa u Botswanu jer inače bi faktčekeri i ostala bulumenta psihopata pisali da su se ti diplomati zarazili u Botswani.
ili ih licemjerna bijela europska gamad smatra majmunima, koji se neće usuditi pisnuti, a i ako pisnu, poklopit će ih u trenu

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 30/11/2021, 19:38

a da ja nisam išao istraživati (kadse već i onom hrvatskom imunologu upalila lampica rekao da mu nešto tu ne štima kako je moguće da se taj omikron soj odmah našao u svim djelovima svijeta) stvar bi prošla nezamjećeno faktčekeri bi to demantirali svojim autoritetom ko ljubo debil koji misli da vakcina cirkulira po tijelu i tako štiti od zaraze ali kako prolazi vrijeme vakcina se troši i onda samo treba nadolit malo vakcine i eto. kao ulje u motoru. i takav pasji sin se ovdje nametnuo kao neki faktčeker. jeboteled.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 30/11/2021, 19:46

Gnječ wrote:a da ja nisam išao istraživati (kadse već i onom hrvatskom imunologu upalila lampica rekao da mu nešto tu ne štima kako je moguće da se taj omikron soj odmah našao u svim djelovima svijeta) stvar bi prošla nezamjećeno faktčekeri bi to demantirali svojim autoritetom ko ljubo debil koji misli da vakcina cirkulira po tijelu i tako štiti od zaraze ali kako prolazi vrijeme vakcina se troši i onda samo treba nadolit malo vakcine i eto. kao ulje u motoru. i takav pasji sin se ovdje nametnuo kao neki faktčeker. jeboteled.

pošalji info nekome tko će to i objaviti, argumente imaš

2017-10-06

Back to top Go down

Post by dijagram 30/11/2021, 20:07

Gnječ wrote:a da ja nisam išao istraživati (kadse već i onom hrvatskom imunologu upalila lampica rekao da mu nešto tu ne štima kako je moguće da se taj omikron soj odmah našao u svim djelovima svijeta) stvar bi prošla nezamjećeno faktčekeri bi to demantirali svojim autoritetom ko ljubo debil koji misli da vakcina cirkulira po tijelu i tako štiti od zaraze ali kako prolazi vrijeme vakcina se troši i onda samo treba nadolit malo vakcine i eto. kao ulje u motoru. i takav pasji sin se ovdje nametnuo kao neki faktčeker. jeboteled.
Meni je najjaca izjava farmaceuta da imaju gotovo spremna cjepiva za nove sojeve.

Par dana i nema problema, samo da natankaju bocice.

Strava.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Noor 30/11/2021, 20:09

dijagram wrote:
Meni je najjaca izjava farmaceuta da imaju gotovo spremna cjepiva za nove sojeve.

Strava.
najbolje da iz apoteka na ulicu ugrade vakcinsko pojilište, samo dođeš i oralno se prištekaš na crijevo
Epija i Eru ne bi mogli otjerat :D

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 30/11/2021, 20:12

Noor wrote:

pošalji info nekome tko će to i objaviti, argumente imaš

ne budi naivna što misliš da rvacke režimske novine i portali i novinari ne znaju za tu informaciju?

https://twitter.com/BWGovernment/status/1463874240130785280?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1463874240130785280%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcinfoshare.com%2Fbotswana-government-says-omicron-first-found-in-fully-vaccinated-diplomats%2F

https://twitter.com/BWGovernment/status/1464184386912501764?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1464184386912501764%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcinfoshare.com%2Fbotswana-government-says-omicron-first-found-in-fully-vaccinated-diplomats%2F

Botswana Government Says Omicron First Found in Fully Vaccinated Diplomats

Botswana has said that the emerging B.1.1.529 variant, also known as Omicron, of SARS-CoV-2, the virus that causes Coronavirus Disease 2019 (COVID-19), was first detected in four fully vaccinated diplomats from an undisclosed country.

In a media release published by the country’s COVID-19 Task Force on the Government of Botswana’s verified Twitter account on Nov. 25, the state noted that the strain was first discovered on Nov. 22 “among travelers who tested SARS-COV-2 positive on routine pre-travel testing.”

“The preliminary report revealed that all the four had been completely vaccinated for COVID-19.”

The government also stated that reports that the cases were associated with HIV positive individuals were false.

However, just one day later on Nov. 26, the Botswana government released a second press release published by the Ministry of Health and Wellness on Twitter, which severely contradicts the COVID-19 Task Force’s timeline.

“This new virus was detected on four foreign nationals who had entered Botswana on the 7th November 2021, on a diplomatic mission. The quartet tested positive for COVID-19 on the 11th November 2021 as they were preparing to return.”

“Further genomic sequencing that was conducted on the samples confirmed the virus as B. 1.1.529 on 24 November 2021.”

The release noted that the diplomats had “since left the country” and claimed that all contact traces associated with the four individuals had both tested negative for SARS-CoV-2 and displayed no symptoms.

Botswana was reportedly the first country to identify the presence of the variant, with neighboring South Africa following. The mutation was also recently found in Hong Kong.

London-based virologist Tom Peacock of the Imperial Department of Infectious Disease appears to be one of the first to speak of the strain starting on Nov. 23 on Twitter and Github.

https://cinfoshare.com/botswana-government-says-omicron-first-found-in-fully-vaccinated-diplomats/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 30/11/2021, 20:14

dijagram wrote:

Strava.
Vrijedna struka pripremila zimnicu... Par dana ddok sindikat ne razdili...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 30/11/2021, 20:15

još jedan dokaz da se svi moramo cijepit. jadne diplomate zarazili necjepljeni crnci. iz zasjede, mučki, s leđa.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 30/11/2021, 20:19

Noor wrote:
dijagram wrote:

Strava.
najbolje da iz apoteka na ulicu ugrade vakcinsko pojilište, samo dođeš i oralno se prištekaš na crijevo
Kad su stigle prve doze jedan od onih idiota je izjavio(vilko ili capak, ne znam koji)

Mi iz bocice dobijemo sest a ponekad i sedam doza cjepiva , a ne pet.

Izvjestili smo o tome pfizer i oni su nam rekli da nema problema, zaracunat ce nam sest i sedam i dodatno naplatiti :O

Nitko na takvog glupana nje reagirao, sve pet, bolje reci, sve sest ili cak sedam :D

Kakvo je to pakiranje , pa barem se tu  mjeri precizno u miligrame, mililitre itd.

Vec po tome znao sam da je cjepivo obicna pusiona, i tako i bi.

Strava.

Last edited by dijagram on 30/11/2021, 20:20; edited 1 time in total
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Noor 30/11/2021, 20:20

ne kažem da ne znaju, ali koliko vidimo, ne objavljuju.
zato kažem, treba treba doturiti nekom nerežimskom mediju...ne nužno hrvatskom, neka se raširi :/
ne mislim da će WHO ikad priznati odakle su diplomati stigli u Botswanu, ali možda procuri nekim drugim kanalima

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Noor 30/11/2021, 20:23

dijagram wrote:
Noor wrote:
dijagram wrote:

Strava.
Kad su stigle prve doze jedan od onih idiota je izjavio(vilko ili capak, ne znam koji)

Mi iz bocice dobijemo sest a ponekad i sedam doza cjepiva , a ne pet.

Izvjestili smo o tome pfizer i oni su nam rekli da nema problema, zaracunat ce nam sest i sedam i dodatno naplatiti :O

Nitko na takvog glupana nje reagirao, sve pet, bolje reci, sve sest ili cak sedam :D

Kakvo je to pakiranje , pa barem se tu  mjeri precizno u miligrame, mililitre itd.

Vec po tome znao sam da je cjepivo obicna pusiona, i tako i bi.

Strava.
sjećam se toga jako dobro...mi navučemo 6...čak i 7
to je izvalio Capak, a ja sam pomislila, pa kako to, pa zar nije potrebna točna određena doza po jednom šusu, a ovi navlače manje

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 30/11/2021, 20:27

Noor wrote:ne kažem da ne znaju, ali koliko vidimo, ne objavljuju.
zato kažem, treba treba doturiti nekom nerežimskom mediju...ne nužno hrvatskom, neka se raširi :/
ne mislim da će WHO ikad priznati odakle su diplomati stigli u Botswanu, ali možda procuri nekim drugim kanalima

proširiti će se i bez moje intervencije ima na svijetu ljudi koji istražuju isto kao i ja ali imaju bolju logistiku i komunikacijske linije od mene. čekam da ovih dana izleti još koja dodatna informacija dok se faktčekeri nisu snašli i krenuli u kontra napad.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/11/2021, 20:31

za par dana će dogmizati ljubo turčin i optužiti me da širim laži i dezinformacije.

ma ništa, vakcina cirkulira po tijelu i svakih 3 mjeseca malo nadoliješ vakcine da tijelo ne zariba ko FAP mašina.

by ljubo turčin

Last edited by Gnječ on 30/11/2021, 20:31; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 30/11/2021, 20:31

koja je to bestijalna hrpa govana koja vodi ovu igru...
sve ih treba pohvatati šinterskim omčama, ugurati u shuttle i izbaciti iz njega duboko u svemiru

2017-10-06

Back to top Go down

Post by dijagram 30/11/2021, 20:31

Gnječ wrote:
Noor wrote:ne kažem da ne znaju, ali koliko vidimo, ne objavljuju.

proširiti će se i bez moje intervencije ima na svijetu ljudi koji istražuju isto kao i ja ali imaju bolju logistiku i komunikacijske linije od mene. čekam da ovih dana izleti još koja dodatna informacija dok se faktčekeri nisu snašli i krenuli u kontra napad.
Mediji su na visini zadatka.

Ekipa zna koliko je u ovom vremenu vazno podupirati stozer i plenkija.

Ako ponesto i zataje cine to u dobroj vjeri.

Tako to kazu pravnici:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 30/11/2021, 20:33

Noor wrote:koja je to bestijalna hrpa govana koja vodi ovu igru...
sve ih treba pohvatati šinterskim omčama, ugurati u shuttle i izbaciti iz njega duboko u svemiru

treba ih uhapsiti i suditi za zločine protiv čovječanstva, genocid, democid, bioterorizam itd.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 30/11/2021, 20:33

Gnječ wrote:za par dana će dogmizati ljubo turčin i optužiti me da širim laži i dezinformacije.

ma ništa, vakcina cirkulira po tijelu i svakih 3 mjeseca malo nadoliješ vakcine da tijelo ne zariba ko FAP mašina.

by ljubo turčin
boli te briga šta on melje, samo ti stavljaj tekstove i linkove
da to nisi do sada tako radio, ne bi saznali 70% toga što sada znamo

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Noor 30/11/2021, 20:36

Gnječ wrote:

treba ih uhapsiti i suditi za zločine protiv čovječanstva, genocid, democid, bioterorizam itd.
i hranit to smeće u zatvoru? dat mu da diše?
to samo metak u čelo

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Hektorović 30/11/2021, 20:38

Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 30/11/2021, 20:45

Noor wrote:
Gnječ wrote:

i hranit to smeće u zatvoru? dat mu da diše?
to samo metak u čelo

smrtna kazna ali prije smrtne kazne cijepio bi ih svaki dan Pfizer cjepivom. svaki dan. da vidimo kako to funkcionira.

drugo, na svjetskom nivou zabraniti GOF. brutalne kazne za GOF. manipulaciju virusima da ih se napravi zaraznima za čovjeka najstrože kazniti. sintetiziranje virusa i proizvodnju chimera virusa kao što je ovaj SARS CoV2 koji po mojim saznanjima iskemijan od dijelova RNA virusa MERS, SARS, HIV.

treće uništiti mega multinacionalne korporacije. antitrust zakon.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 15 of 50 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics