Korona novosti i spoznaje
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
kad bih to bio onda bih napisao, razumiješ kockasti?pokerjocker wrote:ebenica wrote:jebala te repka posred malog mozga. reprezentaciju ne pratim od one iste sekunde kad se modrić na sudu nije mogao sjetit koja mu je bila prva utakmica i prije bih se ubio nego ikad više u životu imao neš karirano sa sebi, pogotovo te stolnjake kaj navlačite na sebe svake 4 godine.pokerjocker wrote:usput bacite i pogled na ovo, pa u pauzi koroniranja da složimo Daliću repku kak spada
https://gol.dnevnik.hr/clanak/hrvatska-reprezentacija/dalic-za-svjetsko-prvenstvo-planira-ponovo-testirati-sustav-s-trojicom-branica---684235.html
mogao si samo napisat " dete oficira"
Guest- Guest
ebenica wrote:a najbolje da mi imbecil poput tebe pomaže...bokteiebo ludog :/ bježi, sakrij se, idu pederi, postalo je normalno, sin će ti bit teška pederčina ako se ti ne izboriš.Sovak wrote:
Ja ti pomoći ne mrem.
OK ... trebal sam napisati - ja ti NEĆU pomoći.
Za kretenima poput tebe samo stimpu vodu pa odete u kanalizacijsko okružje u kojem se najugodno osjećate.
Još i dalje ne kužiš poantu napisanog ... niti budeš.
Javi se Ljubi na dohranu omega 3 masnim kiselinama ... iako je to čisto bacanje nutrijenata kaj se tebe tiče.
Ali humanosti radi ... eto.
Guest- Guest
Noor wrote:moze dok nam vrate lovu uplacenu u hzzo, pa nek sebe lijece iz svojih uplatapokerjocker wrote:kad ne uvažavate stožer niti struku, uvažavate li mišljenje većine? ono, demokracija i odluka naroda..
lijepih, okruglih 57 % za
https://dnevnik.hr/vijesti/koronavirus/anketa-trebaju-li-oni-koji-se-ne-zele-cijepiti-sami-placati-troskove-lijecenja---684222.html
ma naravno, slažem se potpuno, samo zajebavam ovaj komad budaletine
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Sovak wrote:ebenica wrote:a najbolje da mi imbecil poput tebe pomaže...bokteiebo ludog :/ bježi, sakrij se, idu pederi, postalo je normalno, sin će ti bit teška pederčina ako se ti ne izboriš.Sovak wrote:
Ja ti pomoći ne mrem.
Za kretenima poput tebe samo stimpu vodu pa odete u kanalizacijsko okružje u kojem se najugodno osjećate.
Javi se Ljubi na dohranu omega 3 masnim kiselinama ... iako je to čisto bacanje nutrijenata kaj se tebe tiče.
2017-09-13
ma naravno jazavac, ti pustiš vodu....bla bla...truć truć...Sovak wrote:ebenica wrote:a najbolje da mi imbecil poput tebe pomaže...bokteiebo ludog :/ bježi, sakrij se, idu pederi, postalo je normalno, sin će ti bit teška pederčina ako se ti ne izboriš.Sovak wrote:
Ja ti pomoći ne mrem.
a sad bježi, sumrak, idu pederi, zapad je već pao....
Guest- Guest
veber wrote:a jel te ja mogu maznuti?Sovak wrote:Noor wrote:tebe s čiŽmama ober koljenaSovak wrote:Noor wrote:ok, od sada te onda bičujemepikur37 wrote:Od vas antivaxera mutavi je duhovit drži svoju stranu ali ne grize, noorka je plaha ali se trudi suzdržati, katkad uspješno vioaltorka je ženski ero ali s druge strane barikade...
Gnječ pali sve što s tigne, i svoje i tuđe...tuče neselektivno
Mene, mene, mene ...
E da ... i nemoj me šparati ... samo mazni.
mislim, onako.
znaš, drugarski...
Ne mreš.
Nikaj osobno, ne zameri.
Guest- Guest
nemaš ti kapaciteta da nekoga zajebavaš...nisi ti taj, nisi ti za to rođen :/pokerjocker wrote:Noor wrote:moze dok nam vrate lovu uplacenu u hzzo, pa nek sebe lijece iz svojih uplatapokerjocker wrote:kad ne uvažavate stožer niti struku, uvažavate li mišljenje većine? ono, demokracija i odluka naroda..
https://dnevnik.hr/vijesti/koronavirus/anketa-trebaju-li-oni-koji-se-ne-zele-cijepiti-sami-placati-troskove-lijecenja---684222.html
Guest- Guest
Sova je old school, kj ti je :)veber wrote:a jel te ja mogu maznuti?Sovak wrote:Noor wrote:tebe s čiŽmama ober koljenaSovak wrote:Noor wrote:ok, od sada te onda bičujemepikur37 wrote:Od vas antivaxera mutavi je duhovit drži svoju stranu ali ne grize, noorka je plaha ali se trudi suzdržati, katkad uspješno vioaltorka je ženski ero ali s druge strane barikade...
Mene, mene, mene ...
mislim, onako.
znaš, drugarski...
Noor wrote:pa ja sam mu to i napisalaveber wrote:zanimljive su te eskapade o liječenjima.Noor wrote:moze dok nam vrate lovu uplacenu u hzzo, pa nek sebe lijece iz svojih uplatapokerjocker wrote:kad ne uvažavate stožer niti struku, uvažavate li mišljenje većine? ono, demokracija i odluka naroda..
i safet je bubno.
a safet uredno se liječio od poslijedica pušenja, dugogodišnjeg pa blasfemično traži uvođenje naplate covidašima.
pa neka njemu naplate premosnicu u punom iznosu i pride malus jer je nastavio pušiti.
kao i svim takvima.
i naravno sudionicima u prometu koji su mogli biti funkcionalni a ne invalidi jer su se napili, krivo skrenuli, prebrzo vozili itd itd.
a lik je u njemačkoj i ima vjerovatno dobro pokrivenu policu pa ga boli kikiriki i može tipkati o ukidanjima ustavnih prava kao i stožer.
priznao je da je vec bezbroj tipkovnica skuril s čikima, onda znas kolko je dimil, a lijecenje iz kase
Konkretno, pušači manje opterećuju socijalističke zdravstvene sustave.
Godinami su ih optuživali, dizali cijene cigaretov da kompeziraju, a fašisti poput epikura su svršavali na otakove intervencije, medjutin, ka se izračuno, nepušači puno više opterećuju sustav jer in duže tribo da umru.
2014-04-16
ebenica wrote:ma naravno jazavac, ti pustiš vodu....bla bla...truć truć...Sovak wrote:ebenica wrote:a najbolje da mi imbecil poput tebe pomaže...bokteiebo ludog :/ bježi, sakrij se, idu pederi, postalo je normalno, sin će ti bit teška pederčina ako se ti ne izboriš.Sovak wrote:
Ja ti pomoći ne mrem.
Jebate javna kanalizacija zaštopana pa ovo govno nikak otići.
Idem zvati odvodnju.
Guest- Guest
T. wrote:Nisam nikad čuo za taj medij...pokerjocker wrote:kad ne uvažavate stožer niti struku, uvažavate li mišljenje većine? ono, demokracija i odluka naroda..
To je neki lokalni biće u zagorju...
U splitu bi bilo 20% max. 'Za'...
Ipak, nikakve ankete ne mogu promijeniti zakon i ustav...
Ja bi isto bio 'za' ako ne bi trebao više plaćati zdravstveno...
usput, dnevnik je dosta čitan, nije neki bzve portal.....ali ovom logikom bi pušači morali sami plaćat rtg pluća itd..glupost najveća
2017-09-13
to mi ide na kurac. kao i kod marca. dok su zdravi onda ajmo razdvojiti. kada obole, ajmo biti solidarni.Noor wrote:pa ja sam mu to i napisalaveber wrote:zanimljive su te eskapade o liječenjima.Noor wrote:moze dok nam vrate lovu uplacenu u hzzo, pa nek sebe lijece iz svojih uplatapokerjocker wrote:kad ne uvažavate stožer niti struku, uvažavate li mišljenje većine? ono, demokracija i odluka naroda..
i safet je bubno.
a safet uredno se liječio od poslijedica pušenja, dugogodišnjeg pa blasfemično traži uvođenje naplate covidašima.
pa neka njemu naplate premosnicu u punom iznosu i pride malus jer je nastavio pušiti.
kao i svim takvima.
i naravno sudionicima u prometu koji su mogli biti funkcionalni a ne invalidi jer su se napili, krivo skrenuli, prebrzo vozili itd itd.
a lik je u njemačkoj i ima vjerovatno dobro pokrivenu policu pa ga boli kikiriki i može tipkati o ukidanjima ustavnih prava kao i stožer.
priznao je da je vec bezbroj tipkovnica skuril s čikima, onda znas kolko je dimil, a lijecenje iz kase
zašto centralna europa živi dobro?
baš zbog disperzije bogatstva. širok sloj srednje klase. malo siromašnih, malo jako bogatih.
a cjelokupno društvo je do nedavno bilo solidarno. i još uvijek jest.
veber-
2014-12-30
aide zovi pa javi jel zapad pao i jel su pederi već na granicama. sumrak iebote led.Sovak wrote:ebenica wrote:ma naravno jazavac, ti pustiš vodu....bla bla...truć truć...Sovak wrote:ebenica wrote:a najbolje da mi imbecil poput tebe pomaže...bokteiebo ludog :/ bježi, sakrij se, idu pederi, postalo je normalno, sin će ti bit teška pederčina ako se ti ne izboriš.Sovak wrote:
Ja ti pomoći ne mrem.
Idem zvati odvodnju.
Guest- Guest
pa i ja sam.Noor wrote:Sova je old school, kj ti je :)veber wrote:a jel te ja mogu maznuti?Sovak wrote:Noor wrote:tebe s čiŽmama ober koljenaSovak wrote:Noor wrote:ok, od sada te onda bičujemepikur37 wrote:Od vas antivaxera mutavi je duhovit drži svoju stranu ali ne grize, noorka je plaha ali se trudi suzdržati, katkad uspješno vioaltorka je ženski ero ali s druge strane barikade...
Mene, mene, mene ...
mislim, onako.
znaš, drugarski...
mislio sam onako, malo se podružimo.
kupio sam novi walter p22 pa odemo onako, malo u šumicu.
gađati, ja mu pokažem kako se puca.
di ide metak.
čisto se malo družimo.
veber-
2014-12-30
bum se nadogradil ko Tars u Interstellaru. Na 90 %..... inače, nije loše, zabavan si, samo previše prost. I nemoj psovat Boga, nije ti to potrebno.ebenica wrote:nemaš ti kapaciteta da nekoga zajebavaš...nisi ti taj, nisi ti za to rođen :/pokerjocker wrote:Noor wrote:moze dok nam vrate lovu uplacenu u hzzo, pa nek sebe lijece iz svojih uplatapokerjocker wrote:kad ne uvažavate stožer niti struku, uvažavate li mišljenje većine? ono, demokracija i odluka naroda..
2017-09-13
pričinjava ti se, to je propalo radi pedera, gendera, klimatskih promjena, imigranata...nema toga više...red je da ih mi uber napredni spašavamo od njih samih, to je kad u stotinama tisuća idemo tam, mi ne bježimo nego idemo na ratište, borit se za njih, za zapad!.veber wrote:
zašto centralna europa živi dobro?
Guest- Guest
pa ca ako duze zivu? duze i plocajuaben wrote:Noor wrote:pa ja sam mu to i napisalaveber wrote:zanimljive su te eskapade o liječenjima.Noor wrote:moze dok nam vrate lovu uplacenu u hzzo, pa nek sebe lijece iz svojih uplatapokerjocker wrote:kad ne uvažavate stožer niti struku, uvažavate li mišljenje većine? ono, demokracija i odluka naroda..
i safet je bubno.
kao i svim takvima.
Konkretno, pušači manje opterećuju socijalističke zdravstvene sustave.
Godinami su ih optuživali, dizali cijene cigaretov da kompeziraju, a fašisti poput epikura su svršavali na otakove intervencije, medjutin, ka se izračuno, nepušači puno više opterećuju sustav jer in duže tribo da umru.
to je isključivo moja stvar, kaj ne? ;)pokerjocker wrote: samo previše prost. I nemoj psovat Boga, nije ti to potrebno.
Guest- Guest
I kemoterapije i sve ostale usluge lijecenja karcinoma pluca, jednjaka, jezika...itdpokerjocker wrote:T. wrote:Nisam nikad čuo za taj medij...pokerjocker wrote:kad ne uvažavate stožer niti struku, uvažavate li mišljenje većine? ono, demokracija i odluka naroda..
To je neki lokalni biće u zagorju...
U splitu bi bilo 20% max. 'Za'...
Ipak, nikakve ankete ne mogu promijeniti zakon i ustav...
Ja bi isto bio 'za' ako ne bi trebao više plaćati zdravstveno...
usput, dnevnik je dosta čitan, nije neki bzve portal.....ali ovom logikom bi pušači morali sami plaćat rtg pluća itd..glupost najveća
ebenica wrote:to je isključivo moja stvar, kaj ne? ;)pokerjocker wrote: samo previše prost. I nemoj psovat Boga, nije ti to potrebno.
je doma, ovdje ne. Ali nemoj ni doma
2017-09-13
ebenica wrote:aide zovi pa javi jel zapad pao i jel su pederi već na granicama. sumrak iebote led.Sovak wrote:ebenica wrote:ma naravno jazavac, ti pustiš vodu....bla bla...truć truć...Sovak wrote:ebenica wrote:a najbolje da mi imbecil poput tebe pomaže...bokteiebo ludog :/ bježi, sakrij se, idu pederi, postalo je normalno, sin će ti bit teška pederčina ako se ti ne izboriš.Sovak wrote:
Ja ti pomoći ne mrem.
Idem zvati odvodnju.
Evo javili da buju došli ... pičiš za pročistač voda na razgrađivanje koliko god se upiral o stijenke kanalizacije.
Sretan put.
Guest- Guest
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje