Korona novosti i spoznaje
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Korona novosti i spoznaje
ebenica wrote:aide zovi pa javi jel zapad pao i jel su pederi već na granicama. sumrak iebote led.Sovak wrote:ebenica wrote:ma naravno jazavac, ti pustiš vodu....bla bla...truć truć...Sovak wrote:ebenica wrote:a najbolje da mi imbecil poput tebe pomaže...bokteiebo ludog :/ bježi, sakrij se, idu pederi, postalo je normalno, sin će ti bit teška pederčina ako se ti ne izboriš.Sovak wrote:
Ja ti pomoći ne mrem.
OK ... trebal sam napisati - ja ti NEĆU pomoći.
Za kretenima poput tebe samo stimpu vodu pa odete u kanalizacijsko okružje u kojem se najugodno osjećate.
Još i dalje ne kužiš poantu napisanog ... niti budeš.
Javi se Ljubi na dohranu omega 3 masnim kiselinama ... iako je to čisto bacanje nutrijenata kaj se tebe tiče.
Ali humanosti radi ... eto.
a sad bježi, sumrak, idu pederi, zapad je već pao....
Jebate javna kanalizacija zaštopana pa ovo govno nikak otići.
Idem zvati odvodnju.
Evo javili da buju došli ... pičiš za pročistač voda na razgrađivanje koliko god se upiral o stijenke kanalizacije.
Sretan put.
Guest- Guest
pobrkalo ti se nešto...to je uvijek moja stvar! ničija nego moja!pokerjocker wrote:ebenica wrote:to je isključivo moja stvar, kaj ne? ;)pokerjocker wrote: samo previše prost. I nemoj psovat Boga, nije ti to potrebno.
je doma, ovdje ne. Ali nemoj ni doma
tvoja je da preskočiš napisano ili ne slušaš izrečeno.
Guest- Guest
nemoj se bezze drogirat:/ kaj je ovo, pošalica predškolske dobi?Sovak wrote:
Evo javili da buju došli ... pičiš za pročistač voda na razgrađivanje koliko god se upiral o stijenke kanalizacije.
Sretan put.
Guest- Guest
veber wrote:pa i ja sam.Noor wrote:Sova je old school, kj ti je :)veber wrote:a jel te ja mogu maznuti?Sovak wrote:Noor wrote:tebe s čiŽmama ober koljenaSovak wrote:Noor wrote:ok, od sada te onda bičujemepikur37 wrote:Od vas antivaxera mutavi je duhovit drži svoju stranu ali ne grize, noorka je plaha ali se trudi suzdržati, katkad uspješno vioaltorka je ženski ero ali s druge strane barikade...
Gnječ pali sve što s tigne, i svoje i tuđe...tuče neselektivno
Mene, mene, mene ...
E da ... i nemoj me šparati ... samo mazni.
mislim, onako.
znaš, drugarski...
mislio sam onako, malo se podružimo.
kupio sam novi walter p22 pa odemo onako, malo u šumicu.
gađati, ja mu pokažem kako se puca.
di ide metak.
čisto se malo družimo.
He, he, he ... da, da ... .
Guest- Guest
ebenica wrote:nemoj se bezze drogirat:/ kaj je ovo, pošalica predškolske dobi?Sovak wrote:
Sretan put.
Upri se Ebeni, upri ... ali tlak vode nosi.
Guest- Guest
Sovak wrote:violator wrote:Sovak wrote:violator wrote:Glupkakurac wrote:violator wrote:I dalje indoktrinirani, pardon, glupikakurac .. :)
Ne podrzavam ovaj tihi drzavni udar, necu im dostavljati nikakvu kovidnicu, a budu li inzistirali na njoj, upitat cu ih jesu li za kakvu tuzbicu... ;)
Ako treba za Vilija idem i u prve redove... Treba mobilizirati sve raspoložive snage i hrabro pobjeći nakon prvog pucnja, naravno... Jer ovo je rat, a u ratu se gine, jebi ga... : )
Sretno s time... Evo, Toten zna neke dobre odvjetnike navodno...: )
Pa i djelujes kao netko tko bjezi nakon prvog pucnja. Hvala, Totenove mi preporuke ne trebaju. Znam se i sama pobrinuti za stosta...
Ah vi mladice .... mislite da se Sunce vrti oko vas.
Kopernik, lipoto ... Kopernik.
Kopernik je, sreco, dobar primjer znanstvenog revolucionara... sto znaci da je krenuo kontra mainstream ucenjaka. :)
Vidis, povijest je prepuna slobodomislecih, neovisnih umova koji su zaduzili citavo covjecanstvo.
Ne vidim kako je to moja izjava uopce dovedena u kontekst geocentrickog sustava, osim ako nisi pozelio malo kmecati o tome da te vrijeme gazi pa, eto, ti ces kao "diplomat" gledati kako se svijet urusava jer si ti "prozreo" sve tlapnje koje si morao prozrijeti.. Aha. ;)
Kopernik je dokazal da mi nismo središte svemira nego se vrtimo oko Sunca itd.
Tak buš i ti shvatila da nisi središte svijeta, da nisi Sunce oko kojega se sve ostalo mora vrtiti i da tvoje ljudske slobode i nisu nedodirljive i zajamčene nego vrlo, ali ono fakat i jebeno vrlo relativne.
I nemam nikaj protiv toga da me vrijeme ''gazi''. To je prirodan proces. Na starenje mislim. I ti buš tak jednog dana.
To tvoje opsesivno helter-skelter, peder-gender stanje uma malkice ti je, kanda, pomutilo vidjenje onoga sto se upravo dogadja?! Pa ovo uopce nije borba za iskljucivo moja prava, vec je rijec o totalnom pomracenju, direktnoj prisili, batinjanju sugradjana koji izabiru ne cijepiti se u zemlji u kojoj je cijepljenje - dobrovoljno! Rijec je o nabrijavanju mrznje protiv dijela gradjanstva, o segregaciji i ukidanju sredstava za zivot! Ljudi se zadnjih tjedana cijepe, ne zbog virusa, vec zbog onih koji su zaprijetili njihovoj egzistenciji, onih koji ih ucjenjuju dok glumataju da je to zbog brige za zdravlje, o cemu ti pricas!? Ti ces sad meni odrzati lekciju iz povijesti astronomije i ukazati kako sam, sto, sebicna? Ma goni se u krasan q-rac, jadnice!
Sovak wrote:
A to kam ide svijet i kak se urušava i pri tomu mislim najviše na nas tzv. ''zapad'' ... gle, to je počelo davno i to kad su npr. pederi od psihoseksualnog poremećaja postali ''orijentacija'', otkad je ''rod'' kak identitet odvojen od spola i također postal ''izborom'' pa onda umjesto liječenja bolesna uma imamo sakaćenje zdrava tijela kako bismo udovoljili bolesnom umu, otkad se sustavno uvodi kritička rasna teorija kak mainstream, otkad se u ime zelene i obnovljive energije koja bi trebala ''spasiti'' polarne ledene kape i spriječiti da samo vrh zvonika sv. Dujma viri iznad površine mora zapravo još više uništava planet jer ta energija ne mre delati bez rijetkih metala za kojima se doslovce mora rovati zemljinu površinu višestruko i višestruko i višestruko više nego zbog ugljena i nafte i pri čijem iskopavanju zagađujemo i vode i tlo i zrak više nego naftom i ugljenom i kravama itd., a i pitanje je uopće koliko će ta zelena energija uopće imati utjecaja na zemaljsku klimu, da ne govorim o toj energiji kak zapravo o vrlo skupom ''pogonu'' koji bu udvostručil cijene prijevoza, vozila, a samim time i niza proizvoda koji su nam trenutačno neobhodni - hrana, odjeća, tehnologija i energija itd. itd. itd.
Reči ... je l' još misliš da je ta COVID potvrda nekaj tak strašno kaj je prelilo tvoju čašu strpljenja i kaj ti uzima slobodu i kaj vodi svijet k urušavanju?
Ako jest, ti hitro i hrabro kreni u boj protiv te COVID putovnice, časa ne časi.
A ovo gore kaj sam napisal - zaboravi.
Meni pak nemoj zamjerati kaj bum zel daljinac, kokice i pivo ... ili sir i vrhnje ... srčeko.
Jebali te svi pederi redom! I transgenderi u pauzama izmedju sira i vrhnja!
Guest- Guest
Danas se jedan prosvjetar, u jednom lipom gradu na moru, probio do radnog mjesta unatoc pokusajima da se istog zaustavi.
Nisu pomogli ni zastitari, ravnatelji, strucna sluzba i pripadajuca ekipa koja sve podrzava;)
Jasno je svima o kojem se gradu radi.
Jasno je i da se ne radi o imenjaku ili abenu;)
Barijere su pale kao kula od karata.
Vodstvo skole ponizeno pred cijelim auditorijem uz ovacije, cak i ponekih cijepljenih:)
Dodje tako kad, kad ljudi pokazu velicinu, a misevi svoje jadno bijedno lice.
Trebam li reci da je prosvjetar osoba ljepseg spola.
Treba li reci da je to moje djelo.
Mislim da ne treba, svima je to jasno.
Nisu pomogli ni zastitari, ravnatelji, strucna sluzba i pripadajuca ekipa koja sve podrzava;)
Vodstvo skole ponizeno pred cijelim auditorijem uz ovacije, cak i ponekih cijepljenih:)
dijagram-
2015-08-09
violator wrote:Sovak wrote:violator wrote:Sovak wrote:violator wrote:Glupkakurac wrote:violator wrote:I dalje indoktrinirani, pardon, glupikakurac .. :)
Ne podrzavam ovaj tihi drzavni udar, necu im dostavljati nikakvu kovidnicu, a budu li inzistirali na njoj, upitat cu ih jesu li za kakvu tuzbicu... ;)
Ako treba za Vilija idem i u prve redove... Treba mobilizirati sve raspoložive snage i hrabro pobjeći nakon prvog pucnja, naravno... Jer ovo je rat, a u ratu se gine, jebi ga... : )
Sretno s time... Evo, Toten zna neke dobre odvjetnike navodno...: )
Pa i djelujes kao netko tko bjezi nakon prvog pucnja. Hvala, Totenove mi preporuke ne trebaju. Znam se i sama pobrinuti za stosta...
Ah vi mladice .... mislite da se Sunce vrti oko vas.
Kopernik, lipoto ... Kopernik.
Kopernik je, sreco, dobar primjer znanstvenog revolucionara... sto znaci da je krenuo kontra mainstream ucenjaka. :)
Vidis, povijest je prepuna slobodomislecih, neovisnih umova koji su zaduzili citavo covjecanstvo.
Ne vidim kako je to moja izjava uopce dovedena u kontekst geocentrickog sustava, osim ako nisi pozelio malo kmecati o tome da te vrijeme gazi pa, eto, ti ces kao "diplomat" gledati kako se svijet urusava jer si ti "prozreo" sve tlapnje koje si morao prozrijeti.. Aha. ;)
Kopernik je dokazal da mi nismo središte svemira nego se vrtimo oko Sunca itd.
Tak buš i ti shvatila da nisi središte svijeta, da nisi Sunce oko kojega se sve ostalo mora vrtiti i da tvoje ljudske slobode i nisu nedodirljive i zajamčene nego vrlo, ali ono fakat i jebeno vrlo relativne.
I nemam nikaj protiv toga da me vrijeme ''gazi''. To je prirodan proces. Na starenje mislim. I ti buš tak jednog dana.
To tvoje opsesivno helter-skelter, peder-gender stanje uma malkice ti je, kanda, pomutilo vidjenje onoga sto se upravo dogadja?! Pa ovo uopce nije borba za iskljucivo moja prava, vec je rijec o totalnom pomracenju, direktnoj prisili, batinjanju sugradjana koji izabiru ne cijepiti se u zemlji u kojoj je cijepljenje - dobrovoljno! Rijec je o nabrijavanju mrznje protiv dijela gradjanstva, o segregaciji i ukidanju sredstava za zivot! Ljudi se zadnjih tjedana cijepe, ne zbog virusa, vec zbog onih koji su zaprijetili njihovoj egzistenciji, onih koji ih ucjenjuju dok glumataju da je to zbog brige za zdravlje, o cemu ti pricas!? Ti ces sad meni odrzati lekciju iz povijesti astronomije i ukazati kako sam, sto, sebicna? Ma goni se u krasan q-rac, jadnice!Sovak wrote:
A to kam ide svijet i kak se urušava i pri tomu mislim najviše na nas tzv. ''zapad'' ... gle, to je počelo davno i to kad su npr. pederi od psihoseksualnog poremećaja postali ''orijentacija'', otkad je ''rod'' kak identitet odvojen od spola i također postal ''izborom'' pa onda umjesto liječenja bolesna uma imamo sakaćenje zdrava tijela kako bismo udovoljili bolesnom umu, otkad se sustavno uvodi kritička rasna teorija kak mainstream, otkad se u ime zelene i obnovljive energije koja bi trebala ''spasiti'' polarne ledene kape i spriječiti da samo vrh zvonika sv. Dujma viri iznad površine mora zapravo još više uništava planet jer ta energija ne mre delati bez rijetkih metala za kojima se doslovce mora rovati zemljinu površinu višestruko i višestruko i višestruko više nego zbog ugljena i nafte i pri čijem iskopavanju zagađujemo i vode i tlo i zrak više nego naftom i ugljenom i kravama itd., a i pitanje je uopće koliko će ta zelena energija uopće imati utjecaja na zemaljsku klimu, da ne govorim o toj energiji kak zapravo o vrlo skupom ''pogonu'' koji bu udvostručil cijene prijevoza, vozila, a samim time i niza proizvoda koji su nam trenutačno neobhodni - hrana, odjeća, tehnologija i energija itd. itd. itd.
Reči ... je l' još misliš da je ta COVID potvrda nekaj tak strašno kaj je prelilo tvoju čašu strpljenja i kaj ti uzima slobodu i kaj vodi svijet k urušavanju?
Ako jest, ti hitro i hrabro kreni u boj protiv te COVID putovnice, časa ne časi.
A ovo gore kaj sam napisal - zaboravi.
Meni pak nemoj zamjerati kaj bum zel daljinac, kokice i pivo ... ili sir i vrhnje ... srčeko.
Jebali te svi pederi redom! I transgenderi u pauzama izmedju sira i vrhnja!
Srčeko ... naj se srditi.
Ja sam samo štel reči kak nas mainstreamaši preko dvadeset let polako kuhaju i da smo zapraf odavno skuhani, a to sam ti štel predočiti s onim kaj je najvidljivije i na kaj takvi kak ti nisu imali prigovora dok se voda malo pomalo zagrijavala sve više i više.
A sad kako rekoh, časa ne časi, obnaži grudi svoje i povedi porobljeni puk u anti-COVID revoluciju.
Guest- Guest
slično je već bilo negdjedijagram wrote:Danas se jedan prosvjetar, u jednom lipom gradu na moru, probio do radnog mjesta unatoc pokusajima da se istog zaustavi.
s komentarom vrlo razložnim šefice ustanove, bez brige, rečeno je da mora biti 2 testa tjedno, lako se osobu dobije s testom sutra i u petak
i sve 5, što bi se trebalo tući? bitka nije rat, jelda
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
e moj ljuboljubo1212 wrote:slično je već bilo negdjedijagram wrote:Danas se jedan prosvjetar, u jednom lipom gradu na moru, probio do radnog mjesta unatoc pokusajima da se istog zaustavi.
s komentarom vrlo razložnim šefice ustanove, bez brige, rečeno je da mora biti 2 testa tjedno, lako se osobu dobije s testom sutra i u petak
i sve 5, što bi se trebalo tući? bitka nije rat, jelda
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Danas se jedan prosvjetar, u jednom lipom gradu na moru, probio do radnog mjesta unatoc pokusajima da se istog zaustavi.
Noor wrote:dijagram wrote:Danas se jedan prosvjetar, u jednom lipom gradu na moru, probio do radnog mjesta unatoc pokusajima da se istog zaustavi.
dijagram-
2015-08-09
violator wrote:Noor wrote:nema Ra, pa ja moram uskočiti, ako smijem
pratim dražesnu prepisku i propjevat ću na lakat, ako ne napišem :)
Brend je stvarno ok dečko i ugodan forumaš...ali, imao je vrlo neugodno iskustvo s covidom i ja u potpunosti razumijem njegovo stajalište, iako se kosi s mojim u nekim segmentima, bez obzira što sam coviod preboljela i ja
za razliku od Ere, Brend ni najmanje nije nametljiv, pogotovo ne agresivno nametljiv kao Ero...
dapače, često je samozatajan i suzdržan, osim u sitne noćne sate kad nakon dvi tri runde zna žešće raspaliti po forumu
i neka
Naspram Ere gotovo svi su samozatajni, suzdrzani i drazesni... Ali cijenim trud. Lajkic!
Nebitno je tko je kakav forumas. Ono sto je bitno jest znamo li sto je moralno ispravno i hocemo li postupiti u skladu s time... Oni koji znaju navedeno, a opet traze izlike za uzmicanje posebna su vrsta kukavica.
Svi mi mozemo pronaci razloge za uzmicanje.
Hvala Noor, međutim nije potrebno, nadam se da ne zamjeriš, ni u primisli nisam želio da budeš kolateral mojim nekim... Stavovima. Razumijem ja itekako i tvoju situaciju, sorry ako je neka moja izjava bila krivo interpretirana...
Glede dražesne Violator... E, pa hvala i tebi na podršci i svojedobnoj prepisci na glazbenoj tematici. Bilo je lijepo, ugodno i poučno u mnogim segmentima... Nisam došao ovdje ratovati niti nametati ništa, ali koliko vidim oštro su se podjelili tabori. Za razliku od većine ja sam ipak popio metak i došao do svoje spoznaje od koje zaista ne želim i neću odstupiti ni za milimetar. Nema smisla se ponavljati, smatram da nas ljudi u zdravstvu jednostavno ne žele pobiti, da je i njima puna kapa svega, ovo je situacija u kojoj sigurno nitko ne uživa. Besmisleno je pozivati se na ratove, neprijatelj je jednostavno nevidljiv i previše nepredvidljiv, a u ovom ratu vjerujem čak i političarima da su im namjere ispravne bez obzira što oni ponekad ne mogu protiv sebe... Ova situacija nadilazi sve, vidim neki ne poznaju nikog tko je obolio i završio u težoj situaciji, ja ih začudo znam na žalost troje koji se trenutno bore za život, jednu nedavno preminulu i to samo u zadnjih par tjedana. Sve do jučer zdravi ljudi. Neki nisu vjerovali u virus, a precijenili su vlastiti imunitet. Za razliku od nekih ja priznajem da nemam pojma kako se nositi sa situacijom mada sam na svojoj koži osjetio koliko je isti razoran, al nebitno. Prepuštam to struci, ljudima koji su tome posvetili život i ne pada mi više na pamet da im ja sa google informacijama pokušavam oponirati. A pitanja postavljam oduvijek jer me neke stvari zanimaju, ponekad poslušam preporuke liječnika, ponekad sam kao i svi lijen za to, ali mi ne pada na pamet dovoditi u pitanje njihov kredibilitet. Ovo je u biti bitka bez pobjednika, međutim ukoliko moram birati između sujete većine "odlično informiranih" prosvjednika i onih koji pomažu ljudima koji se bore za svaki udisaj, a što sam na svoje oči vidio te osjetio, onda tu ja ne vidim nikakve dvojbe...pojmovi časti, morala, karaktera, hrabrosti... Nisu zapravo nikada u povijesti bili toliko isprostituizirani kao danas. Zato radije biram biti pička. Eto. Želim ti svako dobro.
darth_vader-
2014-04-17
ja se u ove svađe nisam štel puno mešati, al ajmo jednostavno sabrat fakte:
1. cijepljen sam i nije mi naraslo treće oko ni surla, čavli mi se ne lijepe za ruku.
2. cjepivo nije neispitano, eksperimentalno, smrtonosno, ni otrovno, ali je neučinkovito i za kurac. Upravo sam razgovarao s urednikom, evo ga doma u koroni. cijepljen dvaput. Danas od 300 i nešto mrtvih 100 i nešto ful cijepljenih. Jebiga.
3. znanstvenici pričaju pizdarije, 10 njih 11 mišljenja, i svaki ga je triput promijenio - stavit ću ovdje izvatke. "vjerujte znantsvenicima" ionako nije validan argument, bar ne u znanosti. A i kojem da vjerujemo? Njihovi argumenti su "lauc laže", "beroš je kreten", "đikić je peder". Jebote razine znanstvene rasprave.
4. maske su korisne, ali za druge - pomažu da ne zaraziš nekog, ne da se ne zaraziš.
5. covid potvrde su sranje jer sve ozbiljne studije pokazuju da su ili minimalno učinkovite, ili posve neučinkovite, ili čak kontraproduktivne
6. stroge ili blage mjere, velika ili mala procijepljenost - razlika je minimalna. To ide u valovima, kako koga pokupi.
7. antivakseri pričaju pizdarije ko i ravnozemljaši
8. covid naciji koji bi uveli lockdown i policijski sat su, pa, naciji.
9. jebe mi se jeste li cijepljeni.
10. jebe vam se jesam li ja.
1. cijepljen sam i nije mi naraslo treće oko ni surla, čavli mi se ne lijepe za ruku.
2. cjepivo nije neispitano, eksperimentalno, smrtonosno, ni otrovno, ali je neučinkovito i za kurac. Upravo sam razgovarao s urednikom, evo ga doma u koroni. cijepljen dvaput. Danas od 300 i nešto mrtvih 100 i nešto ful cijepljenih. Jebiga.
3. znanstvenici pričaju pizdarije, 10 njih 11 mišljenja, i svaki ga je triput promijenio - stavit ću ovdje izvatke. "vjerujte znantsvenicima" ionako nije validan argument, bar ne u znanosti. A i kojem da vjerujemo? Njihovi argumenti su "lauc laže", "beroš je kreten", "đikić je peder". Jebote razine znanstvene rasprave.
4. maske su korisne, ali za druge - pomažu da ne zaraziš nekog, ne da se ne zaraziš.
5. covid potvrde su sranje jer sve ozbiljne studije pokazuju da su ili minimalno učinkovite, ili posve neučinkovite, ili čak kontraproduktivne
6. stroge ili blage mjere, velika ili mala procijepljenost - razlika je minimalna. To ide u valovima, kako koga pokupi.
7. antivakseri pričaju pizdarije ko i ravnozemljaši
8. covid naciji koji bi uveli lockdown i policijski sat su, pa, naciji.
9. jebe mi se jeste li cijepljeni.
10. jebe vam se jesam li ja.
To je jasno svakome...dijagram wrote:Danas se jedan prosvjetar, u jednom lipom gradu na moru, probio do radnog mjesta unatoc pokusajima da se istog zaustavi.
Imenjak je već predbilježen za 4. dozu, a abend će se testirat svaki dan na račun države...
Dok ne vrati onih 700 kun za frizuru...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Glupkakurac wrote:violator wrote:Noor wrote:nema Ra, pa ja moram uskočiti, ako smijem
pratim dražesnu prepisku i propjevat ću na lakat, ako ne napišem :)
Brend je stvarno ok dečko i ugodan forumaš...ali, imao je vrlo neugodno iskustvo s covidom i ja u potpunosti razumijem njegovo stajalište, iako se kosi s mojim u nekim segmentima, bez obzira što sam coviod preboljela i ja
za razliku od Ere, Brend ni najmanje nije nametljiv, pogotovo ne agresivno nametljiv kao Ero...
dapače, često je samozatajan i suzdržan, osim u sitne noćne sate kad nakon dvi tri runde zna žešće raspaliti po forumu
i neka
Naspram Ere gotovo svi su samozatajni, suzdrzani i drazesni... Ali cijenim trud. Lajkic!
Nebitno je tko je kakav forumas. Ono sto je bitno jest znamo li sto je moralno ispravno i hocemo li postupiti u skladu s time... Oni koji znaju navedeno, a opet traze izlike za uzmicanje posebna su vrsta kukavica.
Svi mi mozemo pronaci razloge za uzmicanje.
Hvala Noor, međutim nije potrebno, nadam se da ne zamjeriš, ni u primisli nisam želio da budeš kolateral mojim nekim... Stavovima. Razumijem ja itekako i tvoju situaciju, sorry ako je neka moja izjava bila krivo interpretirana...
Glede dražesne Violator... E, pa hvala i tebi na podršci i svojedobnoj prepisci na glazbenoj tematici. Bilo je lijepo, ugodno i poučno u mnogim segmentima... Nisam došao ovdje ratovati niti nametati ništa, ali koliko vidim oštro su se podjelili tabori. Za razliku od većine ja sam ipak popio metak i došao do svoje spoznaje od koje zaista ne želim i neću odstupiti ni za milimetar. Nema smisla se ponavljati, smatram da nas ljudi u zdravstvu jednostavno ne žele pobiti, da je i njima puna kapa svega, ovo je situacija u kojoj sigurno nitko ne uživa. Besmisleno je pozivati se na ratove, neprijatelj je jednostavno nevidljiv i previše nepredvidljiv, a u ovom ratu vjerujem čak i političarima da su im namjere ispravne bez obzira što oni ponekad ne mogu protiv sebe... Ova situacija nadilazi sve, vidim neki ne poznaju nikog tko je obolio i završio u težoj situaciji, ja ih začudo znam na žalost troje koji se trenutno bore za život, jednu nedavno preminulu i to samo u zadnjih par tjedana. Sve do jučer zdravi ljudi. Neki nisu vjerovali u virus, a precijenili su vlastiti imunitet. Za razliku od nekih ja priznajem da nemam pojma kako se nositi sa situacijom mada sam na svojoj koži osjetio koliko je isti razoran, al nebitno. Prepuštam to struci, ljudima koji su tome posvetili život i ne pada mi više na pamet da im ja sa google informacijama pokušavam oponirati. A pitanja postavljam oduvijek jer me neke stvari zanimaju, ponekad poslušam preporuke liječnika, ponekad sam kao i svi lijen za to, ali mi ne pada na pamet dovoditi u pitanje njihov kredibilitet. Ovo je u biti bitka bez pobjednika, međutim ukoliko moram birati između sujete većine "odlično informiranih" prosvjednika i onih koji pomažu ljudima koji se bore za svaki udisaj, a što sam na svoje oči vidio te osjetio, onda tu ja ne vidim nikakve dvojbe...pojmovi časti, morala, karaktera, hrabrosti... Nisu zapravo nikada u povijesti bili toliko isprostituizirani kao danas. Zato radije biram biti pička. Eto. Želim ti svako dobro.
A ne, ne. Neces mi podvaliti basnu i bajku i zbrisati. Ne negiram virus, ne negiram ozbiljnost virusa, ne negiram teske posljedice po zdravlje i smrt, nisam neki panj koji neodgovorno kroci svijetom, nosim maskice, drzim distancu, savjetujem se sa strucnjacima, spadam u rizicnu skupinu, strah me je ponovne zaraze, dobro sam informirana... Unatoc svemu, znam i vidim sto se desava upravo sad. Budi picka! Adio!
Last edited by violator on 16/11/2021, 19:06; edited 1 time in total
Guest- Guest
T. wrote:To je jasno svakome...dijagram wrote:Danas se jedan prosvjetar, u jednom lipom gradu na moru, probio do radnog mjesta unatoc pokusajima da se istog zaustavi.
Imenjak je već predbilježen za 4. dozu, a abend će se testirat svaki dan na račun države...
Steta sto nisu ista skola, da vide kako ja razvaljujem, cak i u nepovoljnijoj poziciji, i to indirektno:)T. wrote:To je jasno svakome...dijagram wrote:Danas se jedan prosvjetar, u jednom lipom gradu na moru, probio do radnog mjesta unatoc pokusajima da se istog zaustavi.
Netko jest, netko nije, jebga.
dijagram-
2015-08-09
Kontam sve...dijagram wrote:Steta sto nisu ista skola, da vide kako ja razvaljujem, cak i u nepovoljnijoj poziciji, i to indirektno:)T. wrote:To je jasno svakome...dijagram wrote:Danas se jedan prosvjetar, u jednom lipom gradu na moru, probio do radnog mjesta unatoc pokusajima da se istog zaustavi.
Imaš na šta bit ponosan...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
i tko te tjera da odstupiš? cjepio si se, zaštićen si, pametniji si od nas, zakaj si uopće na ovoj temi? da ne odstupiš od svoje spoznaje? pa nitko te to niti ne traži.Glupkakurac wrote:Za razliku od većine ja sam ipak popio metak i došao do svoje spoznaje od koje zaista ne želim i neću odstupiti ni za milimetar.
to se slažem, apsolutno sve je na tvojoj strani, mediji, institucije, politika, struka....i u tom mnoštvu stvarno je teško biti hrabar, moralan, častan i karakteran...Glupkakurac wrote:.pojmovi časti, morala, karaktera, hrabrosti... Nisu zapravo nikada u povijesti bili toliko isprostituizirani kao danas. .
baš lijepo da se u nečemu slažemo.
Guest- Guest
da, svaka joj castT. wrote:Kontam sve...dijagram wrote:Steta sto nisu ista skola, da vide kako ja razvaljujem, cak i u nepovoljnijoj poziciji, i to indirektno:)T. wrote:To je jasno svakome...dijagram wrote:Danas se jedan prosvjetar, u jednom lipom gradu na moru, probio do radnog mjesta unatoc pokusajima da se istog zaustavi.
Imaš na šta bit ponosan...
dijagram-
2015-08-09
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje