Korona novosti i spoznaje
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
epikur37 wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:Veber tebj guraju u nos one stapiće dva puta tjedno?
Mo'š misliti.
Daj si njega zamisli da ga tak čačkaju?
Ja ne mrem nikak.
kad mu na melodičnom njemačkom prošapće: a sad mirno raširi nozdrve :D
Ajoj.
Guest- Guest
Noor wrote:tebe s čiŽmama ober koljenaSovak wrote:Noor wrote:ok, od sada te onda bičujemepikur37 wrote:Od vas antivaxera mutavi je duhovit drži svoju stranu ali ne grize, noorka je plaha ali se trudi suzdržati, katkad uspješno vioaltorka je ženski ero ali s druge strane barikade...
Gnječ pali sve što s tigne, i svoje i tuđe...tuče neselektivno
Mene, mene, mene ...
Guest- Guest
ebenica wrote:pa slušaj kretenu, ja ne iebem malu djecu jer mi se na to kurac ne diže, kad žena plače niti na to mi se kurac ne diže zato i ne silujem žene, kad vidim nekog lika ne digne mi se kurac zato nisam peder...Sovak wrote:ebenica wrote:a nego kaj si? pedera u svakoj populaciji uvijek ima isto i možeš ih tisuću puta proglasit normalnima i dat im da se žene uvijek će ih bit isto jer ti se mora kurac dignut na nekoga a ne ono kaj ti netko kaže da je normalno ili negdje piše, ne bude ničije dijete bilo peder ako vidi dva lika kak se ljube bilo bu peder jedino ako mu se kurac na to digne. čuj srozavanje zapada i opasnost...Sovak wrote:ebenica wrote:bokte iebo ludogSovak wrote:
A to kam ide svijet i kak se urušava i pri tomu mislim najviše na nas tzv. ''zapad'' ... gle, to je počelo davno i to kad su npr. pederi od psihoseksualnog poremećaja postali ''orijentacija'', otkad je ''rod'' kak identitet odvojen od spola i također postal ''izborom'' pa onda umjesto liječenja bolesna uma imamo sakaćenje zdrava tijela kako bismo udovoljili bolesnom umu, otkad se sustavno uvodi kritička rasna teorija kak mainstream, otkad se u ime zelene i obnovljive energije koja bi trebala ''spasiti'' polarne ledene kape i spriječiti da samo vrh zvonika sv. Dujma viri iznad površine mora
Je ... ja sam lud.
ova ostala sranja neću ni komentirat...da lud si bokteiebo.
Niti nemoj. Ionak nemaš kaj pametno ... niti kad sjedneš na zidić, a kamoli ovak.
a oni koji to ipak rade njih boli kurac kaj negdje piše i kaj smo mi većina napisali o tome i koje smo zakone donijeli, pedofil će uvijek jebat malu djecu, silovatelj će silovat žene, psihopat će ubijat ljude jer su oni to što jesu...i nikakav zakon za ili protiv može promijenit njihov broj...pa isto tak i pederima i to kaj se dva odrasla lika oće jebat i mi smo im dali zakonsko pravo da žive skupa i jebu se je doseg civilizacije jer se ne moraju skrivat, ne moraju se ženit da to sakriju i sjebavat druge živote niti se moraju iebat po wc-ima kolodvora ili parkovima....jedini sumrak je bio kad su to radili. čuj srozavanje odjednom će svi bit pederi, guzice uza zid!...ubij se debilu ludi.
Opet nikaj ... fakat si debil na entu.
Gle ... na zidić i tam njajke.
Ja ti pomoći ne mrem.
Guest- Guest
kad ne uvažavate stožer niti struku, uvažavate li mišljenje većine? ono, demokracija i odluka naroda..
lijepih, okruglih 57 % za
https://dnevnik.hr/vijesti/koronavirus/anketa-trebaju-li-oni-koji-se-ne-zele-cijepiti-sami-placati-troskove-lijecenja---684222.html
https://dnevnik.hr/vijesti/koronavirus/anketa-trebaju-li-oni-koji-se-ne-zele-cijepiti-sami-placati-troskove-lijecenja---684222.html
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Noor wrote:tebe s čiŽmama ober koljenaSovak wrote:Noor wrote:ok, od sada te onda bičujemepikur37 wrote:Od vas antivaxera mutavi je duhovit drži svoju stranu ali ne grize, noorka je plaha ali se trudi suzdržati, katkad uspješno vioaltorka je ženski ero ali s druge strane barikade...
Mene, mene, mene ...
E da ... i nemoj me šparati ... samo mazni.
Guest- Guest
usput bacite i pogled na ovo, pa u pauzi koroniranja da složimo Daliću repku kak spada
https://gol.dnevnik.hr/clanak/hrvatska-reprezentacija/dalic-za-svjetsko-prvenstvo-planira-ponovo-testirati-sustav-s-trojicom-branica---684235.html
https://gol.dnevnik.hr/clanak/hrvatska-reprezentacija/dalic-za-svjetsko-prvenstvo-planira-ponovo-testirati-sustav-s-trojicom-branica---684235.html
2017-09-13
Sovak wrote:Noor wrote:tebe s čiŽmama ober koljenaSovak wrote:Noor wrote:ok, od sada te onda bičujemepikur37 wrote:Od vas antivaxera mutavi je duhovit drži svoju stranu ali ne grize, noorka je plaha ali se trudi suzdržati, katkad uspješno vioaltorka je ženski ero ali s druge strane barikade...
Mene, mene, mene ...
a najbolje da mi imbecil poput tebe pomaže...bokteiebo ludog :/ bježi, sakrij se, idu pederi, postalo je normalno, sin će ti bit teška pederčina ako se ti ne izboriš.Sovak wrote:
Ja ti pomoći ne mrem.
Guest- Guest
Nisam nikad čuo za taj medij...pokerjocker wrote:kad ne uvažavate stožer niti struku, uvažavate li mišljenje većine? ono, demokracija i odluka naroda..
To je neki lokalni biće u zagorju...
U splitu bi bilo 20% max. 'Za'...
Ipak, nikakve ankete ne mogu promijeniti zakon i ustav...
Ja bi isto bio 'za' ako ne bi trebao više plaćati zdravstveno...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
ne samo meni.epikur37 wrote:Veber tebj guraju u nos one stapiće dva puta tjedno?
i onima koji su preboljeli.
i oni koji su se cijepili.
jel ti znaš kaj znači SVI ?
a svi znači od predsjednika uprave pa do tamo zadnjeg praktikanta.
možeš ti plastificirati potvrdu i nosit ju oko vrata, ali ćeš zajedno samnom primiti štapić u baburu.
ako ne želiš i smatraš da je tvoja potvrda ok možeš u računovodstvo po odjavu.
odbijanje testa, koji ti tako jako zagovaraš u hrvatskoj se smatra povredom radnog odnosa. možeš dva put odbiti i treći put letš.
a imaš mala slova u ugovoru koja te obavezuju na pun kurac toga, a s obzirom da se primarno radi o vojnoj industriji svoju plastificiranu možeš koristiri za snifanje koksa.
veber-
2014-12-30
moze dok nam vrate lovu uplacenu u hzzo, pa nek sebe lijece iz svojih uplatapokerjocker wrote:kad ne uvažavate stožer niti struku, uvažavate li mišljenje većine? ono, demokracija i odluka naroda..
jebala te repka posred malog mozga. reprezentaciju ne pratim od one iste sekunde kad se modrić na sudu nije mogao sjetit koja mu je bila prva utakmica i prije bih se ubio nego ikad više u životu imao neš karirano sa sebi, pogotovo te stolnjake kaj navlačite na sebe svake 4 godine.pokerjocker wrote:usput bacite i pogled na ovo, pa u pauzi koroniranja da složimo Daliću repku kak spada
Guest- Guest
a jel te ja mogu maznuti?Sovak wrote:Noor wrote:tebe s čiŽmama ober koljenaSovak wrote:Noor wrote:ok, od sada te onda bičujemepikur37 wrote:Od vas antivaxera mutavi je duhovit drži svoju stranu ali ne grize, noorka je plaha ali se trudi suzdržati, katkad uspješno vioaltorka je ženski ero ali s druge strane barikade...
Mene, mene, mene ...
mislim, onako.
znaš, drugarski...
veber-
2014-12-30
uplate u zdravstveni susatv nisu na demokratskim temeljima nego je obavezno za svakoga samim time nema ni demokratskih odluka gdje većina može nekaj birat...pokerjocker wrote:kad ne uvažavate stožer niti struku, uvažavate li mišljenje većine? ono, demokracija i odluka naroda..
pa jebemu mater, tebi na ovoj temi baš niš nije jasno .
Guest- Guest
Jebote modrić...ebenica wrote:jebala te repka posred malog mozga. reprezentaciju ne pratim od one iste sekunde kad se modrić na sudu nije mogao sjetit koja mu je bila prva utakmica i prije bih se ubio nego ikad više u životu imao neš karirano sa sebi, pogotovo te stolnjake kaj navlačite na sebe svake 4 godine.pokerjocker wrote:usput bacite i pogled na ovo, pa u pauzi koroniranja da složimo Daliću repku kak spada
Nije modrić reprezentacija...
Oni ne navijaju radi mamića, oni radi šukera, oni radu 'hajduka', oni radi modrića, oni radi kalinića...
Koji vam je bog svima?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
zanimljive su te eskapade o liječenjima.Noor wrote:moze dok nam vrate lovu uplacenu u hzzo, pa nek sebe lijece iz svojih uplatapokerjocker wrote:kad ne uvažavate stožer niti struku, uvažavate li mišljenje većine? ono, demokracija i odluka naroda..
i safet je bubno.
a safet uredno se liječio od poslijedica pušenja, dugogodišnjeg pa blasfemično traži uvođenje naplate covidašima.
pa neka njemu naplate premosnicu u punom iznosu i pride malus jer je nastavio pušiti.
kao i svim takvima.
i naravno sudionicima u prometu koji su mogli biti funkcionalni a ne invalidi jer su se napili, krivo skrenuli, prebrzo vozili itd itd.
a lik je u njemačkoj i ima vjerovatno dobro pokrivenu policu pa ga boli kikiriki i može tipkati o ukidanjima ustavnih prava kao i stožer.
veber-
2014-12-30
ja sam tu reprezentaciju pratio od '92, modrić je samo primjer svega onoga kaj sam se oko iste nagledao, od preprodaje besplatnih karata hns-ovih povjerenika iz kofera u hotelu do vikanja na navijače da su šaka klošara...nabijem i tebe i to usrano sranje koje ti pratiš svake 4 godine ili kad igra brazil na kurac. ta reprezentacija je najobičnija klošarska prčija hdz-u i krimosima u nogometu. ta tvoja svetinja je pušačica kuraca svakom iole moćnom u rh. ne samo da je pušačica kuraca nego joj se učestalo svršava po faci...a ti prati i dalje, ja s druge strane imam karakter.T. wrote:Jebote modrić...ebenica wrote:jebala te repka posred malog mozga. reprezentaciju ne pratim od one iste sekunde kad se modrić na sudu nije mogao sjetit koja mu je bila prva utakmica i prije bih se ubio nego ikad više u životu imao neš karirano sa sebi, pogotovo te stolnjake kaj navlačite na sebe svake 4 godine.pokerjocker wrote:usput bacite i pogled na ovo, pa u pauzi koroniranja da složimo Daliću repku kak spada
Nije modrić reprezentacija...
Oni ne navijaju radi mamića, oni radi šukera, oni radu 'hajduka', oni radi modrića, oni radi kalinića...
Koji vam je bog svima?
Guest- Guest
tocno, zakon propisuje obaveze, ali i pravaebenica wrote:uplate u zdravstveni susatv nisu na demokratskim temeljima nego je obavezno za svakoga samim time nema ni demokratskih odluka gdje većina može nekaj birat...pokerjocker wrote:kad ne uvažavate stožer niti struku, uvažavate li mišljenje većine? ono, demokracija i odluka naroda..
pa jebemu mater, tebi na ovoj temi baš niš nije jasno .
ebenica wrote:jebala te repka posred malog mozga. reprezentaciju ne pratim od one iste sekunde kad se modrić na sudu nije mogao sjetit koja mu je bila prva utakmica i prije bih se ubio nego ikad više u životu imao neš karirano sa sebi, pogotovo te stolnjake kaj navlačite na sebe svake 4 godine.pokerjocker wrote:usput bacite i pogled na ovo, pa u pauzi koroniranja da složimo Daliću repku kak spada
mogao si samo napisat " dete oficira"
2017-09-13
pa ja sam mu to i napisalaveber wrote:zanimljive su te eskapade o liječenjima.Noor wrote:moze dok nam vrate lovu uplacenu u hzzo, pa nek sebe lijece iz svojih uplatapokerjocker wrote:kad ne uvažavate stožer niti struku, uvažavate li mišljenje većine? ono, demokracija i odluka naroda..
i safet je bubno.
a safet uredno se liječio od poslijedica pušenja, dugogodišnjeg pa blasfemično traži uvođenje naplate covidašima.
pa neka njemu naplate premosnicu u punom iznosu i pride malus jer je nastavio pušiti.
kao i svim takvima.
i naravno sudionicima u prometu koji su mogli biti funkcionalni a ne invalidi jer su se napili, krivo skrenuli, prebrzo vozili itd itd.
a lik je u njemačkoj i ima vjerovatno dobro pokrivenu policu pa ga boli kikiriki i može tipkati o ukidanjima ustavnih prava kao i stožer.
priznao je da je vec bezbroj tipkovnica skuril s čikima, onda znas kolko je dimil, a lijecenje iz kase
kad bih to bio onda bih napisao, razumiješ kockasti?pokerjocker wrote:ebenica wrote:jebala te repka posred malog mozga. reprezentaciju ne pratim od one iste sekunde kad se modrić na sudu nije mogao sjetit koja mu je bila prva utakmica i prije bih se ubio nego ikad više u životu imao neš karirano sa sebi, pogotovo te stolnjake kaj navlačite na sebe svake 4 godine.pokerjocker wrote:usput bacite i pogled na ovo, pa u pauzi koroniranja da složimo Daliću repku kak spada
mogao si samo napisat " dete oficira"
Guest- Guest
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje