Korona novosti i spoznaje
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
violator wrote:abraham wrote:Kakov je ovo sad ustasluk??? opet neki Anta????? Znamo mi na kog Antu vi mislite pa tu izvrcete nesta......Nego, najnormalinje je da o cijepivu i virusima raspravljam i slusam savjeta lokalnog vulkanizera. Nista logicnije i normalnije... Jelte.....
Aha, jos jedan trol koji ne zna ispravno napisati ni "cjepivo" ali si umislja da je ovo rasprava izmedju ljudi granicne inteligencije (antivaksera) i onih visoko obrazovanih, dobro informiranih (vaksera)... :) Eee, koji zajeb.
Zašto bi on bio trol? Sereš s visoka kao i onaj idiot ero....ja sam cjepljen dva puta, ali nisam još potpuno siguran je li to dobar ili loš potez. Međutim problem s antivakserima je taj što stavljaju hrpu lažnih vijesti, izmišljenih sranja i videa, manipuliraju podatcima itd. Zato baš i nemaju neku vjerodostojnost.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
abraham likes this post
Ima netko savjet kako skinuti ruzinu s alata...potopio sam u alkoholni ocat...
valjda bude dovoljno
valjda bude dovoljno
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Odlična kompilacija izjava američkih demokrata plus neuništivog faucija
Govori nam kako uvijek trebamo slušati struku.
Ispricavam se kolegice sta sam nepismen i sta sam vam povrijedio osjecaje. Povrijedio sam vam i osjecaj pravde to da svi imaju pravo kenjati sta hoce na ovom forumu. Rasprava ovdje i ova tema je jako visokoumna. Sve sami doturi, a ne pituri i bravari, tete sa kase i sl. Svatko moze kenjati ovdje , izvlaciti sa neta pizdarije a eto ja sam nepismeni troller???? Ajd neka sam. Moj je stav da se cijepi tko hoce i da se ne cijepi tko nece. Cemu rasprava??? Da ubijedis nekoga da si bas ti u pravu... Sto te kvalificira????? Profesionalni forumas treceg ranga ili sto??? Nebitno. Zajebavam se na temi i ukazujem na netolerantnost i jedne i druge strane. Mene boli kiki ocete se cijepiti ili ne ocete li umrijeti ili ne. Ne poznam nikoga od vas i nikome necu doci na pokop ili na veselje, tako da mi ostaje da se zajebavam i podjebavam. Jednostavno u zivotu ako trebam gume odem do vukanizera, ako mi sat ne radi odem uraru i sl. Ostalo je kenjanje i mlacenje prazne slame, krstenje jarica i ..... Forum i jeste za to.... ostalo kila mozga....violator wrote:abraham wrote:Kakov je ovo sad ustasluk??? opet neki Anta????? Znamo mi na kog Antu vi mislite pa tu izvrcete nesta......Nego, najnormalinje je da o cijepivu i virusima raspravljam i slusam savjeta lokalnog vulkanizera. Nista logicnije i normalnije... Jelte.....
Aha, jos jedan trol koji ne zna ispravno napisati ni "cjepivo" ali si umislja da je ovo rasprava izmedju ljudi granicne inteligencije (antivaksera) i onih visoko obrazovanih, dobro informiranih (vaksera)... :) Eee, koji zajeb.
2014-04-14
darth_vader, epikur37 and pokerjocker like this post
pokerjocker wrote:violator wrote:abraham wrote:Kakov je ovo sad ustasluk??? opet neki Anta????? Znamo mi na kog Antu vi mislite pa tu izvrcete nesta......Nego, najnormalinje je da o cijepivu i virusima raspravljam i slusam savjeta lokalnog vulkanizera. Nista logicnije i normalnije... Jelte.....
Zašto bi on bio trol? Sereš s visoka kao i onaj idiot ero....ja sam cjepljen dva puta, ali nisam još potpuno siguran je li to dobar ili loš potez. Međutim problem s antivakserima je taj što stavljaju hrpu lažnih vijesti, izmišljenih sranja i videa, manipuliraju podatcima itd. Zato baš i nemaju neku vjerodostojnost.
Sad je sve u biti zaspamano tolikim proturječnim informacijama da je pravu istinu moguće utvrditi jedino na vlastitoj koži. Uglavnom, dobro da si se cjepio.
darth_vader-
2014-04-17
Na forumu simpozij bosansko ercegovnjarskih akademika. Nije daleko od istine onaj vic kad lik pita Sto dobijes kad bosancu gurnes zeljeznu sipku izmedju usiju? Armirani beton.
Guest- Guest
Kao i svaki diler daješ šakom i kapom. To valja gledati kao investiciju, a diler nije taj koji na kraju priče ostane bez gaća.epikur37 wrote:Glupkakurac wrote:violator wrote:Glupkakurac wrote:Strategija borbe je loša od samog početka. Previše jeftinih floskula i populizma te podilaženja politici, premalo konstruktivne rasprave i dobio se krajni rezultat, takav kakav je...
Kakav?!
Nismo još povukli sredstva iz EU namjenjena za oporavak i Epi si neće moći kupiti još jedan kaić, a Aben će prijeći na vina iz tetrapaka umisto Plavca. Ukratko.
Nije kasno do nove godine ima još lufta...zato sad treba stisnuti na cijepljenje.
evo i gnječ se vratio iz crkve...
dobrodošao
dobrodošao
2015-08-06
mutava baštarda wrote:Kao i svaki diler daješ šakom i kapom. To valja gledati kao investiciju, a diler nije taj koji na kraju priče ostane bez gaća.epikur37 wrote:Glupkakurac wrote:violator wrote:Glupkakurac wrote:Strategija borbe je loša od samog početka. Previše jeftinih floskula i populizma te podilaženja politici, premalo konstruktivne rasprave i dobio se krajni rezultat, takav kakav je...
Kakav?!
Nismo još povukli sredstva iz EU namjenjena za oporavak i Epi si neće moći kupiti još jedan kaić, a Aben će prijeći na vina iz tetrapaka umisto Plavca. Ukratko.
Nije kasno do nove godine ima još lufta...zato sad treba stisnuti na cijepljenje.
taman posla, ja kad uzmem booster, nek pišu da je imenjak primio prvu i nek mu daju karton..žrtvovat ću se za njega
2015-08-06
imenjaku netrebaju takve stvariepikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Kao i svaki diler daješ šakom i kapom. To valja gledati kao investiciju, a diler nije taj koji na kraju priče ostane bez gaća.epikur37 wrote:Glupkakurac wrote:violator wrote:Glupkakurac wrote:Strategija borbe je loša od samog početka. Previše jeftinih floskula i populizma te podilaženja politici, premalo konstruktivne rasprave i dobio se krajni rezultat, takav kakav je...
Kakav?!
taman posla, ja kad uzmem booster, nek pišu da je imenjak primio prvu i nek mu daju karton..žrtvovat ću se za njega
sva svoja cjepiva prepustam potrebitima
dijagram-
2015-08-09
Glupkakurac wrote:violator wrote:Glupkakurac wrote:Strategija borbe je loša od samog početka. Previše jeftinih floskula i populizma te podilaženja politici, premalo konstruktivne rasprave i dobio se krajni rezultat, takav kakav je...
Kakav?!
Od utorka se priblizavamo i tom kaicu jer je ucjena dobra stara prokusana metoda podredjivanja tudjih volja vlastitoj. Ali ti s time ionako nemas problem jer vidis - siru sliku.
Guest- Guest
dijagram wrote:imenjaku netrebaju takve stvariepikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Kao i svaki diler daješ šakom i kapom. To valja gledati kao investiciju, a diler nije taj koji na kraju priče ostane bez gaća.epikur37 wrote:Glupkakurac wrote:violator wrote:Glupkakurac wrote:Strategija borbe je loša od samog početka. Previše jeftinih floskula i populizma te podilaženja politici, premalo konstruktivne rasprave i dobio se krajni rezultat, takav kakav je...
Kakav?!
msm ako ti treba kovidnica, ja ću podmetnut svoju ruku, a ti uzmi papir :D
ionako ti dugujem večeru, pa bar ovo
2015-08-06
Velimir Bujanec · Prati
15 h ·
TRG SV. MARKA: “Dosta! Stožer, odlazi!”
Narod je stigao pred Banske dvore… Pogledajte kadrove veličanstvenog prosvjeda, koje su zabilježile kamere Bujice!
---------------
evo ga :D
15 h ·
TRG SV. MARKA: “Dosta! Stožer, odlazi!”
Narod je stigao pred Banske dvore… Pogledajte kadrove veličanstvenog prosvjeda, koje su zabilježile kamere Bujice!
---------------
evo ga :D
2015-08-06
Od cetvrtka sam dolje.epikur37 wrote:dijagram wrote:imenjaku netrebaju takve stvariepikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Kao i svaki diler daješ šakom i kapom. To valja gledati kao investiciju, a diler nije taj koji na kraju priče ostane bez gaća.epikur37 wrote:Glupkakurac wrote:violator wrote:Glupkakurac wrote:Strategija borbe je loša od samog početka. Previše jeftinih floskula i populizma te podilaženja politici, premalo konstruktivne rasprave i dobio se krajni rezultat, takav kakav je...
Kakav?!
Bit ce kave, ako ovi majmuni ne pozatvaraju kafice.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Od cetvrtka sam dolje.epikur37 wrote:dijagram wrote:imenjaku netrebaju takve stvariepikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Kao i svaki diler daješ šakom i kapom. To valja gledati kao investiciju, a diler nije taj koji na kraju priče ostane bez gaća.epikur37 wrote:Glupkakurac wrote:violator wrote:Glupkakurac wrote:Strategija borbe je loša od samog početka. Previše jeftinih floskula i populizma te podilaženja politici, premalo konstruktivne rasprave i dobio se krajni rezultat, takav kakav je...
Kakav?!
Msm da neće, nemaju para za poticaje...javi se.
2015-08-06
epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Kao i svaki diler daješ šakom i kapom. To valja gledati kao investiciju, a diler nije taj koji na kraju priče ostane bez gaća.epikur37 wrote:Glupkakurac wrote:violator wrote:Glupkakurac wrote:Strategija borbe je loša od samog početka. Previše jeftinih floskula i populizma te podilaženja politici, premalo konstruktivne rasprave i dobio se krajni rezultat, takav kakav je...
Kakav?!
uzmi ti boostera koliko hoćeš, možda ću i ja, ali nemoj daviti ljude da se cjepe kad ne znaš ništa o cjepivu kao ni ja. to radi onaj retardinjo ero, toliko da je i meni zgadio cjepljenje.. što ako se za godinu dana dokaže da je cjepivo prevara kao i svojevremeno lijek Tamiflu s kojim su mene liječili kad sam popušio svinjsku gripu. Zato to treba prepustiti znalcima.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
pokerjocker wrote:epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Kao i svaki diler daješ šakom i kapom. To valja gledati kao investiciju, a diler nije taj koji na kraju priče ostane bez gaća.epikur37 wrote:Glupkakurac wrote:violator wrote:Glupkakurac wrote:Strategija borbe je loša od samog početka. Previše jeftinih floskula i populizma te podilaženja politici, premalo konstruktivne rasprave i dobio se krajni rezultat, takav kakav je...
Kakav?!
uzmi ti boostera koliko hoćeš, možda ću i ja, ali nemoj daviti ljude da se cjepe kad ne znaš ništa o cjepivu kao ni ja. to radi onaj retardinjo ero, toliko da je i meni zgadio cjepljenje.. što ako se za godinu dana dokaže da je cjepivo prevara kao i svojevremeno lijek Tamiflu s kojim su mene liječili kad sam popušio svinjsku gripu. Zato to treba prepustiti znalcima.
Ne davim, uskočim na ovu temu gdje u glavnom antivaxeri kidišu, objavljuju i svađaju se s erom.
Bacim par brzopoteznih i idem dalje.
2015-08-06
idem pripremati onu finsku juhu što je abraham neki dan hvalio
drugovi zdravo i
ostav
drugovi zdravo i
ostav
2015-08-06
pokerjocker wrote:violator wrote:abraham wrote:Kakov je ovo sad ustasluk??? opet neki Anta????? Znamo mi na kog Antu vi mislite pa tu izvrcete nesta......Nego, najnormalinje je da o cijepivu i virusima raspravljam i slusam savjeta lokalnog vulkanizera. Nista logicnije i normalnije... Jelte.....
U internetskom nazivlju, izraz trol označava osobu koja dolazi na internetske zajednice kao što su internetski forum, soba za razgovor (chat room), tematske grupe (newsgrupe), blogovi s jedinim ciljem da na njih šalje podjarujuće, podrugljive, grube, uvredljive poruke ili poruke koje nisu tema da bi namjerno dosađivala ostalim sudionicima, stvarala zavade, odnosno remetila tijek rasprave.
Kad mi se netko obrati na podrugljiv nacin, uzvratim mu slicnom mjerom. Zasto sam okarakterizirana sad kao netko tko se Abrahamu obratio "s visoka"? Je li to ta vulkanizerska logika?
Jest, problem s antivakserima jest u tome da vakseri uopce nisu tako dobro informirani kakvima se nastoje prikazati .. :)
Guest- Guest
Kad ulovim malo slobodnog vremenaepikur37 wrote:dijagram wrote:Od cetvrtka sam dolje.epikur37 wrote:dijagram wrote:imenjaku netrebaju takve stvariepikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Kao i svaki diler daješ šakom i kapom. To valja gledati kao investiciju, a diler nije taj koji na kraju priče ostane bez gaća.epikur37 wrote:Glupkakurac wrote:violator wrote:Glupkakurac wrote:Strategija borbe je loša od samog početka. Previše jeftinih floskula i populizma te podilaženja politici, premalo konstruktivne rasprave i dobio se krajni rezultat, takav kakav je...
Kakav?!
Msm da neće, nemaju para za poticaje...javi se.
dijagram-
2015-08-09
abraham wrote:Ispricavam se kolegice sta sam nepismen i sta sam vam povrijedio osjecaje. Povrijedio sam vam i osjecaj pravde to da svi imaju pravo kenjati sta hoce na ovom forumu. Rasprava ovdje i ova tema je jako visokoumna. Sve sami doturi, a ne pituri i bravari, tete sa kase i sl. Svatko moze kenjati ovdje , izvlaciti sa neta pizdarije a eto ja sam nepismeni troller???? Ajd neka sam. Moj je stav da se cijepi tko hoce i da se ne cijepi tko nece. Cemu rasprava??? Da ubijedis nekoga da si bas ti u pravu... Sto te kvalificira????? Profesionalni forumas treceg ranga ili sto??? Nebitno. Zajebavam se na temi i ukazujem na netolerantnost i jedne i druge strane. Mene boli kiki ocete se cijepiti ili ne ocete li umrijeti ili ne. Ne poznam nikoga od vas i nikome necu doci na pokop ili na veselje, tako da mi ostaje da se zajebavam i podjebavam. Jednostavno u zivotu ako trebam gume odem do vukanizera, ako mi sat ne radi odem uraru i sl. Ostalo je kenjanje i mlacenje prazne slame, krstenje jarica i ..... Forum i jeste za to.... ostalo kila mozga....violator wrote:abraham wrote:Kakov je ovo sad ustasluk??? opet neki Anta????? Znamo mi na kog Antu vi mislite pa tu izvrcete nesta......Nego, najnormalinje je da o cijepivu i virusima raspravljam i slusam savjeta lokalnog vulkanizera. Nista logicnije i normalnije... Jelte.....
Isprika uvazena. Ostatak bla, truc posta izlazi izvan okvira onoga na sto uopce citavo vrijeme nastojim ukazati (vjerojatno i nevjesto) na ovom topicu (zajedno s još nekolicinom) pa cu te uputiti da tog zamisljenog sugovornika izvedes na kavicu i s njime dovrsis tu raspravu. Zahvaljujem.
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje