ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 10 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by epikur37 Tue 9 Nov - 11:48

Korona novosti i spoznaje - Page 10 251117354_1301652466940642_6829869395740318071_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=DB7kvRlERGEAX9jo-Ud&_nc_ht=scontent.fzag1-2

epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest Tue 9 Nov - 11:50

epikur37 wrote:Korona novosti i spoznaje - Page 10 251117354_1301652466940642_6829869395740318071_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=DB7kvRlERGEAX9jo-Ud&_nc_ht=scontent.fzag1-2
ovak nekaj uber smiješno je mogla smislit samo cjepljena osoba. 3 dana ću se smijuljit u bradu svaki put kad se sjetim :tu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 9 Nov - 11:54

Eroo wrote:
T. wrote:
Eroo wrote:
michaellcmacha wrote:
ebenica wrote:
michaellcmacha wrote:
Eroo wrote:Učinkovitost  ili neučinkovitost cjepiva se iskazuje brojevima, prije svega hospitaliziranih,
onda i umrlih. Na sličan način se dokazuju i eventualne nus  pojave od cjepiva.
Dakle, veoma je jednostavno, ne treba se razbacivati kojekakvim tekstovima,
brojevi su ono po čemu znamo  što  se događa tijekom epidemije.
Oni su dopstupni na svjetskim portalima, a prikazani su s tekstualno ili s dijagramima.
Za moj ukus tu su Talijani i talijanski mediji tri koplja iznad  drugih u  Eu.
Još jedan moj kolega je tokom prošle noći umro. Bio je dvodozno cijepljen, bez komorbiditeta. 64to godište... Zarazio ga je također cijepljeni kolega u dežurstvu pprp sisak... Uz njih dvojicu još 4 bivše kolege su također i pozitivni i sa simptomima... Svi cijepljeni...
žao mi je miha :/
Jebiga i to je sastavni dio života, kroz neko vrijeme što od bolesti što od starosti mnogi od nas će završiti svoj mandat. Inače dobro si uočio neke nelogičnosti za koje mjerodavni ne nalaze za shodno da ih razjasne široj javnosti. Uglavnom sad kad  budem u prilici otići doktoru, tražit ću ga da mi za svaku od pojedinih vrsta lijekova preporuči još minimalno dvije alternative pa da si ja izaberem što mi paše
Nego kako? Pametan čovjek i sam  prouči  svoju bolest  i prati učinak lijekova na njih.
Imao sam otekline po tijelu zbog jednog "lijeka" protiv masnoća - zamijenio drugim i sve ok.
Skoro  sam iskrvario zbog aspirina Protect 100, koji sam trebao uzimati doživotno,
prestao uzimati i  sve bilo ok  nakon toga.
dakle, ni sam ne vjeruješ znanosti...
da vjeruješ, nastavio bi uzimati taj aspirin dok ne iskrvariš do smrti...
zašto onda drugima osporavaš pravo da odlučuju o svome zdravlju ?
Naravno  da vjerujem  znanosti. Umjesto aspirina  uzimam alternativni  lijek.
Isto ti je i s cjepivom...1 od 6 milijuna ima probleme. Na ovo moraju posebno
misliti alergični. Iz toga razloga i postoji pravilo da se 15  minuta nakon cijepljenja
ostane sjediti i čekati eventualnu reakciju.  U blizini je liječnik koji  može odregairati
u slučaju potrebe
.

Ma ja? Ca te capa nutar kvarat ure, capa te! Sve ca je daje od teg - hodi s petami po rite tuc! :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor Tue 9 Nov - 11:56

ljubo1212 wrote:
odgovaram na tvoj upis i neplodnost, on te brani da si mislila na deformacije ploda, ti kažeš da nisi mislila samo na plod nego i neplodnost, onda je on korektan s referiranjem na link, 
nema veze kakav je tvoj upis, u upisu se nema što pretpostaviti, nego tvoj sud o (ne)plodnosti i na to si dobila moj odgovor, sad, što se on lovi na moje upise, znam to iz doba tuljana

nego, jel ti prihvatljivo na osnovi istraživanja da su  tvoji privatni razgovori i saznanja su za objesit mačku o rep? sve vam je tako, čula, rekla kazala..nagađanja
objasnila sam ti već, nema potrebe za dalje

a jel tebi prihvatljivo da liječnici s pacijentima ne diskutiraju na znanstvenoj razini, u smislu razmjene stručnih znanstvenih radova i dubokih stručnih tema, istraživanja i slično?
kratko i jasno, svakodnevnim lako razumljivim jezičnim formulacijama iznose svoja mišljenja, koja su krajnji rezultati svega prethodno napisanog
to im i jest zadaća

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest Tue 9 Nov - 12:04

violator wrote:
Eroo wrote:
misliti alergični. Iz toga razloga i postoji pravilo da se 15  minuta nakon cijepljenja
ostane sjediti i čekati eventualnu reakciju.  U blizini je liječnik koji  može odregairati
u slučaju potrebe
.

Ma ja? Ca te capa nutar kvarat ure, capa te! Sve ca je daje od teg - hodi s petami po rite tuc! :)
a to ti je, 21 stoljeće. država koja se bori protiv opasne pandemije ne cijepi građane sa znanstveno dokazano najboljim lijekom nego im pušta da sami odaberu iako im odabir ne mora značiti da su odabrali znanstveno najbolji i koji najduže ili najviše štiti....i onda sjede 15 minuta kako bi se uvjerili u svoju odluku. science.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor Tue 9 Nov - 12:06

ebenica wrote:
Eroo wrote:
michaellcmacha wrote:
ebenica wrote:
michaellcmacha wrote:
Eroo wrote:Učinkovitost  ili neučinkovitost cjepiva se iskazuje brojevima, prije svega hospitaliziranih,
Oni su dopstupni na svjetskim portalima, a prikazani su s tekstualno ili s dijagramima.
Još jedan moj kolega je tokom prošle noći umro. Bio je dvodozno cijepljen, bez komorbiditeta. 64to godište... Zarazio ga je također cijepljeni kolega u dežurstvu pprp sisak... Uz njih dvojicu još 4 bivše kolege su također i pozitivni i sa simptomima... Svi cijepljeni...
Jebiga i to je sastavni dio života, kroz neko vrijeme što od bolesti što od starosti mnogi od nas će završiti svoj mandat. Inače dobro si uočio neke nelogičnosti za koje mjerodavni ne nalaze za shodno da ih razjasne široj javnosti. Uglavnom sad kad  budem u prilici otići doktoru, tražit ću ga da mi za svaku od pojedinih vrsta lijekova preporuči još minimalno dvije alternative pa da si ja izaberem što mi paše
Nego kako? Pametan čovjek i sam  prouči  svoju bolest  i prati učinak lijekova na njih.
Imao sam otekline po tijelu zbog jednog "lijeka" protiv masnoća - zamijenio drugim i sve ok.
Skoro  sam iskrvario zbog aspirina Protect 100, koji sam trebao uzimati doživotno,
što će ti onda doktor i znanost? doktoru je posao da ti da najbolji lijek a tvoje je da o tome ne moraš znati ništa jer nam inače ne trebaju doktori nego samo ljekarne i internet, samodijagnoza i samoodabir lijeka na tržištu.
točno
većina doktora će te, nakon tvoje sugestije ili zahtjeva za određeni lijek, pitati...a tko je tu doktor, ti ili ja?!
ne zaboraviti da oni imaju brojne povlastice kad ispune kvotu koju su dogovorili s farmaceutskom mafijom

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Noor Tue 9 Nov - 12:09

Eroo wrote:
u slučaju potrebe.
to isto po tvoje?

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest Tue 9 Nov - 12:13

ebenica wrote:
violator wrote:
Eroo wrote:
u slučaju potrebe
.

a to ti je, 21 stoljeće. država koja se bori protiv opasne pandemije ne cijepi građane sa znanstveno dokazano najboljim lijekom nego im pušta da sami odaberu iako im odabir ne mora značiti da su odabrali znanstveno najbolji i koji najduže ili najviše štiti....i onda sjede 15 minuta kako bi se uvjerili u svoju odluku. science.

Meni se sve cini da otprilike toliko i traje pravo na "prigovor". :) Sve sto se dogodi unutar 15minuta s pravom se može nazvati nezeljena popratna posljedica cjepiva. Sve dalje od toga - umisljaji su.

Nevjerojatna mi je ta kolicina gaslightinga kojom se usutkavaju oni koji ukazuju na zdravstvene probleme i/li simptome koje prije cijepljenja nisu imali. Ali matematicki eticari, kad ih se pritisne, reci ce na to - ah, desava se.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 9 Nov - 12:16

ljubo1212 wrote:
Noor wrote:
Eroo wrote:
Noor wrote:
jesi procitao tekst koji je gore vise stavljen?

https://www.ex-iskon-pleme.com/t49025p1060-korona-novosti-i-spoznaje#1935842

Sta kazes?
No comm.
Nemas komentar na one strahote?
Jel ces ga imati ako ti princeze budu neplodne ili ako ce im djeca biti rođena s deformitetima, neuroloskim poremecajima i slicno?
apeliram na zdrav razum, ma što mislili o eri ili bilo kome drugom, 

“Ne vidimo neplodnost kod cjepiva protiv gripe, a ono je također usmjereno na virusni fuzijski protein na sličan način”
Annette Beck-Sickinger , profesorica biokemije i bioorganske kemije sa Sveučilišta u njemačkom Leipzigu, u izjavi za AFP odlazi korak dalje. Kad bi argument sincitina bio istinit – “sve žene zaražene virusom postale bi sterilne, ali nisu”.

Ljudi zaraženi sa SARS-CoV-2 “stvorili su antitijela protiv proteina šiljaka i nema naznaka da je to spriječilo žene da zatrudne”, dodao je imunolog sa Sveučilišta u Nantesu, Frédéric Altare.

E nisu sve postale sterilne jer sterilitet je nuspojava cjepiva. Pricamo o nuspojavama lijekova i cjepiva znas ono 1 na 100 pa 1 na 1000 pa 1 na 10000 ako si ikad cito upute koje se nalaze uz svaki lijek moras procitati prije. Kad dodjes na cijepljenje ne daju ti uputstva i popis nuspojava za procitati prije cijepljenja.

A na popisu koji sam stavio nema sterilitet zato jer su navedene amo najcesce nuspojave .
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor Tue 9 Nov - 12:31

kojim to cjepivima cijepe djecu i mlade od 5-16 godina?

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest Tue 9 Nov - 12:32

violator wrote:
Eroo wrote:
T. wrote:
Eroo wrote:
michaellcmacha wrote:
ebenica wrote:
michaellcmacha wrote:
dakle, ni sam ne vjeruješ znanosti...
da vjeruješ, nastavio bi uzimati taj aspirin dok ne iskrvariš do smrti...
zašto onda drugima osporavaš pravo da odlučuju o svome zdravlju ?
u slučaju potrebe
.

Reklamacije se uvazavaju samo 15 minuta nakon cijepljenja. Nakon toga reklamacije se ne pikaju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 9 Nov - 12:34

Noor wrote:kojim to cjepivima cijepe djecu i mlade od 5-16 godina?

Istima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor Tue 9 Nov - 12:42

Gnječ wrote:

Istima.

znam, zato i pitam ovdje, dr Eroo možda bude dao stručno pojašnjenje zašto djecu cijepe cjepivima koja nisu odobrena za mlađe od 16, odnosno 18

https://www.fda.gov/emergency-preparedness-and-response/coronavirus-disease-2019-covid-19/comirnaty-and-pfizer-biontech-covid-19-vaccine

https://www.fda.gov/emergency-preparedness-and-response/coronavirus-disease-2019-covid-19/moderna-covid-19-vaccine

više..

https://www.fda.gov/emergency-preparedness-and-response/coronavirus-disease-2019-covid-19/covid-19-vaccines

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest Tue 9 Nov - 12:46

kai su pomaknuli dobnu granicu na 5? bilo je jedno vrijeme 12...
šta te briga sa kojim, bitno je da roditelj odabere ionako će sjedit 15 minuta da se uvjere u ispravnost odluke.
ne mora bit znanstveno najbolje i koje najduže štiti bitno je da imaš izbor...kao kad kupuješ torbu, po boji.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 9 Nov - 13:18

High Recorded Mortality In Countries Listed “Covid-19 Vaccine Champions”
Published on November 9, 2021

Since the beginning of the health crisis, the French government has claimed that early treatment was ineffective. It has imposed major restrictions on our freedoms, in particular on doctors’ prescriptions,[1]

It has also promised that vaccination would achieve collective immunity, the end of the crisis and a return to normal life.

But the failure for 18 months of this so-called “health strategy” based on false simulations, innumerable lies, promises never kept, as well as the propaganda and fear campaign has become unbearable.

In turn this has been followed by the extortion of consent to be vaccinated, by outright blackmail, while curtailing our freedoms to move and socialize, our right to work and engage in leisure activities.

Are the current vaccines that they want to impose on us effective?

Can they lead to a collective immunity or is it only a myth? To answer this question, we will make the current sanitary assessment of the most vaccinated countries according to the figures provided by the World Health Organization and the curves of OurWorldinData. (From Vaccine outset in December 2020 to September 15, 2021)

Record Mortality In Gibraltar, Champion Of Astra Zeneca Injections

Gibraltar (34,000 inhabitants) started vaccination in December 2020 when the health agency counted only 1040 confirmed cases and 5 deaths attributed to covid19 in this country. After a very comprehensive vaccination blitz, achieving 115 percent coverage (vaccination was extended to many Spanish visitors), the number of new infections increased fivefold (to 5314) and the number of deaths increased 19-fold.

The number of deaths increased 19-fold, reaching 97, i.e. 2853 deaths per million inhabitants, which is one of the European mortality records. But those responsible for the vaccination deny any causal link without proposing any other plausible etiology. And after a few months of calm, the epidemic resumed, confirming that 115% vaccination coverage does not protect against the disease.

Korona novosti i spoznaje - Page 10 Glo1
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 9 Nov - 13:19

Malta: 84 Percent Vaccine Coverage, But Just As Ineffective

Malta is one of the European champions of pseudo-vaccines: on this island of 500,000 inhabitants, nearly 800,000 doses have been administered, ensuring a vaccine coverage of nearly 84 percent with a delay of about 6 months.

But since the beginning of July 2021, the epidemic has started again and the serious (fatal) forms are increasing, forcing the authorities to recognize that vaccination does not protect the population and to impose restrictions.

Korona novosti i spoznaje - Page 10 Glo2
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 9 Nov - 13:20

In Iceland, people no longer believe in herd immunity

In this small country of 360,000 inhabitants, more than 80 percent are primo-vaccinated and 75 percent have a complete vaccination cycle. But by mid-July 2021, new daily infections had risen from about 10 to about 120, before stabilizing at a rate higher than the pre-vaccination period. This sudden recurrence convinced the chief epidemiologist of the impossibility of obtaining collective immunity through vaccination. “It’s a myth,” he publicly declared.

Korona novosti i spoznaje - Page 10 Glo3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 9 Nov - 13:21

Belgium: Recurrence Of The Disease Despite Vaccination

In Belgium, nearly 75 percent of the population is primo-vaccinated. And 65% of the population has a complete vaccination cycle. However, since the end of June 2021, the number of new daily infections has risen from less than 500 to nearly 2000. As RTBF acknowledges, in the face of the Delta variant, current vaccination is far from sufficient to protect the population.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 9 Nov - 13:22

Singapore Abandons The Hope Of “Zero Covid” Through Vaccines

This small country is also highly vaccinated and nearly 80 percent of the population has received at least one dose. But since August 20, 2021, it has had to face an exponential resumption of the epidemic with an increase in cases from about ten in June to more than 150 at the end of July and 1246 cases on September 24.

This uncontrolled recurrence of the disease despite vaccination has led to the abandonment of the strategy of eradicating the virus for a model of “living with the virus” by trying to treat the disease “like the flu“.

Korona novosti i spoznaje - Page 10 Glo4
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 9 Nov - 13:24

In The UK: A Worrying Rise In Infections

The United Kingdom is the European champion of Astra Zeneca vaccination, with more than 70 percent of the population vaccinated for the first time, and 59 percent with a complete vaccination schedule. This high “vaccination” rate did not prevent an explosion of cases at the beginning of the summer, with up to 60,000 new cases per day by mid-July. (This is incorrect. The highest recorded was 54,000 in July, and has since dropped significantly – Ed)

Faced with this significant resumption of the epidemic despite vaccination, Andrew Pollard, representative of the Oxford Vaccine Group, acknowledged before Parliament: “collective immunity through vaccination is a myth“.

This resumption of infections has been accompanied by a resumption of hospitalizations, severe cases and deaths. According to the official report of August,[2] deaths were more frequent among fully vaccinated patients (679) than among non-vaccinated patients (390), thus cruelly denying the hopes of a protective effect of the vaccine on mortality.

After the last sanitary restrictions were lifted, the epidemic decreased to a level of less than 30,000 cases per day, whereas at the beginning of July, simulations by covid specialists were predicting up to 100,000 new cases per day if the sanitary measures were removed.

Korona novosti i spoznaje - Page 10 Glo5
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by T. Tue 9 Nov - 13:24

Gnječ wrote:Belgium: Recurrence Of The Disease Despite Vaccination

In Belgium, nearly 75 percent of the population is primo-vaccinated. And 65% of the population has a complete vaccination cycle. However, since the end of June 2021, the number of new daily infections has risen from less than 500 to nearly 2000. As RTBF acknowledges, in the face of the Delta variant, current vaccination is far from sufficient to protect the population.
pa normalno kada cilj nije zaštita ljudi nego vječito pelcovanje, više puta godišnje...
tzv. covid potvrde će vrijediti samo do slijedeće doze...
tko je uzme, produžava se valjanost, tko ne uzme, stoji doma i ne miče...
i sretan je ako ga puste da stoji doma...
tako je već sada u nekim državama tipa tzv. zapadne demokracije...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics