intervju kandidata za premijera
Page 5 of 12
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: intervju kandidata za premijera
pa upravo takvi što pokradu iz državne blagajne skrivaju po nekretninama i kojekakvoj luksuznoj imoviniNeoliberalni portugalac wrote:
U ostalom ja se slažem da su to statusni simboli, i tko želi neka ih plati, ali kada ih platim , ne želim da im nakon toga otima Bojan Glavašević i Jadronković za svoje privatne džepove preko raznih represivnih zakona
porez na nekretnine je usmjeren na Josipovića i slične, a ne na prosječnog građanina
jer sa sadašnjim poreznim sustavom radnici plaćaju porez od 40% na rad + PDV pri potrošnji
Guest- Guest
uostalom onaj tko ih želi već ih je platio svojim novcima nije dobio na račun državnog proračuna, ne znam što bi trebao još ovima plaćati jer ih je kupio.Neoliberalni portugalac wrote:
U ostalom ja se slažem da su to statusni simboli, i tko želi neka ih plati, ali kada ih platim , ne želim da im nakon toga otima Bojan Glavašević i Jadronković za svoje privatne džepove preko raznih represivnih zakona
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pustite Tima da dođe do zraka, pobogu...Čovjek trenutno oprema stan, da ima di spavati.
joj baš si smiješan, ti što su pokrali nema na sebi ništa ili imaju jedan stan kao jadan sander ili mesić ili vidošević, njemau mama ima vilu na pantovčaku ali on jadan ne. i naravno da je usmjereno na prosječne građane , njih je najviše .deda na aparatima wrote:
pa upravo takvi što pokradu iz državne blagajne skrivaju po nekretninama i kojekakvoj luksuznoj imovini
porez na nekretnine je usmjeren na Josipovića i slične, a ne na prosječnog građanina
2015-08-15
deda na aparatima wrote:pa upravo takvi što pokradu iz državne blagajne skrivaju po nekretninama i kojekakvoj luksuznoj imoviniNeoliberalni portugalac wrote:
jer sa sadašnjim poreznim sustavom radnici plaćaju porez od 40% na rad + PDV pri potrošnji
porez na nekretnine će gađati svakoga, uključujući i moju obitelj, koja je nekretnine zaradila(ništa posebno, ali nismo niti sirotinja) poštenim radom, poduzeništvom, odricanjem, investiranjem, štednjom, i prvi svim tim poslovima plaćali smo državi stotine tisuća kuna poreza
ako državi smetaju veliki porezi na rad i potrošnju(PDV) neka ih uredno sreže.
a neka da reketare RH građane
Guest- Guest
pa to kajo znači da si bogata, zato prestani kukati, ako si to ipak ne možeš priuštiti onda prodaj nekomu tko npr. nema nijednu nekretninu, ili daj agenciji da iznajmljujekaja_333 wrote:a zašto bi unaprijed morali stavljati na djecu, možda i djeca imaju stan pa bi im to bila druga nekretnina.debotoijusto wrote:stavis na djecu , tako svatko u obitelji ima 1 nekretninu...kaja_333 wrote:i kako bi on to stavio u funkciju drugu nekretninu, npr. dosta naših ljudi je štedjelo i sagradilo vikendicu, danas su ajmo reći u mirovini i sad bi im on naplatio porez ili ih prislio da ju prodaju ako ne mogu jel..
naravno ako imas povjerenja u njih
vjerojatno te smeta i što plaćaš komunalne doprinose iako ne živiš tamo, jer ti to nema smisla, te je još jedan oblik krađe
Guest- Guest
znaci ovakokaja_333 wrote:a zašto bi unaprijed morali stavljati na djecu, možda i djeca imaju stan pa bi im to bila druga nekretnina.debotoijusto wrote:stavis na djecu , tako svatko u obitelji ima 1 nekretninu...kaja_333 wrote:i kako bi on to stavio u funkciju drugu nekretninu, npr. dosta naših ljudi je štedjelo i sagradilo vikendicu, danas su ajmo reći u mirovini i sad bi im on naplatio porez ili ih prislio da ju prodaju ako ne mogu jel..
roditelji imaju stan i kucu za odmor a ne mogu kucu za odmor stavit na klince jer oni imaju svoj stan
s druge strane meni treba uzeti pola zarade jer ti sto posjeduju stan na zalost nemaju posla pa im treba pomoci
dobro jutro hrvatska
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pazi, smanjivanje PDV ne ali zato porez na nekretnine. Napravi mi ju, useli me, namjesti ju pa mi naplacuj porez majmune. Srezi broj opcina i "gradova" izvuci lovu iz EU i ostalih fondova i eto novaca, pusti gradjevine na miru.
Guest- Guest
Ćerce, postoji nešto što se zove 1....2.....5., 6., itd nekretnina. Zemlja koja se ne obrađuje itd...sve mrtvi kapital.kaja_333 wrote:joj baš si smiješan, ti što su pokrali nema na sebi ništa ili imaju jedan stan kao jadan sander ili mesić ili vidošević, njemau mama ima vilu na pantovčaku ali on jadan ne. i naravno da je usmjereno na prosječne građane , njih je najviše .deda na aparatima wrote:
pa upravo takvi što pokradu iz državne blagajne skrivaju po nekretninama i kojekakvoj luksuznoj imovini
Očekujte da će se porezi određivati prema tome.
Neoliberalni portugalac wrote:deda na aparatima wrote:pa upravo takvi što pokradu iz državne blagajne skrivaju po nekretninama i kojekakvoj luksuznoj imoviniNeoliberalni portugalac wrote:
porez na nekretnine će gađati svakoga, uključujući i moju obitelj, koja je nekretnine zaradila(ništa posebno, ali nismo niti sirotinja) poštenim radom, poduzeništvom, odricanjem, investiranjem, štednjom, i prvi svim tim poslovima plaćali smo državi stotine tisuća kuna poreza
SAD nema PDV ali ima real estate tax, oporezuju luksuz.
Guest- Guest
neman ja ništa protiv financiranja države..
dapače trebamo imati
1)pravosuđe(koje se ipak nemože privatizirati)
2)zdravstvo(neka spreman sam i to financirati i neka se na moj račun liječe drugi)
3)vojsku, policiju, i osnovnu administraciju..
međutim, imamo prekobrojnu administraciju, tisuće udruga, domjenjke, privatne vožnje avionima, privatne jebačine kotromanoviću, zokiju, jadronkoviću, pederske udruge, socijalističke portale, sve se to financira
i za sve to financirati imamo...
sve moguće poreze.. među najveće poreze u europi na potrošnju, rad, i kapital. Da među najveće u Europi.
Imamo par stotina para fiskalnih nameta. Imamo stotine trošarina i ostaloga. Imamo i carinu, ja kupim mp3 player preko ebaya i država reketari. imaš parafiskalne namete. imaš one biljege kada tražiš uslugu od države. onda preko državnih monopolističkih firmi, HAC; HEP, i ostaloga plaćaš njihovu preplaćenu uslugu i opet ti monopolisti ostvaruju gubitke..
eh , i to našoj državi nije dovoljno, pa sada im treba još porez na nekretnine.
neka popuše kurac lagano, i svatko tko ga uvede.
dapače trebamo imati
2)zdravstvo(neka spreman sam i to financirati i neka se na moj račun liječe drugi)
međutim, imamo prekobrojnu administraciju, tisuće udruga, domjenjke, privatne vožnje avionima, privatne jebačine kotromanoviću, zokiju, jadronkoviću, pederske udruge, socijalističke portale, sve se to financira
sve moguće poreze.. među najveće poreze u europi na potrošnju, rad, i kapital. Da među najveće u Europi.
Imamo par stotina para fiskalnih nameta. Imamo stotine trošarina i ostaloga. Imamo i carinu, ja kupim mp3 player preko ebaya i država reketari. imaš parafiskalne namete. imaš one biljege kada tražiš uslugu od države. onda preko državnih monopolističkih firmi, HAC; HEP, i ostaloga plaćaš njihovu preplaćenu uslugu i opet ti monopolisti ostvaruju gubitke..
Guest- Guest
ja govorim općenito i ne osobno o prosječnim građanima a ne o sebideda na aparatima wrote:pa to kajo znači da si bogata, zato prestani kukati, ako si to ipak ne možeš priuštiti onda prodaj nekomu tko npr. nema nijednu nekretninu, ili daj agenciji da iznajmljujekaja_333 wrote:a zašto bi unaprijed morali stavljati na djecu, možda i djeca imaju stan pa bi im to bila druga nekretnina.debotoijusto wrote:stavis na djecu , tako svatko u obitelji ima 1 nekretninu...kaja_333 wrote:i kako bi on to stavio u funkciju drugu nekretninu, npr. dosta naših ljudi je štedjelo i sagradilo vikendicu, danas su ajmo reći u mirovini i sad bi im on naplatio porez ili ih prislio da ju prodaju ako ne mogu jel..
vjerojatno te smeta i što plaćaš komunalne doprinose iako ne živiš tamo, jer ti to nema smisla, te je još jedan oblik krađe
2015-08-15
naravno, međutim koliko vidim oni neće ukinuti ništa nego uvesti još 5-6 poreza, kvazi poreza i nametadeda na aparatima wrote:porez na nekretnine bi bio OK, ukoliko bi se ukinuo porez na radasilovski wrote:hahahah da, kao porez na nekretnine je standard pa majkuimjebem, zato mi imamo sve ostale nestandardne pljačkaške poreze sada treba još jedan standardni da bi bilo sve po PS-uNeoliberalni portugalac wrote:Odlično
Za sada rekli da neće raditi nikakve uštede na rashodovnoj strani, nego da će povećati poreze i tako.
Odlično znači glasao sam za MOST koji je obećavao odmak od HDZ/SDP politike zadnjih desetljeća, a dobio sam isti kurac.
A ništa idući put za Živi Zid pa neka se rugamo ovoj državi
jer koja je svrha da država oporezuje, penalizira rad?
svrha poreza treba biti da se njima kontrolira kapital, te da se ograniči njegovo odlijevanje u glupe investicije, npr. gradnje vikendica
Kermit-
2014-04-17
u mandatu ove vlade neće se uvesti porez na nekretnine, premijer ga možda podržava, ali se sam izjasnio da se u "kraćem roku" on neće ostvaritikolerik wrote:ali zato porez na nekretnine
Guest- Guest
deda na aparatima wrote:Neoliberalni portugalac wrote:deda na aparatima wrote:pa upravo takvi što pokradu iz državne blagajne skrivaju po nekretninama i kojekakvoj luksuznoj imoviniNeoliberalni portugalac wrote:
znam to, ali mi imamo među najveće poreze na potrošnju u Europi,(recimo mađarska ima PDV 2% veći od nas, ali ima puno niži porez na rad) , imamo među najveće poreze na dohodak, i najveće poreze na dobit(irska smanjila porez na dobit na 6% a kod nas je 20%).
i sve ostalo, što sam nabroja u postu poviše..
i to je državi malo, pa onda treba porez na nekrentine i razna opravdanja..
Guest- Guest
hoće hoće dobio sam par informacija da to ide samo tako u roku od godinu danadeda na aparatima wrote:u mandatu ove vlade neće se uvesti porez na nekretnine, premijer ga možda podržava, ali se sam izjasnio da se u "kraćem roku" on neće ostvaritikolerik wrote:ali zato porez na nekretnine
Kermit-
2014-04-17
Na uzeti ce svima sve, na to se svodi "ekonomsko cudotvorstvo" nasih magova od Skegre, Crkvenca, Sukera, Dalicke, Linica, Lalovca...debotoijusto wrote:znaci ovakokaja_333 wrote:a zašto bi unaprijed morali stavljati na djecu, možda i djeca imaju stan pa bi im to bila druga nekretnina.debotoijusto wrote:stavis na djecu , tako svatko u obitelji ima 1 nekretninu...kaja_333 wrote:i kako bi on to stavio u funkciju drugu nekretninu, npr. dosta naših ljudi je štedjelo i sagradilo vikendicu, danas su ajmo reći u mirovini i sad bi im on naplatio porez ili ih prislio da ju prodaju ako ne mogu jel..
roditelji imaju stan i kucu za odmor a ne mogu kucu za odmor stavit na klince jer oni imaju svoj stan
s druge strane meni treba uzeti pola zarade jer ti sto posjeduju stan na zalost nemaju posla pa im treba pomoci
dobro jutro hrvatska
Guest- Guest
kaja_333 wrote:ja govorim općenito i ne osobno o prosječnim građanima a ne o sebideda na aparatima wrote:pa to kajo znači da si bogata, zato prestani kukati, ako si to ipak ne možeš priuštiti onda prodaj nekomu tko npr. nema nijednu nekretninu, ili daj agenciji da iznajmljujekaja_333 wrote:a zašto bi unaprijed morali stavljati na djecu, možda i djeca imaju stan pa bi im to bila druga nekretnina.debotoijusto wrote:stavis na djecu , tako svatko u obitelji ima 1 nekretninu...kaja_333 wrote:i kako bi on to stavio u funkciju drugu nekretninu, npr. dosta naših ljudi je štedjelo i sagradilo vikendicu, danas su ajmo reći u mirovini i sad bi im on naplatio porez ili ih prislio da ju prodaju ako ne mogu jel..
znam o čemu govoriš, o balkanskom mentalitetu
Guest- Guest
Šta a omjer neto i bruto plaće? Jesi ti vidio koliko poslodavac mora plaćati doprinosa i govana za svakog radnika? To kao da je netko namjerno napravio da svi odu u NjemačkuNeoliberalni portugalac wrote:deda na aparatima wrote:Neoliberalni portugalac wrote:deda na aparatima wrote:pa upravo takvi što pokradu iz državne blagajne skrivaju po nekretninama i kojekakvoj luksuznoj imoviniNeoliberalni portugalac wrote:
znam to, ali mi imamo među najveće poreze na potrošnju u Europi,(recimo mađarska ima PDV 2% veći od nas, ali ima puno niži porez na rad) , imamo među najveće poreze na dohodak, i najveće poreze na dobit(irska smanjila porez na dobit na 6% a kod nas je 20%).
i sve ostalo, što sam nabroja u postu poviše..
i to je državi malo, pa onda treba porez na nekrentine i razna opravdanja..
Kermit-
2014-04-17
a da ne govorim, da firme moraju obavezno plaćati porez HGK , da bi nadan vidošević i ostala ekipa mogli po africi ubijati lavove, i od te love zaposliti prvo cilu rodbinu, a od viška graditi sebi apartmane itd..Neoliberalni portugalac wrote:neman ja ništa protiv financiranja države..
dapače trebamo imati
a pazi debilnog poreza - porez na tvrtku. osnuješ tvrtku i imaš odmah platiti porez na tvrtku.
ne samo to, nego postoji još hrpa poreza i nameta što plaćate.. porez na auta.. kada se grade novi zgrada, plaća se recimo namet koji se zove - "nedostajuće parking mjesto". grad uzima te pare, pod obećanjem da će investirati u parking mjesta, a to nitko nije napravio ..
i to isto diže cijenu stanova ljudima u konačnici.. itd itd..
i eto, sve to je malo, ajmo još porez na nekretnine
Guest- Guest
Mi u Sloveniji na 1. nekretninu (stan, kuću) plaćamo tkzv. "zemljiški prispevek".
Plaćamo i ono što se zove "priključna moć" -elektrika, centralno itd...
Treba graditi inrastrukturu za nova naselja, a odakle pare?
Plaćamo i ono što se zove "priključna moć" -elektrika, centralno itd...
Treba graditi inrastrukturu za nova naselja, a odakle pare?
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Veliki intervju premijera Plenkovica
» Berlusconi podržava Salvinija kao kandidata za talijanskog premijera
» Vučić bira premijera između ova četiri kandidata
» Berni može pakirati kofere!U anketi je jedan od najnepoželjnijih kandidata za budućeg premijera
» '' MARJAN ŠAREC DRAMATIČNI INTERVJU SLOVENSKOG PREMIJERA 'Ako se EU raspadne, svi smo propali. A sve me podsjeća na vrijeme kada je Europa popuštala Hitleru...' ''
» Berlusconi podržava Salvinija kao kandidata za talijanskog premijera
» Vučić bira premijera između ova četiri kandidata
» Berni može pakirati kofere!U anketi je jedan od najnepoželjnijih kandidata za budućeg premijera
» '' MARJAN ŠAREC DRAMATIČNI INTERVJU SLOVENSKOG PREMIJERA 'Ako se EU raspadne, svi smo propali. A sve me podsjeća na vrijeme kada je Europa popuštala Hitleru...' ''
Page 5 of 12