Berni može pakirati kofere!U anketi je jedan od najnepoželjnijih kandidata za budućeg premijera
Page 1 of 1
Berni može pakirati kofere!U anketi je jedan od najnepoželjnijih kandidata za budućeg premijera
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/tko-je-kriv-za-aferu-hotmail-stigli-rezultati-ankete-ali-jos-zanimljiviji-su-rezultati-na-pitanje-tko-je-najbolji-kandidat-za-premijera/7379046/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Berni može pakirati kofere!U anketi je jedan od najnepoželjnijih kandidata za budućeg premijera
a glupan jos zaziva prijevremene izbore da se pokopa do kraja..zaziva on jer misli d ace uloviti saborski mandat na cetri godine pa ga onda mogu i svrgnuti sa sefovskog mjesta ili izbaciti iz sdp-a...ovako u suprotnom moze pinklec na rame i u bijeli svijet..na baustelu
2015-09-08
Re: Berni može pakirati kofere!U anketi je jedan od najnepoželjnijih kandidata za budućeg premijera
hi,hi...sad na radiju cuo izjavu bauka o tome da beru u anketama nisko kotira za premijera..evo njegove izjave..'nas predsjednik nije omiljen u medijima samo zato sto se ne sluzi jezikom politike vec obicnog građanina,zato sto se ne ponasa frajerski kao plenkovic i neki drugi i to mu je minus.To je za mene plus.Mozda mu iskreno fali nesto politickog iskustva ali s obzirom d aje jedan od najmlađih sefova stranaka zatso mu to uzimati kao nesto negativno'.
2015-09-08
Ne zaziva on ništa, ali plenki nakon ovoga kriminala i javašluka treba svakako otići unatoč vama parizer sendvičarima
Kermit-
2014-04-17
ajmo u skolu ponovit abecedu foruma..nikakav ja plenkijev sendvicar nisam sto sam tu x puta dokazao i zbog toga sam prozivan...drugo svejedno mi je i da sincic bude premijer..ali fakat daj zamisli kretena beru na vlasti koji cak ne zna koji su glavni stupovi svake drzave...pa jebote ono lik se okupa u znoju dok nesto izgovori i sad fa zamislinpokraj orbana npr..da ove svjetske lidere sadne prozivam...evo cak pokraj vucicaKermit wrote:Ne zaziva on ništa, ali plenki nakon ovoga kriminala i javašluka treba svakako otići unatoč vama parizer sendvičarima
2015-09-08
Similar topics
» Talijanski ministar policije migrantima na Siciliji: Vrijeme je da počnete pakirati kofere
» drzavnicki govor buduceg premijera b-)
» intervju kandidata za premijera
» Vučić bira premijera između ova četiri kandidata
» Berlusconi podržava Salvinija kao kandidata za talijanskog premijera
» drzavnicki govor buduceg premijera b-)
» intervju kandidata za premijera
» Vučić bira premijera između ova četiri kandidata
» Berlusconi podržava Salvinija kao kandidata za talijanskog premijera
Page 1 of 1