Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Hajduk Split
fridrih-niche wrote:Glupkakurac wrote:Mali je pravi, odma je tija ići i bez ćaće i matere...
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Glupkakurac wrote:Mali je pravi, odma je tija ići i bez ćaće i matere...
Guest- Guest
Zašto je Livaja tol'ko neinteligentan? Jel' vam to familijarno ili kaj? Razumijem ja slaviti pobjedu, ali na ovakav način to je čisti debilizam ... Isto k'o i svojevremeno kad su Kelava i Vrdoljak pjevali "jebi se Splite" makar je to puno blaži oblik debilizma ... I sad ako ga "oderu" kakvom kaznom odmah bude iz Splita krenulo mijaukanje kako ih se na sve načine pokušava zaustaviti u pohodu na titulu ... Ako su Bebeka kaznili za privatni razgovor o mijaukačima, a to je bila kamilica za ovo ...
Last edited by Zeko on 6/12/2021, 16:53; edited 1 time in total
Zeko-
2015-08-26
Malome Toniju još puno ovako lijepih dana na Poljudu.
niels-
2021-04-26
Slažem se da je napravija glup potez...
Umisto da se priča da je klasa i najbolji igrač lige, sam je stavija fokus na idiotizam...
Meni su se gadili Vrbanović i igrači Dinama kad su pivali o Splitu...
Ovo je isti kurac...
Luda glava, jebat ga...
;)
Umisto da se priča da je klasa i najbolji igrač lige, sam je stavija fokus na idiotizam...
Ovo je isti kurac...
Luda glava, jebat ga...
;)
Guest- Guest
S tim da je to puno gore jer si oni vrijedali grad Split skupa s svim stanovnicima istog, a tu je uvreda samo na racun GNK prcije.fridrih-niche wrote:Slažem se da je napravija glup potez...
Ovo je isti kurac...
Luda glava, jebat ga...
;)
No ne podržavam ni ja to od strane igraca.
Guest- Guest
problem za hajduk je što je u slučaju bebek bio inicijator postupka, suspenzije i kazne.
sad ćemo vidjeti hoće li zadržati kriterije iz slučaja bebek, ili će sve relativizirati i požuriti s kaznom kako bi hns progledao kroz prste livaji.
livaja je vrstan gurač lopte, ali ovdje je pokazao koliko je u nekim drugim segmentima glup.
zanima me što će sad hns poduzeti i kakav će kriterij, obzirom na viđeno u slučaju bebek, imati: isti kao kod bebeka, ili prilagođen činjenici da je riječ o igraču hajduka.
sad ćemo vidjeti hoće li zadržati kriterije iz slučaja bebek, ili će sve relativizirati i požuriti s kaznom kako bi hns progledao kroz prste livaji.
livaja je vrstan gurač lopte, ali ovdje je pokazao koliko je u nekim drugim segmentima glup.
zanima me što će sad hns poduzeti i kakav će kriterij, obzirom na viđeno u slučaju bebek, imati: isti kao kod bebeka, ili prilagođen činjenici da je riječ o igraču hajduka.
sitting_bull-
2015-09-28
Ajd sad na stranu Dinamo i Hajduk, slažemo se da je čisti idiotizam i jedno i drugo, kao i ono Bebekovo ... Ali daj kompariraj :Andreas Goldberger wrote:S tim da je to puno gore jer si oni vrijedali grad Split skupa s svim stanovnicima istog, a tu je uvreda samo na racun GNK prcije.fridrih-niche wrote:Slažem se da je napravija glup potez...
Ovo je isti kurac...
Luda glava, jebat ga...
;)
No ne podržavam ni ja to od strane igraca.
- "jebi se Splite"
- "najbolje da utakmica krene sa 2-0 za Hajduk pa da možemo normalno suditi kako oni dolje ne bi mijaukali"
- "mrzin Dinamo srpsko ime to"
Koje je veći idiotizam? Onak' realno ... Podsjećam, Kelava i Vrdoljak su prošli sa novčanom kaznom, Bebek je dobio vremensku ... Kako će proći Livaja baš me živo zanima, jer ako je Bebek za mijaukanje dobio 4 mjeseca, kol'ko će Livaja dobiti za govor mržnje ...
Zeko-
2015-08-26
"Ako se vama ne seli u Split, mogu ja i sam."fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Glupkakurac wrote:Mali je pravi, odma je tija ići i bez ćaće i matere...
Definicija emocije.
https://streamable.com/qi8mum
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Ajmo mi prvo vidit kad će karte za subotu u prodaju :Dfridrih-niche wrote:Ajmo još dobit Lokose i Osijek pa cemo dalje lako...
<3
Kako si velik Hajduče, obožavan kako tvoj dolazak svim domaćinima u ligi stvara probleme jer im pašnjaci i rugla nisu baždareni da prime toliko tvojih navijača.
Ne bude li županijskog ključa od strane sestrice moga bi se na punoj otužnoj i oronuloj Kranjčevićevoj nastavit bili advent u zg-u :)
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Jel ti sad jasno zašto ja stalno strepin ka je on u pitanju :Dfridrih-niche wrote:Slažem se da je napravija glup potez...
Ovo je isti kurac...
Luda glava, jebat ga...
;)
Jeben mater prvo onima koji su to snimali, pogotovo u Kaurija.
Srića jedino šta nisu snimljeni svi koji su pivali, jer bilo ih je još, za neke ne bi čovik nikad reka da su takvi :)
Al koji jal i nemoć, kako su samo brže bolje upregli svoja plaćena pera, prvo oni šupci s Kvarnera pa sad i lopovi. Kad ga ne mogu zaustavit faulovima i kartonima da im ne piša po facama onda kmeči i traži suspenziju.
Platit koliko triba, po načelu reciprociteta, vridit će svake kune.
Sve ostalo bi bilo diranje u osinje gnijezdo za koje u ovom trenutku niko od njih nema muda
2017-04-24
Kaznu su dobili Vrdoljak i Kelava, a nisu oni jedini koji su to pjevali, bilo je još igrača + tadašnji direktor Dinama Vrbanović.Jack Torrance wrote:Jel ti sad jasno zašto ja stalno strepin ka je on u pitanju :Dfridrih-niche wrote:Slažem se da je napravija glup potez...
Ovo je isti kurac...
Luda glava, jebat ga...
;)
Jeben mater prvo onima koji su to snimali, pogotovo u Kaurija.
Srića jedino šta nisu snimljeni svi koji su pivali, jer bilo ih je još, za neke ne bi čovik nikad reka da su takvi :)
Al koji jal i nemoć, kako su samo brže bolje upregli svoja plaćena pera, prvo oni šupci s Kvarnera pa sad i lopovi. Kad ga ne mogu zaustavit faulovima i kartonima da im ne piša po facama onda kmeči i traži suspenziju.
Platit koliko triba, po načelu reciprociteta, vridit će svake kune.
Sve ostalo bi bilo diranje u osinje gnijezdo za koje u ovom trenutku niko od njih nema muda
Što se Livaje tiče, hajka na njega se digla još nakon Rijeke kad su pojedini crvi počeli pisati da treba dobiti suspenziju zbog toga što je branio svoje suigrače i zaustavljao huligana u napadu. Naravno, to su pokušali prikazati kao "napad Livaje na navijače" što samo pokazuje koliko su jadni...
Sad se opet dižu pojedini crvi na noge, a sve što može Livaja dobiti je novčana kazna, nikakva suspenzija.
Gospodo, imate teren pa ga tamo pokušajte zaustaviti...
Guest- Guest
sektaska stoka jos jednom dokazala svoju ogranicenost i komplekse
kako ono ide, za razliku od utakmica kultura se ne kupuje
End- Posts : 21177
2015-08-25
Mijauuuuu...End wrote:sektaska stoka jos jednom dokazala svoju ogranicenost i komplekse
Poznata ze-ge kultura "ubi tovara " i "jebi se Splite"...
Guest- Guest
Pisma je stvarno retardirana, veze s vezom, al naravno da će se prenapuhati... No ne tribaju te pizdarije nikome. Troši se energija na gluposti, umisto da je fokus na bitno, a to je teren. Ne volim ni inače nikakve kurčeve euforije više i sva srića da je trener normalan koji to ne jebe. Nadam se da će Nicheovim rođi reći dvi tri na tu temu, nije baš balavac više...
darth_vader-
2014-04-17
Triba ih oplesti po dzepu. I klub i savez. Imaju novaca, nek plate.Glupkakurac wrote:Pisma je stvarno retardirana, veze s vezom, al naravno da će se prenapuhati... No ne tribaju te pizdarije nikome. Troši se energija na gluposti, umisto da je fokus na bitno, a to je teren. Ne volim ni inače nikakve kurčeve euforije više i sva srića da je trener normalan koji to ne jebe. Nadam se da će Nicheovim rođi reći dvi tri na tu temu, nije baš balavac više...
Igraci nisu navijaci i tribaju drzati neku razinu ponašanja i kulture.
S druge strane zazivati suspenziju kao sto rade GNK mijaukavci je cisto ono luzersko ocajnicki potez. Jos u rukavicama spominju Bebeka koji je nogometni sudac koji mora biti nepristran i neutralan za razliku od igraca koji to nije niti moze biti...
Guest- Guest
Nek nauče nešto iz ovog idiotizma i da to vise ne rade...
Sad su u dobrom momentu, imaju se samo fokusirat na igranjenutakkica i to je to...
Energiju ne tribaju trosatna gluposti kojemu sasvim nepotrebne...
Dobili smo Dinama i idemo dalje, još je cilj daleko...
;)
Sad su u dobrom momentu, imaju se samo fokusirat na igranjenutakkica i to je to...
;)
Guest- Guest
A i navijaci, ljudi nek se isto smire. Dobro je Valdas reka da nista nismo napravili.fridrih-niche wrote:Nek nauče nešto iz ovog idiotizma i da to vise ne rade...
;)
Ok je proslaviti nakon 5 pobjeda i vaznih pobjeda na gostovanju, ali oni su napravili u nedilju ono ludilo u Splitu i onda ludu glavu povuce...
Guest- Guest
Općenito ne volim te pretjerane euforije... Nikad to dobro ne završi. Slavi se tek kad se nešto osvoji, vridi to za sve...
darth_vader-
2014-04-17
Andreas Goldberger wrote:Triba ih oplesti po dzepu. I klub i savez. Imaju novaca, nek plate.Glupkakurac wrote:Pisma je stvarno retardirana, veze s vezom, al naravno da će se prenapuhati... No ne tribaju te pizdarije nikome. Troši se energija na gluposti, umisto da je fokus na bitno, a to je teren. Ne volim ni inače nikakve kurčeve euforije više i sva srića da je trener normalan koji to ne jebe. Nadam se da će Nicheovim rođi reći dvi tri na tu temu, nije baš balavac više...
Igraci nisu navijaci i tribaju drzati neku razinu ponašanja i kulture.
S druge strane zazivati suspenziju kao sto rade GNK mijaukavci je cisto ono luzersko ocajnicki potez. Jos u rukavicama spominju Bebeka koji je nogometni sudac koji mora biti nepristran i neutralan za razliku od igraca koji to nije niti moze biti...
A ne treba se ni dovodit u poziciju da zločinačka uopće ima temelj za kazne... Potpuno djetinjasto i glupo, razumijem da se ljudi mogu opustiti, ali triba imat i u tome granice...
darth_vader-
2014-04-17
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50