Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Hajduk Split
Susramlje..fridrih-niche wrote:Jebate, posta si veći Modricevac od Deme...
Dno dna...
:(
Da je kojim slučajem stari forum živ pa da mu izvadiš postove od prije...
Guest- Guest
pa ne dovodim ja livakovića, modrića i gvardiola na svakom FM-u...fridrih-niche wrote:Jebate, posta si veći Modricevac od Deme...
Dno dna...
jebate u kurcu si skroz
;(
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ti dovodiš Tomu Bašića i Markana, lopove i varalico...
Koji si ti Goebbels...
:D
Koji si ti Goebbels...
Guest- Guest
bašić je purger, dao sam mu šansu da spasi karijeru
promaju nikad, iako je za HNL-a solidan na inozemnoj sceni ne postoji kao i mnogi drugi tovari
promaju nikad, iako je za HNL-a solidan na inozemnoj sceni ne postoji kao i mnogi drugi tovari
End- Posts : 21177
2015-08-25
fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:Ma decki, svima je u interesu jaki Hajduk...
darth_vader-
2014-04-17
Glupkakurac wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:Ma decki, svima je u interesu jaki Hajduk...
Guest- Guest
Nalipija si neki dan bija link di Baka fali Markana.fridrih-niche wrote:Slazen se, danas je bilo teze mesarenje na Markanu...Jack Torrance wrote:Ćaću su danas baš istukli, samo jedan žuti.
To je ono šta mene brine jer iduća je s najvećim mesarima ikad.
Vidili da drukčije ne ide
Užas jedan...
Je, izgleda da im nije u interesu jaki Hajduk i da smo preblizu cilja...
Sad kreću utabane staze perfidnog ‘ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine’ lopovluka...
Pa nije Tatta bezveze jučer ima kokainski šou program...
<3
Ono šta nije reka je da on nije ima nijednu tetovažu dok Markan ima tri dalmatinska leoparda priko cilih leđa i još za žuntu Alexa DeLarga, sociopatskog huligana iz kultne Kubrickove "Paklene naranče" :D
Također, Baku su čuvali najkrvoločniji bekovi jugolige, ali uvik samo jedan (najgore ga je polomija oni Đorđe Serpak iz OFK Beograda). Markana čuvaju najčešće po dva, nekad i tri :D
Gle, ja mrzin euforiju ali isto tako mrzin i ovo sad afanavanje. Realno mi smo jučer odigrali još jednu stvarno dobru utakmicu, pogotovo u fazi napada i organizacije igre.
U šest minuti mi smo prvo zabili autogol pa onda ostali i bez Grge. Ja san prvi tu očekiva glave u pod i reprizu Rijeke na Poljudu. Ali nije bilo raspada, nastavili smo igrat protiv Lokomotive, sebe i sudaca :)
Na kraju su nan opet izbili dva punta u Kranjči, treća Lokomotiva ove sezone i treći nesviran penal, prvo Markan vs Bebek u prvom kolu, onda opet sudar njih dva na Poljud nakon kojeg je Bebek odletija, jučer oni njihov vidija Cibonin toranj priko puta, čovika ponilo jbg, čak je i VAR zavarija jer nisu mogli virovat šta je as napravija <3
Naših grešaka je tu isto bilo, vidin retardi danas razapinju Katića i Eleza a nakon maxirugla nalivali temelje za njihove spomenike. Stvarno nesrića da ti oba stopera u utakmici zabiju autogolove, ja im nisan to zamirija ali jesan kontrolu visokih baluna i kako su reagirali u nekim situacijama di nisu bili pod pritiskom.
Posijali smo isto par čistih baluna u sredini pa smo morali vatat njihove kontre ali ti koji su to radili nisu dočekali kraj utakmice. Baš guštan gledat kako svaka Valdasova izmjena ima smisla i minja ritam utakmice.
Glavu gori prika, ništa nije crno. Na početku prosinca svi bi potpisali do Božića 7/9 u prvenstvu i polufinale kupa. Na kraju miseca nas će dvi pobjede doma dilit od trofeja u kupu dok će nam srpsko ime to u najgoren slučaju bižat 3 punta i još plava zvezda mora doć dva puta u ST.
Ustani bane, Mađari moraju pasti
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Nek dobijemo sad Osijeka i sve 5...
Zadovoljan sam s igrom, a to je najbitnije...
Jebat ga, ipak smo zabili dva autogola i još nam tattine sluge nisu dale cisti penal, tako ne mos do sva tri boda...
Mi stvarno moramo bit bolji bar 40% od konkurencije da bi postali prvaci...
Nakon ovog zadnjeg lopovluka je do postalo kristalno jasno...
Samo nek momci rade i ovako se bore i ja san zadovoljan...
Ako budu imali pravi pristup, neće ih glavna nagrada zaobić...
Hajduk živi vječno!
<3
Zadovoljan sam s igrom, a to je najbitnije...
Jebat ga, ipak smo zabili dva autogola i još nam tattine sluge nisu dale cisti penal, tako ne mos do sva tri boda...
Mi stvarno moramo bit bolji bar 40% od konkurencije da bi postali prvaci...
Nakon ovog zadnjeg lopovluka je do postalo kristalno jasno...
Samo nek momci rade i ovako se bore i ja san zadovoljan...
Ako budu imali pravi pristup, neće ih glavna nagrada zaobić...
Hajduk živi vječno!
<3
Guest- Guest
Hajdučki puk kad Markana pitaju kakvi su mu planovi u daljnjoj karijeriAndreas Goldberger wrote:Sad ce u analizi sudenja reci kako je penal bija, ali ono nije bilo lako ni VAR sobi viditi i slicne gluposti, a na ove prekršaje se nece posebno osvrnuti.Jack Torrance wrote:Ćaću su danas baš istukli, samo jedan žuti.
To je ono šta mene brine jer iduća je s najvećim mesarima ikad.
Vidili da drukčije ne ide
Livaji bolje da ode na zimu iz HNL-a i Hajduka, jer neko ce mu slomiti nogu.
Čovik je doma, igra balun života. Di će, pa ima tek 10 miseci kako je doša :D
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Hahahahafridrih-niche wrote:Onda sam i ja dovodija Dalmatince, lol...
:^O
Puši kurac, lopove!
HŽV
<3
Ošamutilo Enda, dajte čoviku cukra i vode
<3
2017-04-24
fridrih-niche wrote:Glupkakurac wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:Ma decki, svima je u interesu jaki Hajduk...
2017-04-24
Jack Torrance wrote:Hahahahafridrih-niche wrote:Onda sam i ja dovodija Dalmatince, lol...
Puši kurac, lopove!
HŽV
<3
<3
Guest- Guest
Jack Torrance wrote:fridrih-niche wrote:Glupkakurac wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:Ma decki, svima je u interesu jaki Hajduk...
Guest- Guest
Jos nešto...
Markan ima vise predasista nego Lukica hahaha...
Al dribling u prvom poluvrimenu, majko mila...
Ono da napravi Messi ili Pederko, to bi se vrtilo na TV-u non stop...
<3
Markan ima vise predasista nego Lukica hahaha...
Al dribling u prvom poluvrimenu, majko mila...
Ono da napravi Messi ili Pederko, to bi se vrtilo na TV-u non stop...
<3
Guest- Guest
Jack Torrance wrote:Hahahahafridrih-niche wrote:Onda sam i ja dovodija Dalmatince, lol...
Puši kurac, lopove!
HŽV
<3
<3
darth_vader-
2014-04-17
i meni se čini...Glupkakurac wrote:Enda je hackiralo, uvjeren sam u to...
Ovakav moralan rasap nije normalan...
Guest- Guest
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50