Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Hajduk Split
Gdje to dođe više ljudi, osim u Splitu? Posjećenost je pala sa Zdravkom na čelu, jer je i totalna dominacija Dinama počela sa Zdravkom na čelu kluba ... Zašto druga polovica ne dolazi napisao sam ti ... Iako ti veliš da nije, komfor je sigurno jedan od glavnih razloga ... Pa koja će budala potegnuti, recimo iz Koprivnice ili Bjelovara u Zagreb, prijeći 100 km do Zagreba i toliko natrag, na stadionu drhtati ili pokisnuti do gole kože da bi gledao Dinamo protiv Dragovoljca, Belupa ili Šibenika? Sjedne doma u fotelju i gleda ... I ne možeš napisati da na Maksimiru nikada nije bilo komfora ... Nije ga bilo sa današnje točke gledišta, ali u ono vrijeme prije 40-ak godina o kojem sam pisao, bio je to sasvim OK stadion, jer su i stadioni u cijelom svijetu bili više-manje sličnog komfora ... Danas je Maksimir daleko lošijeg komfora nego je bio prije 40 godina, a o izgledu stadiona po svijetu bolje ne govoriti ... Pa Dinamo je igrao u Europi i prije 40-ak godina i nitko od gostujućih ekipa nije se smijao iz Maksimirskog stadiona, a danas se smiju iz toga na čemu Dinamo igra ... Drugi razlog je lova, koju navijački puk danas nema da bi ju potrošio na nogometnu utakmicu ... Osobi iz Koprivnice i Bjelovara treba 300-400 kn za takav izlet, imaju ljudi većih briga od nogometne utakmice ... Split nije za usporedbu, to je sasvim drugačiji mentalitet ljudi u usporedbi sa Zagrebom, a osim toga Hajduk je regionalni klub i ta regija nema drugi klub osim njih, drugačija je klima, ako ti padne kiša imaš kakav-takav krov nad glavom ... Meni osobno se sviđa ta ljubav prema Hajduku u Dalmaciji, ali mi se ne sviđa njihova isključivost ... Ako njihov klub nije najbolji, svi su krivi samo ljudi koji vode klub nisu ...Giorgio wrote:A tko je kriv za to stanje ? Zasto ta druga polovica ne dolazi na stadion ..jer ocito nije samo komfor u pitanju kad na druge stadione u hrvatskoj (koji su isto losi) dodje vise ljudi ?
Ispada da Split po tvojoj logici ima vise stanovnika, a bogami i neka sela po slavoniji gdje se redovito skupi stotinjak ljudi , ta sela su velicne 1-2k ljudi ..toliko o konurbacijama
Dinamova posjecenost utakmica znacajno je pala sa zdravkom na celu kluba, a to nije slucajnost neovisno o komforu kojeg realno na maksimiru nikada nije ni bilo
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
zaboravio si napisati kako je s početkom dinamove dominacije na terenu krenula i medijska haranga i stigmatizacija dinama iz lobija dalmatinskih piskarala u gotovo svim pisanim i elektronskim medijima.Giorgio wrote:A tko je kriv za to stanje ? Zasto ta druga polovica ne dolazi na stadion ..jer ocito nije samo komfor u pitanju kad na druge stadione u hrvatskoj (koji su isto losi) dodje vise ljudi ?
Ispada da Split po tvojoj logici ima vise stanovnika, a bogami i neka sela po slavoniji gdje se redovito skupi stotinjak ljudi , ta sela su velicne 1-2k ljudi ..toliko o konurbacijama
Dinamova posjecenost utakmica znacajno je pala sa zdravkom na celu kluba, a to nije slucajnost neovisno o komforu kojeg realno na maksimiru nikada nije ni bilo
točno je kako im je zdravko mamić dao materijala kroz svoje istupe, ali je isto tako točno kako ta poprilična ekipa nikada nije afirmativno pisala o dinamu, nego je svoj jal i jad projicirala na široku publiku koja prati medije u kojima rade.
uostalom, vrhunac djelovanja te ekipe bio je prije sp u rusiji kada je za reprezentaciju hrvatske lansiran slogan "dabogda sve izgubili".
kako je repka u rusiji napravila sjajan rezultat piskarala su se povukla u ilegalu, ali se opet pojave poslije svakog lošeg rezultata dinama i repke.
također: u dinamu nisu dozvolili uličnu demokraciju koja bi dovela do anarhije i destabilizacije dinama.
je, piskarala koja stoje iza sustavne pljuvačine po dinamu nisu nestala, nego se samo povlače u svoje rupe kad dinamo odigra europski.
za razliku od dinama, kad su izašli prvi napisi koji su kritizirali stanje u hajduku krenule su prijetnje i tužbe iz sekte i sad ne da nitko o tome ne piše, nego i ljudi koji bi imali što za reći šute jer se boje "sektaške demokracije".
još jednom: utakmice hajduka u splitu su kao benkovački sajam - ništa specijalno, ali ih broj posjetitelja čini atrakcijom pri čemu je profil posjetitelja za jednu i drugu priredbu gotovo identičan.
sitting_bull-
2015-09-28
Evo ga...
‘Dalmatinska piskarala’ su kriva za sve loše u GNK Lopovu, a spektakli na Poljudu su ‘benkovacki sajam’...
Deu Redžić je zaminija sajam u Benkovcu, a ostatak MO-a je isti...
Tužno...
:(
‘Dalmatinska piskarala’ su kriva za sve loše u GNK Lopovu, a spektakli na Poljudu su ‘benkovacki sajam’...
Tužno...
Guest- Guest
Jebote covjek bi pomislio da dinamo i hajduk ne igraju isti sport, da se ne radi o istoj ligi i nogometnim utakmicama
Ispada da je seoski pir igranje na poljudu , a dusevno izljecenje gledanje utakmica na maxi miru
Ispada da je seoski pir igranje na poljudu , a dusevno izljecenje gledanje utakmica na maxi miru
Guest- Guest
Hajduk ima navijace,nema rezultate - tragedija
Dinamo nema navijace,ima rezultate - tragedija druge vrste
Dinamo ima zdravka , tj zdravko posjeduje dinamo - tragedija
Hajduk ima sektu, iako nece priznati ,sekta ima hajduk - tragedija
Vjecni derbi, najveci derbi u hrvatskoj ,onaj između dinama i hajduka posljedicno samo moze biti tragedija, kao i cijela liga potom
Vjecni derbi, najveci derbi u hrvatskoj ,onaj između dinama i hajduka posljedicno samo moze biti tragedija, kao i cijela liga potom
Guest- Guest
Ti se divno uklapaš među sektaše sa jednom "sitnom" razlikom ... Naime i ti i sektaši našli ste krivca u Zdravku Mamiću, samo njima je on kriv za stanje u Hajduku, a tebi je kriv za stanje u Dinamu ... Malo je to u suprotnosti sa zdravim razumom, al' dobro, svatko ima pravo braniti teoriju koju god hoće ...Giorgio wrote:Puno price , nista receno , opasno me podsjeca na poslanice iz međugorja
Zeko-
2015-08-26
dea, zvonko, vice, mihovil, igor i ostala piskarala su isto dio sajma.fridrih-niche wrote:Evo ga...
Tužno...
druga je stvar što si ti to nikada nećeš priznati.
za to vrijeme dinamove karavane prolaze...
sitting_bull-
2015-09-28
objektivno kao da i ne igraju isti sport.Giorgio wrote:Jebote covjek bi pomislio da dinamo i hajduk ne igraju isti sport, da se ne radi o istoj ligi i nogometnim utakmicama
razlika je u tome što je neovisno o rezultatu dernek na poljudu uvijek duševna hrana za sektu, a ovisno o rezultatu ili nekontrolirana euforija, ili totalna depresija.
igre dinama neovisno o rezultatu su nadmetanja koja su ovisno o rezultatu razlog za radost, ili tugu.
sitting_bull-
2015-09-28
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/hajduk-ima-novog-trenera-valdas-dambrauskas-preuzeo-klub-s-poljuda-15115433sitting_bull wrote:dakle, opet ista priča.
iznenađen sam, jer je činjenica kako šveda rezultati nisu mazili, a igra je bolja nego prošlih sezona.
nije šved kriv što su jazavci protiv tobola sami sebe pobijedili i što u par mjeseci nije od jazavaca napravio vukove. to je proces od barem cijele sezone pa i više - dvoje, troje pune pripreme.
dapače, ekipu su mu slagali u hodu jer su budući stožerni igrači (krovinović, meljnjak, fossati) dovedeni kad je prvenstvo već bilo u tijeku, a livaja ne može sam.
kad je već do ovoga došlo očekujem izbor dambrauskasa, sve ostalo bi bio znak lutanja.
ajde, dobro.
lukša se drži plana.
sitting_bull-
2015-09-28
bogami si bio u pravu , dakle imaju novog trenera koji zna znanje i pozna mentalitet kasete brokavsitting_bull wrote:https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/hajduk-ima-novog-trenera-valdas-dambrauskas-preuzeo-klub-s-poljuda-15115433sitting_bull wrote:dakle, opet ista priča.
iznenađen sam, jer je činjenica kako šveda rezultati nisu mazili, a igra je bolja nego prošlih sezona.
nije šved kriv što su jazavci protiv tobola sami sebe pobijedili i što u par mjeseci nije od jazavaca napravio vukove. to je proces od barem cijele sezone pa i više - dvoje, troje pune pripreme.
dapače, ekipu su mu slagali u hodu jer su budući stožerni igrači (krovinović, meljnjak, fossati) dovedeni kad je prvenstvo već bilo u tijeku, a livaja ne može sam.
kad je već do ovoga došlo očekujem izbor dambrauskasa, sve ostalo bi bio znak lutanja.
ajde, dobro.
lukša se drži plana.
ako napravi igraca od atanasova skidam kapu
debotoijusto- Posts : 31667
2014-04-12
Zadovoljan sam trenerom...
Iako sanjam Jurica da dodje iz Italije jedan dan...
<3
Iako sanjam Jurica da dodje iz Italije jedan dan...
<3
Guest- Guest
Dambrauskas je novinare pozdravio na hrvatskom jeziku.
"Dobra večer", započeo je novi Hajdukov trener pa nastavio na engleskom jeziku:
"Veselim se što sam opet u Hrvatskoj, pogotovo u Splitu. Hajduk je jako poznat, ne samo na Balkanu već i u Europi, zbog svoje povijesti, navijača. Privilegija je biti dio ovog kluba i ove obitelji. Odsad je ovo moja obitelj i nastojat ću dati sve od sebe da Hajduk ispuni svoje ciljeve, budućnost. Uvijek nastojim pratiti bivše klubove i ligu. Hajduk je doveo neke nove igrače, neke znam otprije. Nisam nikad trenirao klub koji se nije borio za trofeje, a Hajduk je još u igri za sve trofeje. Kada govorimo o hrvatskom nogometu, znamo što navijači žele; vidjeti i domaće igrače u ekipi. Mogu reći da svaki igrač kod mene ima priliku."
Dambrauskas garantira da će njegov Hajduk davati sve od sebe.
"Volio bih da već protiv Dragovoljca odigramo najbolju utakmicu, ali vidjet ćemo. Sutra imamo prvi trening. Ne želim davati prazna obećanja, ali garantiram vam da ćemo dati sve od sebe. Imat ćemo znanje, energiju i strast kakvu imaju naši navijači. Popravit ćemo Hajduk. Vjerujem da ćemo brzo biti pravi."
zna znanje a ima i pricu
2014-04-12
Potom se osvrnuo na ambicije:
"Ovaj klub zaslužuje biti u Europi. Imamo tri natjecanja i Hajduk mora biti tamo. To je naš zadatak i moramo ga ispuniti. Ne obećajem ništa, ali u budućnosti ćemo vidjeti Hajduk u Ligi prvaka. Ne znam koliko brzo, ali ovdje smo kako bi radili na tome. Odabrao sam Hajduk zbog Hajduka. Znamo što znači za Hrvatsku i Dalmaciju. Ovo je najveći klub koji može biti u Europi po strasti i imenu. Ne tražim lagan posao, uspjeh s Hajdukom stvarno znači nešto. Kad imate ovakav izazov, onda morate imati ljude koji vas podržavaju. Vjerujem da ljudi u Hajduku to imaju. Nema to danas puno klubova, mislim da ovdje već u startu imamo dobru situaciju", rekao je Dambrauskas pa zaključio:
"Imam svoje ideje, svoj stil i metodologiju. Sutra krećemo raditi na tom stilu. Radio sam uvijek s klubovima koji su osvajali trofeje. Iz Gorice sam otišao malo prije toga, ali moj rad govori za mene. Znam kako postići to što svi žele, a to je Hajduk koji pobjeđuje."
sretno
2014-04-12
Giorgio wrote:Hajduk ima navijace,nema rezultate - tragedija
1.To što ti zoveš sekta ima Hajduka točno onoliko koliko su dionica istog šdd kupili (nešto više od 25 % trenutno). I s tim dionicama točno definirano zakonom i Statutom može djelovati na Skupštini kluba.
Primjerice većinski vlasnik (grad Split) je dionice po zakonu o pretvorbi sportskih klubova iz udruga građana u šdd-a dobio na poklon od države. Često kad dobiješ nešto mukti, kako mi kažemo, nije baš dobro. Ono što ti zoveš sekta takoreći je kupio i uredno otplaćuje mjesečno/godišnje rate za dionice kluba što nije baš mali novac i što nije baš lako prikupiti.
2. Kako je spomenuti kriminalac-bjegunac došao u posjedovanje kluba koji je udruga građana, kluba koji je puste godine dobivao milijune i milijune eura poreznih obveznika je pitanje za neku malo opširniju kriminalističku analizu.
Ono što je sigurno, izjednačavanje ovog pod broj 1 i broj 2 je glupost, sramota, idiotizam i sve govori o samom autoru tog izjednačavanja...
Guest- Guest
Sretno novom treneru, Dambrauskasu.
Ono što je razlika između njega i Jensa je ta što Valdas ima puno više iskustva i radio je u klubovima koji su imali ambicije osvajati trofeje što je jako bitno.
Nogometno se školovao u Engleskoj, radio je u Akademiji poznatih engleskih klubova što je isto tako važno. Dok je bio trener Gorice, malo sam popratio njegov rad i način razmišljanja, sviđa mi se koliko radi na sebi i koliko smatra da je važno pratiti moderne trendove jer nogomet napreduje.
Ipak, ovo mu je kao i svakom drugome najveći izazov u karijeri i nema garancije za uspjeh. Ono što sam siguran, biti će bolji od prethodnika, koliko? Vrijeme će pokazati...
Ono što je razlika između njega i Jensa je ta što Valdas ima puno više iskustva i radio je u klubovima koji su imali ambicije osvajati trofeje što je jako bitno.
Nogometno se školovao u Engleskoj, radio je u Akademiji poznatih engleskih klubova što je isto tako važno. Dok je bio trener Gorice, malo sam popratio njegov rad i način razmišljanja, sviđa mi se koliko radi na sebi i koliko smatra da je važno pratiti moderne trendove jer nogomet napreduje.
Ipak, ovo mu je kao i svakom drugome najveći izazov u karijeri i nema garancije za uspjeh. Ono što sam siguran, biti će bolji od prethodnika, koliko? Vrijeme će pokazati...
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Giorgio wrote:Hajduk ima navijace,nema rezultate - tragedija
1.To što ti zoveš sekta ima Hajduka točno onoliko koliko su dionica istog šdd kupili (nešto više od 25 % trenutno). I s tim dionicama točno definirano zakonom i Statutom može djelovati na Skupštini kluba.
Primjerice većinski vlasnik (grad Split) je dionice po zakonu o pretvorbi sportskih klubova iz udruga građana u šdd-a dobio na poklon od države. Često kad dobiješ nešto mukti, kako mi kažemo, nije baš dobro. Ono što ti zoveš sekta takoreći je kupio i uredno otplaćuje mjesečno/godišnje rate za dionice kluba što nije baš mali novac i što nije baš lako prikupiti.
2. Kako je spomenuti kriminalac-bjegunac došao u posjedovanje kluba koji je udruga građana, kluba koji je puste godine dobivao milijune i milijune eura poreznih obveznika je pitanje za neku malo opširniju kriminalističku analizu.
Ono što je sigurno, izjednačavanje ovog pod broj 1 i broj 2 je glupost, sramota, idiotizam i sve govori o samom autoru tog izjednačavanja...
Ne zanima me sto ljudski otpad ima za reci .
mene ne moras uvjeravati u svetost svoje sekte
Guest- Guest
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50