Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Hajduk Split
sitting_bull wrote:dakle, opet ista priča.
iznenađen sam, jer je činjenica kako šveda rezultati nisu mazili, a igra je bolja nego prošlih sezona.
nije šved kriv što su jazavci protiv tobola sami sebe pobijedili i što u par mjeseci nije od jazavaca napravio vukove. to je proces od barem cijele sezone pa i više - dvoje, troje pune pripreme.
dapače, ekipu su mu slagali u hodu jer su budući stožerni igrači (krovinović, meljnjak, fossati) dovedeni kad je prvenstvo već bilo u tijeku, a livaja ne može sam.
kad je već do ovoga došlo očekujem izbor dambrauskasa, sve ostalo bi bio znak lutanja.
Kako doznajemo, jedno ime sigurno otpada s popisa, a riječ je o litavskom stručnjaku. Indexu je potvrđeno da Dambrauskas trenutno pregovara s Legijom iz Varšave i mađarskom MOL Fehervarom. Osim ovih ponuda, Dambrauskasa žele i neki klubovi iz arapskog svijeta, ali on za takve ponude nije zainteresiran.
Posebno daleko otišla je priča s Legijom i trebala bi, ako ne bude iznenađenja, biti zaključena u skorije vrijeme.
Ovi pregovori su samo potvrda onoga što smo ranije pisali, Dambrauskas je odlaskom u Ludogorec iz Gorice prešao u platežni rang trenera koje si Hajduk teško može priuštiti.
https://www.index.hr/sport/clanak/doznajemo-nista-od-dambrauskasa-u-hajduku-vec-pregovara-s-dva-kluba-u-inozemstvu/2315037.aspx
nista od toga , vulic je obrao maslinu i moze rutinski s ovom ekipom biti 3 ako srece
debotoijusto- Posts : 31667
2014-04-12
Ne daj Bože da iko iz splitskoga bazena bude trener Hajduka...
Osim Nane i Jurica, al oni su nemoguća misija...
Ove ostale 'plave kuvertaše' triba glatko odjebat...
;)
;)
Guest- Guest
A najbolje se to vidi po tablicama HNL-a i nastupima u Europi u zadnjih 20-ak godina ...fridrih-niche wrote:Uglavnom, šta visite toliko na temi o Hajduku?
Vas GNK Lopov ne zanima ni 5% koliko Hajduk...
A to je tužno...
I tu se vidi šta je Hajduk, a šta lopovski klub iz Međugorja...
;)
Zeko-
2015-08-26
Lopovi, na lopovski način, dodju do pozicije da u Europi mogu i gubit kvalifikacijske utakmice i opet imat drugu priliku za nastavak natjecanja i onda to drugima nabijaju na nos, lol...
;)
;)
Guest- Guest
Budete vi bili presretni ako će netko uopće htjeti bit' trener HNK Lutalice ... Lovu nemate da bi time nekoga privukli, kvalitetu igrača nemate da bi time nekoga privukli ... Al' zato imate petogodišnji plan pa možda privučete kakvog naivca koji će nasjesti na ta laprdanja ...fridrih-niche wrote:Ne daj Bože da iko iz splitskoga bazena bude trener Hajduka...
;)
Zeko-
2015-08-26
Nemoj si laskat, ovako je na većini foruma. A razlog je taj što je uvijek najveći gušt prcat i sprdat onoga koji se najviše hvališe i samog sebe uzdiže. Tako je u životu, ne samo u nogometu. Navijači Hajduka žive u nekom paralelnom svemiru. Još uvijek mislite da ste neka veličina i bitan faktor na nogometnoj mapi, a stvarnost je sasvim drugačija. Zato svi guštaju u sprdanju vas, da ste malo ponizniji nebi bilo tako. A to vam i karma vraća za ono sprdanje 2005. na čelu s vašim Iron Igorom kad smo završili u ligi za bedaka.fridrih-niche wrote:Uglavnom, šta visite toliko na temi o Hajduku?
A to je tužno...
;)
Tominjo wrote:Nemoj si laskat, ovako je na većini foruma. A razlog je taj što je uvijek najveći gušt prcat i sprdat onoga koji se najviše hvališe i samog sebe uzdiže. Tako je u životu, ne samo u nogometu. Navijači Hajduka žive u nekom paralelnom svemiru. Još uvijek mislite da ste neka veličina i bitan faktor na nogometnoj mapi, a stvarnost je sasvim drugačija. Zato svi guštaju u sprdanju vas, da ste malo ponizniji nebi bilo tako. A to vam i karma vraća za ono sprdanje 2005. na čelu s vašim Iron Igorom kad smo završili u ligi za bedaka.fridrih-niche wrote:Uglavnom, šta visite toliko na temi o Hajduku?
A to je tužno...
;)
Guest- Guest
Drugu priliku treba zaraditi, ne pada s neba, a mi smo, prema tvojoj teoriji, do svog i nacionalnog UEFA-koeficijenta došli na lopovski način ... Pokrali smo svojevremeno Ajax, Salzburg, Arsenal, Atalantu, Feyenoord, Anderlecht, Fenerbahce, pokrali smo sve klubove preko kojih smo došli da igramo 14 puta bilo LP, bilo EL u posljednjih 16 godina i tako natukli koeficijent na trenutnih 42,500 (sa mogućim rastom) i 34. mjesto na UEFA-inoj tablici, a u odnosu na vaš koeficijent od 8,000 (bez mogućnosti porasta) i 141. mjesto na UEFA-inoj tablici ... Dakle, mi u tom razdoblju 2 puta nismo igrali skupine, a vi 2 puta jeste ... Divna usporedba ... Samo mi nije jasno zakaj ste vi tamo dolje takvi mozgovni bolesnici ...fridrih-niche wrote:Lopovi, na lopovski način, dodju do pozicije da u Europi mogu i gubit kvalifikacijske utakmice i opet imat drugu priliku za nastavak natjecanja i onda to drugima nabijaju na nos, lol...
;)
Zeko-
2015-08-26
prvo sektaši moraju sami sebi priznati da su mizeran beznačajan klub
onda možda bude bolje
onda možda bude bolje
End- Posts : 21177
2015-08-25
Da je istina ovo što kujica priča da smo nebitan faktor i da nismo veličina, ova tema bi bila negdi u prašini...
Kad Hajduk izgubi, rekordno se tu stvori 4-5 kujica.
Nije Hajduk ni prvi ni zadnji veliki klub koji nema rezultate godinama, no Hajduk nije izgubio onu najbitniju utakmicu, što neki davno jesu.
Dovoljno je pročitati što je rekao Zekić jučer o atmosferi i podršci u Koprivnici.
Kad Hajduk izgubi, rekordno se tu stvori 4-5 kujica.
Nije Hajduk ni prvi ni zadnji veliki klub koji nema rezultate godinama, no Hajduk nije izgubio onu najbitniju utakmicu, što neki davno jesu.
Dovoljno je pročitati što je rekao Zekić jučer o atmosferi i podršci u Koprivnici.
Guest- Guest
https://www.vecernji.hr/sport/kakav-gaf-zdravka-mamica-nevjerojatno-kakav-je-previd-napravio-rugajuci-se-hajduku-1535717
Sramota me sto moj dinamo za gazdu ima ovog kriminalca
Shitting n' co zaboravio sto je tatta govorio....
Sramota me sto moj dinamo za gazdu ima ovog kriminalca
Shitting n' co zaboravio sto je tatta govorio....
Guest- Guest
kako se isprane sektaške sluge zdušno brane lažima i vrijeđanjem, istina peče
End- Posts : 21177
2015-08-25
Život piše romane a Hajduk ubija volju za životom.Giorgio wrote:Pusi kurac..uplatio 150 kn na hajduk..a oni ni najgoru momcad lige ne mogu dobiti
Oprosti nam Siniša...
https://www.dalmacijadanas.hr/pehist-godine-hajduk-je-posljednjim-porazom-sprijecio-dinamovog-navijaca-u-osvajanju-cak-159-tisuca-kuna
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
fridrih-niche wrote:End wrote:BACIT NAPALM
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Tablica 1. HNL
1.
2.
3.
4.
1.
2.
3.
4.
Zeko-
2015-08-26
ovi sektaši se malo pogubili kad pričaju o današnjem hajduku kao nekakvoj veličini.
istina je da je sekta svela današnji hajduk na razinu sajma u benkovcu na kojeg lokalna ekipa ide i po studeni i po žezi i sama sebi organizira dernek.
je, na takvoj lokalnoj razini hajduk je neka veličina, a onih 500-tinjak što ga prate po hrvatskim stadionima stvaraju privid masovnosti, posebice sada kada rezultatski hajduk jedva može konkurirati za vrh 1.hnl-a.
učinilo mi se kako će lukša nadvladati taj palanački mentalitet, ali otpor i utjecaj sekte je prevelik.
istina je da je sekta svela današnji hajduk na razinu sajma u benkovcu na kojeg lokalna ekipa ide i po studeni i po žezi i sama sebi organizira dernek.
je, na takvoj lokalnoj razini hajduk je neka veličina, a onih 500-tinjak što ga prate po hrvatskim stadionima stvaraju privid masovnosti, posebice sada kada rezultatski hajduk jedva može konkurirati za vrh 1.hnl-a.
učinilo mi se kako će lukša nadvladati taj palanački mentalitet, ali otpor i utjecaj sekte je prevelik.
sitting_bull-
2015-09-28
Andreas Goldberger wrote:Nije Hajduk ni prvi ni zadnji veliki klub koji nema rezultate godinama, no Hajduk nije izgubio onu najbitniju utakmicu, što neki davno jesu.
Guest- Guest
Jack Torrance wrote:Život piše romane a Hajduk ubija volju za životom.Giorgio wrote:Pusi kurac..uplatio 150 kn na hajduk..a oni ni najgoru momcad lige ne mogu dobiti
Oprosti nam Siniša...
https://www.dalmacijadanas.hr/pehist-godine-hajduk-je-posljednjim-porazom-sprijecio-dinamovog-navijaca-u-osvajanju-cak-159-tisuca-kuna
A nist ..nek mi posalju dres od livaje
Mozda ga prodam za 20 godina kad retro hajduk bude in
Guest- Guest
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 50