Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Hajduk Split
Tovarska prćija ni uz sudačku pomoć ne može do boda protiv najgore ekipe lige. Gasi više tu skalameriju od kluba i posadi masline na terenu.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
No, no, o'ladi malo ... Činjenica je da ste jad i bijeda i ako vam se protivnici malo jače bore vas nema nigdje ... A to je odlika malih provincijskih klubića ...fridrih-niche wrote:Kad bi Lopov ima ovakvo suđenje, opet bi igra ligu za bedaka...
;)
Zeko-
2015-08-26
Koliko moraš biti jadan da se nakon svega ideš vadit na suce? I to četvrti klub u Hrvata?
Čestitke Hajduku na žestokom otporu protiv uvijek snažne i nepredvidljive momčadi Slaven Belupa.
Molim vas, bez napada, bili su izginuli na terenu, dali su sve što su imali, bez alibija. Uz ovakvo zalaganje i borbenost kroz cijelu sezonu uvjeren sam da ih 6. mjesto pripada, ili najniže 8.
Još jednom čestitke igračima i stručnom stožeru Hajduka, dali su i više nego što objektivno imaju!
Molim vas, bez napada, bili su izginuli na terenu, dali su sve što su imali, bez alibija. Uz ovakvo zalaganje i borbenost kroz cijelu sezonu uvjeren sam da ih 6. mjesto pripada, ili najniže 8.
Još jednom čestitke igračima i stručnom stožeru Hajduka, dali su i više nego što objektivno imaju!
niels-
2021-04-26
Lopovi, sta vi radite odi?
Sad kad vas opet Rapid ili Istra razvale opet će bit čmrljica...
Guest- Guest
Postoji predanje da je hahduk nekada davno izgubio utakmicu a da ih nije pokralo…
Guest- Guest
Ma mogu nas razvaliti Rapid i Istra, ali činjenica je da smo i uz utakmicu manje 1. na tablici HNL-a i u igri za prolaz skupine EL, a vi to možete samo sanjati ... Ili možete to staviti u petogodišnji plan, isti vam kurac, tak' iz toga ništ' ... Al' mora se priznati da je Belupo jebena ekipa ... Ovo prvenstvo imaju 2 pobjede, a jedna je nad Dinamom a druga nad Hajdukom ... Interesantno ...fridrih-niche wrote:Lopovi, sta vi radite odi?
Zeko-
2015-08-26
fridrih-niche wrote:Lopovi, sta vi radite odi?
Pa nije nikad dobro.
Evo ja pohvalio momke na borbenosti u teškoj utakmici sa Slavenom, stisli su žestoko direktnog rivala.
Zbilja imponira kako bili izvlače maksimum i iz sebe i ekipe! Fenomenalna predstava!
niels-
2021-04-26
Princ od Čaira wrote:Postoji predanje da su Junajtid i FK Tuđman Beograd nekada davno izgubili utakmicu a da ih nije pokralo…
Guest- Guest
Opet Krle zabio, a ima skoro 4 banke. Sektaška prćija je njegova kujica, 18 puta im ga je ućero.
nekad su imali murvu uz teren.Tominjo wrote:Tovarska prćija ni uz sudačku pomoć ne može do boda protiv najgore ekipe lige. Gasi više tu skalameriju od kluba i posadi masline na terenu.
sad imaju samo jalovu sektu i sektaško kakafonijsko kmečanje.
sitting_bull-
2015-09-28
krstanović propali natrpao sektaše i očitao lekciju krivaji
End- Posts : 21177
2015-08-25
Pusti Krivaju, opet je zabio u maloj utakmici ...
Zeko-
2015-08-26
evo, tata vas pozdravlja:
""Prije dva dana sam saznao da komunizam nije mrtav i da se u 2021. godini još uvijek donose petoljetke i to ni više ni manje na području uspjeha u sportu. Ne organizacije, ne financija, nego uspjeha. Razmišljao sam dugo da li da to komentiram ili ne, jer ne želim biti hejter, ali smatram da je to zbog velikog broja upita koje sam primio i edukacije mladih moja obveza", napisao je Mamić pa dodao:
"Za sve one koji žele biti uspješni u bilo kojem poslu poslušajte savjet od čovjeka koji je jedini obećao deset titula zaredom i obećano ostvario, te usput ostvario uspjehe kakve ovakvi planovi ne bi u 40 godina – manite se papira, odbora, samoupravljanja i planova, stvari se mijenjaju iz minute u minutu, svi vi odrasli na internetu to znate. Uspjeh dolazi samo ako ste onaj koji svoj posao živi 24 sata dnevno, 365 dana u godini! Kada taj uspjeh ostvarite, budite spremni da će vam ga sitne duše pokušati minirati i omalovažiti! Usudite se biti uspješni, usudite se biti vanzemaljci! Donošenje petoljetki o vremenskoj prognozi, količini UV zračenja i kvaliteti zraka pustite onima koji za to imaju vremena."
.
=68.ARBL13V0n7uMax2wQXiwiNFCkSvtGT8ZYFA12iaXsUuJmyJrzXUF7kLwr5kBjneg_21cKuZJaPEKEUQRTUxeusf2ZC4BkrFVQiAGHhO_YQRsICQIx1_AinwjUflSetpOKICabU9-E_PySRQO-n3lf-iEDlBEhLHpdEGH6l8kdNWqephbnLbNKf73uxGWgFwqF6C7q6KgnbP4OCTINCr83Q1x4jBghn1jLzIc0T5hi1EKaLabc-GGp74UiFflTy4pqjRGkC9mnjqEG8oHCD3od6X7QGrSBNYYXXDtLoS4f6onR4q1Bis&__tn__=EEHH-R]
=68.ARBL13V0n7uMax2wQXiwiNFCkSvtGT8ZYFA12iaXsUuJmyJrzXUF7kLwr5kBjneg_21cKuZJaPEKEUQRTUxeusf2ZC4BkrFVQiAGHhO_YQRsICQIx1_AinwjUflSetpOKICabU9-E_PySRQO-n3lf-iEDlBEhLHpdEGH6l8kdNWqephbnLbNKf73uxGWgFwqF6C7q6KgnbP4OCTINCr83Q1x4jBghn1jLzIc0T5hi1EKaLabc-GGp74UiFflTy4pqjRGkC9mnjqEG8oHCD3od6X7QGrSBNYYXXDtLoS4f6onR4q1Bis&__tn__=EEHH-R]
""Prije dva dana sam saznao da komunizam nije mrtav i da se u 2021. godini još uvijek donose petoljetke i to ni više ni manje na području uspjeha u sportu. Ne organizacije, ne financija, nego uspjeha. Razmišljao sam dugo da li da to komentiram ili ne, jer ne želim biti hejter, ali smatram da je to zbog velikog broja upita koje sam primio i edukacije mladih moja obveza", napisao je Mamić pa dodao:
"Za sve one koji žele biti uspješni u bilo kojem poslu poslušajte savjet od čovjeka koji je jedini obećao deset titula zaredom i obećano ostvario, te usput ostvario uspjehe kakve ovakvi planovi ne bi u 40 godina – manite se papira, odbora, samoupravljanja i planova, stvari se mijenjaju iz minute u minutu, svi vi odrasli na internetu to znate. Uspjeh dolazi samo ako ste onaj koji svoj posao živi 24 sata dnevno, 365 dana u godini! Kada taj uspjeh ostvarite, budite spremni da će vam ga sitne duše pokušati minirati i omalovažiti! Usudite se biti uspješni, usudite se biti vanzemaljci! Donošenje petoljetki o vremenskoj prognozi, količini UV zračenja i kvaliteti zraka pustite onima koji za to imaju vremena."
.
sitting_bull-
2015-09-28
Ništa novo na forumu.fridrih-niche wrote:
Pusi kurac, licemjerni lopove!
A faul za prvi žuti karton?
To je bilo ok, jel?
Ako je i od GNK tatticara, previše je...
I kako se uvik stvorite nakon utakmice Hajduka, a nakon pusiona Lopova vas nema ni na mapi...
Koliko smo velik klub, majko mila...
Samo Hajduk!
<3
Mamićeve kujice ekspresno izvire iz svojih smrdljivih rupica kad Hajduk izgubi. Smisao života više nije niti pratiti svoj klubić...
Sudac i šved izgubljeni. Valjda je sad jasno i onima na katu da čovik nije kapacitet...
Guest- Guest
Ma čovjek je fantastičan ... K'o i Krki, mogu si ruke dati ... Jedino je stvar u tome kaj Dinamo ima puno bolje igrače koji su, u većini utakmica, u stanju i sami nešto odigrati ... Bez trenera ... Samo je bitno da trener bar približno pogodi 11 igrača koji će krenuti u utakmicu ... S time da je Krkiju puno lakše, on od 15-16 igrača mora pogoditi 11, dok ovaj šved ima njih 4-5, a ostalo je potpuno svejedno koga stavi igrati ...
Zeko-
2015-08-26
Evo što je šveđanin rekao nakon predstavljanja petogodišnjeg plana HNK Lutalica šrd:
Uživo ste promatrali prezentaciju strategije kluba, hoće li Hajduk ove godine biti prvak?
- Pomogao mi je Nikoličius oko prijevoda. Da, ambiciozni su planovi. Mi kao klub moramo raditi na ciljevima i nekoliko puta sam ponovio, klub raste u svim segmentima. Ciljevi se mogu doseći, a ja sam tu da Hajduk ponovno učinim velikim i sigurno ćemo se boriti za titulu ove godine - kazao je Gustafsson.
------------------------------------------------------------
Iz ovoga je očigledno da je šveđanin svjestan da nije u velikom klubu, jer prema njegovim riječima "on je tu da HNK Lutalicu šrd učini velikim klubom" ... Čovjek je za par mjeseci shvatio gdje je, a sektaši se zavaravaju veličinom kluba već skoro pa 20 godina i još ništa nisu shvatili ... Jedino mu ove riječi o borbi za titulu ove sezone nisu trebale, jer to je bila svršena priča već nakon Šibenika, a danas je stigla definitivna potvrda ...
Uživo ste promatrali prezentaciju strategije kluba, hoće li Hajduk ove godine biti prvak?
- Pomogao mi je Nikoličius oko prijevoda. Da, ambiciozni su planovi. Mi kao klub moramo raditi na ciljevima i nekoliko puta sam ponovio, klub raste u svim segmentima. Ciljevi se mogu doseći, a ja sam tu da Hajduk ponovno učinim velikim i sigurno ćemo se boriti za titulu ove godine - kazao je Gustafsson.
------------------------------------------------------------
Iz ovoga je očigledno da je šveđanin svjestan da nije u velikom klubu, jer prema njegovim riječima "on je tu da HNK Lutalicu šrd učini velikim klubom" ... Čovjek je za par mjeseci shvatio gdje je, a sektaši se zavaravaju veličinom kluba već skoro pa 20 godina i još ništa nisu shvatili ... Jedino mu ove riječi o borbi za titulu ove sezone nisu trebale, jer to je bila svršena priča već nakon Šibenika, a danas je stigla definitivna potvrda ...
Zeko-
2015-08-26
na žalost, sekta je opet počela s postrojavanjem igrača i struke.
budale bi preko noći do neke titule s ekipom koja je tek u stvaranju.
razjebati će lukšu, a onda će priča biti gotova.
za ovu sezonu plan bi trebao biti plasman koji osigurava europske kvalifikacije, a snovi o tituli su trebali biti prekriženi nakon poraza od osijeka i rijeke na poljudu.
umjesto nepotrebnog pritiska treba pustiti lukšu i struku da se u miru pripreme za sljedeću sezonu kako se ne bi ponovio tobol, ili gzira.
neće valjda sektaši sad i tobol i gziru optužiti da su ih pokrali???
budale bi preko noći do neke titule s ekipom koja je tek u stvaranju.
razjebati će lukšu, a onda će priča biti gotova.
za ovu sezonu plan bi trebao biti plasman koji osigurava europske kvalifikacije, a snovi o tituli su trebali biti prekriženi nakon poraza od osijeka i rijeke na poljudu.
umjesto nepotrebnog pritiska treba pustiti lukšu i struku da se u miru pripreme za sljedeću sezonu kako se ne bi ponovio tobol, ili gzira.
neće valjda sektaši sad i tobol i gziru optužiti da su ih pokrali???
sitting_bull-
2015-09-28
Smijenjen je Jens Gustafsson, Hajduk je to objavio jutros iza 8 sati, nakon utakmice što su je izgubili u Koprivnici, čelnici "bijelih" više nisu čekali i dali su otkaz svome treneru.
Nakon posljednjih slabih rezultata, a i navijačkog plebiscita po društvenim mrežama što je zazivao smjenu švedskog trenera s kormila "bijelih", Lukša Jakobušić i Mindaugas Nikoličius su prelomili.
https://slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/poraz-u-koprivnici-je-bio-previse-hajduk-smijenio-trenera-1139421
vulic je obra masline i slobodan za par kola vodit momcad dok traje potraga za slobodnim dobrim svjetskim trenerom u klasi od po milje € godisnje voljnog u kasetu brokav , sretno bilo
ove godine odstrimao vecinu utakmica bilih solidnom paznjom da mogu iznijeti sud , nema tu novca vizije igraca ni logistike a ima pritiska puka te odsustva vlasnistva/odluka za prelomit
debotoijusto- Posts : 31667
2014-04-12
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 50