Kako su brzi vlakovi ubili Alitaliju
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kako su brzi vlakovi ubili Alitaliju
pa kada tvoji kompići alahuju.debotoijusto wrote:vidim , zasto poboguveber wrote:da.debotoijusto wrote:nosis oruzje po svijetu ?veber wrote:pa jebemu ti zaradiš 30 000 usd ko keks.Serbinho-3 wrote:Kako znaju da nosi, ako je progutala...
zakopčaš na trailer.
sve su to dojave između službi.
ja pištolj dam službeniku, kada sletim drugi službenik mi po kodu vrati pištolj.
u vremenu kada nisam bio u posjedu zabilježen je. isto tako ima bravu s otiskom prsta.
bulaznite po običaju.
to vidiš kao problem ili onako da nekaj napišeš?
ili možda misliš alahovat prema mojoj kćeri.
i sada sam kaj? desničar podivljali.
jedeš govna
veber- Posts : 53509
2014-12-30
tvoj zaziv sigurnosti ja nazivam paranoja
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
ne, ti bulazniš da hrvatska policija tuče "doktore" i "inžinjere"debotoijusto wrote:tvoj zaziv sigurnosti ja nazivam paranoja
kao što zna ekipa s foruma s kojom se družim nikada ga nisam nosio da bi ga pokazao.
kćeri sam poklonio ppk 0.22 ali tek nakon što sam ju obučio i vidio da ga neće upotrjebiti.
kaj misliš da sam mad max?
jebale te te ljevičarske fore.
da nismo imali kućnog oružja danas bi crveni, zingaro i slični kreketali.
daj onako, na finjaka odjebi s miroljubljvoću i duginim bojama.
veber-
2014-12-30
veber wrote:a inače za tebe i slične. da bi ušao u airbus, vojni dio morao sam odraditi razne testove.
kao prednost ti je dozvola za oružje.
s time da ne smijemo unutar vojne halle imati ni smartwatch.
i da, nijemci su rasisti, nacionalisti i ostale floskule.
turci mogu napredovati do crvene zone.
dalje ne.
imaš još neko soc pitanje?
imam ja. Martini piješ protresen ili promješan?
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
pijem gemišt ili shorlle ako nije presladak.
2014-12-30
veber wrote:za kamper ima vremena. imam dozvolu b+ tako da mogu kamionski iznajmiti.
ali htio bi transsibirskom prije nego što nestane.
više zbog mene.
djeca nisu djeca već davno, sin je stariji od tebe.
ali u mojim očima su uvijek djeca.
isto kaj želim sebi zajedriti pacifikom, ali to je skup sport.
s druge strane kada čitam kon tiki, jebote čega se ja plašim?
Pa do Nan Mandola bi vrijedilo otići.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:marcellus wrote:letenje avionom je nekad bio glamur, od kupovine karte i čekiranja do leta
danas te trpaju kao stoku, letiš s bučnim pijanim kretenima, čekaš u redovima, sjediš skvrčen, i stjuardese više nemaju minice jer je to seksizam. I plaćaš i za vodu.
Plus toga radi terorizma i svega moraš bit ono sat ili dva prije leta na aerodromu, transferi do grada traju vječno i skupi su, kad sve sabereš brži vlak koji te ostavi u centru je - brži
Danas u Europi uopće ne postoji prva klasa, biznis klasa na Europskim letovima je danas normalna klasa samo bez Sardine u konzervi doživljava, sjedišta apsolutno ista.
kinezi danas rade na 500 kmh vlakovima to kad dođe u eu bi trebalo bit puno brže na većini relacija od aviona. Ostavi te sred grada. Problem s avionom je što većina europskih letova traje manje od sat vremena a transfer na i od oba aerodroma i postupak čekiranja traju tri četiri sata...
i kaj smo nedavno hektor, a priori i ja tvrdili, a ti oprtunistički kontrirao?marcellus wrote:Hektorović wrote:marcellus wrote:letenje avionom je nekad bio glamur, od kupovine karte i čekiranja do leta
danas te trpaju kao stoku, letiš s bučnim pijanim kretenima, čekaš u redovima, sjediš skvrčen, i stjuardese više nemaju minice jer je to seksizam. I plaćaš i za vodu.
Plus toga radi terorizma i svega moraš bit ono sat ili dva prije leta na aerodromu, transferi do grada traju vječno i skupi su, kad sve sabereš brži vlak koji te ostavi u centru je - brži
Danas u Europi uopće ne postoji prva klasa, biznis klasa na Europskim letovima je danas normalna klasa samo bez Sardine u konzervi doživljava, sjedišta apsolutno ista.
kinezi danas rade na 500 kmh vlakovima to kad dođe u eu bi trebalo bit puno brže na većini relacija od aviona. Ostavi te sred grada. Problem s avionom je što većina europskih letova traje manje od sat vremena a transfer na i od oba aerodroma i postupak čekiranja traju tri četiri sata...
sada vlakovi u njemačkoj, francuskoj, italiji i španjolskoj po standardnom kolosjeku voze preko 300kmh
od jebenog donauwortha do minhena si unutar jednog sata. do augsburga za 20min
veber-
2014-12-30
veber wrote:i kaj smo nedavno hektor, a priori i ja tvrdili, a ti oprtunistički kontrirao?marcellus wrote:Hektorović wrote:marcellus wrote:letenje avionom je nekad bio glamur, od kupovine karte i čekiranja do leta
sada vlakovi u njemačkoj, francuskoj, italiji i španjolskoj po standardnom kolosjeku voze preko 300kmh
a ko je tome kontrirao? Samo u Hr se vlakom do rijeke putuje pet sati, pješke bi prije došao jebote
2014-04-16
boli me kiki za hrvatsku.marcellus wrote:veber wrote:i kaj smo nedavno hektor, a priori i ja tvrdili, a ti oprtunistički kontrirao?marcellus wrote:Hektorović wrote:marcellus wrote:letenje avionom je nekad bio glamur, od kupovine karte i čekiranja do leta
a ko je tome kontrirao? Samo u Hr se vlakom do rijeke putuje pet sati, pješke bi prije došao jebote
da ne miješam kolege.
ja sam ti tipkao da se napušiš kurca, ti i auto.
pa smo došli do aviona.
gdje sm ti tvrdio, a ti kontrirao da avion unutar eu nema šanse na relacijama od 500km
i kao što sam onda napisao pa ću ponoviti.
jebo te auto i jebo te avion.
moj jebeni bicikl je skuplji od tvojeg cabria.
i kaj bumo sada?
ti buš tvrdio da sam ja peder i da sve dalje od 100m obaviš s autom.
ja ne bum nikaj napisao. kada te strefi poslat ću ti cvijeće.
bogtejebo kaj si stariji to si blesaviji
a panonac se napije pa me zove u njemačku da mi veli kako će "sutra njemačka objaviti rat britaniji" nije bio napušen već se nalokao.
i kaj sada?
moram vam biti majka iz pičkemilematerine?
daj se skoncentrirajte.
veber-
2014-12-30
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» BRZI TEST – Kako prepoznati ovcoide?
» ubili crnog drota pa prenosili kako umire: "i fucking hate cops..."
» 'Humanizam' kod ljevičara!Kako se Mate Kapović naslađuje ubojstvo krščanskog misionara koga su ubili pripadnici primitivnog plemena Sentinel
» Psi ubili mladog majmuna.Uslijedila strasna odmazda.Majmuni ubili preko 250 stenaca bacajuci ih sa krovova i drveca..
» Specijalni Vlakovi (ptsjetnik!)
» ubili crnog drota pa prenosili kako umire: "i fucking hate cops..."
» 'Humanizam' kod ljevičara!Kako se Mate Kapović naslađuje ubojstvo krščanskog misionara koga su ubili pripadnici primitivnog plemena Sentinel
» Psi ubili mladog majmuna.Uslijedila strasna odmazda.Majmuni ubili preko 250 stenaca bacajuci ih sa krovova i drveca..
» Specijalni Vlakovi (ptsjetnik!)
Page 5 of 5