Kako su brzi vlakovi ubili Alitaliju
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kako su brzi vlakovi ubili Alitaliju
za kamper ima vremena. imam dozvolu b+ tako da mogu kamionski iznajmiti.Hektorović wrote:veber wrote:"djeci" sam obećao dva putovanja.Hektorović wrote:marcellus wrote:letenje avionom je nekad bio glamur, od kupovine karte i čekiranja do leta
danas te trpaju kao stoku, letiš s bučnim pijanim kretenima, čekaš u redovima, sjediš skvrčen, i stjuardese više nemaju minice jer je to seksizam. I plaćaš i za vodu.
Plus toga radi terorizma i svega moraš bit ono sat ili dva prije leta na aerodromu, transferi do grada traju vječno i skupi su, kad sve sabereš brži vlak koji te ostavi u centru je - brži
Danas u Europi uopće ne postoji prva klasa, biznis klasa na Europskim letovima je danas normalna klasa samo bez Sardine u konzervi doživljava, sjedišta apsolutno ista.
prvo kamperom iz danske u finsku pa skroz do sjeverne obratnica i dolje kroz norvešku vratiti kamper u dansku ili njemačku.
drugo je transibirskom. ali s azijske strane. eventualni posjet japanu.
po svemu sudeći bit će prvo pod drugim.
a kao što smo razglabali prije, unutar eu mreže željeznica avioni nemaju šanse.
imaju manji, ali a320 nema nikakvu ekonomsku opravdanost zg-mu, s autom si brže.
California XXL?
Kreni iz Vladivostoka do Europe.
ali htio bi transsibirskom prije nego što nestane.
više zbog mene.
djeca nisu djeca već davno, sin je stariji od tebe.
ali u mojim očima su uvijek djeca.
isto kaj želim sebi zajedriti pacifikom, ali to je skup sport.
s druge strane kada čitam kon tiki, jebote čega se ja plašim?
veber- Posts : 53509
2014-12-30
dobro si ga ubra kolega se iskljucio iz drustva i vegetira svoj low cost film... @longi nesrico izadji iz kuce jesi me cujaveber wrote:kaj se smiješ?debotoijusto wrote:veber wrote:longi, ti si najbolji spamer ovog, a i svih foruma.
uhvatiš se jedne teme i držiš se nje.
ne preljevaš na druge teme.
ne maltretiraš druge.
živiš u svom filmu.
za razliku od nekih drugih.
pa zar to nije istina?
longi se drži jedne teme i ne upada na druge.
da sada netko otvori temu o lošem zrakoplovstvu u italiji, longi bi i dalje bio na svojoj temi za razliku od safeta.
čovjek dosljedan svom spamu.
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Meni iz Splita ima još nekog smsla avionom Minhena a i to je upitno a šta će ovo podalpe, Slovenija, Rijeka, Zagreb ... Minhen je odma s druge strane Alpa i sad još drugi tunel Karavanki a to je u biti pravac za Minhen, ...imaš autobus, vlak, osobnim autom...malo kucaš na mobitel internet, pročitaš novine i da prođe vrime, staviš toki voki za slušanje i dok rečeš keks već si u Minhenu.
Ić avionom Zagreb Minhen po meni to nikakvog smisla ni logike nema. Totalno glupo.
Ić avionom Zagreb Minhen po meni to nikakvog smisla ni logike nema. Totalno glupo.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ma jesan, iša san danas u ova dva polja, iman sto stabala maslina. Pusti me u kurac, sad neću deset dana iz prirode izać. Fala kurcu pa nije nešto rodilo pa će se lakše pobrat itd, imat ću za sebe dovoljno. Imam sto stabala maslina brat a još da iden po kafićima a vamo me čeka deset dana robije.debotoijusto wrote:
kolega se iskljucio iz drustva i vegetira svoj low cost film... @longi nesrico izadji iz kuce jesi me cuja
2014-04-11
longi nema nikakve logike letjeti zg-müRayMabus wrote:Meni iz Splita ima još nekog smsla avionom Minhena a i to je upitno a šta će ovo podalpe, Slovenija, Rijeka, Zagreb ... Minhen je odma s druge strane Alpa i sad još drugi tunel Karavanki a to je u biti pravac za Minhen, ...imaš autobus, vlak, osobnim autom...malo kucaš na mobitel internet, pročitaš novine i da prođe vrime, staviš toki voki za slušanje i dok rečeš keks već si u Minhenu.
recimo ja do aerodroma u velikoj gorici imam nekih 20km s autom.
45-70 minuta letim do münchenskog aerodroma.
dočeka me kum.
onda se vozimo nekih 2 sata do njegovog stana.
u normalna vremena za pet sati bi bio od moje kuće do njegovog stana.
veber-
2014-12-30
Pa tako nešto. Ne znam u minut al tako ispada i sad 2025 drugi tunel Karavke a to znači nema ni gužve liti il kad su zimski praznici itd.veber wrote:longi nema nikakve logike letjeti zg-müRayMabus wrote:Meni iz Splita ima još nekog smsla avionom Minhena a i to je upitno a šta će ovo podalpe, Slovenija, Rijeka, Zagreb ... Minhen je odma s druge strane Alpa i sad još drugi tunel Karavanki a to je u biti pravac za Minhen, ...imaš autobus, vlak, osobnim autom...malo kucaš na mobitel internet, pročitaš novine i da prođe vrime, staviš toki voki za slušanje i dok rečeš keks već si u Minhenu.
recimo ja do aerodroma u velikoj gorici imam nekih 20km s autom.
45-70 minuta letim do münchenskog aerodroma.
dočeka me kum.
onda se vozimo nekih 2 sata do njegovog stana.
u normalna vremena za pet sati bi bio od moje kuće do njegovog stana.
Neš ti te udaljenosti. Pa ne vozi se priko planine, ima tunel. To je pravac. Više manje al ne ideš dvi tisuće metara uvis prijevoj pa se spuštaš u Minhen.
2014-04-11
bolje je ići na maribor, a ne na ljubljanu.
pogotovo kada su gužve, starom cestom se ušuljaš u austiju.
ali bolje se voziti 60kmh nego jebat se u koloni.
isto tako je bolje izaći s autoceste prije salzburga i lokalnim do lederhosea izaći na autocestu.
a, sve što ne ide na minhen, najbolje je na passau.
tamo te malo provjeri granična, mada sve tablice unutar eu idu na drugu traku.
pogotovo kada su gužve, starom cestom se ušuljaš u austiju.
ali bolje se voziti 60kmh nego jebat se u koloni.
isto tako je bolje izaći s autoceste prije salzburga i lokalnim do lederhosea izaći na autocestu.
a, sve što ne ide na minhen, najbolje je na passau.
tamo te malo provjeri granična, mada sve tablice unutar eu idu na drugu traku.
2014-12-30
Evo uvatilo još jednu mulu s drogom samo nakon para dana od prve na zagrebačkom aerodromu.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/u-zracnoj-luci-u-zagrebu-opet-uhvacena-mula-u-rh-je-pokusala-unijeti-veliku-kolicinu-kokaina-15110818
Zapljenilo im veliku količinu droge doli u luci Ploče i onda nema droge a zakon ponude i potražnje pa šalju ove mule avionom.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/u-zracnoj-luci-u-zagrebu-opet-uhvacena-mula-u-rh-je-pokusala-unijeti-veliku-kolicinu-kokaina-15110818
Zapljenilo im veliku količinu droge doli u luci Ploče i onda nema droge a zakon ponude i potražnje pa šalju ove mule avionom.
2014-04-11
Ovih dana u mene aviona nešto onako dosta s obzirom da je glavna sezona završila a i korona je jel još pa baš pogleda šta to leti jer vidim da se ljudi kupaju još, ovi turisti dolaze i dalje.
http://www.split-airport.hr/images/Promet.pdf
Cila Njemačka, London , Pariz, Šicarska, Oslo. Rim, Dublin a nema šta nema. Još ovi lete Bog te vidija. Ovi turisti će dolazit cilu godinu. Neće prestat nikako. Spojit će se s novogodišnjim praznicima.
Bit će nemaju ni ove aviokompanije di ni letit kad je ova korona a ode izgleda kako je sunce i ljudi se kupaju oni produžili sezonu.
https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/obala/topla-nedjelja-izmamila-je-domace-i-strance-na-suncanje-a-hrabriji-su-se-i-okupali-pogledajte-fotogaleriju-naseg-reportera-1135729#&gid=1&pid=7
Cila Njemačka, London , Pariz, Šicarska, Oslo. Rim, Dublin a nema šta nema. Još ovi lete Bog te vidija. Ovi turisti će dolazit cilu godinu. Neće prestat nikako. Spojit će se s novogodišnjim praznicima.
Bit će nemaju ni ove aviokompanije di ni letit kad je ova korona a ode izgleda kako je sunce i ljudi se kupaju oni produžili sezonu.
https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/obala/topla-nedjelja-izmamila-je-domace-i-strance-na-suncanje-a-hrabriji-su-se-i-okupali-pogledajte-fotogaleriju-naseg-reportera-1135729#&gid=1&pid=7
Last edited by RayMabus on 17/10/2021, 21:59; edited 2 times in total
2014-04-11
Kako znaju da nosi, ako je progutala...
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Ima rengen, ima psi, vide ako si sumnjiv. Ako dolaziš iz Brazila odma si sumnjiv.Serbinho-3 wrote:Kako znaju da nosi, ako je progutala...
2014-04-11
Zagreb red letenja
https://www.zagreb-airport.hr/putnici/informacije-o-letovima/odlasci/26?sutra=1
Jedina razlika između Splita je šta Zagreb ima linije za Sarajevo i Skoplje te Doha, Moskva, Brisel i Istanbul itd a uglavnom ovo iz Splita sve leti prema ovoj zapadnoj Europi jer ovi dolaze jer sunce a aviokompanije nemaju radi korone di s avionima i onda vataj šta ima a ima ode sad još uvik potražnje.
https://www.zagreb-airport.hr/putnici/informacije-o-letovima/odlasci/26?sutra=1
Jedina razlika između Splita je šta Zagreb ima linije za Sarajevo i Skoplje te Doha, Moskva, Brisel i Istanbul itd a uglavnom ovo iz Splita sve leti prema ovoj zapadnoj Europi jer ovi dolaze jer sunce a aviokompanije nemaju radi korone di s avionima i onda vataj šta ima a ima ode sad još uvik potražnje.
2014-04-11
pa jebemu ti zaradiš 30 000 usd ko keks.Serbinho-3 wrote:Kako znaju da nosi, ako je progutala...
zakopčaš na trailer.
sve su to dojave između službi.
ja pištolj dam službeniku, kada sletim drugi službenik mi po kodu vrati pištolj.
u vremenu kada nisam bio u posjedu zabilježen je. isto tako ima bravu s otiskom prsta.
bulaznite po običaju.
veber-
2014-12-30
Gledam opet Split, Belfast, Mančester, nema šta nema cila zapadna Evropa letovi.
Beograd ne leti više za Split al vidim da Zagreb ima let za Beograd. Zagreb je glavni grad i zato ima te letove tu regionalne Sarajevo, Beograd, Skoplje itd i ove centre Istanbuul, Doha, Brisel, Mosskva plus ovo sve ostalo Pariz, London, gradovi po Njemačkoj, Rim, čak i Milano.
Beograd ne leti više za Split al vidim da Zagreb ima let za Beograd. Zagreb je glavni grad i zato ima te letove tu regionalne Sarajevo, Beograd, Skoplje itd i ove centre Istanbuul, Doha, Brisel, Mosskva plus ovo sve ostalo Pariz, London, gradovi po Njemačkoj, Rim, čak i Milano.
2014-04-11
veber wrote:pa jebemu ti zaradiš 30 000 usd ko keks.Serbinho-3 wrote:Kako znaju da nosi, ako je progutala...
zakopčaš na trailer.
ja pištolj dam službeniku, kada sletim drugi službenik mi po kodu vrati pištolj.
u vremenu kada nisam bio u posjedu zabilježen je. isto tako ima bravu s otiskom prsta.
bulaznite po običaju.
pa šta nemaš ovo?
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
nemam. imam dozvolu za držanje i nošenje.pokerjocker wrote:veber wrote:pa jebemu ti zaradiš 30 000 usd ko keks.Serbinho-3 wrote:Kako znaju da nosi, ako je progutala...
zakopčaš na trailer.
bulaznite po običaju.
pa šta nemaš ovo?
vrijedi na teritoriju EU, CH, VB onih gradova država.
moram se registrirati svaki put kada uđem u neku državu a mislim boraviti duže od 90 dana.
procedura mi je jednaka kao i za bicikl.
s time da me nitko na granici ne pita niti za extenziju penisa niti za pištolj.
veber-
2014-12-30
nosis oruzje po svijetu ?veber wrote:pa jebemu ti zaradiš 30 000 usd ko keks.Serbinho-3 wrote:Kako znaju da nosi, ako je progutala...
zakopčaš na trailer.
bulaznite po običaju.
2014-04-12
da.debotoijusto wrote:nosis oruzje po svijetu ?veber wrote:pa jebemu ti zaradiš 30 000 usd ko keks.Serbinho-3 wrote:Kako znaju da nosi, ako je progutala...
zakopčaš na trailer.
bulaznite po običaju.
to vidiš kao problem ili onako da nekaj napišeš?
veber-
2014-12-30
a inače za tebe i slične. da bi ušao u airbus, vojni dio morao sam odraditi razne testove.
kao prednost ti je dozvola za oružje.
s time da ne smijemo unutar vojne halle imati ni smartwatch.
i da, nijemci su rasisti, nacionalisti i ostale floskule.
turci mogu napredovati do crvene zone.
dalje ne.
imaš još neko soc pitanje?
kao prednost ti je dozvola za oružje.
s time da ne smijemo unutar vojne halle imati ni smartwatch.
i da, nijemci su rasisti, nacionalisti i ostale floskule.
turci mogu napredovati do crvene zone.
dalje ne.
imaš još neko soc pitanje?
2014-12-30
vidim , zasto poboguveber wrote:da.debotoijusto wrote:nosis oruzje po svijetu ?veber wrote:pa jebemu ti zaradiš 30 000 usd ko keks.Serbinho-3 wrote:Kako znaju da nosi, ako je progutala...
zakopčaš na trailer.
bulaznite po običaju.
2014-04-12
pa kada tvoji kompići alahuju.debotoijusto wrote:vidim , zasto poboguveber wrote:da.debotoijusto wrote:nosis oruzje po svijetu ?veber wrote:pa jebemu ti zaradiš 30 000 usd ko keks.Serbinho-3 wrote:Kako znaju da nosi, ako je progutala...
zakopčaš na trailer.
bulaznite po običaju.
ili možda misliš alahovat prema mojoj kćeri.
i sada sam kaj? desničar podivljali.
jedeš govna
veber-
2014-12-30
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» BRZI TEST – Kako prepoznati ovcoide?
» ubili crnog drota pa prenosili kako umire: "i fucking hate cops..."
» 'Humanizam' kod ljevičara!Kako se Mate Kapović naslađuje ubojstvo krščanskog misionara koga su ubili pripadnici primitivnog plemena Sentinel
» Psi ubili mladog majmuna.Uslijedila strasna odmazda.Majmuni ubili preko 250 stenaca bacajuci ih sa krovova i drveca..
» Specijalni Vlakovi (ptsjetnik!)
» ubili crnog drota pa prenosili kako umire: "i fucking hate cops..."
» 'Humanizam' kod ljevičara!Kako se Mate Kapović naslađuje ubojstvo krščanskog misionara koga su ubili pripadnici primitivnog plemena Sentinel
» Psi ubili mladog majmuna.Uslijedila strasna odmazda.Majmuni ubili preko 250 stenaca bacajuci ih sa krovova i drveca..
» Specijalni Vlakovi (ptsjetnik!)
Page 4 of 5