Telac iz Bayerna
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Telac iz Bayerna
Jel se neko sića kad je jedne godine tamo krajem 90-tih ponila titulu najpičke Autokluba?
Bože dragi, buduća Kiklopica i BMW R1200C
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Princ od Čaira wrote:Nives institucija
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Jack Torrance wrote:Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Princ od Čaira wrote:Nives institucija
Guest- Guest
Ovo je početak karijere...Jack Torrance wrote:Jel se neko sića kad je jedne godine tamo krajem 90-tih ponila titulu najpičke Autokluba?
<3
Kad je bila u vezi s Ripperom i snimala spotove sa hrvatskim Johnom Lennonom - Mladenom Burnacem...
:D
Guest- Guest
I onda jos legendarnija sa nicheovim imenjakom u kadi (al ta nije za postanje)
Guest- Guest
Bija je još jedan poster, te godine ili godinu ranije, ne sićan se više, di pozira na novom Megane Cabriu, s kojim je pomela konkurenciju i vinula se u visine.
Renata Sopek nije imala šanse.
Imala je i moj glas <3
Renata Sopek nije imala šanse.
Imala je i moj glas <3
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Mislin da je i Dragičević tu negdi na toj slici...Giorgio wrote:I onda jos legendarnija sa nicheovim imenjakom u kadi (al ta nije za postanje)
Al meni je Nives draga...
Možda i jedina draga osoba iz tog notornog kruga dama...
<3
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Mislin da je i Dragičević tu negdi na toj slici...Giorgio wrote:I onda jos legendarnija sa nicheovim imenjakom u kadi (al ta nije za postanje)
Al meni je Nives draga...
Možda i jedina draga osoba iz tog notornog kruga dama...
<3
Ne znam...sad sam nasao sliku samo sa Zahorom
No nije iskljuceno s obzirom da je redovno bila gost dinamovih orgija
Guest- Guest
Jack Torrance wrote:Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Princ od Čaira wrote:Nives institucija
Jako, jako sočan biftek...
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 5