ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Telac iz Bayerna

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Telac iz Bayerna Empty Telac iz Bayerna

Post by Guest 15/10/2021, 20:02

Za prevariola su ovdje govorili da leipzig ne grijesi , da je to veliki klub za mlade igrace 

Istovremeno se pljuje jednog decka koji nije dao postotak gospodaru muha niti je clan sekte ... decka koji je rođen u munchenu ,ali igra za djedovinu 

Taj decko igra za Bayern ,najveci njemacki klub ,top 5 sigurno u europi 

Taj decko je prepoznat u takvom  klubu i zasluzio je novo produzenje ugovora za 2 godine( sa 2023. do 2025.) 

ali i epitet telca po sauronovu goblinu 

https://fcbayern.com/en/news/2021/10/stanisic-new-contract
Guest
Guest

Back to top Go down

Telac iz Bayerna Empty Re: Telac iz Bayerna

Post by Guest 15/10/2021, 20:39

Ne zna Bayern, ne boj se...
:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 15/10/2021, 22:07

Nisam mislio da ću ikada ovo napisati, ali za tog "telca iz Bayerna" je čak i Juranović igračina ...
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by niels 15/10/2021, 23:30

Dobri su oba, ne znam što mi hoćemo, imati igrače kao Brazil.

Juranović je ofenzivniji, zna povući. Stanišić je discipliraniji, a i korpulentniji, sigurno će mu trebati više utakmica da se uklopi.

Gvardiola se bojim više od Tudora, naročito kad igra stopera.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by Zeko 15/10/2021, 23:49

Ma oba su telci, samo je trenutno ovaj iz Bayerna veći telac ... Vrsaljko je za njih obojicu, ovakav kakav je sada, svemirski brod ...
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by FRANK 16/10/2021, 00:00

Zeko wrote:Nisam mislio da ću ikada ovo napisati, ali za tog "telca iz Bayerna" je čak i Juranović igračina ...
Ajde ne baljezgaj isusati. Covjece jel te sram samog sebe. Otidji u crkvu pomoli se Bogu a ne kao robot slusat naredbe iz medjugorja. 
Dinamo je i meni u srcu ali Bayern vode razboriti ljudi. Stvaraju ekipu koja ce sicher sam u iducih 10 godina uzeti barem 4 lige prvaka. Dok Dinamo na daljinski upravljac vodi smece kurvin sin i olos

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 16/10/2021, 00:01

I svakome kome podrzava medjugorsko zli jebem prvi red na sahrani

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2021, 00:28

Kakvi se sve levati dizu u nebesa, a ovaj momak ipak igra za jedan Bayern, dobio je novi ugovor i zvati ga telcem moze samo budala i idiot...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2021, 09:02

Andreas Goldberger wrote:Kakvi se sve levati dizu u nebesa, a ovaj momak ipak igra za jedan Bayern, dobio je novi ugovor i zvati ga telcem moze samo budala i idiot...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2021, 10:19

Stanisic je telac, a Gvardiol novi Maldini...
Zanimljivo...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2021, 10:30

Novi Maldini je Daniel
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2021, 10:34

Giorgio wrote:Novi Maldini je Daniel
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2021, 11:15

fridrih-niche wrote:Stanisic je telac, a Gvardiol novi Maldini...
Zanimljivo...

Gvardiol je prevariol… Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 16/10/2021, 13:08

Andreas Goldberger wrote:Kakvi se sve levati dizu u nebesa, a ovaj momak ipak igra za jedan Bayern, dobio je novi ugovor i zvati ga telcem moze samo budala i idiot...
Ako te to tješi, čak je i veći telac od tebe ... Neće taj u Bayernu dugo, premalo je kod njega nogometnog znanja ... Meni je to smiješno, čovjek odigrao 2 i pol neke lijeve utakmice za Bayern i odmah je kapacitet za reprezentaciju Hrvatske ... I naravno, dođe u tu reprezentaciju i u prve 2 odigrane utakmice uvjerljivo je najlošiji naš igrač na terenu ...
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by darth_vader 16/10/2021, 13:40

niels wrote:Dobri su oba, ne znam što mi hoćemo, imati igrače kao Brazil.

Juranović je ofenzivniji, zna povući. Stanišić je discipliraniji, a i korpulentniji, sigurno će mu trebati više utakmica da se uklopi.

Tudor je bija preinteligentan za onu momčad i tadašnje vezne igrače...sjetim se samo Francuske u Portugalu gdje je u prvom poluvremenu sam spasio pet golova, svi su plivali osim njega i onda ga pogodi neka zalutala lopta u stajnu nogu i ispadne tragičar...najveća klasa među stoperima koja je ikad igrala za reprezentaciju, samo je tad igra tad s poluinvalidma i starcima...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by niels 16/10/2021, 14:48

jasambrend wrote:

Tudor je bija preinteligentan za onu momčad i tadašnje vezne igrače...sjetim se samo Francuske u Portugalu gdje je u prvom poluvremenu sam spasio pet golova, svi su plivali osim njega i onda ga pogodi neka zalutala lopta u stajnu nogu i ispadne tragičar...najveća klasa među stoperima koja je ikad igrala za reprezentaciju, samo je tad igra tad s poluinvalidma i starcima...

Tudor je bio iznimno talentiran, ali nediscipliniran i neskoncentriran na terenu.

Baš je ta utakmica s Francuzima dobar opis njegove igre - teška pogreška koja je obilježila utakmicu, pala je u sjenu svačija igra. Veznjak može pogriješiti, bez nekog većeg straha. Napadač može fulati pet lopti, dati gol i biti heroj. Stoper i golman mogu reagirati 10/11 puta ispravno, pogriješiti, i gol je neminovan. Zato ne smiju biti opušteni i skloni greškama, a Tudor je bio.

Na kraju, nesrazmjer između veličine noge i visine, akumulirao je ozljede i okončao prerano karijeru. Možda bi sazrio da je imao zdravlje i koju godinu u Juventusu više.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by Zeko 16/10/2021, 15:07

jasambrend wrote:

Nije ti on Biliću ni do koljena ... A bogami ni Štimcu ... Uostalom i bio im je rezerva u Francuskoj ...
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2021, 15:25

Tušo 98. je imao 20 godina....nisu to bila vremena kad je mamic napravio privatnu prciju od repke za svoju menadjersku agenciju 

Igrali su bolji i iskusniji
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2021, 15:27

Iako ocekivao sam da ce spomenuti tomasa,tokica i simica kao najbolje stopere svih vremena
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 16/10/2021, 15:36

niels wrote:
jasambrend wrote:

Tudor je bio iznimno talentiran, ali nediscipliniran i neskoncentriran na terenu.

Baš je ta utakmica s Francuzima dobar opis njegove igre - teška pogreška koja je obilježila utakmicu, pala je u sjenu svačija igra. Veznjak može pogriješiti, bez nekog većeg straha. Napadač može fulati pet lopti, dati gol i biti heroj. Stoper i golman mogu reagirati 10/11 puta ispravno, pogriješiti, i gol je neminovan. Zato ne smiju biti opušteni i skloni greškama, a Tudor je bio.

Na kraju, nesrazmjer između veličine noge i visine, akumulirao je ozljede i okončao prerano karijeru. Možda bi sazrio da je imao zdravlje i koju godinu u Juventusu više.

A prije toga je spriječio barem 5 opasnih situacija kad su drugi plivali ka debili...normalno da je na kraju "pogriješio"...ako se nerezonski odbijanac od stajne noge uopće može zvati greškom. >Ipak je Zidane bio u pitanju..a tehniku za stopera je imao besprijekornu, plus čitanje igre, postavljanje, igru glavom te poznati dugi pas koji nitko od veznjaka nakon Asanovića nije znao tako filigranski dodati...minus mu je bila sklonost ozljedama, a plivanje naspram recimo Šimunića ili Lovrena potpuno minimalno i debelo prerazvikano. Platio je ceh ozljedama i činjenici da je igrao u momčadi reprezentacije koja je bila blago rečeno limitirana...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top