Telac iz Bayerna
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Telac iz Bayerna
niels wrote:jasambrend wrote:niels wrote:Dobri su oba, ne znam što mi hoćemo, imati igrače kao Brazil.
Juranović je ofenzivniji, zna povući. Stanišić je discipliraniji, a i korpulentniji, sigurno će mu trebati više utakmica da se uklopi.
Gvardiola se bojim više od Tudora, naročito kad igra stopera.
Tudor je bija preinteligentan za onu momčad i tadašnje vezne igrače...sjetim se samo Francuske u Portugalu gdje je u prvom poluvremenu sam spasio pet golova, svi su plivali osim njega i onda ga pogodi neka zalutala lopta u stajnu nogu i ispadne tragičar...najveća klasa među stoperima koja je ikad igrala za reprezentaciju, samo je tad igra tad s poluinvalidma i starcima...
Tudor je bio iznimno talentiran, ali nediscipliniran i neskoncentriran na terenu.
Baš je ta utakmica s Francuzima dobar opis njegove igre - teška pogreška koja je obilježila utakmicu, pala je u sjenu svačija igra. Veznjak može pogriješiti, bez nekog većeg straha. Napadač može fulati pet lopti, dati gol i biti heroj. Stoper i golman mogu reagirati 10/11 puta ispravno, pogriješiti, i gol je neminovan. Zato ne smiju biti opušteni i skloni greškama, a Tudor je bio.
Na kraju, nesrazmjer između veličine noge i visine, akumulirao je ozljede i okončao prerano karijeru. Možda bi sazrio da je imao zdravlje i koju godinu u Juventusu više.
A prije toga je spriječio barem 5 opasnih situacija kad su drugi plivali ka debili...normalno da je na kraju "pogriješio"...ako se nerezonski odbijanac od stajne noge uopće može zvati greškom. >Ipak je Zidane bio u pitanju..a tehniku za stopera je imao besprijekornu, plus čitanje igre, postavljanje, igru glavom te poznati dugi pas koji nitko od veznjaka nakon Asanovića nije znao tako filigranski dodati...minus mu je bila sklonost ozljedama, a plivanje naspram recimo Šimunića ili Lovrena potpuno minimalno i debelo prerazvikano. Platio je ceh ozljedama i činjenici da je igrao u momčadi reprezentacije koja je bila blago rečeno limitirana...
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
Zeko wrote:Nije ti on Biliću ni do koljena ... A bogami ni Štimcu ... Uostalom i bio im je rezerva u Francuskoj ...jasambrend wrote:niels wrote:Dobri su oba, ne znam što mi hoćemo, imati igrače kao Brazil.
Juranović je ofenzivniji, zna povući. Stanišić je discipliraniji, a i korpulentniji, sigurno će mu trebati više utakmica da se uklopi.
Gvardiola se bojim više od Tudora, naročito kad igra stopera.
Tudor je bija preinteligentan za onu momčad i tadašnje vezne igrače...sjetim se samo Francuske u Portugalu gdje je u prvom poluvremenu sam spasio pet golova, svi su plivali osim njega i onda ga pogodi neka zalutala lopta u stajnu nogu i ispadne tragičar...najveća klasa među stoperima koja je ikad igrala za reprezentaciju, samo je tad igra tad s poluinvalidma i starcima...
Štimac je bio britko deblo...plus debil koji je nerijetko u ključnim trenucima ostavljao momčad na cjedilu jer nije znao kontrolirati svoj temperament. Forte mu je bila britkost, čitanje igre i borbenost, ali ta ista borbenost bi često ispala i minus. Doduše ulijevao je sigurnost na terenu pojavom i dobro dirigirao obranom, ali kad bi zasrao, to je bilo baš kad najviše ne treba...Bilić je bio iznimna kvaliteta, ali po golim igračkim kvalitetama ispod Tudora...obojica ne bi imala mjesta u Lippijevom Juventusu i bez obzira što je Bilić bio najskuplji obrambeni Premieršita u Evertonu, ali to je samo jebeni Everton...Plus obojica su imali dugo vremena ispred sebe u reprezentaciji možda ponajbolju veznu liniju svijeta u svoje doba koju nitko nije baš nadigrao...i Jarnija...
darth_vader-
2014-04-17
Giorgio wrote:Tušo 98. je imao 20 godina....nisu to bila vremena kad je mamic napravio privatnu prciju od repke za svoju menadjersku agenciju
Igrali su bolji i iskusniji
darth_vader-
2014-04-17
Giorgio wrote:Iako ocekivao sam da ce spomenuti tomasa,tokica i simica kao najbolje stopere svih vremena
darth_vader-
2014-04-17
Štico i Nane su bili samo bolji od Tuše...a naravno da su ovi tvoji nabrojani bili klasa za sebe...:)
darth_vader-
2014-04-17
Najbolji stoper nase repke je rođen u Berlinu i igrao je za najvece klubove poput Bayerna,Dinama i Juventusa
Guest- Guest
S ovim bi se složija...Giorgio wrote:Najbolji stoper nase repke je rođen u Berlinu i igrao je za najvece klubove poput Bayerna,Dinama i Juventusa
Moj Brat Također je nas najbolji stoper u zadnjih 30 godina...
A Tušo je ima najveći potencijal koji nije ispunija...
;)
Guest- Guest
Robert u peaku je bio zastrasujuce dobarfridrih-niche wrote:S ovim bi se složija...Giorgio wrote:Najbolji stoper nase repke je rođen u Berlinu i igrao je za najvece klubove poput Bayerna,Dinama i Juventusa
Moj Brat Također je nas najbolji stoper u zadnjih 30 godina...
A Tušo je ima najveći potencijal koji nije ispunija...
;)
A tuso da..ogroman potencijal koji nije ispunio zbog sugavih stopala ...ali i dalje top defanzivac nase repke; top 5 bez dvojbe
Guest- Guest
Tudor je bija polivalentan i zato mu dajem prednost u odnosu na kradeze brata koji je svakako naš najbrži stoper kojeg smo ikad imali i praktički bez mana, ali osim one čuvene asistencije Šukeru 1999 protiv Iraca, doprinos igri mu je de facto isključivo bila defanziva, a ja sam nogometni romantik kome je mali Kranjčar savršenstvo baluna...
darth_vader-
2014-04-17
Tudor je igra i zadnjeg veznog za Juve, a ne samo stopera, sta je veliki plus...
Al Robert je bija stina, prejak i brz ka metak...
;)
;)
Guest- Guest
Doduše, svi se mogu sakriti pred ovom veličinom...
darth_vader-
2014-04-17
fridrih-niche wrote:Tudor je igra i zadnjeg veznog za Juve, a ne samo stopera, sta je veliki plus...
;)
Igra je i kod Barića i Cice zadnjeg veznog...a gol Deportivu za četvrtfinale LP...pa koji je to stoper onako poklopiti odbijenu loptu(osim Zuje, mater jeba sebi)
darth_vader-
2014-04-17
Očekivanja su ti debilna ... K'o i upisi, naravno ...Giorgio wrote:Iako ocekivao sam da ce spomenuti tomasa,tokica i simica kao najbolje stopere svih vremena
Zeko-
2015-08-26
Niko Čeko!jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Tudor je igra i zadnjeg veznog za Juve, a ne samo stopera, sta je veliki plus...
;)
Igra je i kod Barića i Cice zadnjeg veznog...a gol Deportivu za četvrtfinale LP...pa koji je to stoper onako poklopiti odbijenu loptu(osim Zuje, mater jeba sebi)
<3
Guest- Guest
Ovo mu je bija majstorski potez...jasambrend wrote:Doduše, svi se mogu sakriti pred ovom veličinom...
:D
Al je teško smeće od lika...
Obećat se Hajduku, pa potpisat za Dinamo...
Smeće...
;)
Guest- Guest
Tesko smece. Najvise zbog one izjave dan prije potpisa za GNK Lopov. U tom trenu je bio siguran da mu je transfer u Lopova propada i da ostaje u Njemackoj, pa je dao izjavu da nije htio dolaziti u HNL jer ne zeli svadati sjever i jug. Obicna smrdljiva laz. Ocito je s svojom igrom van terena samo osigurao, od danas osudenog kriminalca u bijegu, bolje financijske uvjete za sebe.fridrih-niche wrote:Ovo mu je bija majstorski potez...jasambrend wrote:Doduše, svi se mogu sakriti pred ovom veličinom...
Smeće...
;)
Smece...
Guest- Guest
Govno fašističko, ružno. Sve mu dabogda ostalo pusto, ćoravo i sakato…
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Ovo mu je bija majstorski potez...jasambrend wrote:Doduše, svi se mogu sakriti pred ovom veličinom...
Smeće...
;)
Ispa je tu papak, istina...
darth_vader-
2014-04-17
Alo, e...kaznija ga je život baš previše za te neke bezvezne sitnice...nije uopće toliko loš lik...
darth_vader-
2014-04-17
Meni je bas drago sto je popija onu kaznu zbog onog pivanja (iako je glupost kazna) ali drago mi je jer je to on...jasambrend wrote:Alo, e...kaznija ga je život baš previše za te neke bezvezne sitnice...nije uopće toliko loš lik...
Za mene je supak, supcina... Odlucija si otici GNK, sve 5. Reci vise love, LP i to je to, ali ti ides s pricom da si odustao od dolaska u HNL jer ne zelis svadati sjever i jug, da bi dan posli potpisa za GNK Lopova. Ma mrs smece...
Guest- Guest
Ovo je za odlikovanje velereda kralja tomislava sa pozlacenom lentom. Koji kurac Milanovic cekajasambrend wrote:Doduše, svi se mogu sakriti pred ovom veličinom...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 5