Telac iz Bayerna
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Telac iz Bayerna
Ovo je za odlikovanje velereda kralja tomislava sa pozlacenom lentom. Koji kurac Milanovic cekajasambrend wrote:Doduše, svi se mogu sakriti pred ovom veličinom...
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Andreas Goldberger wrote:Meni je bas drago sto je popija onu kaznu zbog onog pivanja (iako je glupost kazna) ali drago mi je jer je to on...jasambrend wrote:Alo, e...kaznija ga je život baš previše za te neke bezvezne sitnice...nije uopće toliko loš lik...
Ma jebeš to...ma nije ni bitno...iako ovo sve nabrojano su realno obične pizdarije naspram nekih stvari...
darth_vader-
2014-04-17
kako je joe šimunić prvoklasno izigrao sektu evo još i danas kmeče
End- Posts : 21177
2015-08-25
Senijad Ibričić likes thisGiorgio wrote:Najbolji stoper nase repke je rođen u Berlinu i igrao je za najvece klubove poput Bayerna,Dinama i Juventusa
https://youtu.be/L0-8hn6d-lU?t=1h17m30s
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Nisu bili regularni uvjeti za igru zbog papirića...
darth_vader-
2014-04-17
FRANK wrote:Ovo je za odlikovanje velereda kralja tomislava sa pozlacenom lentom. Koji kurac Milanovic cekajasambrend wrote:Doduše, svi se mogu sakriti pred ovom veličinom...
darth_vader-
2014-04-17
Strašan gol Ibre...Jack Torrance wrote:Senijad Ibričić likes thisGiorgio wrote:Najbolji stoper nase repke je rođen u Berlinu i igrao je za najvece klubove poput Bayerna,Dinama i Juventusa
<3
Guest- Guest
Papelitosi > napalmjasambrend wrote:Nisu bili regularni uvjeti za igru zbog papirića...
Guest- Guest
Neregularan gol Ibre.jasambrend wrote:Nisu bili regularni uvjeti za igru zbog papirića...
Ne vidi se gol-linija od papirića i ne može se utvrditi da je kod postizanja zgoditka lopta u punom obujmu prešla istu
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Ubojica lopovafridrih-niche wrote:Strašan gol Ibre...Jack Torrance wrote:Senijad Ibričić likes thisGiorgio wrote:Najbolji stoper nase repke je rođen u Berlinu i igrao je za najvece klubove poput Bayerna,Dinama i Juventusa
<3
2017-04-24
Jack Torrance wrote:Ubojica lopovafridrih-niche wrote:Strašan gol Ibre...Jack Torrance wrote:Senijad Ibričić likes thisGiorgio wrote:Najbolji stoper nase repke je rođen u Berlinu i igrao je za najvece klubove poput Bayerna,Dinama i Juventusa
<3
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Jack Torrance wrote:Ubojica lopovafridrih-niche wrote:Strašan gol Ibre...Jack Torrance wrote:Senijad Ibričić likes thisGiorgio wrote:Najbolji stoper nase repke je rođen u Berlinu i igrao je za najvece klubove poput Bayerna,Dinama i Juventusa
<3
darth_vader-
2014-04-17
Jel zekan gleda kako telci iz bayerna razvaljuju apotekare
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Jack Torrance wrote:Ubojica lopovafridrih-niche wrote:Strašan gol Ibre...Jack Torrance wrote:Senijad Ibričić likes thisGiorgio wrote:Najbolji stoper nase repke je rođen u Berlinu i igrao je za najvece klubove poput Bayerna,Dinama i Juventusa
<3
Guest- Guest
Telac iz Bayerna danas nastavio pišati po nekima. Asistencija u pobjedi protiv Benfice...
Guest- Guest
Telac pravi.Andreas Goldberger wrote:Telac iz Bayerna danas nastavio pišati po nekima. Asistencija u pobjedi protiv Benfice...
Mora biti da je telcev otac rekao ne picki iz medjugorja
Pa se zekan po izravnoj direktivi iz medjugorja mora izasravati po telcu.
Jer zekan ionako nema svoju misao.
Njegovu misao kontrolira Mefisto iz Medjugorja.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ovo je bas rapsodija gladbacha.
Cestitam.im od srca uvik su i bili drugi najveci njemacki klub.
Cestitam.im od srca uvik su i bili drugi najveci njemacki klub.
2015-09-13
Gladbach se zajebava sa telcima iz bayerna ...
Zeko-
2015-08-26
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 5