Telac iz Bayerna
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Telac iz Bayerna
Jel to iz tvoje glave ili si dobio telefonski poziv iz medjugorja da u ovoj bayernovoj katastrofi pronadjes krivca u malom stanisicu jer je tata od maloga rekao ne tvome gospodaruZeko wrote:Gladbach se zajebava sa telcima iz bayerna ...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Jedan od najvećih sigurno...FRANK wrote:Ovo je bas rapsodija gladbacha.
Cestitam.im od srca uvik su i bili drugi najveci njemacki klub.
(Y)
Guest- Guest
Tata od maloga rekao NE? Nemam pojma tko je tata od maloga, nemam pojma kome je rekao NE, a bogami nemam pojma ni tko je to MOJ gospodar ... Kol'ko znam nemam gospodara, al' ako ti veliš da imam ... I gdje ti vidiš da ja tražim krivca u malom Stanišiću? On je samo mali telac iz Bayerna ...FRANK wrote:Jel to iz tvoje glave ili si dobio telefonski poziv iz medjugorja da u ovoj bayernovoj katastrofi pronadjes krivca u malom stanisicu jer je tata od maloga rekao ne tvome gospodaruZeko wrote:Gladbach se zajebava sa telcima iz bayerna ...
Zeko-
2015-08-26
Tvoj gospodar je zdravko mamic.Zeko wrote:Tata od maloga rekao NE? Nemam pojma tko je tata od maloga, nemam pojma kome je rekao NE, a bogami nemam pojma ni tko je to MOJ gospodar ... Kol'ko znam nemam gospodara, al' ako ti veliš da imam ... I gdje ti vidiš da ja tražim krivca u malom Stanišiću? On je samo mali telac iz Bayerna ...FRANK wrote:Jel to iz tvoje glave ili si dobio telefonski poziv iz medjugorja da u ovoj bayernovoj katastrofi pronadjes krivca u malom stanisicu jer je tata od maloga rekao ne tvome gospodaruZeko wrote:Gladbach se zajebava sa telcima iz bayerna ...
Pises mislis i seres kako sauron pozeli.
Katastrofa tj trenutacna katastrofa bayerna je tvome gospodaru uspjeh a samim time i tebi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Moj gospodar Zdravko Mamić? Sereš Ante, mnogo sereš ... Znam da ne živiš u Hrvatskoj, pa ću ti reći da Hrvatska nije robovlasnička zemlja da bi ljudi imali gospodare ... A moje mišljenje o Mamiću koje sam ja ovdje napisao je moje mišljenje na koje imam pravo ... I boli mene kurac za Bayern i to kaj su dobili petardu, a vjerojatno i Mamića ... Ali malo zajebancije na to je opet moje pravo, kao i moje mišljenje da je Stanišić još uvijek "telac iz Bayerna" ... Nitko nikada i nigdje nije postao reprezentativac nakon 3 i pol odigrane utakmice za svoj klub do sada Stanišića, a postao je to, ne nakon nekih velikih igara za klub, već zato jer se taj klub zove Bayern ... I još k tome, u 2 utakmice, kol'ko je odigrao za Hrvatsku do sada (Cipar i Slovačka), bio je uvjerljivo najlošiji igrač na terenu ... I to su činjenice, moj Ante ...FRANK wrote:Tvoj gospodar je zdravko mamic.Zeko wrote:Tata od maloga rekao NE? Nemam pojma tko je tata od maloga, nemam pojma kome je rekao NE, a bogami nemam pojma ni tko je to MOJ gospodar ... Kol'ko znam nemam gospodara, al' ako ti veliš da imam ... I gdje ti vidiš da ja tražim krivca u malom Stanišiću? On je samo mali telac iz Bayerna ...FRANK wrote:Jel to iz tvoje glave ili si dobio telefonski poziv iz medjugorja da u ovoj bayernovoj katastrofi pronadjes krivca u malom stanisicu jer je tata od maloga rekao ne tvome gospodaruZeko wrote:Gladbach se zajebava sa telcima iz bayerna ...
Pises mislis i seres kako sauron pozeli.
Katastrofa tj trenutacna katastrofa bayerna je tvome gospodaru uspjeh a samim time i tebi
Zeko-
2015-08-26
Brzo su se zaboravili Alen Halilovic ,Ante Coric i slicni koji su instalirani u repku po naputku tvog gospodara.
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:Ante Ćorić, koji klošar...
Dijelili Lanu Kurcevic poput stare svlacionice koja je imala Nives
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Princ od Čaira wrote:Nives institucija
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Princ od Čaira wrote:Nives institucija
Guest- Guest
Taj mali Stanisic je silom prilika dosao u reprezentaciju jer igra na poziciji koja je problem. Vrsaljka su ozljede izrubale, Juranovic je ozljeden i pozvao je tog momka iz Bayerna koji ima 21 godinu, koji evo ove sezone igra za jedan Bayern i koji ima mnogo utakmica za drugu momcad Bayerna.Giorgio wrote:Brzo su se zaboravili Alen Halilovic ,Ante Coric i slicni koji su instalirani u repku po naputku tvog gospodara.
Kad si spomenuo ovog boldanog, on je pozvan i zaigrao je za reprezentaciju od strane one sramote od izbornika (po vlastitom priznanju postao izbornik nakon sto je prihvatio dogovor s danas osudenim kriminalcem-bjeguncem, a dogovor je bio da odustane od borbe za misto predsjednika HNS-a i postane izbornik uz uvjet da zove neke igrace koje mu kriminalac napise na papir). Boldani je pozvan, zaigro je a nije jos napunio niti 17 godina niti je bio standardan u klubu iz HNL-a. Ostao upisan u knjige kao najmladi debitant ikad...
Iako je bilo davno, ja se mogu sjetiti da je jedan zgubidan s net.hr foruma tada pisao da ce boldani biti najveci igrac ikad roden na ovim prostorima. Isto tako se mogu sjetiti da je isti prilikom transfera boldanog u Barcelonu napisao da je iznos transfera 15 milijuna eura (istovremeno ismijavajuci transfere igraca Hajduka) da bi nakon samo nekoliko dana Barcelona sluzbeno demantirala tu glupost i laz iz tvornice kujica osudenog kriminalca u bijegu.
Kako bilo, tada nije smetao 16-njak koji nicim nije zasluzio poziv (od strane najsramotnijeg izbornika ikad) ali eto danas smeta i proziva se izbornik zbog poziva 21-njaku iz Bayerna koji igra na poziciji gdje takoreci nemas drugi izbor.
Obraz ko opanak...
Guest- Guest
Joj daj ne seri, samo ti ne seri ... Kako je samo brzo zaboravljen Radošević koji je jedini igrač u povijesti hrvatskog nogometa instaliran u reprezentaciju kako bi se kod transfera pomoglo njegovom klubu koji je bio pred bankrotom, a što je javno izjavio i tadašnji izbornik Igor Štimac ... Ali bitni su Halilović i Ćorić kojima to pozivanje uopće nije podiglo cijenu, jer su obojica prodani za mizeriju sa točke gledišta Dinama ... Pa makar i moj gospodar urgirao za njih ...Giorgio wrote:Brzo su se zaboravili Alen Halilovic ,Ante Coric i slicni koji su instalirani u repku po naputku tvog gospodara.
Zeko-
2015-08-26
Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Princ od Čaira wrote:Nives institucija
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Jel se neko sića kad je jedne godine tamo krajem 90-tih ponila titulu najpičke Autokluba?
Bože dragi, buduća Kiklopica i BMW R1200C
Bože dragi, buduća Kiklopica i BMW R1200C
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 5