ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Telac iz Bayerna

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Telac iz Bayerna - Page 4 Empty Re: Telac iz Bayerna

Post by Zeko 27/10/2021, 22:27

Gladbach se zajebava sa telcima iz bayerna ...

Zeko

2015-08-26

Back to top Go down

Post by FRANK 27/10/2021, 22:39

Zeko wrote:Gladbach se zajebava sa telcima iz bayerna ...
Jel to iz tvoje glave ili si dobio telefonski poziv iz medjugorja da u ovoj bayernovoj katastrofi pronadjes krivca u malom stanisicu jer je tata od maloga rekao ne tvome gospodaru

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by kic 27/10/2021, 22:49

danas svako moze dobit petardu
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 27/10/2021, 23:30

FRANK wrote:Ovo je bas rapsodija gladbacha.
Cestitam.im od srca uvik su i bili drugi najveci njemacki klub.
Jedan od najvećih sigurno...
(Y)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 28/10/2021, 00:32

FRANK wrote:
Jel to iz tvoje glave ili si dobio telefonski poziv iz medjugorja da u ovoj bayernovoj katastrofi pronadjes krivca u malom stanisicu jer je tata od maloga rekao ne tvome gospodaru
Tata od maloga rekao NE? Nemam pojma tko je tata od maloga, nemam pojma kome je rekao NE, a bogami nemam pojma ni tko je to MOJ gospodar ... Kol'ko znam nemam gospodara, al' ako ti veliš da imam ... I gdje ti vidiš da ja tražim krivca u malom Stanišiću? On je samo mali telac iz Bayerna ...
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by FRANK 28/10/2021, 01:05

Zeko wrote:
FRANK wrote:
Tata od maloga rekao NE? Nemam pojma tko je tata od maloga, nemam pojma kome je rekao NE, a bogami nemam pojma ni tko je to MOJ gospodar ... Kol'ko znam nemam gospodara, al' ako ti veliš da imam ... I gdje ti vidiš da ja tražim krivca u malom Stanišiću? On je samo mali telac iz Bayerna ...
Tvoj gospodar je zdravko mamic.
Pises mislis i seres kako sauron pozeli.
Katastrofa tj trenutacna katastrofa bayerna je tvome gospodaru uspjeh a samim time i tebi

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 28/10/2021, 05:58

Zekan se emancipirao  ^^
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 28/10/2021, 23:19

FRANK wrote:
Zeko wrote:
FRANK wrote:
Tvoj gospodar je zdravko mamic.
Pises mislis i seres kako sauron pozeli.
Katastrofa tj trenutacna katastrofa bayerna je tvome gospodaru uspjeh a samim time i tebi
Moj gospodar Zdravko Mamić? Sereš Ante, mnogo sereš ... Znam da ne živiš u Hrvatskoj, pa ću ti reći da Hrvatska nije robovlasnička zemlja da bi ljudi imali gospodare ... A moje mišljenje o Mamiću koje sam ja ovdje napisao je moje mišljenje na koje imam pravo ... I boli mene kurac za Bayern i to kaj su dobili petardu, a vjerojatno i Mamića ... Ali malo zajebancije na to je opet moje pravo, kao i moje mišljenje da je Stanišić još uvijek "telac iz Bayerna" ... Nitko nikada i nigdje nije postao reprezentativac nakon 3 i pol odigrane utakmice za svoj klub do sada Stanišića, a postao je to, ne nakon nekih velikih igara za klub, već zato jer se taj klub zove Bayern ... I još k tome, u 2 utakmice, kol'ko je odigrao za Hrvatsku do sada (Cipar i Slovačka), bio je uvjerljivo najlošiji igrač na terenu ... I to su činjenice, moj Ante ...
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2021, 06:19

Brzo su se zaboravili Alen Halilovic ,Ante Coric i slicni koji su instalirani u repku po naputku tvog gospodara.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2021, 08:39

Ante Ćorić, koji klošar... :facepalm
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2021, 09:03

Princ od Čaira wrote:Ante Ćorić, koji klošar... :facepalm

Dijelili Lanu Kurcevic poput stare svlacionice koja je imala Nives
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2021, 09:10

Nives institucija :hail
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2021, 10:16

Princ od Čaira wrote:Nives institucija :hail
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2021, 10:20

fridrih-niche wrote:
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2021, 10:20

Kakva prepička, Bože sveti. Šteta što je kurva...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2021, 11:03

Princ od Čaira wrote:
fridrih-niche wrote:
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2021, 11:14

fridrih-niche wrote:
Princ od Čaira wrote:
fridrih-niche wrote:
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2021, 11:49

Giorgio wrote:Brzo su se zaboravili Alen Halilovic ,Ante Coric i slicni koji su instalirani u repku po naputku tvog gospodara.
Taj mali Stanisic je silom prilika dosao u reprezentaciju jer igra na poziciji koja je problem. Vrsaljka su ozljede izrubale, Juranovic je ozljeden i pozvao je tog momka iz Bayerna koji ima 21 godinu, koji evo ove sezone igra za jedan Bayern i koji ima mnogo utakmica za drugu momcad Bayerna.

Kad si spomenuo ovog boldanog, on je pozvan i zaigrao je za reprezentaciju od strane one sramote od izbornika (po vlastitom priznanju postao izbornik nakon sto je prihvatio dogovor s danas osudenim kriminalcem-bjeguncem, a dogovor je bio da odustane od borbe za misto predsjednika HNS-a i postane izbornik uz uvjet da zove neke igrace koje mu kriminalac napise na papir). Boldani je pozvan, zaigro je a nije jos napunio niti 17 godina niti je bio standardan u klubu iz HNL-a. Ostao upisan u knjige kao najmladi debitant ikad...

Iako je bilo davno, ja se mogu sjetiti da je jedan zgubidan s net.hr foruma tada pisao da ce boldani biti najveci igrac ikad roden na ovim prostorima. Isto tako se mogu sjetiti da je isti prilikom transfera boldanog u Barcelonu napisao da je iznos transfera 15 milijuna eura (istovremeno ismijavajuci transfere igraca Hajduka) da bi nakon samo nekoliko dana Barcelona sluzbeno demantirala tu glupost i laz iz tvornice kujica osudenog kriminalca u bijegu.

Kako bilo, tada nije smetao 16-njak koji nicim nije zasluzio poziv (od strane najsramotnijeg izbornika ikad) ali eto danas smeta i proziva se izbornik zbog poziva 21-njaku iz Bayerna koji igra na poziciji gdje takoreci nemas drugi izbor. 
Obraz ko opanak...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 29/10/2021, 11:58

Giorgio wrote:Brzo su se zaboravili Alen Halilovic ,Ante Coric i slicni koji su instalirani u repku po naputku tvog gospodara.
Joj daj ne seri, samo ti ne seri ... Kako je samo brzo zaboravljen Radošević koji je jedini igrač u povijesti hrvatskog nogometa instaliran u reprezentaciju kako bi se kod transfera pomoglo njegovom klubu koji je bio pred bankrotom, a što je javno izjavio i tadašnji izbornik Igor Štimac ... Ali bitni su Halilović i Ćorić kojima to pozivanje uopće nije podiglo cijenu, jer su obojica prodani za mizeriju sa točke gledišta Dinama ... Pa makar i moj gospodar urgirao za njih ...
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 29/10/2021, 16:37

Princ od Čaira wrote:
fridrih-niche wrote:

Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 29/10/2021, 16:44

Jel se neko sića kad je jedne godine tamo krajem 90-tih ponila titulu najpičke Autokluba?
Bože dragi, buduća Kiklopica i BMW R1200C  :hail

Telac iz Bayerna - Page 4 10258827_10152130394562091_6284625532267668542_o.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-5&_nc_sid=2d5d41&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_eui2=AeFGK4n8jJW8xoSA-4xCmEfHW8Mgq1H2GHhbwyCrUfYYeFnLwytiMFRkBv1PDQ95hyBVXTxhobcQxzZ3jJEgvSVF&_nc_ohc=cCSa8dD4i0QAX_UlCsx&_nc_ht=scontent-sof1-1

Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top