Siptari u panici!Ameri im javili:'Bjezm'o ako Suljo popizdi nejebaste vi pa mi pa Hrvati...'
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Siptari u panici!Ameri im javili:'Bjezm'o ako Suljo popizdi nejebaste vi pa mi pa Hrvati...'
Ringo10 wrote:Ne budu li Siptari smanjili doizivljaj, uletit ce im Srbi na Sjever Kosova
Pa povukli su se. Očito to bilo ciljano da dignu prašinu za vrijeme generalne skupštine UN-a kako bi presjednica Osmani , Đukanović i Komšić usmjerili pažnju svjetski lidera na ovo tamo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Siptari u panici!Ameri im javili:'Bjezm'o ako Suljo popizdi nejebaste vi pa mi pa Hrvati...'
Povukli se ...podvili repRayMabus wrote:Ringo10 wrote:Ne budu li Siptari smanjili doizivljaj, uletit ce im Srbi na Sjever Kosova
Pa povukli su se. Očito to bilo ciljano da dignu prašinu za vrijeme generalne skupštine UN-a kako bi presjednica Osmani , Đukanović i Komšić usmjerili pažnju svjetski lidera na ovo tamo.
Ako je to istina, onda je to pobjeda Srbije
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ne znam. Meni ovo izgleda ka neki igrokaz pa sad u tom slučaju nema tu ni pobjednika ni poraženih al ima dizanja tenzija.Ringo10 wrote:Povukli se ...podvili repRayMabus wrote:Ringo10 wrote:Ne budu li Siptari smanjili doizivljaj, uletit ce im Srbi na Sjever Kosova
Ne znam. Pratim to sa strane. Vidit ćemo u čemu je štos.
2014-04-11
Ma ne treba nam rat u susjedstvu.RayMabus wrote:Ne znam. Meni ovo izgleda ka neki igrokaz pa sad u tom slučaju nema tu ni pobjednika ni poraženih al ima dizanja tenzija.Ringo10 wrote:Povukli se ...podvili repRayMabus wrote:Ringo10 wrote:Ne budu li Siptari smanjili doizivljaj, uletit ce im Srbi na Sjever Kosova
Ne znam. Pratim to sa strane. Vidit ćemo u čemu je štos.
Siptarima potpuno upravljaju Ameri ko I Ukrajincima.
Valjda Ameri znaju sta rade
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa nek rješavaju to tamo.
Ne znam samo kake veze ima Hrvatska s ovom pričom pa se s nama priča ko da smo mi u stanju dignut helikoptere Kfora radi nekih tablica za koje nismo ni znali da postoje a totalnom nam svejedno to.
Mislim oni s tim tablicama svakako ne mogu u Hrvatsku al taj dio oćeli ih oni koristit ili ne nam je totalno nevažan. Ista stvar i za te vinjete. To uopće u Hrvatskoj nikome nije bitno. I ni ne znaju za to
Ne znam samo kake veze ima Hrvatska s ovom pričom pa se s nama priča ko da smo mi u stanju dignut helikoptere Kfora radi nekih tablica za koje nismo ni znali da postoje a totalnom nam svejedno to.
Mislim oni s tim tablicama svakako ne mogu u Hrvatsku al taj dio oćeli ih oni koristit ili ne nam je totalno nevažan. Ista stvar i za te vinjete. To uopće u Hrvatskoj nikome nije bitno. I ni ne znaju za to
2014-04-11
Eh nikad, ajde molim te.Ringo10 wrote:Nikad se nisu ni podudarali ...S time da interesi Bosnjaka se vise ne podudaraju sa hrvatskim
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Ima vojne instruktore na Kosovu koji im obucavaju vojsku.RayMabus wrote:Raspravite sami s tim Šiptarima a nama se skinite s kurca.
Šta ima Hrvatska s.ovim ???
2019-09-06
To je druga stvar. To nema veze s ovim. Ovo šta se sad dešava tamo to nas ne zanima.Pirate wrote:Ima vojne instruktore na Kosovu koji im obucavaju vojsku.RayMabus wrote:Raspravite sami s tim Šiptarima a nama se skinite s kurca.
Šta ima Hrvatska s.ovim ???
2014-04-11
Ima i Italija i tako masu država te vojne instruktore tamo. Oćemo sad o.Italiji pričat ?
Lupaš gluposti.Pirat.
Lupaš gluposti.Pirat.
2014-04-11
Talijani dole pomazu lokalnim Srbima u enklavama i cuvaju manastire, sto je suprotno od hrvatskog djelovanja.RayMabus wrote:Ima i Italija i tako masu država te vojne instruktore tamo. Oćemo sad o.Italiji pričat ?
Lupaš gluposti.Pirat.
2019-09-06
Aj molim te prošetaj. Ako ti misliš da Hrvatska može dignit helikopterd Kfora na Kosovu ovako onda ti je moj savjet da se prestaneš drogirati.Pirate wrote:Talijani dole pomazu lokalnim Srbima u enklavama i cuvaju manastire, sto je suprotno od hrvatskog djelovanja.RayMabus wrote:Ima i Italija i tako masu država te vojne instruktore tamo. Oćemo sad o.Italiji pričat ?
Lupaš gluposti.Pirat.
2014-04-11
Srpsko šiptariska turska posla neznam kako su Vuk i pirat Hrvatsku povezali sa ovim. Pogledajte RH medije doslovno nigdje Srbija nije na naslovnici eventualno drugi red interesa. Boli nas kurac, kokice u ruke
Kad smo već kod Talijana i kako eto oni mirotvorci a ustaše su ustaše a na stranu to šta su sudjelovali u NATO bombardiranju Srbije a Hrvatska nije...
Zapovjednik Kfora na Kosovu Talijan
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Kosovo_Force
Neki Pederiko Franki.
Super su vam ti Talijani. Oni čuvaju crkve.
Zapovjednik Kfora na Kosovu Talijan
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Kosovo_Force
Neki Pederiko Franki.
Super su vam ti Talijani. Oni čuvaju crkve.
2014-04-11
Bogte talijani saveznici hahaha, pa to su najnesposobniji ratnici
Ma komunjare. Čekaj da dođu fašisti i Salvini na vlast pa ćeš vidit kako će ovi Šiptari bit manji od makova zrna.AssadNaPodmornici wrote:Bogte talijani saveznici hahaha, pa to su najnesposobniji ratnici
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:Srpsko šiptariska turska posla neznam kako su Vuk i pirat Hrvatsku povezali sa ovim. Pogledajte RH medije doslovno nigdje Srbija nije na naslovnici eventualno drugi red interesa. Boli nas kurac, kokice u ruke
ma nemoj,
zsto onda zajedno sa swabama,
klasika, obucavate siptate.
vas mozda ne, ali hrvatsku
snazno interesuje.
to su upravo
tursko- muslimansko-swapsko-hrvatski
stari ciljevi
Last edited by pizzon on 25/9/2021, 21:00; edited 1 time in total
2020-04-21
Zato šta smo priznali Kosovo ? Koji ti dio nije jasan ? Onaj kad je Srbija napala Hrvatsku a neće da plati ratnu odštetu pa smo mi priznali Kosovo tako da eto kad neš.platit štetu onda nema Kosova i ruda Srbiji.pizzon wrote:AssadNaPodmornici wrote:Srpsko šiptariska turska posla neznam kako su Vuk i pirat Hrvatsku povezali sa ovim. Pogledajte RH medije doslovno nigdje Srbija nije na naslovnici eventualno drugi red interesa. Boli nas kurac, kokice u ruke
ma nemoj,
zsto onda zajedno sa swabama,
klasika, obucavate siptate.
Pa.pa
2014-04-11
pa sta ako ste priznali kosovo.
jesu i drugi.
hoces da kazes kako rat u hr.
nije zavrsen.
znas ti vrlo dobro da stvari ne stoje
cno / belo kako vi isticete.
da je tako, sve bi bilo drugacije.
jesu i drugi.
nije zavrsen.
2020-04-21
nemoj mnogo da se zalicete.
ne kenjajte previse
ne kenjajte previse
2020-04-21
Kako šta ? Pa to je za nas suverena država.pizzon wrote:pa sta ako ste priznali kosovo.
jesu i drugi.
nije zavrsen.
2014-04-11
Opet bolji od Albanaca i Djukanovica.AssadNaPodmornici wrote:Bogte talijani saveznici hahaha, pa to su najnesposobniji ratnici
2019-09-06
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Kinezi kupuju S-400, Ameri u panici!
» Suljo u panici svaki dan narodu izdaje saopstenja:'Ovo je odsutan cas za Srbiju..'
» Užasno: Asad ustvrdio da su Hrvati i Šiptari isti što i ISIL
» HRVATI U PANICI ZBOG MAPE VELIKE MAĐARSKE
» UZAS!Srbi u panici,Hrvati postavljaju detektor lazi na granicu sa Srbijom
» Suljo u panici svaki dan narodu izdaje saopstenja:'Ovo je odsutan cas za Srbiju..'
» Užasno: Asad ustvrdio da su Hrvati i Šiptari isti što i ISIL
» HRVATI U PANICI ZBOG MAPE VELIKE MAĐARSKE
» UZAS!Srbi u panici,Hrvati postavljaju detektor lazi na granicu sa Srbijom
Page 3 of 10