Siptari u panici!Ameri im javili:'Bjezm'o ako Suljo popizdi nejebaste vi pa mi pa Hrvati...'
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Siptari u panici!Ameri im javili:'Bjezm'o ako Suljo popizdi nejebaste vi pa mi pa Hrvati...'
Odmah. Bace sve , gospu, medaljone , sličicu od pape i svetog savu odmah kupe, medaljon mislim.RayMabus wrote:I prelaze na ćirilicu.kaya wrote:Nemoj zajebavat, talijani koji priznaju jedino papu, mamu i paštu dođu u manastir i shvate da su srbi.RayMabus wrote:Pirat ti si bolestan.
Idu odmah na pravoslavlje
Talijani pravoslavci
Pa to je takav oksimoron da to nisam čula u životu
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Siptari u panici!Ameri im javili:'Bjezm'o ako Suljo popizdi nejebaste vi pa mi pa Hrvati...'
Nema krsta bez tri prsta.kaya wrote:Nemoj zajebavat, talijani koji priznaju jedino papu, mamu i paštu dođu u manastir i shvate da su srbi.RayMabus wrote:Pirat ti si bolestan.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Polako, setićeš se.Sovak wrote:Pirate wrote:[size=41]FOTO PRIČA: Vrhovni komandant italijanske vojske i komandant KFOR-a u Visokim Dečanima[/size]kaya wrote:Kfor su snage nato pakta zadužene za stabilnost nakon rata koji je srbija izazvala na kosovu. Tamo su osim hrvatskih i talijanske i slovenske snage, odnosno vojska. Talijani ne čuvaju nikakve hebene samostane ni svetog savu kako pirate mašta nego su tamo zbog stabilnosti. Kao i ostali a koji su članice nato pakta. I austrijanci su. Bili su i u afganistanu.
To što srbija i Adem Vuchiqi drži birače u uvjerenju da tamo traje nekakav nezavršeni 30 godišnji rat i leti helićem do granice a ne smije baciti opušak preko granice i loži lokalne srbe da bacaju balvane zbog tablice je već patopsihologija ili drugo ime za srpski svet i njihov problem.
Iz tog pomračenog stanja svijesti oni ne mogu shvatiti da je to normalno , mislim poslati vojsku da obučava nekoga. I nas su dolazili obučavati neki..
Vrhovni komandant italijanske vojske, general Danilo Erik, zajedno sa komandantom KFOR-a, takođe italijanskim generalom Guljielmom Luiđi Miljetom, posetio je danas manastir Visoki Dečani, saopštio je iguman manastira, arhimandrit Sava Janjić.
Objavljujući fotografije sa ovog susreta, Janjić je podsetio da je i sam Danilo Erik pre nekoliko godina služio u mirovnoj misiji KFOR-a na KiM-u.
Manastir Visoki Dečani tokom svoje najnovije istorije od '99 neguje posebno prijateljske odnose sa italijanskim pripadnicima KFOR-a koji čuvaju manastir, kao i sa zvaničnicima i intelektualcima iz ove zemlje. Nisu retki slučajevi da vojnici KFOR-a, upravo u Visokim Dečanima prime pravoslavnu veru.
https://kossev.info/foto-prica-vrhovni-komandant-italijanske-vojske-i-komandant-kfor-a-u-visokim-decanima/?fbclid=IwAR0xO3X9GqHMCtjJeuBvPVv5VYOy39uj1bJNLofCtDJ8oHPCGxcfoF6k2VE
Inace sam upoznao jednog naseg diplomatu koji je studirao u Italiji i vodio grupu kolega i profesora na Kosovo u obilazak manastira pa tako i u Visoke Decane gdje su se upoznali sa vojnicima iz talijanskog kontigenta, otuda mi je i poznata ta prica. Sad malo gledam ko je sve dole od vojske, osim Talijana u rotaciji su i Poljaci i valjda Moldavci.
Talijani i četnici u talu .... opet.
Otkud mi je to poznato?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Odgovor Džangu : E kad bi se još i ti setio.
Obrati pozornost na Kosovo i zapadnu Makedoniju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Seti se budalo, seti se.
Maštate kako ćete s talijanskim fašistima zajedno na Dalmaciju a ovi vam u samoj Srbiji sproveli plan preko NATO od Mussolinija.
Uživajte. Vi i Talijani braća.
Maštate kako ćete s talijanskim fašistima zajedno na Dalmaciju a ovi vam u samoj Srbiji sproveli plan preko NATO od Mussolinija.
Uživajte. Vi i Talijani braća.
2014-04-11
No porast će njima apetiti i prema Dalmaciji i Istri. To je samo pitanje vremena.
No neke moje procjene su da će im ovaj put ono šta su bili Srbi tamo sad biti muslimani u BiH odnosno zaleđu obale koju oni žele.
Ide novi val crnaca iz Afrike.
Nemaju oni pojma s kime se igraju rata.
No neke moje procjene su da će im ovaj put ono šta su bili Srbi tamo sad biti muslimani u BiH odnosno zaleđu obale koju oni žele.
Ide novi val crnaca iz Afrike.
Nemaju oni pojma s kime se igraju rata.
2014-04-11
kaya wrote:Nemoj zajebavat, talijani koji priznaju jedino papu, mamu i paštu dođu u manastir i shvate da su srbi.RayMabus wrote:Pirat ti si bolestan.
Nisu svi ali bilo ih je par, eto jedan ti je predstavljen. Znas kayo, nisu svi ljudi borgovi pa da su na isti kalup. Svaki covjek je specifican na svoj nacin, vodi se nekim svojim nacelima. Jednog dana ces mozda shvatiti, nikad nije kasno.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Vijest od 4 rujan 2021 godine dakle prije tri tjedna
Osam ranjenih Šiptara u Trstu. Bande među sobom se obračunale.
https://www.rts.rs/page/stories/sr/story/10/svet/4500645/trst-pucnjava-italija.html
Albanci u Italiji nisu glasači Salvinija i fašista. Jel želiš Kosovo ? Pa eto ti ih u Italiji.
Uživajte.
Osam ranjenih Šiptara u Trstu. Bande među sobom se obračunale.
https://www.rts.rs/page/stories/sr/story/10/svet/4500645/trst-pucnjava-italija.html
Albanci u Italiji nisu glasači Salvinija i fašista. Jel želiš Kosovo ? Pa eto ti ih u Italiji.
Uživajte.
2014-04-11
Kad netko ima neke vojne planove primjerice kao ta Italija pa želi biti kontrolor Otranta ( ulaz u Jadran ) pa onda sve ostalo a s druge strane je Albanija onda logično da če oni njima poklanjat djelove država koji nisu njihovi ( šta bi se reklo lako je tuđim kurcen gloginje mlatit ) e onda im fino svu tu raju pošalješ u Italiju pa nek uživaju i isti nisu glasači talijanske desnice i onda počme otvoreno neprijateljstvo na relaciji te desnice u Italiji i Albanaca.
I vojni plan im pada u vodu jer se u Albaniji i drugdje stvori neprijateljstvo prema Talijanima.
Moć jednostavnosti.
Daleko je vama dragi Rimljani Dalmacija.
I vojni plan im pada u vodu jer se u Albaniji i drugdje stvori neprijateljstvo prema Talijanima.
Moć jednostavnosti.
2014-04-11
RayMabus wrote:Odgovor Džangu : E kad bi se još i ti setio.
Ponavljas moju pricu staru godinama, dok sada ti odgovara, jer ce pre ili posle da dodje pitanje Dalmacije i Istre. Realno koga briga, Dzango ce ti biti na strani Italijana kao i vi na strani Albanaca sto ste bili. Srpsko Crnogorsko Hercegovacka linija, isto kao vi za Albance i to je nesto sasvim prirodno. Branice vas Albanci i Milo.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Može. Al prvo moraju proć kroz Sloveniju.Serbinho-3 wrote:RayMabus wrote:Odgovor Džangu : E kad bi se još i ti setio.
Ponavljas moju pricu staru godinama, dok sada ti odgovara, jer ce pre ili posle da dodje pitanje Dalmacije i Istre. Realno koga briga, Dzango ce ti biti na strani Italijana kao i vi na strani Albanaca sto ste bili. Srpsko Crnogorsko Hercegovacka linija, isto kao vi za Albance i to je nesto sasvim prirodno. Branice vas Albanci i Milo.
2014-04-11
RayMabus wrote:Kad netko ima neke vojne planove primjerice kao ta Italija pa želi biti kontrolor Otranta ( ulaz u Jadran ) pa onda sve ostalo a s druge strane je Albanija onda logično da če oni njima poklanjat djelove država koji nisu njihovi ( šta bi se reklo lako je tuđim kurcen gloginje mlatit ) e onda im fino svu tu raju pošalješ u Italiju pa nek uživaju i isti nisu glasači talijanske desnice i onda počme otvoreno neprijateljstvo na relaciji te desnice u Italiji i Albanaca.
Moć jednostavnosti.
Vi to ne radite? Sutra kada krene vase pitanje, onda se to kao vidi. Ima da vam pokupe tu Obalu kompletno i ostave izlaz na more preko Neuma a tamo vidi sa Mujom, sta kaze koliko kosta i kako to. To ionako ne smatraju vasim.
2014-08-25
Ja vjerujem čak da je jedan prešao, a muguće i dva , ima neka hrvatica koja je budistica postala i razmišlja da uzme slona u dvorište, najozbiljnije nije zeka.Pirate wrote:kaya wrote:Nemoj zajebavat, talijani koji priznaju jedino papu, mamu i paštu dođu u manastir i shvate da su srbi.RayMabus wrote:Pirat ti si bolestan.
Nisu svi ali bilo ih je par, eto jedan ti je predstavljen. Znas kayo, nisu svi ljudi borgovi pa da su na isti kalup. Svaki covjek je specifican na svoj nacin, vodi se nekim svojim nacelima. Jednog dana ces mozda shvatiti, nikad nije kasno.
Međutim to je vama dovoljno da napišete da talijani prelaze na pravoslavlje i oni čuvaju srbe a nisu u sastavu kfora koji čuva mir na tom području od vas srba.
Kužiš razliku? Ne pretpostavljam..
2015-08-15
Nema zime, branice vas Branioci, Kaja i Marc kao i 1992.
2014-08-25
Normalno da im je to plan. Prokužio sam ih odavno.Serbinho-3 wrote:RayMabus wrote:Kad netko ima neke vojne planove primjerice kao ta Italija pa želi biti kontrolor Otranta ( ulaz u Jadran ) pa onda sve ostalo a s druge strane je Albanija onda logično da če oni njima poklanjat djelove država koji nisu njihovi ( šta bi se reklo lako je tuđim kurcen gloginje mlatit ) e onda im fino svu tu raju pošalješ u Italiju pa nek uživaju i isti nisu glasači talijanske desnice i onda počme otvoreno neprijateljstvo na relaciji te desnice u Italiji i Albanaca.
Moć jednostavnosti.
Vi to ne radite? Sutra kada krene vase pitanje, onda se to kao vidi. Ima da vam pokupe tu Obalu kompletno i ostave izlaz na more preko Neuma a tamo vidi sa Mujom, sta kaze koliko kosta i kako to. To ionako ne smatraju vasim.
Nek se igraju. Nek misle da mogu.
2014-04-11
Sve će ih sjebemo.
Od koga? Da ne čitam sveSerbinho-3 wrote:Nema zime, branice vas Branioci, Kaja i Marc kao i 1992.
2015-08-15
Od nikoga. Ako Talijani krenu ovamo ja pritskam dugme za njihovo uništenje.kaya wrote:Od koga? Da ne čitam sveSerbinho-3 wrote:Nema zime, branice vas Branioci, Kaja i Marc kao i 1992.
Marseile je od polovice 19 sroljeća.primio jako puno Talijana i danas trećina građana tamo ima talijanske korjene. Natrpat Arapima i eksplozija pa će morat u rat protiv Arapa a to je cijeli Bliski istok i sjeverna Afrika.
U prevodu odvući ću im vojsku od Hrvatske.
2014-04-11
vuksadinare wrote:Pa ciga cigi ruku mije..dzango wrote:Italijani pomognu nama. Sutra mi pomognemo Italijanima. Ruka ruku mije.Pirate wrote:[size=71]FOTO PRIČA: Vrhovni komandant italijanske vojske i komandant KFOR-a u Visokim Dečanima[/size]kaya wrote:Kfor su snage nato pakta zadužene za stabilnost nakon rata koji je srbija izazvala na kosovu. Tamo su osim hrvatskih i talijanske i slovenske snage, odnosno vojska. Talijani ne čuvaju nikakve hebene samostane ni svetog savu kako pirate mašta nego su tamo zbog stabilnosti. Kao i ostali a koji su članice nato pakta. I austrijanci su. Bili su i u afganistanu.
To što srbija i Adem Vuchiqi drži birače u uvjerenju da tamo traje nekakav nezavršeni 30 godišnji rat i leti helićem do granice a ne smije baciti opušak preko granice i loži lokalne srbe da bacaju balvane zbog tablice je već patopsihologija ili drugo ime za srpski svet i njihov problem.
Iz tog pomračenog stanja svijesti oni ne mogu shvatiti da je to normalno , mislim poslati vojsku da obučava nekoga. I nas su dolazili obučavati neki..
Vrhovni komandant italijanske vojske, general Danilo Erik, zajedno sa komandantom KFOR-a, takođe italijanskim generalom Guljielmom Luiđi Miljetom, posetio je danas manastir Visoki Dečani, saopštio je iguman manastira, arhimandrit Sava Janjić.
[size=32]Objavljujući fotografije sa ovog susreta, Janjić je podsetio da je i sam Danilo Erik pre nekoliko godina služio u mirovnoj misiji KFOR-a na KiM-u.[/size]
[size=32]Manastir Visoki Dečani tokom svoje najnovije istorije od '99 neguje posebno prijateljske odnose sa italijanskim pripadnicima KFOR-a koji čuvaju manastir, kao i sa zvaničnicima i intelektualcima iz ove zemlje. Nisu retki slučajevi da vojnici KFOR-a, upravo u Visokim Dečanima prime pravoslavnu veru.[/size]
https://kossev.info/foto-prica-vrhovni-komandant-italijanske-vojske-i-komandant-kfor-a-u-visokim-decanima/?fbclid=IwAR0xO3X9GqHMCtjJeuBvPVv5VYOy39uj1bJNLofCtDJ8oHPCGxcfoF6k2VE
Inace sam upoznao jednog naseg diplomatu koji je studirao u Italiji i vodio grupu kolega i profesora na Kosovo u obilazak manastira pa tako i u Visoke Decane gdje su se upoznali sa vojnicima iz talijanskog kontigenta, otuda mi je i poznata ta prica. Sad malo gledam ko je sve dole od vojske, osim Talijana u rotaciji su i Poljaci i valjda Moldavci.
italijani su za vas kosmonauti
vi ste gore od cigana u poredjenju
sa njima.
2020-04-21
kaya wrote:Od koga? Da ne čitam sveSerbinho-3 wrote:Nema zime, branice vas Branioci, Kaja i Marc kao i 1992.
Eto, objasnio ti Longie sve.
2014-08-25
kaya wrote:Ja vjerujem čak da je jedan prešao, a muguće i dva , ima neka hrvatica koja je budistica postala i razmišlja da uzme slona u dvorište, najozbiljnije nije zeka.Pirate wrote:kaya wrote:Nemoj zajebavat, talijani koji priznaju jedino papu, mamu i paštu dođu u manastir i shvate da su srbi.RayMabus wrote:Pirat ti si bolestan.
Međutim to je vama dovoljno da napišete da talijani prelaze na pravoslavlje i oni čuvaju srbe a nisu u sastavu kfora koji čuva mir na tom području od vas srba.
Kužiš razliku? Ne pretpostavljam..
Nisam nigdje naveo da svi prelaze na pravoslavlje vec da ima pojedinih slucajeva. Isto tako nisam rekao da nisu u sastavu kfora, vec da kao dio kfora cuvaju manastire i pomazu ljudima u enklavama.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Kinezi kupuju S-400, Ameri u panici!
» Suljo u panici svaki dan narodu izdaje saopstenja:'Ovo je odsutan cas za Srbiju..'
» Užasno: Asad ustvrdio da su Hrvati i Šiptari isti što i ISIL
» HRVATI U PANICI ZBOG MAPE VELIKE MAĐARSKE
» UZAS!Srbi u panici,Hrvati postavljaju detektor lazi na granicu sa Srbijom
» Suljo u panici svaki dan narodu izdaje saopstenja:'Ovo je odsutan cas za Srbiju..'
» Užasno: Asad ustvrdio da su Hrvati i Šiptari isti što i ISIL
» HRVATI U PANICI ZBOG MAPE VELIKE MAĐARSKE
» UZAS!Srbi u panici,Hrvati postavljaju detektor lazi na granicu sa Srbijom
Page 6 of 10