Siptari u panici!Ameri im javili:'Bjezm'o ako Suljo popizdi nejebaste vi pa mi pa Hrvati...'
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Siptari u panici!Ameri im javili:'Bjezm'o ako Suljo popizdi nejebaste vi pa mi pa Hrvati...'
ovisi..mi smo sa kosovom podpisali mnoge zajednicke saveznicke i partnerske ugovore..imamo mnogo drustava hrvatsko albanskog prijateljstva..udrugu braniteljam...jedan od najvecih heroja domovinskog rata je bekim berisha...tu je i general rahim ademi..da ne nabrajam daljeRayMabus wrote:Ne pratimo ti mi te briselske sporazume. Taj sjever Kosova.nam je bitan ko i neko selo u Ruandi. Eto jedino šta je na Balkanu pa nešto pročitamo a inače nas boli k za to tamo.pizzon wrote:ok,
neka muje zahvate kundake
pa udri po bh.hrvatima
siptari zele da primene
samo one delove briselskog
spor. koje oni zele, sve drugo nista.
ili sporazume koji proizilaze
iz briselskog.
toliko o srbima i balonima.
siptare u srbiji niko ne cima.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Siptari u panici!Ameri im javili:'Bjezm'o ako Suljo popizdi nejebaste vi pa mi pa Hrvati...'
Je al ovi briselski sporazum je neki njijov Beograd Priština. Nemam namjeru to čitat. Njijova.stvar.vuksadinare wrote:ovisi..mi smo sa kosovom podpisali mnoge zajednicke saveznicke i partnerske ugovore..imamo mnogo drustava hrvatsko albanskog prijateljstva..udrugu braniteljam...jedan od najvecih heroja domovinskog rata je bekim berisha...tu je i general rahim ademi..da ne nabrajam daljeRayMabus wrote:Ne pratimo ti mi te briselske sporazume. Taj sjever Kosova.nam je bitan ko i neko selo u Ruandi. Eto jedino šta je na Balkanu pa nešto pročitamo a inače nas boli k za to tamo.pizzon wrote:ok,
pa udri po bh.hrvatima
siptari zele da primene
iz briselskog.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne pratimo ti mi te briselske sporazume. Taj sjever Kosova.nam je bitan ko i neko selo u Ruandi. Eto jedino šta je na Balkanu pa nešto pročitamo a inače nas boli k za to tamo.pizzon wrote:ok,
pa udri po bh.hrvatima
siptari zele da primene
iz briselskog.
ma ok, vi ste tamo iza atlantika.
to je isto ko kad bi ja izjavio
da me uopste ne interesuje
ko ce vladati dalmacijom.
2020-04-21
vuksadinare wrote:ovisi..mi smo sa kosovom podpisali mnoge zajednicke saveznicke i partnerske ugovore..imamo mnogo drustava hrvatsko albanskog prijateljstva..udrugu braniteljam...jedan od najvecih heroja domovinskog rata je bekim berisha...tu je i general rahim ademi..da ne nabrajam daljeRayMabus wrote:Ne pratimo ti mi te briselske sporazume. Taj sjever Kosova.nam je bitan ko i neko selo u Ruandi. Eto jedino šta je na Balkanu pa nešto pročitamo a inače nas boli k za to tamo.pizzon wrote:ok,
pa udri po bh.hrvatima
siptari zele da primene
iz briselskog.
ne moze na deobama da pociva
suzivot na balkanu ni
evropi.
nije ovo 19.vek.
2020-04-21
gle...deobe su zavrsene..netko se mora pomiriti sa tim..pizzon wrote:vuksadinare wrote:ovisi..mi smo sa kosovom podpisali mnoge zajednicke saveznicke i partnerske ugovore..imamo mnogo drustava hrvatsko albanskog prijateljstva..udrugu braniteljam...jedan od najvecih heroja domovinskog rata je bekim berisha...tu je i general rahim ademi..da ne nabrajam daljeRayMabus wrote:Ne pratimo ti mi te briselske sporazume. Taj sjever Kosova.nam je bitan ko i neko selo u Ruandi. Eto jedino šta je na Balkanu pa nešto pročitamo a inače nas boli k za to tamo.pizzon wrote:ok,
pa udri po bh.hrvatima
siptari zele da primene
iz briselskog.
suzivot na balkanu ni
evropi.
nije ovo 19.vek.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
da mi tako nesto naptavimo
digli bi glas do neba
vama smetaju normalni
odnosi izmedju srbije i madjarske.
sta bi bilo da napravimo neke
vojne saveze ili kampove koji
direktno ugrozavaju hrvatsku.
digli bi glas do neba
vama smetaju normalni
sta bi bilo da napravimo neke
vojne saveze ili kampove koji
direktno ugrozavaju hrvatsku.
2020-04-21
vuksadinare wrote:gle...deobe su zavrsene..netko se mora pomiriti sa tim..pizzon wrote:vuksadinare wrote:ovisi..mi smo sa kosovom podpisali mnoge zajednicke saveznicke i partnerske ugovore..imamo mnogo drustava hrvatsko albanskog prijateljstva..udrugu braniteljam...jedan od najvecih heroja domovinskog rata je bekim berisha...tu je i general rahim ademi..da ne nabrajam daljeRayMabus wrote:Ne pratimo ti mi te briselske sporazume. Taj sjever Kosova.nam je bitan ko i neko selo u Ruandi. Eto jedino šta je na Balkanu pa nešto pročitamo a inače nas boli k za to tamo.pizzon wrote:ok,
pa udri po bh.hrvatima
siptari zele da primene
iz briselskog.
suzivot na balkanu ni
evropi.
nije ovo 19.vek.
deoba yu, to razumem.
ali ne razumem saveze nakon deobe yu.
2020-04-21
Misliš da nam to smeta ili nešto drugo a pod drugo spadaju napori Vučica da progura Srbiju u EU a bez pitanja Hrvatske.pizzon wrote:da mi tako nesto naptavimo
digli bi glas do neba
vama smetaju normalni
Eto mu sutra ljevičari na vlasti u Njemačkoj pa nek se s njima raspravlja.
2014-04-11
Nisam siguran.Hektorović wrote:Igrokaz
Siptari bi trebali da povuku rucnu. Previse provociraju. Ta zajednica srpskih opcina je odavno trebala biti formirana
Valjda se nadaju da ce Amerika vojno napast Srbe...ali nije vise 1999.
Srbi ako udju vojskom, uzeti ce samo taj Sjeverni dio.
Ovo bi se moglo izrodit u veliko sranje. Sve ovisi sta ce Ameri naredit Siptarima jer oni upravljanju s njima.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
A to ce Hrvati ratovat za Kosovovuksadinare wrote:ovisi..mi smo sa kosovom podpisali mnoge zajednicke saveznicke i partnerske ugovore..imamo mnogo drustava hrvatsko albanskog prijateljstva..udrugu braniteljam...jedan od najvecih heroja domovinskog rata je bekim berisha...tu je i general rahim ademi..da ne nabrajam daljeRayMabus wrote:Ne pratimo ti mi te briselske sporazume. Taj sjever Kosova.nam je bitan ko i neko selo u Ruandi. Eto jedino šta je na Balkanu pa nešto pročitamo a inače nas boli k za to tamo.pizzon wrote:ok,
pa udri po bh.hrvatima
siptari zele da primene
iz briselskog.
2015-09-24
Negdje sam procitao da je kosovarska policija nabubetala neke srblje.
Nekad je bilo obrnuto.
Nekad je bilo obrnuto.
dijagram-
2015-08-09
Sve je to igrokaz.
2014-04-11
Jer hoce dominirati prostorom bivse yu i sve ide u prilog tome. Komplet HR politika na balkanu je usmjerena kontra Srbije kao glavnog i jedinog oponenta hrvatskoj dominaciji nad ovojezickim podrucjem i u okviru takvog djelovanja se traze saveznici. Otud dobri odnosi sa Albanijom, Kosovom i do nedavno dobri odnosi sa Bosnjacima i Milogorcima. S time da interesi Bosnjaka se vise ne podudaraju sa hrvatskim otkad su shvatili da nece tako lako slomiti RS pa su poceli preusmjerivati dio svojih resursa ka majorizaciji Hrvata u FBiH kao ipak laksi zadatak i izvjesniji. Sa Milogorcima jos imaju sanse, tako da Djukanovic moze ocekivati svesrdnu hrvatsku pomoc ispod stola u sukobu sa Srbima Crnogorcima.pizzon wrote:vuksadinare wrote:gle...deobe su zavrsene..netko se mora pomiriti sa tim..pizzon wrote:vuksadinare wrote:ovisi..mi smo sa kosovom podpisali mnoge zajednicke saveznicke i partnerske ugovore..imamo mnogo drustava hrvatsko albanskog prijateljstva..udrugu braniteljam...jedan od najvecih heroja domovinskog rata je bekim berisha...tu je i general rahim ademi..da ne nabrajam daljeRayMabus wrote:Ne pratimo ti mi te briselske sporazume. Taj sjever Kosova.nam je bitan ko i neko selo u Ruandi. Eto jedino šta je na Balkanu pa nešto pročitamo a inače nas boli k za to tamo.pizzon wrote:ok,
pa udri po bh.hrvatima
siptari zele da primene
iz briselskog.
suzivot na balkanu ni
evropi.
nije ovo 19.vek.
deoba yu, to razumem.
ali ne razumem saveze nakon deobe yu.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Dakle sad Hrvatska želi dominirati Srbijom. E svašta.
2014-04-11
Cuj Hrvatska da dominira
E gluposti
Hrvatska se treba drzat po strani
E gluposti
Hrvatska se treba drzat po strani
2015-09-24
Raspravite sami s tim Šiptarima a nama se skinite s kurca.
Šta ima Hrvatska s.ovim ???
2014-04-11
Nikad se nisu ni podudarali ...S time da interesi Bosnjaka se vise ne podudaraju sa hrvatskim
Last edited by Ringo10 on 25/9/2021, 19:29; edited 1 time in total
2015-09-24
Bas nistaRayMabus wrote:Raspravite sami s tim Šiptarima a nama se skinite s kurca.
2015-09-24
Nikad čuli da oni imaju neke svoje tablice i da je Srbija njima prije uvela vinjetu pa sad oni njima reciprocitet a eto nama je to kao važno.Ringo10 wrote:Bas nistaRayMabus wrote:Raspravite sami s tim Šiptarima a nama se skinite s kurca.
Daj.
2014-04-11
Ne budu li Siptari smanjili doizivljaj, uletit ce im Srbi na Sjever Kosova
2015-09-24
Ringo10 wrote:Ne budu li Siptari smanjili doizivljaj, uletit ce im Srbi na Sjever Kosova
Pa povukli su se. Očito to bilo ciljano da dignu prašinu za vrijeme generalne skupštine UN-a kako bi presjednica Osmani , Đukanović i Komšić usmjerili pažnju svjetski lidera na ovo tamo.
2014-04-11
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Kinezi kupuju S-400, Ameri u panici!
» Suljo u panici svaki dan narodu izdaje saopstenja:'Ovo je odsutan cas za Srbiju..'
» Užasno: Asad ustvrdio da su Hrvati i Šiptari isti što i ISIL
» HRVATI U PANICI ZBOG MAPE VELIKE MAĐARSKE
» UZAS!Srbi u panici,Hrvati postavljaju detektor lazi na granicu sa Srbijom
» Suljo u panici svaki dan narodu izdaje saopstenja:'Ovo je odsutan cas za Srbiju..'
» Užasno: Asad ustvrdio da su Hrvati i Šiptari isti što i ISIL
» HRVATI U PANICI ZBOG MAPE VELIKE MAĐARSKE
» UZAS!Srbi u panici,Hrvati postavljaju detektor lazi na granicu sa Srbijom
Page 2 of 10