Siptari u panici!Ameri im javili:'Bjezm'o ako Suljo popizdi nejebaste vi pa mi pa Hrvati...'
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Siptari u panici!Ameri im javili:'Bjezm'o ako Suljo popizdi nejebaste vi pa mi pa Hrvati...'
https://informer.rs/vesti/politika/639818/siptari-panici-amerikanci-javili-Suljo-blefira-vojska-srbije-slucaju-napada-braniti-narod-kosovu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Siptari u panici!Ameri im javili:'Bjezm'o ako Suljo popizdi nejebaste vi pa mi pa Hrvati...'
Najebasmo..suljo popizdio...sa ce on nas na tanane
2015-09-08
Re: Siptari u panici!Ameri im javili:'Bjezm'o ako Suljo popizdi nejebaste vi pa mi pa Hrvati...'
Voćni jogurt revolucija i bitka za tablicu još traju?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Vojska Srbije premješta tenkove i oni su viđeni na putu od garnizona Raška ka granici sa Kosovom, tvrde mediji u Srbiji.
Na društvenim mrežama pojavio se snimak kolone tenkova koja je prema za sada nepotvrđenim informacijama krenula iz Raške ka granici sa Kosovom, odnosno prijelazu Jarinje, piše "Kurir".
U pitanju su navodno modernizovani tenkovi T-72 MS koji su dio ruske vojne donacije Srbiji. Prethodno su dva srbijanska "Miga 29" nadlijetala Jarinje.
Srbi sa sjevera Kosova već šesti dan protestiraju na prijelazima Jarinje i Brnjak koji su blokirani.
Podsjetimo, Vlada Kosova je u ponedjeljak uvela mjeru reciprociteta, ne dozvoljavajući promet vozila sa srbijanskim tablicama. Vozači s ovim registarskim tablicama na ulazu u Kosovo moraju uzeti privremene registarske tablice, kao što su građani Kosova s registarskim oznakama RKS dužni da ih promijene pri ulasku u Srbiju.
Osim toga, tablice sa sjevera Kosova (KS) više nisu legalne, i jedine važeće tablice su one s oznakom RKS (Republika Kosovo).
Na društvenim mrežama pojavio se snimak kolone tenkova koja je prema za sada nepotvrđenim informacijama krenula iz Raške ka granici sa Kosovom, odnosno prijelazu Jarinje, piše "Kurir".
U pitanju su navodno modernizovani tenkovi T-72 MS koji su dio ruske vojne donacije Srbiji. Prethodno su dva srbijanska "Miga 29" nadlijetala Jarinje.
Srbi sa sjevera Kosova već šesti dan protestiraju na prijelazima Jarinje i Brnjak koji su blokirani.
Podsjetimo, Vlada Kosova je u ponedjeljak uvela mjeru reciprociteta, ne dozvoljavajući promet vozila sa srbijanskim tablicama. Vozači s ovim registarskim tablicama na ulazu u Kosovo moraju uzeti privremene registarske tablice, kao što su građani Kosova s registarskim oznakama RKS dužni da ih promijene pri ulasku u Srbiju.
Osim toga, tablice sa sjevera Kosova (KS) više nisu legalne, i jedine važeće tablice su one s oznakom RKS (Republika Kosovo).
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Igrokaz
2018-04-10
Rijaliti sa letećom koreografijom i stotinjak balvanaša.
2015-08-15
https://www.novosti.rs/crna-gora/vesti/1039423/uzivo-patrijarh-stigao-berane-veliki-broj-vernika-docekao-porfirija-narod-trobojkama-klice-kosovo-srce-srbije-foto
Kocovo je Crbija.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A popovi su došli isto vikati vidim.
Hebeš igrokaz bez njih..
Hebeš igrokaz bez njih..
2015-08-15
Hektorović wrote:Igrokaz
Samo se vuk i one krezube babe u srbiji lože na ovo :D
2018-04-10
Oni isto puno posla imaju, lete tu i tamo svugdje gdje su srbi ugroženi .
Najbolje da ih stave u balon pa da lebde nad bivšom ex yu stalno.
2015-08-15
darth_vader likes this post
vuka ne spominji nesrico..jos malo pa's biti mobiliziran i via bosna,kosovoHektorović wrote:Hektorović wrote:Igrokaz
2015-09-08
za swabe nemam komentar
oni bi i ptice obucavali
da nam oci kljuju.
ali hrvati su ipak komsije
ili okruzenje.
pa sad, koliko je ok da
jedan komsija obucava drugog
da napada treceg.
to nije laz, to je istina.
oni bi i ptice obucavali
da nam oci kljuju.
ali hrvati su ipak komsije
ili okruzenje.
pa sad, koliko je ok da
jedan komsija obucava drugog
da napada treceg.
to nije laz, to je istina.
2020-04-21
plus,
srbi nigde ne ugrozavaju hrvate.
srbi nigde ne ugrozavaju hrvate.
2020-04-21
kaya wrote:Oni isto puno posla imaju, lete tu i tamo svugdje gdje su srbi ugroženi .
A onako... najpametnije tako.
2014-04-11
ok,
neka muje zahvate kundake
pa udri po bh.hrvatima
siptari zele da primene
samo one delove briselskog
spor. koje oni zele, sve drugo nista.
ili sporazume koji proizilaze
iz briselskog.
toliko o srbima i balonima.
siptare u srbiji niko ne cima.
pa udri po bh.hrvatima
siptari zele da primene
iz briselskog.
2020-04-21
vuksadinare wrote:vuka ne spominji nesrico..jos malo pa's biti mobiliziran i via bosna,kosovoHektorović wrote:Hektorović wrote:Igrokaz
Ja budem u logistiku :)
2018-04-10
Ne pratimo ti mi te briselske sporazume. Taj sjever Kosova.nam je bitan ko i neko selo u Ruandi. Eto jedino šta je na Balkanu pa nešto pročitamo a inače nas boli k za to tamo.pizzon wrote:ok,
pa udri po bh.hrvatima
siptari zele da primene
iz briselskog.
2014-04-11
to ti vjerujem..a tu kuris...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:vuka ne spominji nesrico..jos malo pa's biti mobiliziran i via bosna,kosovoHektorović wrote:Hektorović wrote:Igrokaz
Ja budem u logistiku :)
2015-09-08
Bilo bi lijepo da Srbi uzmu Kosovo ratom. Junacka pobeda i kao nagrada komadic zemlje i siptari u parlamentu RS.
omni-
2014-04-12
ovisi..mi smo sa kosovom podpisali mnoge zajednicke saveznicke i partnerske ugovore..imamo mnogo drustava hrvatsko albanskog prijateljstva..udrugu braniteljam...jedan od najvecih heroja domovinskog rata je bekim berisha...tu je i general rahim ademi..da ne nabrajam daljeRayMabus wrote:Ne pratimo ti mi te briselske sporazume. Taj sjever Kosova.nam je bitan ko i neko selo u Ruandi. Eto jedino šta je na Balkanu pa nešto pročitamo a inače nas boli k za to tamo.pizzon wrote:ok,
pa udri po bh.hrvatima
siptari zele da primene
iz briselskog.
2015-09-08
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Kinezi kupuju S-400, Ameri u panici!
» Suljo u panici svaki dan narodu izdaje saopstenja:'Ovo je odsutan cas za Srbiju..'
» Užasno: Asad ustvrdio da su Hrvati i Šiptari isti što i ISIL
» HRVATI U PANICI ZBOG MAPE VELIKE MAĐARSKE
» UZAS!Srbi u panici,Hrvati postavljaju detektor lazi na granicu sa Srbijom
» Suljo u panici svaki dan narodu izdaje saopstenja:'Ovo je odsutan cas za Srbiju..'
» Užasno: Asad ustvrdio da su Hrvati i Šiptari isti što i ISIL
» HRVATI U PANICI ZBOG MAPE VELIKE MAĐARSKE
» UZAS!Srbi u panici,Hrvati postavljaju detektor lazi na granicu sa Srbijom
Page 1 of 10