Užasno: Asad ustvrdio da su Hrvati i Šiptari isti što i ISIL
Page 1 of 1
Užasno: Asad ustvrdio da su Hrvati i Šiptari isti što i ISIL
Asad: Sirija prolazi ono kroz šta je prošla Srbija
Sirijski predsednik Bašar el Asad izjavio je da u njegovoj zemlji dobro znaju da je sve ovo kroz šta sada prolazi Sirija ranije prošla Srbija.
U intervjuu za današnju "Politiku" on kaže da se to odnosi na medijsku satanizaciju, "humanitarnu brigu" i propagandno-psihološku agresiju, podsticanje verskih sukoba, ekonomske sankcije, bombe i rakete, i na kraju, otimanje teritorije.
http://www.blic.rs/vesti/politika/asad-sirija-prolazi-ono-kroz-sta-je-prosla-srbija/0tsg662
-------------------------------------------------------
Smrad četnički!
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Užasno: Asad ustvrdio da su Hrvati i Šiptari isti što i ISIL
....tebi nisu svi na broju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
lazanski?... ....'javljamo se sa borbenih pozicija jugoslavenske narodne armije negde ispred vinkovaca,pitanje je časa kada ce jedinice armije da uđu u Vinkovce gde vlada anarhija i panika u redovima tuđmanovih bojovnika'
2015-09-08
Asad mora otići!
crvenkasti-
2014-04-17
Ma Asad ne zna ni da Srbija postoji. Koje laži.
Guest- Guest
a cuj cim lazanski vodio intervju... ....i tito,jna,jugoslavija uvrsteni znas da moze biti izmisljotina..Eva wrote:Ma Asad ne zna ni da Srbija postoji. Koje laži.
2015-09-08
Nje mi jasno kroz što je to prošla srbija, da je isto kroz što upravo prolazi sirija, a da se tiče hrvatske, kako crvenkasti reče osim da su podržavali politički i oružano bradate freedom fightere u međ. priznatoj zemlji kako danas neke zemlje podržavaju u siriji.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Svaka mu ko u Njegoša.
mutava baštarda wrote:Nje mi jasno kroz što je to prošla srbija, da je isto kroz što upravo prolazi sirija, a da se tiče hrvatske, kako crvenkasti reče osim da su podržavali politički i oružano bradate freedom fightere u međ. priznatoj zemlji kako danas neke zemlje podržavaju u siriji.
Šta filozofiraš? Ako Asad podržava Srbiju, znači da je protiv nas Hrvata i Šiptara.
crvenkasti-
2014-04-17
Onda je ISIL za Hrvate i Šiptare.crvenkasti wrote:mutava baštarda wrote:Nje mi jasno kroz što je to prošla srbija, da je isto kroz što upravo prolazi sirija, a da se tiče hrvatske, kako crvenkasti reče osim da su podržavali politički i oružano bradate freedom fightere u međ. priznatoj zemlji kako danas neke zemlje podržavaju u siriji.
Šta filozofiraš? Ako Asad podržava Srbiju, znači da je protiv nas Hrvata i Šiptara.
dzango wrote:Onda je ISIL za Hrvate i Šiptare.crvenkasti wrote:mutava baštarda wrote:Nje mi jasno kroz što je to prošla srbija, da je isto kroz što upravo prolazi sirija, a da se tiče hrvatske, kako crvenkasti reče osim da su podržavali politički i oružano bradate freedom fightere u međ. priznatoj zemlji kako danas neke zemlje podržavaju u siriji.
Matematika, ne možeš tu ništa.
crvenkasti-
2014-04-17
Dobar asad kao i dosad. samo, žao mi crvenkastog. otkako je postao hrvat samo sere po hrvatskoj...dzango wrote:Svaka mu ko u Njegoša.
Pa ako si pročitao intervju vidio bi da podržava i Hrvatsku.crvenkasti wrote:mutava baštarda wrote:Nje mi jasno kroz što je to prošla srbija, da je isto kroz što upravo prolazi sirija, a da se tiče hrvatske, kako crvenkasti reče osim da su podržavali politički i oružano bradate freedom fightere u međ. priznatoj zemlji kako danas neke zemlje podržavaju u siriji.
2015-09-14
pusku u ruke i brzo u Siriju k'o dragovoljac :Dcrvenkasti wrote:dzango wrote:Onda je ISIL za Hrvate i Šiptare.crvenkasti wrote:mutava baštarda wrote:Nje mi jasno kroz što je to prošla srbija, da je isto kroz što upravo prolazi sirija, a da se tiče hrvatske, kako crvenkasti reče osim da su podržavali politički i oružano bradate freedom fightere u međ. priznatoj zemlji kako danas neke zemlje podržavaju u siriji.
Matematika, ne možeš tu ništa.
2014-04-12
mutava baštarda wrote:Dobar asad kao i dosad. samo, žao mi crvenkastog. otkako je postao hrvat samo sere po hrvatskoj...dzango wrote:Svaka mu ko u Njegoša.
To ja da otjeram Srbe, njima to užasno smrdi.
crvenkasti-
2014-04-17
Ja bi rekao da njih privlači tvoj smrad. Ono kao zelene muhe na govno se lijepe...crvenkasti wrote:mutava baštarda wrote:Dobar asad kao i dosad. samo, žao mi crvenkastog. otkako je postao hrvat samo sere po hrvatskoj...dzango wrote:Svaka mu ko u Njegoša.
To ja da otjeram Srbe, njima to užasno smrdi.
2015-09-14
crvenkasti wrote:Asad mora otići!
Rekao je da će otići sa vlasti.............................2021
a možda i prije ako Pusićka i co. pošalju još kojih desetak tisuća tona oružja islamo- koljačima
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Similar topics
» Američka vojska koja se bori protiv ISIL-a dobila isti amblem kao ... ISIL
» "Srbi i Hrvati su isti narod"
» Hrvati,Srbi i Bošnjaci su isti narod
» Siptari u panici!Ameri im javili:'Bjezm'o ako Suljo popizdi nejebaste vi pa mi pa Hrvati...'
» Aco : Užasno sam uplašen
» "Srbi i Hrvati su isti narod"
» Hrvati,Srbi i Bošnjaci su isti narod
» Siptari u panici!Ameri im javili:'Bjezm'o ako Suljo popizdi nejebaste vi pa mi pa Hrvati...'
» Aco : Užasno sam uplašen
Page 1 of 1