ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 22 of 50 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 22 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by Noor Sat 25 Sep - 6:45

mutava baštarda wrote:
Hektorović wrote:
Hektorović wrote:
T. wrote:Davno je netko primijetio (mutavi?) da su svi bosanci s foruma pelcovani...
Smatram da je ovime svaka daljnja rasprava bespredmetna...

Ja nisam.

Ne zato što sam antivakser nego što smatram kako svi trebaju napraviti svoju osobnu costs-benefits analizu. Za zbilja ugroženi dio ljudi cijepivo je često razuman izbor.
Ja sam to rekao, a bilo je u vrijeme dok nisi dovodio službeni narativ u pitanje, barem na forumu.
da, trebalo je vremena da stvari sjednu na mjesto..

Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by epikur37 Sat 25 Sep - 7:13

"Oni koji se ne cijepe, imunizirat će se prirodno, jer je delta varijanta vrlo zarazna. U ovom slučaju ćemo završiti sa situacijom koja je slična situaciji gripe. Ili se možete cijepiti i imati dobru zimu. Ili se ne cijepiti i riskirati da se razbolite i možda završite i u bolnici."
Na pitanje znači li to povratak u normalu u drugoj polovici godine, rekao je: "Od danas, za godinu dana, pretpostavljam."

https://www.6yka.com/novosti/mislim-da-znam-kada-ce-zavrsiti-pandemija-a-evo-sto-ce-se-dogoditi-s-nevakcinisanim-osobama?fbclid=IwAR2hq03KppBd-9126pyzV-rwEMiYRgFMtS64vEa7i1KAFF0jQ1tuLQHKN6w
-----------------

i to je to

aktivna ili pasivna imunizacija...

u konačnici velika zaražljivost delte doprinosi bržem prolasku pandemije

Mjere treba ukidati, ovo ide kraju

Cjepiva ima tko želi, tko ne želi ne treba prisiljavati nikoga.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Hektorović Sat 25 Sep - 7:40

Kako je zapadna Hercegovina, kao jedna od najslobodnijih regija na svijetu, bez ikakvih mjera i uz nevjerojatno malu procijepljenost, pobijedila koronu
Korona novosti i spoznaje - Page 22 Nocni-zivot-3Nekidan sam, ne svojom voljom, slušao što se priča u RTL Direktu. Bilo je upaljeno na TV-u, a s obzirom na to da nije bio moj TV, nisam mogao domaćinu odrediti kakvim sadržajom će puniti i svoj i moj um.
Tu emisiju jednostavno ne volim. Nema za to nekog osobitog razloga. Jednostavno su, za moj pojam, previše ideološki obojeni.
Gledajući Direkt sam vidio na koji način izvještavaju o koroni. Pustili su jako afirmativan prilog o besmislenim lockdown mjerama u Australiji i Novom Zelandu.
Poanta priloga nije bila da ljudi kažu: Pa koji je vrag ovim australskim vlastima, gotovo nitko im ne umire od korone, zaraženih imaju na razini statističke greške, a oni su poključali cijelu državu…
Jok.
Poanta je bila da ekipa, otprilike, kaže: Vidi kako su oni odgovorni, kako sprječavaju dalje širenje, a ne kao naši koji se opuštaju dok imaju slučajeve.
Počeo sam tada razmišljati o koronavirusu u zapadnoj Hercegovini, konkretnije, u Županiji zapadnohercegovačkoj. Mjera – nema. Procijepljenost – oko sedam posto.
Zaključio sam da je u ovoj županiji korona pobijeđena iz vrlo jednostavnog razloga. Njome se, naime, ljudi ne bave. Mediji koji djeluju na području ove županije o koroni ne izvještavaju tako da rade kampanje, nema lova na vještice, nema pritisaka oko cijepljenja, ne trubi se o novozaraženima, ne stvara se panika i ne dijele se žute zvijezde po rukavima svima onima koji, eto, koronu ne drže top ozbiljnom bolešću. Dakle ne govorimo o budalama koji misle da je to prehlada ili izmišljotina, govorimo o ljudima koji koronu ne smatraju opakom i smrtonosnom.
Otkako je tamo sredinom lipnja, kada se slavio sveti Ante u Ljubuškom, o novom valu pričala epidemiologinja Andrea Jurić, koronu više nitko ozbiljno ne doživljava.
Ona je zadnja krivo predviđala i kad je najavljivala skok – ljudi su tu informaciju, blago rečeno, ignorirali.
Naravno, nakon proslave svetog Ante na Humcu nije se dogodilo ništa spektaklarno i broj uopće nije skočio kako je Jurić to predviđala…
Evo malo i brojki. Matematika je, za razliku od nekih drugih, egzaktna znanost.
Prije godinu dana, točnije 18. rujna 2020., naša županija je – bez cjepiva i mogućnosti cijepljenja – i uz mjere, imala 476 aktivnih slučajeva.
Ove godine, uz procijepljenost nešto višu od sedam posto i bez ikakvih mjera, 18. rujna 2021., naša županija je imala 338 aktivnih slučajeva. 138 slučajeva manje! Na razini cijele županije, bez mjera…
Primjera radi, Kanton Sarajevo je lani u ovo vrijeme imao, uz mjere i bez cjepiva, imao 257 aktivnih slučajeva.
Ove godine, 18. rujna, s procijepljenošću od preko 27 posto i s mjerama, Kanton Sarajevo ima 1196 aktivnih slučajeva…
Podaci su ovo zavodá za javno zdravstvo ŽZH-a i KS-a te su javno dostupni. Nisu frizirani, izmišljeni ili uljepšani za potrebe ovog teksta. Naprosto su takvi. Istiniti.
Treba se čuvati. Virus postoji. Valjalo bi se i cijepiti – ako tko hoće, ali je na ovom primjeru Županije zapadnohercegovačke vrlo jasno pokazano što bi mogao biti svjetski recept za borbu protiv korone – ili bar europski – opušteni pristup i puštanje ljudi na miru.
Ljudi koji žive u ovoj županiji nemaju ništa puno drukčiju životnu filozofiju od onih koji žive igdje drugo. Sve je to u pet deka. Tako da nije stvar u građanima nego u onima koji donose odluke.
Generalno, bilo koji prosječan čovjek na Svijetu samo želi da ga se ne gnjavi previše. Ako ga pustiš na miru da razmišlja o nečem drugom, osim o koroni, on će se svakako pridržavati jer zna da virus postoji…
Ako je ovaj recept uspio u zapadnoj Hercegovini – a je, nema razloga da ne uspije bilo gdje drugo u svijetu.
I. Crnjac l Bild.ba
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Sat 25 Sep - 9:51

Inače izjava Beroša. Evo pročitajte i pitajte da li je on normalan i on i onaj luđak ero.

Korona novosti i spoznaje - Page 22 Telea_10

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Guest Sat 25 Sep - 9:56

Eroo wrote:.Nedostaje tu ponajprije lijepog  kućnog odgoja
misliš kao ti kad ti je smiješna smrt nečijeg djeteta pa to prvo ismijavaš kao "izmišljenu" vijest pa zatim ignoriraš kad ti se pokaže da nije izmišljeno?
jel to taj kućni odgoj kojem se treba težit? pa jebem ja tebi mater i tvom kućnom odgoju.
svi vi čobani s kamenjara ste isti: ja, ja, ja, jesam ti rek'o, jesam ti rek'o, moje brojke, moje brojke....bez mene nema dinama, bez mene nema zagreba, bez mene nema hrvatske.
narativ vam je uvijek isti a najobičnija ste sebična govna, jebe se tebi jel se netko cjepio ili umro ili završio na respiratoru, tebi je bitno samo da se ti osobno istakneš kako si bio "u pravu", kako se tebe "trebalo slušat"
i pritom si spreman na sve, ovi čobani kaj su nam godinama krali lovu i svetinje, državu i gradove su bili isti kao i ti, hrpa najobičnijih čobana.
i kak bi ti krele da se s tobom razgovara? jebem ti mater odvratnu! i svim takvim čobanima koji su se u zadnjih 30 godina dotepli i raširili po hrvatskoj s tog usranog hercegovačkog kamenjara. mater vam jebem!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 Sat 25 Sep - 9:57

Uhvatio se lapsus... ajme bože.

Inače mjera vlade je ok, tko se ne želi cijepiti mora se testirati.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest Sat 25 Sep - 10:11

epikur37 wrote:tko se ne želi cijepiti mora se testirati.
ti, beroš i vlada mi možete jezikom testirat testosterone iz testisa.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 Sat 25 Sep - 10:27

ebenica wrote:

Tipičan primjer polusvijeta.... Sreća državu vode daleko obrazovaniji, odgojeniji i odgovorniji.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest Sat 25 Sep - 10:35

epikur37 wrote:
ebenica wrote:

Tipičan primjer polusvijeta.... Sreća državu vode daleko obrazovaniji, odgojeniji i odgovorniji.
polusvijet ne bi znao napisati aliteraciju u postu; t. t. t.
i srećom da nam državu vode ti "drugi" valjda smo zato svugdje pri vrhu, raj na zemlji, masovno nam useljavaju, branimo se na granicama; nabavite si svoje vođe nek i vama bude ovako lijepo samo ostanite doma.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 25 Sep - 11:01

ebenica wrote:
misliš kao ti kad ti je smiješna smrt nečijeg djeteta pa to prvo ismijavaš kao "izmišljenu" vijest pa zatim ignoriraš kad ti se pokaže da nije izmišljeno?
jel to taj kućni odgoj kojem se treba težit? pa jebem ja tebi mater i tvom kućnom odgoju.
svi vi čobani s kamenjara ste isti: ja, ja, ja, jesam ti rek'o, jesam ti rek'o, moje brojke, moje brojke....bez mene nema dinama, bez mene nema zagreba, bez mene nema hrvatske.
narativ vam je uvijek isti a najobičnija ste sebična govna, jebe se tebi jel se netko cjepio ili umro ili završio na respiratoru, tebi je bitno samo da se ti osobno istakneš kako si bio "u pravu", kako se tebe "trebalo slušat"
i pritom si spreman na sve, ovi čobani kaj su nam godinama krali lovu i svetinje, državu i gradove su bili isti kao i ti, hrpa najobičnijih čobana.
i kak bi ti krele da se s tobom razgovara? jebem ti mater odvratnu! i svim takvim čobanima koji su se u zadnjih 30 godina dotepli i raširili po hrvatskoj s tog usranog hercegovačkog kamenjara. mater vam jebem!
Možeš svoju kao i dosad. Ako ništa ono iz navike.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 25 Sep - 11:06

epikur37 wrote:
ebenica wrote:

Takorekuć intelektualac.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 25 Sep - 11:07

epikur37 wrote:"Oni koji se ne cijepe, imunizirat će se prirodno, jer je delta varijanta vrlo zarazna. U ovom slučaju ćemo završiti sa situacijom koja je slična situaciji gripe. Ili se možete cijepiti i imati dobru zimu. Ili se ne cijepiti i riskirati da se razbolite i možda završite i u bolnici."
Na pitanje znači li to povratak u normalu u drugoj polovici godine, rekao je: "Od danas, za godinu dana, pretpostavljam."

https://www.6yka.com/novosti/mislim-da-znam-kada-ce-zavrsiti-pandemija-a-evo-sto-ce-se-dogoditi-s-nevakcinisanim-osobama?fbclid=IwAR2hq03KppBd-9126pyzV-rwEMiYRgFMtS64vEa7i1KAFF0jQ1tuLQHKN6w
-----------------

i to je to

aktivna ili pasivna imunizacija...

u konačnici velika zaražljivost delte doprinosi bržem prolasku pandemije

Mjere treba ukidati, ovo ide kraju

Cjepiva ima tko želi, tko ne želi ne treba prisiljavati nikoga.

Testirat će se 2x tjedno i stvar riješena.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 25 Sep - 11:12

Ovi antivakseri su stvarno polusvijet. Da ovako nešto postoji među nama nikad nisam mogao ni u snu pomislit.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 25 Sep - 11:22

Korona novosti i spoznaje - Page 22 49
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 25 Sep - 11:42

Korona novosti i spoznaje - Page 22 49

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest Sat 25 Sep - 11:52

Eroo wrote:
ebenica wrote:
Možeš svoju kao i dosad. Ako ništa ono iz navike.
ne nego ću tvoju, i tvog usranog princa i usranu princezu i cijelu tvoju incestnu familiju. mater vam iebem kamenjarsku!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 25 Sep - 12:03

Eroo wrote: Da ovako nešto postoji među nama nikad nisam mogao ni u snu pomislit.
pa naravno da nisi, nije ni epikur kad je pobeg'o iz bosne pa mu je ova država, na osnovu toga kaj se derao na sav glas da je hrvat, dala smještaj(neki srpski napušteni stan) i posao
jer nemreš intelektualca ostavit na cesti, veza preko nekog rođe, pa je buknuo turizam i istom je sjekira pala u med i da nije pada jugoslavije i kamenjarsko bolesnog adezea isti bi i dalje gledao bosanske planine.
pa ste se izgubili po partijskim dernecima di vam se kima glavom i ližu jaja, to vam je postala imaginarna stvarnost, stekli ste dojam da ste po nečem' zaslužni i do smrti ćete glasat za one koji su vam to pružili.
i onda vam dođem ja koji vam jebem mater i nikak vam jasno od kud sad ja, jel tak? pa ja sam vam primjer kak izgleda stvarnost i kak vas čobanske lopove ljudi stvarno gledaju, k'o smeća koja stvarno i jeste jer
kod mene ne prolaze ta usrana sranja "mi hrvati" pa da vas to abolira od nečega. a kakva ste govna uzorno pokazuje po temama na koje se javljate po partijskoj dužnosti.
smeća.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 Sat 25 Sep - 12:16

Zanimljiv je isti lavež i ista slina, par najglasnijih tu.

Kaj god, 

Ova pošast prolazi i za nas cijepljene i vas necijepljene, malo po malo riješit ćemo se i ovoga.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 25 Sep - 12:16

ebenica wrote:
Eroo wrote: Da ovako nešto postoji među nama nikad nisam mogao ni u snu pomislit.
pa naravno da nisi, nije ni epikur kad je pobeg'o iz bosne pa mu je ova država, na osnovu toga kaj se derao na sav glas da je hrvat, dala smještaj(neki srpski napušteni stan) i posao
jer nemreš intelektualca ostavit na cesti, veza preko nekog rođe, pa je buknuo turizam i istom je sjekira pala u med i da nije pada jugoslavije i kamenjarsko bolesnog adezea isti bi i dalje gledao bosanske planine.
pa ste se izgubili po partijskim dernecima di vam se kima glavom i ližu jaja, to vam je postala imaginarna stvarnost, stekli ste dojam da ste po nečem' zaslužni i do smrti ćete glasat za one koji su vam to pružili.
i onda vam dođem ja koji vam jebem mater i nikak vam jasno od kud sad ja, jel tak? pa ja sam vam primjer kak izgleda stvarnost i kak vas čobanske lopove ljudi stvarno gledaju, k'o smeća koja stvarno i jeste jer
kod mene ne prolaze ta usrana sranja "mi hrvati" pa da vas to abolira od nečega. a kakva ste govna uzorno pokazuje po temama na koje se javljate po partijskoj dužnosti.
smeća.
Neka tebe ne smetaš. Imaš tamo "mi" društvo, druži se s njima, čovjekoliki.
Ja san ti drugi level, kod mene ne bi sjedio ni na  pomoćnoj stolici.

PS:
 Nisam pročitao jer mi je predugo i zamorno čitati tvoje bolesne primjedbe,
a i nisam psihijatar ako ti trba pomoć.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 25 Sep - 12:22

epikur37 wrote:Zanimljiv je isti lavež i ista slina, par najglasnijih tu.

Kaj god, 

Ova pošast prolazi i za nas cijepljene i vas necijepljene, malo po malo riješit ćemo se i ovoga.
Organiziraj workshop, liječi ih. Ti imaš znanje za liječiti takve.
Sezona polako prolazi, pa će ti svaka dodatna kuna dobro doći. :)
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest Sat 25 Sep - 12:23

ebenica wrote:
smeća.

Ma mozes si zamisliti kako ce se posramiti. Da "to" ima imalo savjesti ne bi zivjelo zivotom kojim zivi. Samo sto "to" proziva druge za kucni odgoj i naziva ih polusvijetom. Kakva ironija. :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 22 of 50 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics