Korona novosti i spoznaje
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
u jednu ruku imamo situaciju da se svatko živ ubacuje pod žrtvom korone (koja ipak ubija određen broj ljudi iz rizičnih skupina naravno to ne osporavam) , međutim brojke se pokušavaju napuhati pod svaku cijenu..
sa druge strane imamo rizično cijepivo(koje ipak nešto štiti iako ne sto posto, i ne zaustavlja zarazu, nego samo pruža određenu zaštitu za individualnu osobu), i čije se nuspojave i efekti zataškavaju..
evo meni frend koji radi kao mornar na jednoj brodu u Jadroliniji.. njegov kapetan se cijepio.. prva doza malo mu bilo loše ali ajde..
druga doza mu bilo toliko loše da je završio u bolnici.. prvo su svi zataškavali njima da je kapetan u bolnici zbog cijepiva(a svi su znali) i pazi ovo - službeno je as završio u bolnici radi korone :D to je službeni podatak koji je vjerojatno ušao u ove statistike koje nam ovaj luđak spama svaki dan...
i nakon toga , počeli govirit da će se svi morati cijepiti.. moj frend nije lud, vidio sve na svoje oči, rekao , samo dajte, slobodno mi dajte otkaz(a fali im radne snage) ...
meni mater priča kako je naš susjed (tamo kada sam živio sa starcima) cijepio se nedugo nakon korone(ili je još imao simptome) završio odmah u bolnici.. pa su mu tamo doktori rekli da se nije smio cijepiti dok ne prođe određen period.. (a i dalje se forsira cijepljenje ekipe koja je prebolila)..
isto tako u zgradi gdje živim, čovjek je imao koronu, iskreno stariji je, teško je podnio, bio u bolnici, bilo mu gadno..
i dva mjeseca kasnije došao se cijepiti drugom dozom, haha, pazi ovo.. doktor i sestre su odmah znali da bi mogao imati problema, i pripremili se za "sranje"..(prvo da su normalni ljudi ne bi ga niti cijepili jer je prebolio).. i čim je uštrca te kemikalije u sebe odmah upao u neki šok pjena na usta , trese se, zabili mu već priprepljemene injekcije adrenalina ili čega već, stabilizirali ga, i aj kada se oporavio poslali ga doma i rekli mu da se netreba cijepiti :D :D :D
naravno ovo su slučaji ljudi koje baš znam osobno.. a svakoga koga znam , svi isto tako znaju po 2-3 slučaja od cijepiva..
naravno postoje i umrli od korone, ja znam jednog kojeg je baš ubila korona, zapravo nisam ga upozna, ali znam da mi je iz zgrade.. lika je korona poslala na respirator i tamo ga ugasila.. prije toga nije imao neki drugih bolesti.. to je prava čista žrtva korone(umro OD korone).. da imao je preko 60godina, navodno je bio zdrav(navodno jer ga nisam upozna)
hoću reći bolest nije zajebancija za određene skupine, a bogami i cijepivo nije zajebancija..
pogotovo nema smisla cijepiti zdrave ljude, ljude i djecu kojima korona ne može ništa, i naravno one koji su je već preboljeli a to bi moglo biti čak između 30-50% stanovnika
sa druge strane imamo rizično cijepivo(koje ipak nešto štiti iako ne sto posto, i ne zaustavlja zarazu, nego samo pruža određenu zaštitu za individualnu osobu), i čije se nuspojave i efekti zataškavaju..
evo meni frend koji radi kao mornar na jednoj brodu u Jadroliniji.. njegov kapetan se cijepio.. prva doza malo mu bilo loše ali ajde..
druga doza mu bilo toliko loše da je završio u bolnici.. prvo su svi zataškavali njima da je kapetan u bolnici zbog cijepiva(a svi su znali) i pazi ovo - službeno je as završio u bolnici radi korone :D to je službeni podatak koji je vjerojatno ušao u ove statistike koje nam ovaj luđak spama svaki dan...
i nakon toga , počeli govirit da će se svi morati cijepiti.. moj frend nije lud, vidio sve na svoje oči, rekao , samo dajte, slobodno mi dajte otkaz(a fali im radne snage) ...
meni mater priča kako je naš susjed (tamo kada sam živio sa starcima) cijepio se nedugo nakon korone(ili je još imao simptome) završio odmah u bolnici.. pa su mu tamo doktori rekli da se nije smio cijepiti dok ne prođe određen period.. (a i dalje se forsira cijepljenje ekipe koja je prebolila)..
isto tako u zgradi gdje živim, čovjek je imao koronu, iskreno stariji je, teško je podnio, bio u bolnici, bilo mu gadno..
i dva mjeseca kasnije došao se cijepiti drugom dozom, haha, pazi ovo.. doktor i sestre su odmah znali da bi mogao imati problema, i pripremili se za "sranje"..(prvo da su normalni ljudi ne bi ga niti cijepili jer je prebolio).. i čim je uštrca te kemikalije u sebe odmah upao u neki šok pjena na usta , trese se, zabili mu već priprepljemene injekcije adrenalina ili čega već, stabilizirali ga, i aj kada se oporavio poslali ga doma i rekli mu da se netreba cijepiti :D :D :D
naravno ovo su slučaji ljudi koje baš znam osobno.. a svakoga koga znam , svi isto tako znaju po 2-3 slučaja od cijepiva..
naravno postoje i umrli od korone, ja znam jednog kojeg je baš ubila korona, zapravo nisam ga upozna, ali znam da mi je iz zgrade.. lika je korona poslala na respirator i tamo ga ugasila.. prije toga nije imao neki drugih bolesti.. to je prava čista žrtva korone(umro OD korone).. da imao je preko 60godina, navodno je bio zdrav(navodno jer ga nisam upozna)
hoću reći bolest nije zajebancija za određene skupine, a bogami i cijepivo nije zajebancija..
pogotovo nema smisla cijepiti zdrave ljude, ljude i djecu kojima korona ne može ništa, i naravno one koji su je već preboljeli a to bi moglo biti čak između 30-50% stanovnika
AssadNaPodmornici- Posts : 22269
2018-06-14
i tu je ona niki minaj i ludi bunjac su u pravu..
rekli su da bi svatko individualno trebao za sebe odlučiti da li uzeti ovu kemikaliju ili pustiti da se "prirodno" zarazi virusom(svi stručnajci govore da ćemo svi doći u kontakt sa virusom prije ili posli,) ... to treba pojedinac odlučiti.
ja da sam stariji i da spadam u neku rizičnu skupinu(imam neku bolest + debljina šta ja znam) možda bi išao na cijepivo.. znam da je rizik..
prije toga bi naravno radio test za anti tijela(jer dosta ljudi razvilo anti tijela a nije niti znalo da su bili prehlađeni) pa čak ako je moguće testirao stanični imunitet(možeš imati imunitet na ovaj virus bez da razviješ anti tijela, to govorim ima godinu dana pa se onaj luđak ismijava na to, a prije koji dan to je Primorac potvrdio)...
i ako vidim da baš nisam bio u kontaktu sa virusom, i da smatram da spadam u rizičnu skupinu, išao bi na cijepivo.. znam da je i ono rizično ali pruža određenu zaštitu..
i tako bi svi trebali..
a opet ponavljam.. imamo situaciju gdje država i ovaj luđak se pjene da se trebaju cijepiti djeca, mladi, zdravi, ekipa koja je preboljela, ekipa koja nije rizična skupina - dakle oni kojima virus ne može ništa, a navodno imamo 50% ljudi koji su stariji od 70godina koji nisu cijepljeni...
ovi prvi koji su mlađa i fertilna populacija(statistički im virus ne može ništa) prijeti im se i oduzmaju ljudska prava(koji je razlog toga, zašto se njih na silu želi cijepiti, zašto ludi ero baca pjenu na takve ), a sa druge strane hrpa starih i rizičnih nije se cijepila(a oni jedino umiru) i boli koga kurac?
jel ima neka skrivena angeda?
rekli su da bi svatko individualno trebao za sebe odlučiti da li uzeti ovu kemikaliju ili pustiti da se "prirodno" zarazi virusom(svi stručnajci govore da ćemo svi doći u kontakt sa virusom prije ili posli,) ... to treba pojedinac odlučiti.
ja da sam stariji i da spadam u neku rizičnu skupinu(imam neku bolest + debljina šta ja znam) možda bi išao na cijepivo.. znam da je rizik..
prije toga bi naravno radio test za anti tijela(jer dosta ljudi razvilo anti tijela a nije niti znalo da su bili prehlađeni) pa čak ako je moguće testirao stanični imunitet(možeš imati imunitet na ovaj virus bez da razviješ anti tijela, to govorim ima godinu dana pa se onaj luđak ismijava na to, a prije koji dan to je Primorac potvrdio)...
i ako vidim da baš nisam bio u kontaktu sa virusom, i da smatram da spadam u rizičnu skupinu, išao bi na cijepivo.. znam da je i ono rizično ali pruža određenu zaštitu..
i tako bi svi trebali..
a opet ponavljam.. imamo situaciju gdje država i ovaj luđak se pjene da se trebaju cijepiti djeca, mladi, zdravi, ekipa koja je preboljela, ekipa koja nije rizična skupina - dakle oni kojima virus ne može ništa, a navodno imamo 50% ljudi koji su stariji od 70godina koji nisu cijepljeni...
ovi prvi koji su mlađa i fertilna populacija(statistički im virus ne može ništa) prijeti im se i oduzmaju ljudska prava(koji je razlog toga, zašto se njih na silu želi cijepiti, zašto ludi ero baca pjenu na takve ), a sa druge strane hrpa starih i rizičnih nije se cijepila(a oni jedino umiru) i boli koga kurac?
mutava baštarda wrote:Moj poznanik šta je dobio cjepivo, drugi dan pozlilo, završio u bolnici otkazali bubrezi. Doktori ni čuti da je od cijepiva, rekli mu da je to najvjerojatnije od korone koju je prebolio više od pola godine prije.
Htjedoh reći da se dosta toga ne piše.
Najbolje bi bilo vidjeti, s obzirom da se negdje oko 50% odrasle populacije pelcovalo i da postoje podaci tko je sve primio injekciju vidjeti koliko je ove godine umrlih u grupi koja sudjeluje u eksperimentu, a koliko u kontrolnoj.
Ne bi triba biti problem napraviti računicu, s obzirom da je sve digitalizirano...
Ljude je strah cijepit se ne zbog nekih 5G teorija urote po facebooku, nego zato što nas sad dosta zna za takve horror priče.
m-RNA cijepiva su problematična, i bez političkog pritiska nema teorije da bi bila odobrena.
No nekad je i lobotomija bila znasntveno općeprihvaćena, zato se ne treba čuditi.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:i dva mjeseca kasnije došao se cijepiti drugom dozom, haha, pazi ovo.. doktor i sestre su odmah znali da bi mogao imati problema, i pripremili se za "sranje"..(prvo da su normalni ljudi ne bi ga niti cijepili jer je prebolio).. i čim je uštrca te kemikalije u sebe odmah upao u neki šok pjena na usta , trese se, zabili mu već priprepljemene injekcije adrenalina ili čega već, stabilizirali ga, i aj kada se oporavio poslali ga doma i rekli mu da se netreba cijepiti :D :D :D
Znam i ja za neke od 80+ ekipe kojoj su nakon loše reakcije za I dozu rekli "ne treba tebi druga"...
2018-04-10
Eroo- Posts : 78963
2016-07-22
AssadNaPodmornici wrote:a opet ponavljam.. imamo situaciju gdje država i ovaj luđak se pjene da se trebaju cijepiti djeca, mladi, zdravi, ekipa koja je preboljela, ekipa koja nije rizična skupina - dakle oni kojima virus ne može ništa, a navodno imamo 50% ljudi koji su stariji od 70godina koji nisu cijepljeni...
Lobiji + zarada + par nabrijanih luđaka.
Pfizer i ekipa naravno žele cijepiti apsolutno sve svakih 6 mjeseci, jer cilj je naravno usrećiti njihove stockholdere, i od njih ide ova PR kampanja (nikakva urota, ovi zbilja sprovode kampanju) za treću dozu i cijepljenje klinčarije. Iako vidimo FDA nije oduševljen.
I onda ekipa COVID luđaka koja sve to guta i širi.
2018-04-10
Naravno ono stariji (70+) i teško bolesni bi se trebali cijepiti, uz sav rizik koji nije mali, pošto ipak imaju veći rizik od same bolesti.
Dobrovoljno uz jasan osobni izbor.
Dobrovoljno uz jasan osobni izbor.
2018-04-10
Zdravstveni radnici optužuju Beroša da skriva brojke: 'Postotak pozitivnih cijepljenih je toliko velik da ga ne smijete otkriti'
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/poceo-prosvjed-medicinskih-radnika-zbog-obaveznih-covid-potvrda-i-uvjeta-u-zdravstvu/
CENZURA OD STRANE VELIKIH MEDIJSKIH I TEHNOLOŠKIH KUĆA
U jednom od najnepristojnijih primjera cenzurirajuće diktature velikih tehnoloških korporacija, Facebook je isključio oca čiji je sin umro od upale srca izazvane cjepivom. Ernest Ramirez dao je intervju Alexu Jonesu iz Infowarsa i opisao smrt svog sina pet dana nakon cijepljenja Modernom. A kad je pokušao objaviti govor koji je održao u Austinu u Teksasu, Facebook ga je blokirao jer “nije slijedio standarde naše zajednice o dezinformacijama”. Mladići su 14 puta podložniji upali srca nakon cijepljenja, no to nije spriječilo vlade SAD-a i Velike Britanije odobravanje injekcije za djecu od 12 do 15 godina.
U jednom od najnepristojnijih primjera cenzurirajuće diktature velikih tehnoloških korporacija, Facebook je isključio oca čiji je sin umro od upale srca izazvane cjepivom. Ernest Ramirez dao je intervju Alexu Jonesu iz Infowarsa i opisao smrt svog sina pet dana nakon cijepljenja Modernom. A kad je pokušao objaviti govor koji je održao u Austinu u Teksasu, Facebook ga je blokirao jer “nije slijedio standarde naše zajednice o dezinformacijama”. Mladići su 14 puta podložniji upali srca nakon cijepljenja, no to nije spriječilo vlade SAD-a i Velike Britanije odobravanje injekcije za djecu od 12 do 15 godina.
Bravo Ernest, bravo Alex, neka si ti njima rekao...mutava baštarda wrote:CENZURA OD STRANE VELIKIH MEDIJSKIH I TEHNOLOŠKIH KUĆA
2016-07-22
"Sve će to trajati do 30. prosinca, kad službeno završava pandemijska kriza."
https://vijesti.hrt.hr/eu/nela-srsen-o-covid-mjerama-u-italiji-2973377
odakle joj taj podatak?
smijesna ti je smrt necijeg djeteta?!Eroo wrote:Bravo Ernest, bravo Alex, neka si ti njima rekao...mutava baštarda wrote:CENZURA OD STRANE VELIKIH MEDIJSKIH I TEHNOLOŠKIH KUĆA
Smiješno mi je kad u takve priče "mi" povjerujete.Noor wrote:smijesna ti je smrt necijeg djeteta?!Eroo wrote:Bravo Ernest, bravo Alex, neka si ti njima rekao...mutava baštarda wrote:CENZURA OD STRANE VELIKIH MEDIJSKIH I TEHNOLOŠKIH KUĆA
2016-07-22
miokarditis, koji dovodi i do zatajenja srca, je moguca komplikacija nakon cijepljenja Spikevaxom, pitaj ako ne znasEroo wrote:Smiješno mi je kad u takve priče "mi" povjerujete.Noor wrote:smijesna ti je smrt necijeg djeteta?!Eroo wrote:Bravo Ernest, bravo Alex, neka si ti njima rekao...mutava baštarda wrote:CENZURA OD STRANE VELIKIH MEDIJSKIH I TEHNOLOŠKIH KUĆA
Last edited by Noor on Thu 23 Sep - 17:03; edited 1 time in total
To je općepoznato u ravnozemljaškim krugovima...Noor wrote:"Sve će to trajati do 30. prosinca, kad službeno završava pandemijska kriza."
odakle joj taj podatak?
Ameri izbacuju pcr test i uvode novi...
Corona rapidno nestaje, gripa se pojavljuje...
Što će ujedno biti 'dokaz' kako je pelcovanje učinkovito...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Ako "mi" tako kažeš, tko sam ja da ne povjerujem. Doduše, unas toga nema, a tko zna možda bude u dalekoj budućnosti...Noor wrote:miokarditis, koji dovodi i do zatajenja srca, je moguca komplikacija nakon cijepljenja Spikevaxom, pitaj ako ne znasEroo wrote:Smiješno mi je kad u takve priče "mi" povjerujete.Noor wrote:smijesna ti je smrt necijeg djeteta?!Eroo wrote:Bravo Ernest, bravo Alex, neka si ti njima rekao...mutava baštarda wrote:CENZURA OD STRANE VELIKIH MEDIJSKIH I TEHNOLOŠKIH KUĆA
2016-07-22
inače, Nelica sere o nuznosti cijepljenja, a kad su je pitali jel se cijepila, rekla je da jos nije stigla
Eroo wrote:Ako "mi" tako kažeš, tko sam ja da ne povjerujem. Doduše, unas toga nema, a tko zna možda bude u dalekoj budućnosti...Noor wrote:miokarditis, koji dovodi i do zatajenja srca, je moguca komplikacija nakon cijepljenja Spikevaxom, pitaj ako ne znasEroo wrote:Smiješno mi je kad u takve priče "mi" povjerujete.Noor wrote:smijesna ti je smrt necijeg djeteta?!Eroo wrote:Bravo Ernest, bravo Alex, neka si ti njima rekao...mutava baštarda wrote:CENZURA OD STRANE VELIKIH MEDIJSKIH I TEHNOLOŠKIH KUĆA
kaze čak i EMA, al pojasni ti njima da je to antivakserska propaganda i laz
PCT potvrde u SLO već daju rezultate.
Krivulja već dobila oblik koji obećava uspjeh.
Krivulja već dobila oblik koji obećava uspjeh.
2016-07-22
Ero je duboko religiozan, pusti čovjeka. Uskoro će dobiti treći sakrament pa je u molitvenom crtanju dijagrama.Noor wrote:Eroo wrote:Ako "mi" tako kažeš, tko sam ja da ne povjerujem. Doduše, unas toga nema, a tko zna možda bude u dalekoj budućnosti...Noor wrote:miokarditis, koji dovodi i do zatajenja srca, je moguca komplikacija nakon cijepljenja Spikevaxom, pitaj ako ne znasEroo wrote:Smiješno mi je kad u takve priče "mi" povjerujete.Noor wrote:smijesna ti je smrt necijeg djeteta?!Eroo wrote:Bravo Ernest, bravo Alex, neka si ti njima rekao...mutava baštarda wrote:CENZURA OD STRANE VELIKIH MEDIJSKIH I TEHNOLOŠKIH KUĆA
kaze čak i EMA, al pojasni ti njima da je to antivakserska propaganda i laz
Biti će problem kada ukinu pandemiju, a situacija u zemljama koje nisu procjepljene bude ista ili bolja, nego u onim koje su nafilovali svoje stanovnike da će uskoro početi svjetliti u mraku .T. wrote:To je općepoznato u ravnozemljaškim krugovima...Noor wrote:"Sve će to trajati do 30. prosinca, kad službeno završava pandemijska kriza."
odakle joj taj podatak?
Ameri izbacuju pcr test i uvode novi...
Corona rapidno nestaje, gripa se pojavljuje...
Što će ujedno biti 'dokaz' kako je pelcovanje učinkovito...
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje
Page 12 of 50