Korona novosti i spoznaje
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Ma ne cukar, nego uh, glukoza i fruktoza (fruktoza je otrov), di god da jesu, ali pogotovo oni koji brzo dižu inzulin. Je voliš namazati fetu kruva? Je popiješ kokakolu? Je voliš kunpir?Noor wrote:ja sam s cukrom umjerena....a i rijetko ga konzumiramaben wrote:Ali ako napuniš želudac cukron, imoš energije za osvojit srbiju, ali si isto glodna, jer cukar blokiro leptin. Čaviše, skočiti će ti inzulin, zbog čega će ti pasti cukar, zbog čega neš samo biti glodna, nego proždrljivaNoor wrote:ma nemoj, pa glad je želja za uzimanjem hrane, a osjetiš je kad ti je želudac prazan. a kad ti je želudac prazan, on luči grelin, poznat kao "hormon gladi"aben wrote:Ali glad se ne zadovoljava jedenjem, nego grelinom i leptinom, a cukar blokira leptinNoor wrote:pa nisam gladna jer glad zadovoljim onim što slobodno pojedem, a bez da poremetim ketozuaben wrote:Nisi glodna jer si sita, uh blokiraju osjećaj sitosti tako da se moreš naisti i preko mire, da stvoriš salo za zimuNoor wrote:ja kad hocu skinut par kg, utjeram se u ketozu i drzim mjesec dana...kasnije se naviknem bez UH i nisam gladnaAssadNaPodmornici wrote:složio bih se sa abenom oko toga da su carbs veliko zlo.
gledam baš jedan kanal na youtubu jedan stručnjak za ishranu..
sreća da sam genetski ektomorf pa odlično podnosim karbs, (i dalje imam nisku razinu masti, pločice se nadziru to je oko 14% mislim na jesen ću doći do 10-11%) ali sve jedno carbs su zlo..
osim toga imaju i hrpu drugih nevidljivih sranja što uzrokuju prema ovom kanalu.. recimo meni izbacuje perut malo agresivnije po kosi i koži, a evo gledajući videa baš sam to povezao sa svojim ciklusima.. kada je jedem više carbsa onda mi više sranja izbacuje.. općenito gladovanje je tu i tamo zdravo, mislim u smislu kalorijski deficit a sa time da su kalorije od proteina i masti i eventualno zdravih UH, i postovi.. e čitam da su postovi ključni za popravak inzulinske osjetljivosti(fenomen gdje ljudi malo jedu i sve jedno ne mogu smršaviti, radi se o tome da im je hormonalna slika razjebana ali rješenje za takve stvari bi bilo gladovanje po 18sati i konzumacija 1 obroka dnevno detalji na youtubu u ovom kanalu
https://www.youtube.com/c/DrEricBergDC
kada uhvatim vremena budem sve prostudirao.. isto tako sve je to povezano sa imunitetom itd
kavu pijem bez njega, u čaj stavim radije med, slatkiše ne znam kad sam zadnji put, kolače isto
jedino u voću, al toga se ne mislim odreći, isto ni pod cijenu sisa
Oka je struka počela izdovati dietery guidlines '70., unda je počela epidemija debelila.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
aben wrote:Ma ne cukar, nego uh, glukoza i fruktoza (fruktoza je otrov), di god da jesu, ali pogotovo oni koji brzo dižu inzulin. Je voliš namazati fetu kruva? Je popiješ kokakolu? Je voliš kunpir?Noor wrote:ja sam s cukrom umjerena....a i rijetko ga konzumiramaben wrote:Ali ako napuniš želudac cukron, imoš energije za osvojit srbiju, ali si isto glodna, jer cukar blokiro leptin. Čaviše, skočiti će ti inzulin, zbog čega će ti pasti cukar, zbog čega neš samo biti glodna, nego proždrljivaNoor wrote:ma nemoj, pa glad je želja za uzimanjem hrane, a osjetiš je kad ti je želudac prazan. a kad ti je želudac prazan, on luči grelin, poznat kao "hormon gladi"aben wrote:Ali glad se ne zadovoljava jedenjem, nego grelinom i leptinom, a cukar blokira leptinNoor wrote:pa nisam gladna jer glad zadovoljim onim što slobodno pojedem, a bez da poremetim ketozuaben wrote:Nisi glodna jer si sita, uh blokiraju osjećaj sitosti tako da se moreš naisti i preko mire, da stvoriš salo za zimuNoor wrote:ja kad hocu skinut par kg, utjeram se u ketozu i drzim mjesec dana...kasnije se naviknem bez UH i nisam gladnaAssadNaPodmornici wrote:složio bih se sa abenom oko toga da su carbs veliko zlo.
sreća da sam genetski ektomorf pa odlično podnosim karbs, (i dalje imam nisku razinu masti, pločice se nadziru to je oko 14% mislim na jesen ću doći do 10-11%) ali sve jedno carbs su zlo..
osim toga imaju i hrpu drugih nevidljivih sranja što uzrokuju prema ovom kanalu.. recimo meni izbacuje perut malo agresivnije po kosi i koži, a evo gledajući videa baš sam to povezao sa svojim ciklusima.. kada je jedem više carbsa onda mi više sranja izbacuje.. općenito gladovanje je tu i tamo zdravo, mislim u smislu kalorijski deficit a sa time da su kalorije od proteina i masti i eventualno zdravih UH, i postovi.. e čitam da su postovi ključni za popravak inzulinske osjetljivosti(fenomen gdje ljudi malo jedu i sve jedno ne mogu smršaviti, radi se o tome da im je hormonalna slika razjebana ali rješenje za takve stvari bi bilo gladovanje po 18sati i konzumacija 1 obroka dnevno detalji na youtubu u ovom kanalu
kada uhvatim vremena budem sve prostudirao.. isto tako sve je to povezano sa imunitetom itd
kavu pijem bez njega, u čaj stavim radije med, slatkiše ne znam kad sam zadnji put, kolače isto
Oka je struka počela izdovati dietery guidlines '70., unda je počela epidemija debelila.
fetu kruha...namazati čime? volila sam prije, volim i sad, al ne mažem
kokakolu niti ne primirišim, ko ni bilo koja druga gazirana pića i sokove općenito, pijem samo vodu iz špine
kunpir ne jedem već dugo, tu i tamo rižu
kad pozvizdim, odem na cheeseburger
i ovdje si totalno upravu, "struka" + lobi korporacija + političari(zvuči poznato zar ne) su baš to , 70ih počeli trpati i lobirati za UH, a rugati se sa "mastima".. u stvarnosti situacija obrnuta - UH su zlo, pogotovo što je većina njih jednostavni, a masnoće su neophodne za život, i masti iz raznih izvora ti čuvaju zdravlje, čine te sitim, i drže te mršavog. tek zadnjih par godina ponovo "otkrivamo" ono što smo znali cijelo vrijeme..aben wrote:Ma ne cukar, nego uh, glukoza i fruktoza (fruktoza je otrov), di god da jesu, ali pogotovo oni koji brzo dižu inzulin. Je voliš namazati fetu kruva? Je popiješ kokakolu? Je voliš kunpir?Noor wrote:ja sam s cukrom umjerena....a i rijetko ga konzumiramaben wrote:Ali ako napuniš želudac cukron, imoš energije za osvojit srbiju, ali si isto glodna, jer cukar blokiro leptin. Čaviše, skočiti će ti inzulin, zbog čega će ti pasti cukar, zbog čega neš samo biti glodna, nego proždrljivaNoor wrote:ma nemoj, pa glad je želja za uzimanjem hrane, a osjetiš je kad ti je želudac prazan. a kad ti je želudac prazan, on luči grelin, poznat kao "hormon gladi"aben wrote:Ali glad se ne zadovoljava jedenjem, nego grelinom i leptinom, a cukar blokira leptinNoor wrote:pa nisam gladna jer glad zadovoljim onim što slobodno pojedem, a bez da poremetim ketozuaben wrote:Nisi glodna jer si sita, uh blokiraju osjećaj sitosti tako da se moreš naisti i preko mire, da stvoriš salo za zimuNoor wrote:ja kad hocu skinut par kg, utjeram se u ketozu i drzim mjesec dana...kasnije se naviknem bez UH i nisam gladnaAssadNaPodmornici wrote:složio bih se sa abenom oko toga da su carbs veliko zlo.
tako sada i sa koronom kao što vidite... odjedanput se mjenjaju pravila.. dva puta je "struka" u godinu dana promjenila definiciju kolektivnog imuniteta koja je prije toga bila 100godina. zatim prvi put ukinuli isto tako stogodišnje pravilo da se ljudi koji su tek preboljeli ne cijepe... odjedanput "struka" i ovaj luđak ero se pjeni na sve 4 da ljudi koji su preboljeli, i oni koji su općenito niskog rizika(ili najčešće su i preboljeli i prije nisu bili rizična skupina) da se cijepe...
e da , sada je i novo pravilo, prije je bilo "cijepite se pa ćete spasiti svoj život i vrat ćemo vam slobode" - slobode nitko ne vraća (normalna osoba ionako ne traži slobode od političara, elite ili koga već ona se sama izbori) a kada većina ljudi barem u mojoj okolini - ili je preboljela ili su vidili da ako nisu preboljeli da okolo njih mlađi nisu imali neke simptome, ne želi se cijepiti, sada ide kmečanje -"cijepi se da zaštitiš druge". hahaha. najedi se da nahraniš gladne u africi netko je rekao ovdje
Ne želiš se cijepiti? Ne cijepi se.
Čemu ti služi anticjepilna propaganda?
Cijepio si se? U redu, tvoj izbor, ne siluj druge svojom propagandom.Eroo wrote:Ne želiš se cijepiti? Ne cijepi se.
Eroo wrote:Ne želiš se cijepiti? Ne cijepi se.
[size=50]Ubio zaposlenika benzinske jer ga je tražio da stavi masku[/size]
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ode to u kvalitetnom smjeru... Uđeš u pekaru, tražiš kruh, pekar ti kaže nema maske, nema kruva, a ti veliš onda dobro i ožeži...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:
Usput ono je bilo bzvz, s jedne strane hitrina, s druge strane preširok obuhvat, pa se izgubio fokus... Uglavnom razumjeli smo se naknadno i tu bih nam pribilježio +, ;)
:)
U redu, Miha. Evo i od mene plusic za bolje razumijevanje.
Guest- Guest
U najgorem slučaju si trebala reći "antipropagandom", a čak ni to nije.Noor wrote:Cijepio si se? U redu, tvoj izbor, ne siluj druge svojom propagandom.Eroo wrote:Ne želiš se cijepiti? Ne cijepi se.
Samo iznosim aktualne podatke u svezi epidemije i to je uglavnom sve.
Moje ispravljanje izvrnutih podataka i zaključaka temeljnih na istih,
nije čak ni antipropaganda, već isključivo ispravak krivih navoda.
Dok je o Simpsonovom sindromu šteta trošiti riječi na ovom forumu.
Kad ti cijeli razred blene nakon što 3x ponoviš jedno-te-isto tada prijeđeš
na jednostavnije probleme.
Last edited by Eroo on Tue 21 Sep - 18:52; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
Najvjerojatnije se radilo o ljevičarskom intelektualcu.michaellcmacha wrote:Eroo wrote:Ne želiš se cijepiti? Ne cijepi se.
Čemu ti služi anticjepilna propaganda?[size=50]Ubio zaposlenika benzinske jer ga je tražio da stavi masku[/size]
2016-07-22
2014-04-16
3000 francuskih liječnika se odbija cijepiti pod bilo koju cijenu... Koliko je tek onda sestara i drugog osoblja...Eroo wrote:Najvjerojatnije se radilo o ljevičarskom intelektualcu.michaellcmacha wrote:Eroo wrote:Ne želiš se cijepiti? Ne cijepi se.
Čemu ti služi anticjepilna propaganda?[size=61]Ubio zaposlenika benzinske jer ga je tražio da stavi masku[/size]
2015-08-08
Aktualni podaci nikako ne idu u prilog cjepivu... Upravo zbog toga toliki otpor cijepljenjuEroo wrote:U najgorem slučaju si trebala reći "antipropagandom", a čak ni to nije.Noor wrote:Cijepio si se? U redu, tvoj izbor, ne siluj druge svojom propagandom.Eroo wrote:Ne želiš se cijepiti? Ne cijepi se.
2015-08-08
ne želi on to ni čitati, a kamo li trezveno i logički razmišljati svojom glavom.michaellcmacha wrote:Aktualni podaci nikako ne idu u prilog cjepivu... Upravo zbog toga toliki otpor cijepljenjuEroo wrote:U najgorem slučaju si trebala reći "antipropagandom", a čak ni to nije.Noor wrote:Cijepio si se? U redu, tvoj izbor, ne siluj druge svojom propagandom.Eroo wrote:Ne želiš se cijepiti? Ne cijepi se.
Lakse je c/p necije pretpostavke i prihvacati ih zdravo za gotovo
Uh, cigareti i pive su samo za siromahe, ki imo šoldov ja na siru, pršutu i vinudijagram wrote:abenko znaci pristasa umjerene prehrane, izbjegava UH i tako toaben wrote:michaellcmacha wrote:Ode to u kvalitetnom smjeru... Uđeš u pekaru, tražiš kruh, pekar ti kaže nema maske, nema kruva, a ti veliš onda dobro i ožeži...
a mogao sam i misliti
2014-04-16
Ustrajnost je lijepa osobina, sve dok se ne pretvori u puku tvrdoglavost.Noor wrote:ne želi on to ni čitati, a kamo li trezveno i logički razmišljati svojom glavom.michaellcmacha wrote:Aktualni podaci nikako ne idu u prilog cjepivu... Upravo zbog toga toliki otpor cijepljenjuEroo wrote:U najgorem slučaju si trebala reći "antipropagandom", a čak ni to nije.Noor wrote:Cijepio si se? U redu, tvoj izbor, ne siluj druge svojom propagandom.Eroo wrote:Ne želiš se cijepiti? Ne cijepi se.
Lakse je c/p necije pretpostavke i prihvacati ih zdravo za gotovo
2016-07-22
aben wrote:Uh, cigareti i pive su samo za siromahe, ki imo šoldov ja na siru, pršutu i vinudijagram wrote:abenko znaci pristasa umjerene prehrane, izbjegava UH i tako toaben wrote:michaellcmacha wrote:Ode to u kvalitetnom smjeru... Uđeš u pekaru, tražiš kruh, pekar ti kaže nema maske, nema kruva, a ti veliš onda dobro i ožeži...
a mogao sam i misliti
moze moze, cak ni vino ne treba
dijagram-
2015-08-09
Možda, ali opasno je, moroš močiti grlo da ti ne zasidne...dijagram wrote:aben wrote:Uh, cigareti i pive su samo za siromahe, ki imo šoldov ja na siru, pršutu i vinudijagram wrote:abenko znaci pristasa umjerene prehrane, izbjegava UH i tako toaben wrote:michaellcmacha wrote:Ode to u kvalitetnom smjeru... Uđeš u pekaru, tražiš kruh, pekar ti kaže nema maske, nema kruva, a ti veliš onda dobro i ožeži...
a mogao sam i misliti
moze moze, cak ni vino ne treba
2014-04-16
idiotEroo wrote:Najvjerojatnije se radilo o ljevičarskom intelektualcu.michaellcmacha wrote:Eroo wrote:Ne želiš se cijepiti? Ne cijepi se.
Čemu ti služi anticjepilna propaganda?[size=50]Ubio zaposlenika benzinske jer ga je tražio da stavi masku[/size]
veber-
2014-12-30
cigarete služe za tjeranje komaraca, a pivo je prehrambeni artikl.aben wrote:Uh, cigareti i pive su samo za siromahe, ki imo šoldov ja na siru, pršutu i vinudijagram wrote:abenko znaci pristasa umjerene prehrane, izbjegava UH i tako toaben wrote:michaellcmacha wrote:Ode to u kvalitetnom smjeru... Uđeš u pekaru, tražiš kruh, pekar ti kaže nema maske, nema kruva, a ti veliš onda dobro i ožeži...
a mogao sam i misliti
vina valjaju isključivo bijala. suha ili polusuha.
ostalo svinjama neka se vesele.
veber-
2014-12-30
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje