Korona novosti i spoznaje
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Hektorović wrote:[size=37]Teenage boys more at risk from vaccines than Covid[/size][size=35]Young males are six times more likely to suffer from heart problems after being jabbed than be hospitalised from coronavirus, study finds[/size]
https://www.telegraph.co.uk/news/2021/09/09/teenage-boys-risk-vaccines-covid/?utm_content=telegraph&utm_medium=Social&utm_campaign=Echobox&utm_source=Twitter#Echobox=1631205198
pa što to ima veze ako moraju cijepiti i sa trećomEroo wrote:michaellcmacha wrote:i što vele...
Danska ukinula sve mjere, pobacala pcr testove, podrapala kovid putovnice... i kak ćemo sad...
a treća doza, šta s njom ....
To je samo 1/2 vijesti. Zasigurno antivakserska.
Maloprije rekoše (Danci) na SLO TV da su s 2 doze cijepili 87% stanovništva.
Mogu kako hoće i što hoće.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
eto najava bila da će nijemci na jesen razjebati ovu paradigmu, kad ono danci još za ljeta to odjebali...
2015-08-08
Onda cemu ide treca?Eroo wrote:michaellcmacha wrote:i što vele...
Danska ukinula sve mjere, pobacala pcr testove, podrapala kovid putovnice... i kak ćemo sad...
I dokle ce im durati te dvije?
tuturu tuuuu
četvrtom...petom...šestom
eto lik već pobenavio pa traži tu tu.
ali kao i sva ludila čovječanstva i ovo će proći.
ako je cjepivo placebo-a nažalost nije- nikome nikaj.
ali ako je stvarno-a je- pitanje je koliko će to utjecati na čovječanstvo.
ero, epi i sl nisu u rasplodnoj fazi i njih boli kiki. što je susjed napravio, napravio je.
erina je odavno van rasplodne, epijeva se bliži.
znači male su šanse prijenosa loših gena.
što sa onima koji su u punoj rasplodnoj fazi, a cijepljeni su?
što će prenesti djeci?
ero, epi i sl nisu u rasplodnoj fazi i njih boli kiki. što je susjed napravio, napravio je.
što će prenesti djeci?
2014-12-30
ja živim i radim u njemačkoj. u bavarskoj koja ima stav kao i hrvatska i skoro ko i ero.michaellcmacha wrote:eto najava bila da će nijemci na jesen razjebati ovu paradigmu, kad ono danci još za ljeta to odjebali...
nitko ih ne ferma.
policija je "naučila" dvije lekcije;
protiv mase ne ide
a drugo nije lekcija, dio su naroda.
zeleni najavljuju ukidanje svih zabrana i represija-drugčije niti ne mogu titrati biračima jer je merkelica napravila sve kaj bi oni, kao.
u oktobru će se drastično promijeniti politika njemačke prema covidu.
i sada pred izbore drastično je pao broj ljudi koji se idu cijepiti.
veber-
2014-12-30
a koliko čujem i vidim na vijestima. savezna vlada je spremna suspendirati bavarsku ako nastavi s tom politikom.
(realno postoji veliki animozitet njemačke prema bavarskoj-djelomično opravdan, ali uvijek mora visjeti neki pedro. sreća merkeličina kaj nije bavarka)
(realno postoji veliki animozitet njemačke prema bavarskoj-djelomično opravdan, ali uvijek mora visjeti neki pedro. sreća merkeličina kaj nije bavarka)
2014-12-30
Prije 6 mjeseci mislio sam se garant cijepiti
Sad, ne hvala!
Sad, ne hvala!
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
tu..tu..tu..Opet taj Israel, a ja sam mislio da smo to već riješili.
Eroo- Posts : 78963
2016-07-22
Pa protiv gripe se cijepimo, 2., 3., 4., itd...kao i za pneumokok, uostalom.michaellcmacha wrote:pa što to ima veze ako moraju cijepiti i sa trećomEroo wrote:michaellcmacha wrote:i što vele...
Raspitaj se malo okolo, jbga...a ne stalno ista pitanja ponavljati.
Predosjećam da će se u jednom trenutku pojaviti i pitanje :
-"Zašto se moramo cijepit?", a odgovor će biti "Zato!".
Eroo- Posts : 78963
2016-07-22
veber wrote:četvrtom...petom...šestom
što će prenesti djeci?
Oče li moći imati djecu? Ne kažem da će tako biti, ali i to je moguće kao i masu drugih posljedica jer su se umjesto zamoraca koristili ljudi pa se još ništa ne zna i može se samo nadati da će biti sve dobro. oni koji su napravili virus, napravili su i cijepivo. Ako su ga pustili namjerno onda u cijepivu ima nešto što jako žele da dobije 70% stanovnika svake države.
michaellcmacha likes this post
Duboka država vuče očajničke poteze...
Da je virus opasan a cjepivo spasonosno, ljudi bi se sami gurali da dođu na red za pelcovanje...
Ne bi bile potrebne prijetnje, ucjene i prisila...
Zdrava logika pobjeđuje sve grafove, tzv. znanstvene analize i medijske dezinformacije ...
Da je virus opasan a cjepivo spasonosno, ljudi bi se sami gurali da dođu na red za pelcovanje...
Ne bi bile potrebne prijetnje, ucjene i prisila...
Zdrava logika pobjeđuje sve grafove, tzv. znanstvene analize i medijske dezinformacije ...
Nakon što je novinarka N1 televizija jutros napala članove stožera te im zamjerila preblage mjere u odnosu na Francusku isto je ponovila i s predsjednikom Milanovićem. Na njenu opservaciju da Francuzi trebaju kovid-potvrde za kafiće i javne potvrde, a cijepljeni su puno više od Hrvata, predsjednik joj je odbrusio: ‘Baš me briga za Francuze, mi smo dovoljno procijepljeni’.
-Ponovit ću već što sam rekao. Kad bude više cjepiva više nego zainteresiranih za cijepljenje, tu je priča gotova. Morate shvatiti da nema apsolutne sigurnosti, nema apsolutnog iskorjenjivanja bolesti. To je nemoguće. Da smo gledali kako to rade Šveđani, već bi sve prošli odavno. Ovo što rade u SAD-u, to je potpuno suludo. Gledam CNN i pitam se jesu li oni ludi ili ja? Nevjerojatno sijanje panike bez ikakvog razloga. Ako ste cijepljeni, vi ste svoju priču završili. A drugi neka se brinu za sebe, neka se cijepe ako žele, odbrusio je Milanović novinarki.
Ono što međutim upada u oči je da na press konferencijama uvijek jedni te isti novinari prozivaju vladajuće optužbama da su mjere preblage.
-Ponovit ću već što sam rekao. Kad bude više cjepiva više nego zainteresiranih za cijepljenje, tu je priča gotova. Morate shvatiti da nema apsolutne sigurnosti, nema apsolutnog iskorjenjivanja bolesti. To je nemoguće. Da smo gledali kako to rade Šveđani, već bi sve prošli odavno. Ovo što rade u SAD-u, to je potpuno suludo. Gledam CNN i pitam se jesu li oni ludi ili ja? Nevjerojatno sijanje panike bez ikakvog razloga. Ako ste cijepljeni, vi ste svoju priču završili. A drugi neka se brinu za sebe, neka se cijepe ako žele, odbrusio je Milanović novinarki.
Ono što međutim upada u oči je da na press konferencijama uvijek jedni te isti novinari prozivaju vladajuće optužbama da su mjere preblage.
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Ne vjerujem da mu je ovakav stav izišao na makrobiotici.T. wrote:Zoki se promiče u 'regionskog' trumpa...
Ovo je više nešto šta se kaže nakon 4,5 Arambašića s domaćom purom i pola litre crnog.
u doba interneta i pristupa informacijama. tko ih želi naći i vidjeti.mutava baštarda wrote:Nakon što je novinarka N1 televizija jutros napala članove stožera te im zamjerila preblage mjere u odnosu na Francusku isto je ponovila i s predsjednikom Milanovićem. Na njenu opservaciju da Francuzi trebaju kovid-potvrde za kafiće i javne potvrde, a cijepljeni su puno više od Hrvata, predsjednik joj je odbrusio: ‘Baš me briga za Francuze, mi smo dovoljno procijepljeni’.
erine partije, odavno nema. praćenje je obostrano. ne može se zaustaviti "napredak"
upisi morona su lažni.
s ekipom s posla bicikliram svaki dan.
namjerno večeramo vani u restoranima kao što to čine i drugi ljudi, svatko na svoj način protivi se.
za sada mirno.
bio sam u proljeće u augsburgu kada je murja popila jebene batine.
sami su priznali 109 ozlijeđenih. teško.
to je bila makljaža žešća i iskreno nisam nikad mislio da će me opet nešto takvo ponesti.
ono, horda, miris krvi, koji kurac?
masa?
i puknut će, ali puknut će opet kao i 33će.
skoro 100 godina nismo imali nekog hitlera, a moj stari ima 82 a rođen je u velikom ratu.
veber-
2014-12-30
Ne znam to, ali sam siguran da je glupača ili lignja sada na njegovom mjestu, drugačija bi se pjesma čula s pantovčaka...mutava baštarda wrote:Ne vjerujem da mu je ovakav stav izišao na makrobiotici.T. wrote:Zoki se promiče u 'regionskog' trumpa...
Ovo je više nešto šta se kaže nakon 4,5 Arambašića s domaćom purom i pola litre crnog.
T.- Posts : 17560
2014-04-14
pisao sam ovdje o razgledavanju essena.mutava baštarda wrote:Ne vjerujem da mu je ovakav stav izišao na makrobiotici.T. wrote:Zoki se promiče u 'regionskog' trumpa...
godina 2019.
svetoje je tvrdio kako mu paše kada mu moslem uvali ćunu.
onda je u razgledavanju essena bilo po policiji 50 000, po turističkoj zajednici 100 000.
po kvartu crnomanjastih prijavljena šteta oko 300 stambenih autiju, cios je tri dana odvozio aute koje su pripalili u čast kim il sunga.
a, da će puknut. puknut će.
veber-
2014-12-30
pa protiv gripe cijepite se vi stari, i onemoćali, to vam preporučuje vaš obiteljski liječnik, on u isto vrijeme to cjepivo uopće ne spominje mlađoj populaciji i ljudima u odličnom stanju zdravlja. raspitaj se malo uokolo... evo meni moja pokojna doktorica unatoč komorbiditetima uslijed infarkta miokarda nije niti jednom savjetovala da se cijepim protiv gripe,iako sam ja eto u ovih 50 godina počeo i razmišljati da bi se konačno mogao cijepiti protiv gripe, makar i prvi putEroo wrote:Pa protiv gripe se cijepimo, 2., 3., 4., itd...kao i za pneumokok, uostalom.michaellcmacha wrote:pa što to ima veze ako moraju cijepiti i sa trećomEroo wrote:michaellcmacha wrote:i što vele...
Raspitaj se malo okolo, jbga...a ne stalno ista pitanja ponavljati.
Predosjećam da će se u jednom trenutku pojaviti i pitanje :
-"Zašto se moramo cijepit?", a odgovor će biti "Zato!".
2015-08-08
nakon tuđmana, bez obzira na to kaj nema ovlasti kao tuđman, imamo tuđmana.T. wrote:Ne znam to, ali sam siguran da je glupača ili lignja sada na njegovom mjestu, drugačija bi se pjesma čula s pantovčaka...mutava baštarda wrote:Ne vjerujem da mu je ovakav stav izišao na makrobiotici.T. wrote:Zoki se promiče u 'regionskog' trumpa...
lik ne jebe živu silu.
a, u slijedećih par mjeseci možemo očekivati dolazak ruskog emisara-ako je hr bitna ili će milanović odletiti u moskvu-rusi nas malo zovu na prozivku.
anemio se zajebao pa bubnuo.
merkelica može reći da je krim ukrajinski, da blablabla i onda objaviti završetak cjevovoda dva.
putin u tom trenu šuti i njegovi nađu plenkija.
ali je plenki zaigrao na krivu kartu. kako će se mijenjati struktura u njemačkoj tako će se i u briselu.
ovdje na forumu nitko ne gleda francusku i kaj će se desiti nakon suđenja za terorizam.
jedini koji gleda neke druge zemlje je longi-italija.
veber-
2014-12-30
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje