Korona novosti i spoznaje
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
treća doza se ne uvodi da bi zaštitila necijepljene nego zato što dvije doze ne štite dovoljno cijepljene, kada bi štitile dovoljno onda bi štitile devet od deset cijepljenih, međutim tomu nije tako. a čim je tako koja je svrha izdavanja kovid potvrde cijepljenima s dvije doze. ako nisu dostatne da zaštite da se cijepljeni zarazi, onda cijepljeni može zarazu prenositi, ako ju može prenositi koji kurac će mu kovid vjerodajnica
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Noor and Hektorović like this post
koliko imaju godina ti što su na respiratoru necijepljeni... više od 82 godine u prosjeku. ako je tomu tako znači da imamo raspon dobne skupine koju treba cijepiti... tu spadaš i ti, a ne bi me čudilo da se ti uopće nisi cijepio... :)Eroo wrote:PS:
Sad možete onaj izračun gore primijeniti i na primjeru Hrvatske.
Ako je odnos zaštićeni/nezaštićeni = 40%/60% onda se moramo upitati
šta je razlog da je na respiratoru 94% necijepljenih?
Zar je ovo tako teško razumjeti, majkumu?
2015-08-08
Hektorović likes this post
Protiv gripe se s drugom dozom cijepimo nakon godinu dana, a sa trećom opet nakon godinu dana itd...michaellcmacha wrote:čim treba treća doza znači da ne postoji termin totalno zaštićeni, a pogotovo ne sa dvije doze
Protiv pmeumokoka se s drugom dozom cijepimo svake 5.-e godine itd.
Za ovaj virus još ne znamo ...može da bidne 2x godišnje, a ne mora da znači. Pitaj Yodu, on zna sve pa i to.
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
81% hospitaliziranih je necijepljenih, a svaki na dan košta 11,000 kunax20dana.michaellcmacha wrote:koliko imaju godina ti što su na respiratoru necijepljeni... više od 82 godine u prosjeku. ako je tomu tako znači da imamo raspon dobne skupine koju treba cijepiti... tu spadaš i ti, a ne bi me čudilo da se ti uopće nisi cijepio... :)Eroo wrote:PS:
Do sada imate na desetke tisuća invalide, koji su prebolili covid.
Ne zna se ni što će biti s plodnošću mladih, nakon što prebole...sve su to nepoznanice.
Nitko nema staklenu kuglu, osim naš Yoda i Mutavi.
2016-07-22
kakvih invalida, kakvi deseci tisuća, o čemu pričaš, zašto lupaš takve gluposti. evo ga na sad spominješ i plodnost, pa neće cjepivo utjecati na to hoće li netko ostati neplodan... za neplodnost je važnije da muškarci ne nose smartphone u prednjem džepu od hlača, i to znamo pouzdano, a u ovoj priči veća je vjerojatnost da će neplodnost nastupiti od cjepiva nego od bolesti...Eroo wrote:81% hospitaliziranih je necijepljenih, a svaki na dan košta 11,000 kunax20dana.michaellcmacha wrote:koliko imaju godina ti što su na respiratoru necijepljeni... više od 82 godine u prosjeku. ako je tomu tako znači da imamo raspon dobne skupine koju treba cijepiti... tu spadaš i ti, a ne bi me čudilo da se ti uopće nisi cijepio... :)Eroo wrote:PS:
Ne zna se ni što će biti s plodnošću mladih, nakon što prebole...sve su to nepoznanice.
ali dobro tko plodan, tko neplodan...
nego de ti nama link na kojem piše da je u hrvatskoj trenutno nekoliko desetaka tisuća trajnih invalida kojima je invalidnost nastupila uslijed oboljenja od covid19.
2015-08-08
baš komentiramo na jednoj terasi uz pivo i bez maski, kako je u hr i de, odjednom nagli porast covida nakon završetka sezone.Gnječ wrote:dok je bilo turista nije bilo virusa.
praglasimo cjelogodišnju turističku sezonu. neka turistička sezona traje cijelu godinu!
berošu vrati nam turiste i goni se u tri pizde materine ti i tvoj virus i zaraza i strahovlada.
i nitko živ više ne javlja da ne ide u hrvatsku, jer će sada ići penzići.
veber-
2014-12-30
ero je mentalno ograničen, alpski taliban.
nema tu pomoći ni uz lijekove, jednostavno bulazni uz službene brojeve koji se štelaju
nema tu pomoći ni uz lijekove, jednostavno bulazni uz službene brojeve koji se štelaju
2014-12-30
2016-07-22
11% oboljelih - podatak Capak, Beroš.michaellcmacha wrote:kakvih invalida, kakvi deseci tisuća, o čemu pričaš, zašto lupaš takve gluposti. evo ga na sad spominješ i plodnost, pa neće cjepivo utjecati na to hoće li netko ostati neplodan... za neplodnost je važnije da muškarci ne nose smartphone u prednjem džepu od hlača, i to znamo pouzdano, a u ovoj priči veća je vjerojatnost da će neplodnost nastupiti od cjepiva nego od bolesti...Eroo wrote:81% hospitaliziranih je necijepljenih, a svaki na dan košta 11,000 kunax20dana.michaellcmacha wrote:koliko imaju godina ti što su na respiratoru necijepljeni... više od 82 godine u prosjeku. ako je tomu tako znači da imamo raspon dobne skupine koju treba cijepiti... tu spadaš i ti, a ne bi me čudilo da se ti uopće nisi cijepio... :)Eroo wrote:PS:
nego de ti nama link na kojem piše da je u hrvatskoj trenutno nekoliko desetaka tisuća trajnih invalida kojima je invalidnost nastupila uslijed oboljenja od covid19.
2016-07-22
Ja sam si fino izabrala Schrodingerovo cjepivo! U drustvu cijepljenih, bit cu necijepljena, u drustvu necijepljenih - cijepljena.
Geert Vanden Bossche veli mi da sam totalno u krivu i da ce uslijedit' zahebancija jer cu u drustvu cijepljenih biti cijepljena, a blizu necijepljenih - necijepljena.
Geert Vanden Bossche veli mi da sam totalno u krivu i da ce uslijedit' zahebancija jer cu u drustvu cijepljenih biti cijepljena, a blizu necijepljenih - necijepljena.
Guest- Guest
to ti je k'o na ovom forumu, nekima si mala a nekima si baba :Pviolator wrote:Ja sam si fino izabrala Schrodingerovo cjepivo! U drustvu cijepljenih, bit cu necijepljena, u drustvu necijepljenih - cijepljena.
Guest- Guest
violator wrote:Ja sam si fino izabrala Schrodingerovo cjepivo! U drustvu cijepljenih, bit cu necijepljena, u drustvu necijepljenih - cijepljena.
Iza leđa mi inde TV dnevnik...slušam...ma nemoguće...
Beskućnik cijepljen 7x , s različitim cjepivima. !50€ po jednom cijepljenje.
Schroedinger zakazao, ulovili ga...
2016-07-22
HDZ zna...michaellcmacha wrote:kakvih invalida, kakvi deseci tisuća, o čemu pričaš, zašto lupaš takve gluposti. evo ga na sad spominješ i plodnost, pa neće cjepivo utjecati na to hoće li netko ostati neplodan... za neplodnost je važnije da muškarci ne nose smartphone u prednjem džepu od hlača, i to znamo pouzdano, a u ovoj priči veća je vjerojatnost da će neplodnost nastupiti od cjepiva nego od bolesti...Eroo wrote:81% hospitaliziranih je necijepljenih, a svaki na dan košta 11,000 kunax20dana.michaellcmacha wrote:koliko imaju godina ti što su na respiratoru necijepljeni... više od 82 godine u prosjeku. ako je tomu tako znači da imamo raspon dobne skupine koju treba cijepiti... tu spadaš i ti, a ne bi me čudilo da se ti uopće nisi cijepio... :)Eroo wrote:PS:
To u normalnoj zemlji košta tri puta manje, a u cijenu je uključeno da ti sestra pripravnica masira jaja.
Last edited by mutava baštarda on 10/9/2021, 20:54; edited 1 time in total
Teenage boys more at risk from vaccines than Covid
https://www.telegraph.co.uk/news/2021/09/09/teenage-boys-risk-vaccines-covid/?utm_content=telegraph&utm_medium=Social&utm_campaign=Echobox&utm_source=Twitter#Echobox=1631205198
Young males are six times more likely to suffer from heart problems after being jabbed than be hospitalised from coronavirus, study finds
https://www.telegraph.co.uk/news/2021/09/09/teenage-boys-risk-vaccines-covid/?utm_content=telegraph&utm_medium=Social&utm_campaign=Echobox&utm_source=Twitter#Echobox=1631205198
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
:syringe:Teenage boys are six times more likely to suffer from heart problems from the vaccine than be hospitalised from Covid-19, a major study has found https://t.co/vFEiNfsiNb
— The Telegraph (@Telegraph) September 9, 2021
2018-04-10
i što vele...
Danska ukinula sve mjere, pobacala pcr testove, podrapala kovid putovnice... i kak ćemo sad...
a treća doza, šta s njom ....
Danska ukinula sve mjere, pobacala pcr testove, podrapala kovid putovnice... i kak ćemo sad...
2015-08-08
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
michaellcmacha wrote:i ok oni odbiju se cijepiti i moraju se jednom u 7 dana testirati... ali ima li netko da pojasni koja je svrha tog testiranja... ako se zarazio u sredini tjedna ništa koristi od testa osim što će se utvrditi da je on pozitivan... prijenose dalje ili prijem virusa se ne ude ni otkrivao, ni otkrio a ni pratio... i koja je svrha... represija, kažnjavanje neposluha... pa nije odbijanje cijepljenja ni prekršaj ni kazneno djelo... a pogotovo upada u oko kako su bili oprezni sa najavom obveze cjepljenja, ali kad su vidjeli da nema ciljanog broja odazvanih sad bi ipak trenirali strogoću... u državi u kojoj su 95% bijelaca naoružanih do zuba, i pretežno konzervativnih stajališta, i u ogromnoj većini zaposleni u državnim institucijama i ustanovama i službama...Eroo wrote:Joe Biden donosi naredbu o obaveznoj vakcinaciji za 100 miliona Amerikanaca
Američki predsjednik Joe Biden najavio je uvođenje novih pravila za obaveznu vakcinaciju koja će obuhvatati oko 100 miliona Amerikanaca u nastojanjima da se poveća procenat vakcinisanih u SAD-u.
Opsežna pravila koja je američki predsjednik već ranije odobrio nalažu da svi poslodavci koji zapošljavaju više od 100 radnika zahtijevaju od njih da se vakcinišu.
Ukoliko radnici odbiju vakcinaciju, u tom slučaju radnici bi se trebali testirati na koronavirus bar jednom sedmično. Ova odluka će obuhvatiti oko 80 miliona Amerikanaca, a pored njih u 17 miliona radnika u zdravstvenim ustanovama koje spadaju u savezni program Medicare ili Medicaid.
Biden je također potpisao odluku kojom se zahtijeva obavezna vakcinacija za sve zaposlene u izvršnoj vlasti i osobe koje su povezane sa saveznom vladom što predstavlja još nekoliko miliona radnika.
Ipak, u odnosu na radnike, zaposleni u izvršnoj vlasti neće imati opciju sedmičnog testiranja već samo opciju vakcinacije.
Ova odluka Bidenove administracije ujedno predstavlja i najradikalniji potez kada je riječ o obaveznoj vakcinaciji stanovnika.
Iako su proteklih mjeseci američki zvaničnici bili oprezni kada je riječ o uvođenju obavezne vakcinacije, Bidenova administracija promijenila je mišljenje nakon što se proces vakcinacije među određenim grupama stanovnika nije pomjerio s mrtve tačke.
"Ako se preduzeća ne budu pridržavala ovih mjera, suočavat će se sa kaznama i do 14.000 dolara", prenosi CNN.
Pored ovih mjera, Biden će donijeti i odluku o proširenju programa besplatnog testiranja na koroanvirus što je korak za koji zdravstveni zvaničnici tvrde da je od ključne važnosti za suzbijanje virusa naročito u periodu godine kada se djeca vraćaju u školu, a radnici u kancelarije
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/joe-biden-donosi-naredbu-o-obaveznoj-vakcinaciji-za-100-miliona-amerikanaca/210909156
Žele očistiti desnicu iz državne uprave, policije...
2018-04-10
michaellcmacha wrote:i što vele...
To je samo 1/2 vijesti. Zasigurno antivakserska.
Maloprije rekoše (Danci) na SLO TV da su s 2 doze cijepili 87% stanovništva.
Mogu kako hoće i što hoće.
2016-07-22
Michael Yeadon je prije tjedan dana rekao da ima insajderske informacije da je vlada odlučila cijepiti djecu, obvezno.Hektorović wrote::syringe:Teenage boys are six times more likely to suffer from heart problems from the vaccine than be hospitalised from Covid-19, a major study has found https://t.co/vFEiNfsiNb
— The Telegraph (@Telegraph) September 9, 2021
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje