ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 23 of 50 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 23 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by Guest 5/9/2021, 23:56

kaya wrote:Jel postoji dosadnije stvore na ovom forumu od ove ventilator?

Tebi je bas stalo da ti posvetim malo paznje, je l'? Reci, kako ti mogu pomoc'?

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 5/9/2021, 23:59

aben wrote:
kaya wrote:Što se tiče 3, 4 i 73 doze cijepiva ne pada mi na pamet. Iz jednostavnog razloga, ako dva nisu pomogla neće ni 53.

To more biti tako i ne moro. U svakon slučaju, wd-40 je primjer kako se ne valja odustati već nakon 39 doza...
Mislim da su dvije sasvim dovoljne a kome nisu pomogle dvije ili to što je prebolio, neće mu ništa pomoći. Ni 55 doza.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 6/9/2021, 00:03

aben wrote:
Gnječ wrote:
aben wrote:Postoju samo dvi vrste ljudi;
Obični ljudi i fašisti. 

Pri tomu ni pretjerano bitno oće li fašisti biti komunistički fašisti ko ebenica i vijolator, religijski ko henok i sora, rasni ko totenkopf i franko ili liberalni ko ero i epikur. Svaki će izmisliti neku pizdariju da te odvoji od tvoje imovine ili života

ja te niš ne kapin. fašisti nose maske da bi zaštitili sebe od zaraze a socijalisti i komunisti nose maske da bi zaštitili druge drugove i drugarice  od zaraze? kako ćeš znat ki je ki?

Da bi moja podjela ljudi funkcijonirala, potriba nan je samo viti je li pokušavaju silon nametnuti nošenje maske ko ero ili koristu sredstva prisile za sprječavanje propagiranja nasilnog nošenje maske, ko saudade. 

Oboje su fašisti, samo je vijolator fašist komunističkog tipa jer misli da čistačica tribo imati veću ploću od arhitekta jer se više znoji dok rodi, a ero je moderan liberalni fašist ki bi prepušti državi i ured za obvezno pronalaženje supružnika..

Ne znam s kime si vodio taj razgovor, ali sa mnom nisi Mozda da Kaya i ti malo popricate jedno s drugim jer ste mi se pricinili nesto jako usamljenima veceras.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/9/2021, 00:49

Cekajte sad, nesto mi nije jasno.

Znaci, ako struka veli dvije doze cjepiva, onda se cijepimo s te dvije doze. Ali, ako ta ista struka trazi i tri doze ili 33, nebitno je sad za prigovor, onda se odjednom odustaje od preporuke struke i razmislja se kako su dvije doze - dovoljne? A kako sad to? Rijec struke sad nije vazna? A ako nije vazna rijec struke za trecu ili trideset trecu dozu, zasto je bila vazna za drugu dozu? Za prvu dozu? A zasto je ta rijec struke, onda, uopce bila vazna? :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 6/9/2021, 01:11

violator wrote:Cekajte sad, nesto mi nije jasno.

Znaci, ako struka veli dvije doze cjepiva, onda se cijepimo s te dvije doze. Ali, ako ta ista struka trazi i tri doze ili 33, nebitno je sad za prigovor, onda se odjednom odustaje od preporuke struke i razmislja se kako su dvije doze - dovoljne? A kako sad to? Rijec struke sad nije vazna? A ako nije vazna rijec struke za trecu ili trideset trecu dozu, zasto je bila vazna za drugu dozu? Za prvu dozu? A zasto je ta rijec struke, onda, uopce bila vazna? :)

zašto krava ima rep, zašto mama ima sise. Toliko pitanja, a nigdje odgovora.

Struka stječe saznanja kao i svi ostali - delta je cjepivo učinila praktični neučinkovitim. Tako da ni treća ni 33 doza nisu naročito učinkovite. Samo što kad su radili cjepivo koje je trebalo biti u dvije doze nije bilo delte.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Eroo 6/9/2021, 02:57

michaellcmacha wrote:
Eroo wrote:
ebenica wrote:
michaellcmacha wrote:u ovom trenutku hrvatska ima 4000 aktivnih slučajeva, dok izrael ima 88000 aktivnih slučajeva... ajmo Ero de ti nama pojasni kako to da je u izraelu 2200% veći broj aktivnih slučajeva ili čak 11 puta više zaraženih unatoč tomu što je kod njih ukupnost epidemioloških mjera na neusporedivo višoj razini nego kod nas plus značajno veća procijepljenost...
to je nebitno, ero potiče iz grupacije koja izmišlja simpatične riječi (jugići, crveni, leftardi, antivakseri) kako bi diskreditirala svaku kritiku ili opservaciju i bilo kakav razgovor odmah u startu, i umjesto sagledavanja činjenica stvorila konflikt. ništa već ne viđeno na internetsima.
Ne laži, Boldano baš i ne koristim, antivakseri su uobičajen naziv  u medijima,  pa ga i ja koristim.
I još nešto, kad si već spomenuo "sagledavanje činjenica". Jedine relevantne činjenice kad  je u pitanju
epidemija su: broj zaraženih, broj trenutno aktivnih, broj hospitaliziranih  i onih na  respiratoru.
To su jedine činjenice s kojima raspolažemo. Da, tu su još i službene  objave o "sastavu" prije navedih
po cijepljeni/necijepljeni i po godinama starsosti. O ovim činjenicama se ne može raspravljati, jer drugih
i drugačijih podataka nemamo.
Ka dpokazujemo dijagrame, onda su to činjenic, koje možemo analizirat i tu možemo iskazati eventualne razlike u diskusiji.
Svaka diskusija, koja unutar sebe nema sve gore navedene elementa je prazna, uvijek nešto nedostaje...
Smiješno mi je kad kažete da su dijagrami cp i u krajnjoj liniji spam. Božeme sačuvaj... :)
a jel znaš ti ero zašto je negdje recio velik broj zaraženih, pa posljedično i velik broj onih koji su hospitalizirani ali izostaje značajan broj onih koji su na respiratoru... pitanje je vrlo ozbiljno i iziskujem ozbiljan odgovor...
Gdje negdje?
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 6/9/2021, 04:53

OPET SE OTVARAJU
Što se to događa u Izraelu? Prošli tjedan rekordan broj zaraženih, ovaj vikend nagli pad!
Treću dozu je primilo više od 2,5 milijuna ljudi, objavilo je ministarstvo zdravstva

Turisti moraju u zadnjih šest mjeseci biti cijepljeni drugom dozom ili imati potvrdu o cijepljenju trećom dozom, napominju vlasti.
Izrael, koji je među prvim zemljama svijeta procijepio većinu svojih stanovnika, kojih je 9 milijuna, počeo je ovih tjedana kampanju za docjepljivanje trećom dozom kako bi ojačao imunosni odgovor onih koji su cijepljeni prije više od šest mjeseci.
Treću dozu je primilo više od 2,5 milijuna ljudi, objavilo je ministarstvo zdravstva.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/sto-se-to-dogada-u-izraelu-prosli-tjedan-rekordan-broj-zarazenih-ovaj-vikend-nagli-pad-15100024

Ono "cijepljeni prije šest mjeseci" je bila, po mom skromnom mišljenju, pogrešna odluka.
Trebalo je cijepiti  sve cijepljene prije  pet mjeseci.
Ili barem 5.5 mjeseci. U svakom slučaju će Israel, kao što sam već više puta naglasio,
ući u zimsko razdoblje bez novog vala.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 6/9/2021, 05:03

Korona novosti i spoznaje - Page 23 4

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 6/9/2021, 05:43

Evo još  jedne male opservacije onoga šta se događa u Israelu.
Nešto podataka imate i u članku Jutarnjeg, pa ne bih sve ponavljao. 
U nekoliko mojih komentara sam  već prije napomenuo da je  u
Israelu cijepljenim prije 6 mjeseci pao imunitet na nivo kao da nisu cijepljeni.
Tako da im  je zaštita populacije  iznosila cca 20%.
U Hrvatskoj je , zbog poznatim kašnjenja sa cijepljenjem, zaštita neznatno 
pala tako da sad iznosi cca 40% - dakle, 2x je veća nego  u Israelu.

Prosječna smrtnost kroz 7 dana u Israelu danas iznosi cca  3.3/da/1M stanovnika,
a u Hrvatskoj cca 1.5/dan/1M stanovnika.

Neću tvrditi da je srazmjerno trenutnom postotku zaštite populacije, ali je evidentno
da je u Israelu smrtnost veća. 
Očekujem da će zbog dodatnog docijepljibvanja smrtnost u Israelu drastično pasti
za manje  od mjesec dana.

Ovo ispod nije ni c.p. , a još manje s spam, ovo su činjenice s kojima na današnji dan raspolažemo.

Last edited by Eroo on 6/9/2021, 05:45; edited 1 time in total
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 6/9/2021, 05:43

Eroo wrote:
michaellcmacha wrote:
Eroo wrote:
ebenica wrote:
michaellcmacha wrote:u ovom trenutku hrvatska ima 4000 aktivnih slučajeva, dok izrael ima 88000 aktivnih slučajeva... ajmo Ero de ti nama pojasni kako to da je u izraelu 2200% veći broj aktivnih slučajeva ili čak 11 puta više zaraženih unatoč tomu što je kod njih ukupnost epidemioloških mjera na neusporedivo višoj razini nego kod nas plus značajno veća procijepljenost...
to je nebitno, ero potiče iz grupacije koja izmišlja simpatične riječi (jugići, crveni, leftardi, antivakseri) kako bi diskreditirala svaku kritiku ili opservaciju i bilo kakav razgovor odmah u startu, i umjesto sagledavanja činjenica stvorila konflikt. ništa već ne viđeno na internetsima.
Ne laži, Boldano baš i ne koristim, antivakseri su uobičajen naziv  u medijima,  pa ga i ja koristim.
I još nešto, kad si već spomenuo "sagledavanje činjenica". Jedine relevantne činjenice kad  je u pitanju
epidemija su: broj zaraženih, broj trenutno aktivnih, broj hospitaliziranih  i onih na  respiratoru.
To su jedine činjenice s kojima raspolažemo. Da, tu su još i službene  objave o "sastavu" prije navedih
po cijepljeni/necijepljeni i po godinama starsosti. O ovim činjenicama se ne može raspravljati, jer drugih
Ka dpokazujemo dijagrame, onda su to činjenic, koje možemo analizirat i tu možemo iskazati eventualne razlike u diskusiji.
Svaka diskusija, koja unutar sebe nema sve gore navedene elementa je prazna, uvijek nešto nedostaje...
Smiješno mi je kad kažete da su dijagrami cp i u krajnjoj liniji spam. Božeme sačuvaj... :)
a jel znaš ti ero zašto je negdje recio velik broj zaraženih, pa posljedično i velik broj onih koji su hospitalizirani ali izostaje značajan broj onih koji su na respiratoru... pitanje je vrlo ozbiljno i iziskujem ozbiljan odgovor...
Gdje negdje?
ne gdje negdje nego u Bonnu "Theresienau kod Bonna velika većina stanovnika vjerojatno uopće nikada nije ni razmišljala o tome želi li u slučaju zaraze koronavorusom biti priključeni na „aparate“. Michael Thelen, voditelj doma, kaže kako je do sada samo oko polovice od 130-tak dijelom postarijih korisnika njegove ustanove potpisalo dokument kojim su ovlastili druge osobe da u slučaju potrebe u njihovo ime odluče o intenzivnom medicinskom tretmanu. U pravilu su to članovi njihovih obitelji, kaže Thelen. „Nikome ne želimo da se nađe u toj situaciji.“"
nauči se Ero da neki ljudi nisu prevaranti niti pokušavaju igrati igre i igrice...
No na tragu ovog što sam stavio ne čini li ti se da odluka o tom da li će netko završiti na mehaničkoj ventilaciji, a koja nema veze sa medicinskim osobljem, baca jedno sasvim drugo svjetlo na priču koju ti pričaš...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 6/9/2021, 05:48

Eroo wrote:Evo još  jedne male opservacije onoga šta se događa u Israelu.
Nešto podataka imate i u članku Jutarnjeg, pa ne bih sve ponavljao. 
U nekoliko mojih komentara sam  već prije napomenuo da je  u
Israelu cijepljenim prije 6 mjeseci pao imunitet na nivo kao da nisu cijepljeni.
Tako da im  je zaštita populacije  iznosila cca 20%.
U Hrvatskoj je , zbog poznatim kašnjenja sa cijepljenjem, zaštita neznatno 
pala tako da sad iznosi cca 40% - dakle, 2x je veća nego  u Israelu.

Prosječna smrtnost kroz 7 dana u Israelu danas iznosi cca  3.3/da/1M stanovnika, a u Hrvatskoj cca 1.5/dan/1M stanovnika.

Neću tvrditi da je srazmjerno trenutnom postotku zaštite populacije, ali je evidentno da je u Israelu smrtnost veća. 
Očekujem da će zbog dodatnog docijepljibvanja smrtnost u Israelu drastično pasti u manje  od mjesec dana.

Ovo ispod nije ni c.p. , a još manje s spam, ovo su činjenice s kojima na današnji dan raspolažemo.
ne može biti to što pričaš... uopće ne uzimaš u obzir ogroman bazen od 88 000 aktivnih slučajeva u izraelu iz kojih će u narednom razdoblju određen broj završiti u bolnicama i sa teškom kliničkom slikom, a dnevni priljev zaraženih im je oko 3000 bez ikakvih naznaka da će se taj broj smanjiti u slijedećim tjednima....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 6/9/2021, 05:49

sory, ispravak... dnevni priljev novozaraženih im je oko 6000

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 6/9/2021, 05:52

michaellcmacha wrote:sory, ispravak... dnevni priljev novozaraženih im je oko 6000
kod srba je dnevni priljev oko/preko 3000 i oni su sada na 50 000 aktivnih slučajeva, a izraelci na nešto malo manje od 100 000 aktivnih slučajeva
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Eroo 6/9/2021, 05:55

michaellcmacha wrote:ne gdje negdje nego u Bonnu "Theresienau kod Bonna velika većina stanovnika vjerojatno uopće nikada nije ni razmišljala o tome želi li u slučaju zaraze koronavorusom biti priključeni na „aparate“. Michael Thelen, voditelj doma, kaže kako je do sada samo oko polovice od 130-tak dijelom postarijih korisnika njegove ustanove potpisalo dokument kojim su ovlastili druge osobe da u slučaju potrebe u njihovo ime odluče o intenzivnom medicinskom tretmanu. U pravilu su to članovi njihovih obitelji, kaže Thelen. „Nikome ne želimo da se nađe u toj situaciji.“"
nauči se Ero da neki ljudi nisu prevaranti niti pokušavaju igrati igre i igrice...
No na tragu ovog što sam stavio ne čini li ti se da odluka o tom da li će netko završiti na mehaničkoj ventilaciji, a koja nema veze sa medicinskim osobljem, baca jedno sasvim drugo svjetlo na priču koju ti pričaš...

Da si ti pratio raspravu, aposebno moje upise, onda bi se sjetio jednog moga  komentara,
gdje sam  ispričao što je rekao malađi anesteziolog (UKC Ljubljana) , koji radi s respiratorima  s covid
pacijentima. Doslovce je na TV  rekao : Nikad ne bih dozvolio da se moji rosditelji stave na respirator.
Puno puta sam ponovio  u mojim komentarima da većina na respiratoru umre, a preživjeli
postanu trajni invalidi, s neizvjesnom budućošću.
Miha,  ništa novo nisi napisao, barem što se mene tiče. tako da si promašio ne samo loptu nego i stadion.
Postoje ljudi koji zagovaraju eutanaziju,  kao i oni koji za nju nisu. Stara priča.

Last edited by Eroo on 6/9/2021, 05:58; edited 1 time in total
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 6/9/2021, 05:57

michaellcmacha wrote:
Eroo wrote:
michaellcmacha wrote:
Eroo wrote:
ebenica wrote:
Gdje negdje?
ne gdje negdje nego u Bonnu "Theresienau kod Bonna velika većina stanovnika vjerojatno uopće nikada nije ni razmišljala o tome želi li u slučaju zaraze koronavorusom biti priključeni na „aparate“. Michael Thelen, voditelj doma, kaže kako je do sada samo oko polovice od 130-tak dijelom postarijih korisnika njegove ustanove potpisalo dokument kojim su ovlastili druge osobe da u slučaju potrebe u njihovo ime odluče o intenzivnom medicinskom tretmanu. U pravilu su to članovi njihovih obitelji, kaže Thelen. „Nikome ne želimo da se nađe u toj situaciji.“"
to ti je rajna vestfalija, znaš ako te netko pita, ne radi se o burundiju... to ti je samo ogledni primjer jedne njemačke pokrajine gdje poprilično veliki broj starih ljudi odriče pravo zdravstvenim vlastima (čitaj zzo) da ih liječe upotrebom mehaničke ventilacije... objasnit ću ti i zašto je tomu tako ali nek ti prvo sjedne ova informacija.... moraš ju prvo ukalkulirati u svoju paradigmu

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 6/9/2021, 05:58

Eroo wrote:
michaellcmacha wrote:ne gdje negdje nego u Bonnu "Theresienau kod Bonna velika većina stanovnika vjerojatno uopće nikada nije ni razmišljala o tome želi li u slučaju zaraze koronavorusom biti priključeni na „aparate“. Michael Thelen, voditelj doma, kaže kako je do sada samo oko polovice od 130-tak dijelom postarijih korisnika njegove ustanove potpisalo dokument kojim su ovlastili druge osobe da u slučaju potrebe u njihovo ime odluče o intenzivnom medicinskom tretmanu. U pravilu su to članovi njihovih obitelji, kaže Thelen. „Nikome ne želimo da se nađe u toj situaciji.“"

Da si ti pratio raspravu, aposebno moje upise, onda bi se sjetio jednog moga  komentara,
gdje sam  ispričao što je rekao malađi anesteziolog (UKC Ljubljana) , koji radi s respiratorima  s covid
pacijentima. Doslovce je na TV  rekao : Nikad ne bih dozvolio da se moji rosditelji stave na respirator.
Puno puta sam ponovio  u mojim komentarima da većina na respiratoru umre, a preživjeli
postanu trajni invalidi, s neizvjesnom budućošću.
Miha,  ništa novo nisi napisao, barem što se mene tiče. tako da si promašio ne samo loptu nego i stadion.
Postoje ljudi koji zagovaraju eutanaziju,  kao i oni koji za nju nisu. Stara priča.
ti onda ne kužiš poantu, jebiga, a sad ću ja ko i ti, onda ti neću ni pomagati da ju skužiš
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Eroo 6/9/2021, 06:03

michaellcmacha wrote:to ti je rajna vestfalija, znaš ako te netko pita, ne radi se o burundiju... to ti je samo ogledni primjer jedne njemačke pokrajine gdje poprilično veliki broj starih ljudi odriče pravo zdravstvenim vlastima (čitaj zzo) da ih liječe upotrebom mehaničke ventilacije... objasnit ću ti i zašto je tomu tako ali nek ti prvo sjedne ova informacija.... moraš ju prvo ukalkulirati u svoju paradigmu
Žuriš s odgovorom. Već sam ti objasnio  u prethodnom postu.
Nemam ja nikakve svoje paradigme, ali imam neke skromne analize i te ovdje objavljujem. 
Paradigme(tuđe) imate vi, koji  se poslužujete i poistovjećujete s teško provjerljivim mišljenjima nepoznatih ljudi,
koji vam sjedaju kao puzzle u već zauzetu stranu.
Tako sad mislim, dok se situacija ne promijeni...a promijenit će se kad-tad. Samo  moramo biti strpljivi.

Last edited by Eroo on 6/9/2021, 06:06; edited 1 time in total
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 6/9/2021, 06:03

ništa ja nisam promašio, to se ne odnosi samo na koronu nego i na upalu pluća i na druge teške oblike respiratornih problema
"Veći dio teško oboljelih korona-pacijenata je starije životne dobi, oni su pripadnici rizične skupine i imali su ili imaju ozbiljnih zdravstvenih problema s drugim bolestima.
Thöns smatra pogrešnim da se trenutno te ljude automatski priključuje na aparate i održava na životu uz pomoć respiratora. To za njih znači dva do tri tjedna vrlo bolne medicinske procedure, kaže on. I ne treba zaboraviti još jednu stvar u doba korone: „U tom slučaju ne smiju viđati čak ni svoju vlastitu obitelj.“
Thöns upozorava i da su šanse za uspjeh takve terapije - loše. Oko 90 posto starijih osoba koji prežive takvu intenzivnu terapiju, umru samo nekoliko tjedana kasnije ili ostanu na neki način teško hendikepirani. Studije pokazuju da starije osobe i ljudi koji su već ranije bolovali od neke ozbiljnije bolesti odbacuju takav tretman, kaže Thöns: „91% ih kaže: bolje mrtav nego život s teškim hendikepom."
Većina teških bolesnika ne preživi tretman
U stvarnosti veći dio teško oboljelih korona-pacijenata ne preživi, i to usprkos umjetnom disanju. Njemačko društvo za pneumologiju i respirativnu medicinu citira jednu britansku studiju po kojoj se umjetnim disanjem na intenzivnom odjelu  može spasiti život samo svakog trećeg pacijenta. Thönsse zato zalaže za to da se oko starijih i osoba koje su imaju ozbiljna oboljenja skrbi uz pomoć sredstava palijativne medicine, kako bi oni mogli umrijeti u krugu vlastite obitelji.
Upravo taj put je većina ljudi birala na koncu svog života ako bi oboljeli od upale pluća, kaže njemački liječnik: „Zašto bi to trebalo biti drugačije kod Covida-19?“ Osim toga, šanse za preživljavanje kod koronavirusa još su znatno slabije u odnosu na druge plućne bolesti, napominje Thöns.

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 6/9/2021, 06:04

Eroo wrote:
michaellcmacha wrote:to ti je rajna vestfalija, znaš ako te netko pita, ne radi se o burundiju... to ti je samo ogledni primjer jedne njemačke pokrajine gdje poprilično veliki broj starih ljudi odriče pravo zdravstvenim vlastima (čitaj zzo) da ih liječe upotrebom mehaničke ventilacije... objasnit ću ti i zašto je tomu tako ali nek ti prvo sjedne ova informacija.... moraš ju prvo ukalkulirati u svoju paradigmu
Nemam ja nikakve svoje paradigme, ali imam neke skromne analize i te ovdje objavljujem. 
Paradigme(tuđe) imate vi, koji  se poslužujete i poistovjećujete s teško provjerljivim mišljenjima nepoznatih ljudi,
nisu to nepoznati ljudi.... to su stručnjaci u svom fahu, kao i ti u svom, nepoznati su tvoji osobni podaci, ali dobro ti voliš igrati te svoje igrice...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Eroo 6/9/2021, 06:15

michaellcmacha wrote:ne može biti to što pričaš... uopće ne uzimaš u obzir ogroman bazen od 88 000 aktivnih slučajeva u izraelu iz kojih će u narednom razdoblju određen broj završiti u bolnicama i sa teškom kliničkom slikom, a dnevni priljev zaraženih im je oko 3000 bez ikakvih naznaka da će se taj broj smanjiti u slijedećim tjednima....

Može. Israel je imao i veći bazen (5. veljača -pogledaj!), preko 80,000 aktivnih slučajeva,
ali i  dalje ima skoro 3x manju smrtnost od Hrvatske. Pitaš se kako to? 
Pa tako, procijepio je većinu populacije.
Ove činjenice su neoborive.

Korona novosti i spoznaje - Page 23 7
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 6/9/2021, 06:19

michaellcmacha wrote:
Eroo wrote:
nisu to nepoznati ljudi.... to su stručnjaci u svom fahu, kao i ti u svom, nepoznati su tvoji osobni podaci, ali dobro ti voliš igrati te svoje igrice...
Opet ti tjeraš istu  priču. Operiram isključivo sa službenim podatcima (dijagramima)
koji su objavljeni na ECDC.
Moj dodatak je samo prikaz istih brojeva na prosjeku ljudi razumljiv način.
To nije inikakva grica, igrica je kad se poigrava  sa sebi dopadljivim  mišljenjima,
 a toga nema kod mene ni u tragovima.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 23 of 50 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics