Korona novosti i spoznaje
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
To činiš u kontinuitetu, za to ne može služiti ničemu drugom osim do umišljenom pojačavanju dojma.Ili je nešto drugo u pitanju?ebenica wrote:psovka nije radi dojma, psovka je tu jer te želim psovat kako bi ti točno znao kai ja mislim o tebi, smeće jedno usrano.Eroo wrote:i.
Opet ti ponavljam psovke i olajavanje tineće pojačati dojam.
Inače, o meni ne možeš misliti ništa na osobnoj razini. Sve što imaš ti je tekst na dalekovizoru i to bi trebao komentirati.
To rade oni koji imaju nešto za reći, drugi donose mišljenja s feeejzbuka i tvitera, a takvi kao ti traže kome bi nešto mogli
opsovatiu, oblajati...Prečesto to činiš zato o tome imam svoje mišljenje, koje ću zadržati za sebe.
Samo ti psuj, urlaj, mlataraj rukama i stopicaj, s tim nećeš nikome naštetiti.
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
oznojio sam se oko yaya, hvala ti kai nisi javno dao svoj sud, to bi me ubilo.Eroo wrote:zato o tome imam svoje mišljenje, koje ću zadržati za sebe.
Guest- Guest
Imaš ti previše problema i bez mene.ebenica wrote:oznojio sam se oko yaya, hvala ti kai nisi javno dao svoj sud, to bi me ubilo.Eroo wrote:zato o tome imam svoje mišljenje, koje ću zadržati za sebe.
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
pa to i rekoh, hvala ti jer bi to bila kap koja bi me ubila.Eroo wrote:Imaš ti previše problema i bez mene.ebenica wrote:oznojio sam se oko yaya, hvala ti kai nisi javno dao svoj sud, to bi me ubilo.Eroo wrote:zato o tome imam svoje mišljenje, koje ću zadržati za sebe.
hoćemo ponovit još koji put? ti se suzdrži a ja ću ti zahvalit.
Guest- Guest
ti podaci koje navodiš su manipulativni i usuđujem se ustvrditi i lažni upravo u svrhu lakšeg manipuliranja. u postotku je nešto ispod 80% hospitaliziranih koji su necijepljeni i oko 90% je necijepljenih spojeno na mehaničku ventilaciju... ali to govori puno više od onog što ti želiš nametnuti kao jedino bitno...Eroo wrote:ebenica wrote:slušaj čobane, ja jako dobro razumijem i znam čitati ono kai piše, kad se netko kao ti ismijava boji i cvjetićima to je infantilni pokušaj diskreditacije onoga kai piše a pisale su brojke cjepljenih koji su ili umrli ili bili žrtve nuspojava, ti ne govoriš što je najbolje nego pokušavaš sakriti štetnost i prikazati nešto najboljim jer si usrano smrdljivo lažljivo govno.Eroo wrote:Ako društvu (naciji) bude ugrožen obstoj onda će cijepljenje biti obavezno, a lako moguće i prisilno.ebenica wrote:ne čobane, ne govoriš, nego se zalažeš za prisilno cjepljenje, ne samo da se zalažeš za to nego i za to da se ljudima ne daju kompletne informacije o cjepivu, nuspojavama pa da sami odluče nego cijelo vrijeme sereš da su "najpametniji umovi" nepogrješivi i vode cijelu situaciju savršeno. to je obmana i laž ali ti si takav, lažljiva usrana pizdetina.Eroo wrote:ebenica wrote:pa ja sam svoje rješenje našao, neću se cjepit. i puštam svakome da sam odluči, za razliku od tebe nikoga ne silim da radi isto što i ja i ne derem se po forumu cjepite se, cjepite se.Eroo wrote:Pa tvoja antivakserska sekta sve najbolje zna, šta čekate, dajte rješenje i spasite svijet.ebenica wrote:bolje nemamo radi debila poput tebe jer ste proglasili "pobjedu" i sad ste spremni forsirat i cjepit u nedogledEroo wrote:
Osobno mislim da bolje od ovoga što radimo za sada nemamo.
/
umjesto da se ta greška prizna i traže nova rješenja.
al to je valjda ta nova "znanost" : dokaz je dokaz, ako nije onda nije dokaz.
Ne budete li to uskoro učinili tražit ćemo od Tarabića da oni preuzmu odgovornost za nastalo stanje.
jedini razlog zakaj sam na ovoj temi je taj kaj mi tvoj stav ide na kurac.
Ne govorim ja vama koji se nećete cijepiti, već onima koji se hoće, a još nisu.
Nego, nije mi jasno zašto vi histerizirate?
Ništa ja osobno ne predlažem, niti sam u takvoj pozici, već ti samo kažem da je najbolje da se dobrovoljno cijepite.
Ni za karantenu i samoizolaciju niste bili pitani. Stglo je naređenje i morali ste ga izvršavati.
a ti mi možeš kurac popušit skupa s berošem i zapovjedima i izvršavanjima istoga, u moje tijelo će igla uć' samo ako umrem jer za razliku od tebe ja nisam usrano smrdljivo preplašeno govno.
Čuj, Tarabiću, ako je od ukupnog broja hospitaliziranih 86%- necijepljenih i 94% na respiratorima,
meni je to sasvim dovoljan dokaz odakle nam dolaze problemi. Financijski i svaki drugi.
Opet ti ponavljam psovke i olajavanje tineće pojačati dojam. Barem što se mene tiče.
Imaš tamo drugove s istim pedigrejem, s njima to podijeli.
to govori da od 100 cijepljenih s dvije doze završi hospitalizirano njih 20, a od ukupnog broja teško oboljelih ih je 10 cijepljenih sa dvije doze što nam govori da u stvari i cijepljeni sa dvije doze obolijevaju u poprilično velikom broju, od kojih čak 20% završi u bolnici a čak 10% ima vrlo male šanse da se izvuče...
kada bi imali 100%-nu procijepljenost sa dvije doze broj oboljelih koji bi trebali liječničku pomoć i hospitalizaciju bi se vrtio oko 35%, a broj teško bolesnih spojenih na mehaničku ventilaciju bi bio 100 od 100.... cijepljenih...
tvoje je samo da probaš pogoditi od čega je onih 35%.... ;)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
mislim da su postoci i brojke totalno nebitni za običnog čovjeka.
običnom čovjeku se prije cjepljenja treba reć: ovo cjepivo ti može pomoći ali ti može i naštetiti, može ti pomoći protiv korone ali možeš dobiti i ove nuspojave, možda čak i smrt i pustiti ljude da sami odluče koji su rizik spremni preuzeti.
do sada se to ne radi nego im je cjepivo predsavljeno kao nešto čudesno nakon kojega neće imati nikakvih briga. i ovaj bosanac prednjači u toj usranoj obmani i propagandi.
običnom čovjeku se prije cjepljenja treba reć: ovo cjepivo ti može pomoći ali ti može i naštetiti, može ti pomoći protiv korone ali možeš dobiti i ove nuspojave, možda čak i smrt i pustiti ljude da sami odluče koji su rizik spremni preuzeti.
do sada se to ne radi nego im je cjepivo predsavljeno kao nešto čudesno nakon kojega neće imati nikakvih briga. i ovaj bosanac prednjači u toj usranoj obmani i propagandi.
Guest- Guest
gdje ti tu dođe ona spika da cijepljenje s dvije doze spašava od hospitalizacija a pogotovo spašava od teških bolesnih stanja... sad su postoci ogromni kod cijepljenih, kad ih imamo relativno malo, kako bi tek bilo kad bi svi bili cijepljeni... ko u izraelu?
evo baš gledam u izraelu je jučer bilo 8000 zaraženih i 25 umrlih
prekjučer 6500 tisuća zaraženih i 10 umrlih
koliko je ono bilo zaraženih u hrvatskoj u zadnja 2 dana a koliko umrlih...
napominjem da razgovaramo pod pretpostavkom da znamo koliko ima stanovnika izrael a koliko hrvatska...
evo baš gledam u izraelu je jučer bilo 8000 zaraženih i 25 umrlih
prekjučer 6500 tisuća zaraženih i 10 umrlih
koliko je ono bilo zaraženih u hrvatskoj u zadnja 2 dana a koliko umrlih...
napominjem da razgovaramo pod pretpostavkom da znamo koliko ima stanovnika izrael a koliko hrvatska...
2015-08-08
slažem se u potpunosti i tog sam stava od početka... ali ako netko svjesno i ciljano pokušava manipulirat a brojevima, zašto se ne bi ukazalo na tu manipulaciju i iso to sagledalo i malo drugačije tek toliko da se vidi da nije to baš tako kako Ero pokušava navesti...ebenica wrote:mislim da su postoci i brojke totalno nebitni za običnog čovjeka.
2015-08-08
prckov wrote:
tupko haha
poslije budaletino, magarcino, blentovino i slicno tupko mi dode ko da mi se upucavas
moze bit da sam tup ali bojim se da u ovom slucaju tupost nije na mojoj strani nego na tvojoj
"A Marc je tip koji mijesa analiticke i sinteticke sudove? Znanstvene spoznaje, teorije i dokaze? Ja cu zasada samo jedno upitati: mozemo li reci da je znanost napredovala u posljednjih, recimo, 200 godina? Mozemo li? Naravno. E sad, napredovala je u odnosu na sto? :) U odnosu na prijasnje znanstvene teorije. Je li tako? Tako je. E, ako je napredovala u odnosu na prijasnje znanstvene teorije, ne zelimo li time reci da su danasnje znanstvene teorije - bolje!? A kako je to moguce ako se jednom prihvacene spoznaje, teorije - ne mijenjaju"!?
ne nego ti znanstvene spoznaje i dokaze krstis teorijom. Kako je moguce da se spoznaje ne mjenjaju pitas se ti, pa tako sto spoznaja i teorija nisu isto. Teorija je kompleksna stvar koja se sadrzi od mnogo utvrdenih spoznaja/dokaza/cinjenica/zakona. Ti ne pravis razliku izmedju spoznaja, dokaza i teorije. Pa za pocetak napravi razliku pa ces vidit kako je moguce. Po meni nesto spoznati znaci otkriti bit, shvatit istinu o necemu.
I marc ti je to napiso - Ne brkam ja ništa, već to radiš ti: Znanstvene spoznaje su nepromjenjive, kao i dokazi, ako su validni. Dokaz je dokaz, ako se promijeni onda nije dokaz. Teorije su teorije, one se mogu mijenjati kako se kome digne milokliz"
na sto si ti odgovorila:
"Ne, Marcellus... U povijesti znanstvenih otkrica, neke su znanstvene teorije bile cak i odbacene, neke su se modificirale, izmijenile, nadogradile, a neke su izazvale pravu revoluciju jer su dovele do kompletno novog paradigmatskog pogleda, drugacije receno, odbacene znanstvene teorije zamijenile su se novim teorijama. Npr., mogli bismo reci da je relativisticka fizika i dalje klasicna fizika s kompletno novim elementima, drugacijim, novim predvidjanjima, ali QM donosi jedan drugaciji svijet na uvid kojeg je tesko pomiriti s tom klasicnom fizikom.
Ono sto vrijedi jest da znanost, kao cjelina, zahvaca sve vise istine o svijetu, ali njeni se elementi ( teorije ) - mijenjaju. Zapravo, i same se znanstvene teorije mogu shvatiti kao konjunkcija tvrdnji cije se istinosne vrijednosti utvrdjuju/ispituju iznova svakim novim otkricem".
nisu teorije znanstveni elementi, elementi su osnovne stvari od kojih se nesto gradi, u ovom slucaju teorija, to jest teorija se mora temeljit na znanstvenim elementima od kojih su zakoni (eksperimentalno dokazane cinjenice/saznanja) osnovni elementi. Kad bi teorije bile osnovni elementi znanosti onda bi ti sijalica u kuci svijetlila dok joj ne promjenis teoriju ili bakterije mutirale dok im ne promjenis teoriju (mikro) evolucije
"Dakle, kako je moguce da znanost napreduje ako se znanstvene teorije ne mijenjaju"
prije svega ti si cijelu znanost svela na teorijsku znanost, a onda govoris o promjenama teorija a ne o nadopunjavanju teorija novim spoznajama. Stare spoznaje, tj utvrdene cinjenice koje su u osnovi svake znanstvene teorije (da bi uopce imale ikakav znanstveni kredibilitet) se ne mjenjaju nego se otkrivaju nove spoznaje koje se ugraduju u postojecu teoriju. Rijeci imaju znacenje pa tako spoznaja nije isto sto i teorija i nadogradivanje postoijece teorije nije promjena teorije. Promjena teorije je kad se promjeni teorija sa drugom teorijom, jer je ona stara propala, tj nije prosla kriterij novih spoznaja ilitiga eksperimentalno dokazanih cinjenica. Teorije su kompleksne znanstvene metode koje se temelje na dokazanim cinjenicama (spoznajama) i na osnovu kojih se dalje nadograduju novim spoznajama i trazenjima dokaza koji ce osnazit i potvrdit osnovnu teoriju ili je eventualno osporit. Ali pazi sad, nece se oborit spoznaje tj utvrdene cinjenice, nego teorija jer nije prosla kriterij jedne ili vise novih spoznaja/cinjenica. Ponavljam, teorije su kompleksne znanstvene metode koje u sebi sadrze mnogo razlicitih znanstvenih cinjenica, dokaza i zakona, i koje se moraju temeljit na takvim stvarima da bi uopce bilo rijeci o znanstvenoj teoriji a ne teoriji sa zidica ispred zadruge
Znaci pored svog ovog bla, truca i tebi su , kao Marcellusu, teorije malo - milokliz, malo - kompleksne znanstvene metode?! Mislila sam da je jasno da govorimo o znanstvenim teorijama, a ne hipotezama koje bi, valjda, zadovoljavale tu tvoju 'teoriju sa zidica'.
Btw, koliko tih znanstvenih metoda uopce ima? Ili govoris o metodama znanstvenog istrazivanja kao dijelovima opce znanstvene metode?
Prepiska izmedju mene i Marcellusa zapravo je zapocela nakon sto je on slavodobitno ustvrdio: "znanost je tu da daje odgovore i to takve koji ne podlijezu nikakvom propitivanju", sto je opozit znanstvene prakse, buduci da sama znanstvena metoda upravo provocira konstantno propitivanje.
Nadalje, doticni tvrdi kako su "znanstvene spoznaje nepromjenjive i vjecne" pa navodi orimjer "2+2=4", Pitagorinog i Arhimedovog poucka, te (pazi sad!), Newtonove teorije gravitacije! :) Sto me dovodi do zakljucka da ne raspoznaje analiticke od sintetickih sudova, kao i da mu se malo mijesaju pojmovi dogme, spoznaje, teorije..
Ja cu sada opet c/p moj posljednji odgovor na njegov upis, a vama dvojici, u ajetovskom svijetu ostavljam da razmisljate o odnosu znanstvenih teorija i cinjenica. :)
______
Hajdemo ovako:
Koji uvjeti moraju biti ispunjeni da bi se neka teorija prihvatila?
Pa, prvo bismo mogli reci da mora biti u skladu s poznatim cinjenicama. I to je ujedno nuzan uvjet za istinitost teorije.
Medjutim to nije i dovoljan uvjet za njeno prihvacanje jer uvijek postoji mogucnost da se ta teorija nastimava da bi bila u skladu s poznatim cinjenicama.
Ako neki znanstvenik izgradi sliku/teoriju prema kojoj slijedi predvidjanje da ce se u odredjenim okolnostima pojaviti odredjeni fenomeni, a da nije znao da ce se u takvim okolnostima doista i pojaviti takvi fenomeni, i dogodi se da je ta teorija uskladjena s cinjenicama koje su otkrivene NAKON sto je teorija stvorena, tada imamo pouzdan indikator njene istinitosti. Recimo, E. teorija gravitacije predvidjala je da gravitacija ne djeluje samo na materijalne objekte, vec i na svjetlost. Ta nama poznata cinjenica, u to je vrijeme bila nepoznata. Sunceva masa trebala je deformirati sliku neba prema toj teoriji gravitacije. Eddington je uslikao nebo tijekom pomrcine Sunca i ustanovio da je slika neba deformirana na predvidjen nacin. :)
Predvidjanje dotad nepoznate pojave za tu teoriju predstavlja dovoljan uvjet istinitosti. Time ona ne ulazi u tvoju kategoriju "q-rca na bicikli".
Dvije najpotvrdjenije fizikalne teorije 20st. su teorija relativnosti i QM. Teorije. Ne q-rac na bicikli.
E sad ti razmisljaj dalje o odnosu cinjenica i znanstvenih teorija.
Last edited by violator on 5/9/2021, 12:33; edited 1 time in total
Guest- Guest
u ovom trenutku hrvatska ima 4000 aktivnih slučajeva, dok izrael ima 88000 aktivnih slučajeva... ajmo Ero de ti nama pojasni kako to da je u izraelu 2200% veći broj aktivnih slučajeva ili čak 11 puta više zaraženih unatoč tomu što je kod njih ukupnost epidemioloških mjera na neusporedivo višoj razini nego kod nas plus značajno veća procijepljenost...
2015-08-08
i sad još u tu priču ubaci i srbiju koja ima 42000 aktivnih slučajeva što u odnosu na hrvatsku iznosi 1000% ili 6-7 puta više zaraženihmichaellcmacha wrote:u ovom trenutku hrvatska ima 4000 aktivnih slučajeva, dok izrael ima 88000 aktivnih slučajeva... ajmo Ero de ti nama pojasni kako to da je u izraelu 2200% veći broj aktivnih slučajeva ili čak 11 puta više zaraženih unatoč tomu što je kod njih ukupnost epidemioloških mjera na neusporedivo višoj razini nego kod nas plus značajno veća procijepljenost...
2015-08-08
Eroo wrote:Gnječ wrote:
https://charleseisenstein.substack.com/p/mob-morality-and-the-unvaxxed
Članak je super, jer nudi jedan pogled o kojem zbog mnogo razloga nismo skloni razmišljati.
S dugim uvodom preko američkih rasnih problema, njemačkog fašizma itd, dovodi nas
do današnje pandemije i podjela na cijepljene i necijepljene. Autor članka postavlja
puno pitanja i sumnji o opravdanosti cijepljenja. Predpostavljam da autor i nije baš neki stručnjak za
ovo područje, ali da može sumnjati i birati epidemiološke stručnjake čija se miššljenja slažu
s njegovim očekivanjima, to može i meni je ok. Ako sve sumiram mogao bih zaključiti da autor članka
zagovara slobodno kolanje virusa u populaciji, bez ikakvog pokušaja sprječavanja širenja zaraze
i s time pomora stanovništva po "vlastitom izboru virusa". Autor je očigledno moralna osoba, ali se ne mogu
oteti dojmu da je ovaj moralni aspekt propustio sagledati. Pitam se, tko je taj koji bi mogao pustiti
haranje virusa po populaciji i tako usmrtiti 30-40-50, ili koliko već posto populacije?
Autoru članka kao da nije poznata "psihologija masa", koju je Hitler usavršio, a nakon njega neki usvršili
i povezali s "pravednošću" i "jednakošću", da ne kažem s "bratstvom i jedinstvom". Vidjeli smo
kako to na kraju završi. Pustimo politiku vratimo se nazad na ono šta zapravo hoću reći kao moju
primjedbu na članak.
Pa recimo, ide epidemija, nemamo cjepiva jer je loš izbor, nemamo ni lijekova, a posljedice su sljedeće:
Zbog masovnog oboljevanja (i straha) nema hrane u trgovinama - glad je neminovan, firme prestanu raditi
pa tako i zdravstveni domovi i bolnice zbog prenatrpanosti...ljudi masovno umiru, ne više u hospicijima
već po kućama i na putu do bolnice (koja ne prima pacijente),ili pred bolnicama....
Panika i raspad sistema su neminovne pojave. Ponašanje ljudi nije moguće predvidjeti, sve je moguće...
Obično ovdje dam kao primjer talijanske province Bergamo. Nije najbolji, jer iza sebe ima veliku državu
Italiju, ali je ipak najbliži onome što želim reći.
Ispod ponavljam link na članak od BERGAMO NEWS, koji se odnosi na događanje u mjesecu ožujku, 2020.
Samo bih dodao jedan podatak : Provinca Bergamo ima cca 1.14 milijuna stanovnika.
I za kraj: autor članka ne nudi rješenja (osim slobodno kolanje virusa) za epidemiju i smatra da ovo što radimo nije OK.
Osobno mislim da bolje od ovoga što radimo za sada nemamo.
https://www.bergamonews.it/2020/05/05/coronavirus-a-marzo-5-900-i-morti-in-bergamasca-i-dati-comune-per-comune/370139/
sjaši više s tog Bergama !!! ne znaš zašto je u Bergamu bilo toliko umrlih od covida!!! samo sereš ko svaki ero sero. seronjo starosta, gazda mafiozo bog i batina ergegbosansko turskog klana. i skini taj mafia hat ili ću ti ga ja doć skinuti i nabiti u šupak.
pazi turčina! on je starosta!!! mafia boss! gazda ercegovačkog klana vamilije. puši kurac seronjo.
i usput jebem rvacku erceg bosansku tursku mater i oca turčina svima koji su stali u tvoju obranu glede baniranja.
dakle, nakon ovog informativnog uvoda seronjo razlog zašto je toliko bilo umrlih u Bergamu je zato jer je grad Bergamo grad sa najvećim brojem stanovnika treće dobi. više od 30.000 stanovnika jesu stari ljudi.
“UNA CITTÀ A MISURA D’ANZIANO”, PROPOSTE PER RENDERE BERGAMO INCLUSIVA. Ricostruire reti sociali per contrastare isolamento e solitudine
In 15 anni gli ultrasessantacinquenni della città di Bergamo sono cresciuti del 17%, superando la soglia dei 30.000. Entro il 2035 si prevedono 35.300 anziani residenti nel comune capoluogo, il 33% dell'intera cittadinanza. Proprio partendo da questa prospettiva, le sezioni cittadine dei sindacati SPI-CGIL, FNP-CISL e UIL Pensionati hanno elaborato una serie di proposte per il progetto “Città a misura di anziano”, ultimo gradino di un percorso di ricerca e di ascolto compiuto negli ultimi tempi e primo passo di un rapporto che – confidano i sindacati – si andrà rafforzando con il Comune.
Gli anziani soli in città sono ben oltre i 10 mila. Il 22% dei residenti è rappresentato da nuclei mono-familiari, il 15% da coppie senza figli e il 18% da famiglie mono-genitoriali. Ne consegue una crescente richiesta di aiuti da parte degli anziani, con la necessità di prestazioni assistenziali collegate ad una fragilità funzionale e all’indebolimento della tradizionale rete di solidarietà.
Secondo una ricerca condotta dei sindacati cittadini, la fascia di popolazione anziana si distribuisce in modo indifferenziato in tutti i quartieri. L’elemento positivo dell’allungamento dell’aspettativa di vita deve però fare i conti con la realtà del crescente bisogno di assistenza, che difficilmente si concilia con le strutture familiari moderne, soprattutto se composte da un solo genitore, o da entrambi i coniugi lavoratori.
http://www.cgil.bergamo.it/index.php/campagne/una-citta-a-misura-d-anziano-proposte-per-rendere-bergamo-inclusiva-ricostruire-reti-sociali-per-contrastare-isolamento-e-solitudine
-----
ovo boldano:
pitaj se tko je iskemijao virus u laboratoriju i pustio ga na slobodu. traži krivce tamo gdje ih treba tražiti a ne u onima koji se ne žele cijepiti.
a virus šire svi koji su zaraženi cijepljeni ili ne cijepljeni a ne samo oni koji nisu cijepljeni!
prestani s tim huškanjem starosta!
Guest- Guest
to je nebitno, ero potiče iz grupacije koja izmišlja simpatične riječi (jugići, crveni, leftardi, antivakseri) kako bi diskreditirala svaku kritiku ili opservaciju i bilo kakav razgovor odmah u startu, i umjesto sagledavanja činjenica stvorila konflikt. ništa već ne viđeno na internetsima.michaellcmacha wrote:u ovom trenutku hrvatska ima 4000 aktivnih slučajeva, dok izrael ima 88000 aktivnih slučajeva... ajmo Ero de ti nama pojasni kako to da je u izraelu 2200% veći broj aktivnih slučajeva ili čak 11 puta više zaraženih unatoč tomu što je kod njih ukupnost epidemioloških mjera na neusporedivo višoj razini nego kod nas plus značajno veća procijepljenost...
Guest- Guest
leđa me bole (došle godine u kojima više ne mogu dizat kaj sam mogao) i nervozan sam a di ćeš bolje mjesto od foruma istrest svoju bol :Pviolator wrote:@ebenica, tih je sedam dana bas brzo proslo!
Guest- Guest
Jugići, crveni i leftardi nisu simpatične riječiebenica wrote:to je nebitno, ero potiče iz grupacije koja izmišlja simpatične riječi (jugići, crveni, leftardi, antivakseri) kako bi diskreditirala svaku kritiku ili opservaciju i bilo kakav razgovor odmah u startu, i umjesto sagledavanja činjenica stvorila konflikt. ništa već ne viđeno na internetsima.michaellcmacha wrote:u ovom trenutku hrvatska ima 4000 aktivnih slučajeva, dok izrael ima 88000 aktivnih slučajeva... ajmo Ero de ti nama pojasni kako to da je u izraelu 2200% veći broj aktivnih slučajeva ili čak 11 puta više zaraženih unatoč tomu što je kod njih ukupnost epidemioloških mjera na neusporedivo višoj razini nego kod nas plus značajno veća procijepljenost...
2014-04-16
Ne laži, Boldano baš i ne koristim, antivakseri su uobičajen naziv u medijima, pa ga i ja koristim.ebenica wrote:to je nebitno, ero potiče iz grupacije koja izmišlja simpatične riječi (jugići, crveni, leftardi, antivakseri) kako bi diskreditirala svaku kritiku ili opservaciju i bilo kakav razgovor odmah u startu, i umjesto sagledavanja činjenica stvorila konflikt. ništa već ne viđeno na internetsima.michaellcmacha wrote:u ovom trenutku hrvatska ima 4000 aktivnih slučajeva, dok izrael ima 88000 aktivnih slučajeva... ajmo Ero de ti nama pojasni kako to da je u izraelu 2200% veći broj aktivnih slučajeva ili čak 11 puta više zaraženih unatoč tomu što je kod njih ukupnost epidemioloških mjera na neusporedivo višoj razini nego kod nas plus značajno veća procijepljenost...
I još nešto, kad si već spomenuo "sagledavanje činjenica". Jedine relevantne činjenice kad je u pitanju
epidemija su: broj zaraženih, broj trenutno aktivnih, broj hospitaliziranih i onih na respiratoru.
To su jedine činjenice s kojima raspolažemo. Da, tu su još i službene objave o "sastavu" prije navedih
po cijepljeni/necijepljeni i po godinama starsosti. O ovim činjenicama se ne može raspravljati, jer drugih
i drugačijih podataka nemamo.
Ka dpokazujemo dijagrame, onda su to činjenic, koje možemo analizirat i tu možemo iskazati eventualne razlike u diskusiji.
Svaka diskusija, koja unutar sebe nema sve gore navedene elementa je prazna, uvijek nešto nedostaje...
Smiješno mi je kad kažete da su dijagrami cp i u krajnjoj liniji spam. Božeme sačuvaj...
a nego kaj su? produkt savršenog intelekta? uvrede? djeca od 3 godine bi to boljeaben wrote:Jugići, crveni i leftardi nisu simpatične riječiebenica wrote:to je nebitno, ero potiče iz grupacije koja izmišlja simpatične riječi (jugići, crveni, leftardi, antivakseri) kako bi diskreditirala svaku kritiku ili opservaciju i bilo kakav razgovor odmah u startu, i umjesto sagledavanja činjenica stvorila konflikt. ništa već ne viđeno na internetsima.michaellcmacha wrote:u ovom trenutku hrvatska ima 4000 aktivnih slučajeva, dok izrael ima 88000 aktivnih slučajeva... ajmo Ero de ti nama pojasni kako to da je u izraelu 2200% veći broj aktivnih slučajeva ili čak 11 puta više zaraženih unatoč tomu što je kod njih ukupnost epidemioloških mjera na neusporedivo višoj razini nego kod nas plus značajno veća procijepljenost...
Guest- Guest
koji će ti to kurac, cjepio si se...Eroo wrote: Božeme sačuvaj...
Guest- Guest
ebenica wrote:leđa me bole (došle godine u kojima više ne mogu dizat kaj sam mogao) i nervozan sam a di ćeš bolje mjesto od foruma istrest svoju bol :Pviolator wrote:@ebenica, tih je sedam dana bas brzo proslo!
A da, zaboravih da si babac. :P
Mozes stres rjesavat' i rakijom ili cenifom. Ti si se pogospodio pa se ugledao na omladinu.
Guest- Guest
To su ovi ko ero, vijolator i sl, to su oni ki bi zabranjivali, banirali. Ote beside su šporke ko jebentimaterebenica wrote:a nego kaj su? produkt savršenog intelekta? uvrede? djeca od 3 godine bi to boljeaben wrote:Jugići, crveni i leftardi nisu simpatične riječiebenica wrote:to je nebitno, ero potiče iz grupacije koja izmišlja simpatične riječi (jugići, crveni, leftardi, antivakseri) kako bi diskreditirala svaku kritiku ili opservaciju i bilo kakav razgovor odmah u startu, i umjesto sagledavanja činjenica stvorila konflikt. ništa već ne viđeno na internetsima.michaellcmacha wrote:u ovom trenutku hrvatska ima 4000 aktivnih slučajeva, dok izrael ima 88000 aktivnih slučajeva... ajmo Ero de ti nama pojasni kako to da je u izraelu 2200% veći broj aktivnih slučajeva ili čak 11 puta više zaraženih unatoč tomu što je kod njih ukupnost epidemioloških mjera na neusporedivo višoj razini nego kod nas plus značajno veća procijepljenost...
2014-04-16
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje