Istina o svemu što postoji!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Znanost
Page 14 of 38
Page 14 of 38 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 38
Re: Istina o svemu što postoji!
Eto opet danas na internetu nauka tvrdi kako je svemir iz Velikoga praska nastao, a da navodno postoji i svemir blizanac našemu svemiru, u kojem je sve suprotno, ako se ovdje čestica vrti lijevo a tamo se vrti desno, vrijeme tamo ide unatrag, i tak dalje, dakako sve se to tvrdi bez dokaza, a mnoge ovce će u to povjerovati, samo kažem, e da!
teodor.francic- Posts : 726
2021-04-18
Ne smije se ništa prije dogoditi nego kako je to po PLANU.
Ne mogu na svoju ruku nešto napraviti, isto ko ni bilo koji čovjek, ali ljudi to još ne znaju.
Samo kažem, dakle BITI će predavanja o "teoriji svega", ali tek onda kada su to već davno sami Bogovi odredili, e da!
Ne mogu na svoju ruku nešto napraviti, isto ko ni bilo koji čovjek, ali ljudi to još ne znaju.
Samo kažem, dakle BITI će predavanja o "teoriji svega", ali tek onda kada su to već davno sami Bogovi odredili, e da!
2021-04-18
Moja teorija će dokazati da ne samo da zbilja postoje Vanzemaljci, daleko stariji i napredniji od nas ljudi, nego da postoje i Vanvsemirci koji su cijeli svemir napravili, kroz bilijune zemaljskih godina dakako, tako da je svemir mnogo stariji nego to nauka misli, e da!
2021-04-18
Ako netko misli da se šalim, onda se grdno vara, istina o svima nama samo je jedna, i meni je prvome od ljudi dozvoljeno da to znam, od strane Bogova, dakako, e da!
2021-04-18
Bogovi već davno znaju da se nije nikakav Veliki prasak dogodio kod stvaranja svemira (osim u nečijim glavama dakako), ali i isto tako da ne postoji neko vječno svjesno biće koje je svemir napravilo, dapače, e da!
2021-04-18
Istina o postanku svega najteže je gradivo koje postoji u multisvemiru, u cjelokupnoj stvarnosti.
Shvatiti do u detalje, KAKO je Bog stvorio ne samo naš svijet nego sve svjetove koji postoje, je mukotrpan posao, ali se na kraju isplati, jer istina o svemu je najvažnija, a ne bajke o tome.
Tako će nam istina o svemu dati odgovor i na to, što nas čeka poslije tjelesne smrti, e da!
Shvatiti do u detalje, KAKO je Bog stvorio ne samo naš svijet nego sve svjetove koji postoje, je mukotrpan posao, ali se na kraju isplati, jer istina o svemu je najvažnija, a ne bajke o tome.
Tako će nam istina o svemu dati odgovor i na to, što nas čeka poslije tjelesne smrti, e da!
2021-04-18
Biblija jasno na početku tvrdi da je Bog iz NIŠTA stvorio našu dimenziju, i da u početku nije bilo ničega od materije, jedino su bili prostor i i vrijeme i Riječ, po kojoj je poslije sve nastalo što danas postoji, pa še kak.
2021-04-18
Kada se kaže NIŠTA, mnogi odmah pomisle na ono da nečega nema, ali to nije samo to, već je to i NEŠTO u čemu ničega nema, a pošto se onda to prostire i prostorno i vremenski bezgranično, jer to ne treba ni stvarati ni čekati da se stvori (postoji oduvijek i zauvijek seveda), jasno je da je to upravo onaj pravi Bog koji je sve stvorio što postoji, a da bi otkrili KAKO je to uspio napraviti trebamo bezgraničnost staviti u matematički okvir, i logički dakako, i dobiti ćemo sve što postoji kao na traci, jasno po slijedu kako se zbilja i dogodio, e da!
2021-04-18
Zanimljivo je da neki nikako da shvate da svemir NIJE mogao slučajno nastati, i da SVE što postoji u svemiru jeste DJELO daleko starije i naprednije Inteligencije od nas ljudi, od najsitnijih čestica pa do svih galaksija koje postoje, jer ne postoji ama baš ništa u svemiru što nije sa SVRHOM I RAZLOGOM napravljeno, dapače, a na nama ljudima je da polako OTKRIVAMO sve tajne koje svemir ima, a za to ćemo imati skoro pa beskonačno mnogo vremena, toliko koliko će naša dimenzija prostor-vremena postojati, e da!
2021-04-18
Svemir je nastao u prostor-vremenu, dakle SVE što postoji u svemiru napravljeno je od Inteligencije, ali samo prostor-vrijeme NIJE napravljeno nego je upravo suprotno, ta Inteligencija koja je svemir napravila nastala je u samom središtu prostor-vremena, istovremeno kao i samo prostor-vrijeme, e da!
2021-04-18
Inteligencija koja je nastala kada i naše prostor-vrijeme imala je zbilja dovoljno, čak i previše vremena da napravi ovako veliki svemir, a radila je tako da je stvarala materiju od najmanjih čestica, pa sve do najvećih galaksija, i ne samo to, ta Sila još uvijek STVARA novu materiju, i zvijezde i planete, e da!
2021-04-18
Inteligencija koja je svemir napravila ima svoga kralja, vladara, NAJSTARIJEGA živog bića u našem prostor-vremenu, na Zemlji je poznat ka Isus Krist, e da!
2021-04-18
Ne postoji ništa što može NASTATI samo od sebe, tako glup nitko ne može biti da u to vjeruje, barem se nadam.
Ali je isto tako istina da ima nešto što POSTOJI samo od sebe, ne treba to stvarati, dapače.
Materija se sastoji od DIJELOVA, a sve što ima dijelove ima i početak ali i kraj, dakle stvoreno je u određenom vremenu, jednostavno a istinito, e da!
Ali je isto tako istina da ima nešto što POSTOJI samo od sebe, ne treba to stvarati, dapače.
Materija se sastoji od DIJELOVA, a sve što ima dijelove ima i početak ali i kraj, dakle stvoreno je u određenom vremenu, jednostavno a istinito, e da!
2021-04-18
Sretan Uskrs svima koji ga danas slave!
2021-04-18
Uskrs nije neko čudo, već djelo najstarije Inteligencije u našem prostor-vremenu, koja može s materijom što god je moguće, pa i oživiti mrtvo tijelo, nikakav problem za Silu koja je daleko starija od svemira, e da!
2021-04-18
Mogu svi ljudi ustati od mrtvih ako Vansvemirska Inteligencija to želi napraviti, tako da Uskrsnuće Isusa Krista nije nikakvo čudo već ZNANJE o materiji, pa še kak.
Isus se nije šalio kada je rekao:
Ivan 11,14 Tada im Isus reče otvorene: "Lazar je umro,
Ivan 11,15 I radujem se zbog vas, što nijesam bio ondje, da vjerujete. Nego hajdemo k njemu!"
Ivan 11,16 Onda Toma, koji se zove Didim, (znači blizanac) reče suučenicima: "Hajdemo i mi, da umremo s njim!"
Ivan 11,17 Kad dođe Isus, nađe ga, da je već četiri dana u grobu.
Ivan 11,18 Betanija je bila blizu Jerusalema, jedno petnaest stadija, (potrkališta) udaljena od njega.
Ivan 11,19 I mnogi od Židova bili su došli k Marti i Mariji da ih tješe za bratom njihovim.
Ivan 11,20 Kad je Marta čula, da dolazi Isus, izađe mu u susret. A Marija je sjedila kod kuće.
Ivan 11,21 Onda reče Marta Isusu: "Gospodine, da si ti bio ovdje, ne bi umro moj brat.
Ivan 11,22 Ali i sad znam, da štogod zaišteš od Boga, dat će li Bog."
Ivan 11,23 Isus joj reče: "Brat će tvoj uskrsnuti."
Ivan 11,24 Marta mu odgovori: "Znam, da će uskrsnuti o uskrsnuću u posljednji dan."
Ivan 11,25 Isus joj reče: "Ja sam uskrsnuće i život. Tko vjeruje u mene, ako i umre, živjet će.
Ivan 11,26 I ni jedan, koji živi i vjeruje u mene, neće umrijeti dovijeka. Vjeruješ li to?"
Ivan 11,27 Ona mu odgovori: "Da, Gospodine, ja vjerujem, da si ti Krist, Sin Božji, koji je imao doći na ovaj svijet."
Ivan 11,28 I kad to reče, otide, zovnu svoju sestru Mariju i reče joj tiho: "Učitelj je ovdje i zove te."
Ivan 11,29 Jedva je ona bila to čula, ustade brzo i ode k njenu.
Ivan 11,30 Isus naime nije još, bio došao u selo, nego se je još nalazio na onom mjestu, gdje ga je bila susrela Marta.
Ivan 11,31 Kad Židovi, što su bili kod nje u kući, vidješe, gdje Marija brzo ustade i izađe, pođoše za njom; jer su mislili, da ide na grob, da plaće ondje.
Ivan 11,32 "Čim Marija dođe na mjesto, gdje je bio Isus i kad ga vidje, pade k njegovim nogama i reče mu: "Gospodine, da si ti bio ovdje, ne bi bio umro moj brat."
Ivan 11,33 Kad Isus vidje, gdje ona plače i gdje plaču Židovi, što su bili došli s njom, u duhu se potrese i uzbudi se.
Ivan 11,34 I upita: "Gdje ga metnuste?" Odgovoriše mu: "Gospodine, dođi i vidi!"
Ivan 11,35 Udariše suze Isusu.
Ivan 11,36 Tada rekoše Židovi "Vidite, kako ga ljubio!"
Ivan 11,37 A neki od njih rekoše: "Zar nije mogao on, koji otvori oči slijepcu, učiniti, da onaj ne umre?"
Ivan 11,38 Opet duboko potresen dođe Isus na grob. Bila je pećina, i kamen ležao na njoj.
Ivan 11,39 Isus zapovjedi: "Odvaljajte kamen!" Marta, sestra pokojnoga, odgovori mu: "Gospodine, već zaudara, jer već leži četiri dana."
Ivan 11,40 Isus joj reče: "Ne rekoh li ti: "Ako vjeruješ, vidjet ćeš slavu Božju?"
Ivan 11,41 Tada odvaljaše kamen. Isus podiže oči gore i reče: "Oče, zahvaljujem ti, što si me uslišio.
Ivan 11,42 Ja sam, istina, znao, da me svagda uslišiš. Ali rekoh zbog naroda, koji ovdje stoji, da vjeruju, da si me ti poslao."
Ivan 11,43 Iza ovih riječi povika iza glasa: "Lazare, izađi van!"
Ivan 11,44 I odmah izađe pokojni, obavit povojima po rukama, nogama i lice mu povezano ručnikom. Isus im reče: "Razvežite ga i pustite da ide!"
Ivan 11,45 Mnogi zidovi, što su bili došli k Mariji i Marti i vidjeli što učini Isus, vjerovaše u njega.
E da!
Isus se nije šalio kada je rekao:
Ivan 11,14 Tada im Isus reče otvorene: "Lazar je umro,
Ivan 11,15 I radujem se zbog vas, što nijesam bio ondje, da vjerujete. Nego hajdemo k njemu!"
Ivan 11,16 Onda Toma, koji se zove Didim, (znači blizanac) reče suučenicima: "Hajdemo i mi, da umremo s njim!"
Ivan 11,17 Kad dođe Isus, nađe ga, da je već četiri dana u grobu.
Ivan 11,18 Betanija je bila blizu Jerusalema, jedno petnaest stadija, (potrkališta) udaljena od njega.
Ivan 11,19 I mnogi od Židova bili su došli k Marti i Mariji da ih tješe za bratom njihovim.
Ivan 11,20 Kad je Marta čula, da dolazi Isus, izađe mu u susret. A Marija je sjedila kod kuće.
Ivan 11,21 Onda reče Marta Isusu: "Gospodine, da si ti bio ovdje, ne bi umro moj brat.
Ivan 11,22 Ali i sad znam, da štogod zaišteš od Boga, dat će li Bog."
Ivan 11,23 Isus joj reče: "Brat će tvoj uskrsnuti."
Ivan 11,24 Marta mu odgovori: "Znam, da će uskrsnuti o uskrsnuću u posljednji dan."
Ivan 11,25 Isus joj reče: "Ja sam uskrsnuće i život. Tko vjeruje u mene, ako i umre, živjet će.
Ivan 11,26 I ni jedan, koji živi i vjeruje u mene, neće umrijeti dovijeka. Vjeruješ li to?"
Ivan 11,27 Ona mu odgovori: "Da, Gospodine, ja vjerujem, da si ti Krist, Sin Božji, koji je imao doći na ovaj svijet."
Ivan 11,28 I kad to reče, otide, zovnu svoju sestru Mariju i reče joj tiho: "Učitelj je ovdje i zove te."
Ivan 11,29 Jedva je ona bila to čula, ustade brzo i ode k njenu.
Ivan 11,30 Isus naime nije još, bio došao u selo, nego se je još nalazio na onom mjestu, gdje ga je bila susrela Marta.
Ivan 11,31 Kad Židovi, što su bili kod nje u kući, vidješe, gdje Marija brzo ustade i izađe, pođoše za njom; jer su mislili, da ide na grob, da plaće ondje.
Ivan 11,32 "Čim Marija dođe na mjesto, gdje je bio Isus i kad ga vidje, pade k njegovim nogama i reče mu: "Gospodine, da si ti bio ovdje, ne bi bio umro moj brat."
Ivan 11,33 Kad Isus vidje, gdje ona plače i gdje plaču Židovi, što su bili došli s njom, u duhu se potrese i uzbudi se.
Ivan 11,34 I upita: "Gdje ga metnuste?" Odgovoriše mu: "Gospodine, dođi i vidi!"
Ivan 11,35 Udariše suze Isusu.
Ivan 11,36 Tada rekoše Židovi "Vidite, kako ga ljubio!"
Ivan 11,37 A neki od njih rekoše: "Zar nije mogao on, koji otvori oči slijepcu, učiniti, da onaj ne umre?"
Ivan 11,38 Opet duboko potresen dođe Isus na grob. Bila je pećina, i kamen ležao na njoj.
Ivan 11,39 Isus zapovjedi: "Odvaljajte kamen!" Marta, sestra pokojnoga, odgovori mu: "Gospodine, već zaudara, jer već leži četiri dana."
Ivan 11,40 Isus joj reče: "Ne rekoh li ti: "Ako vjeruješ, vidjet ćeš slavu Božju?"
Ivan 11,41 Tada odvaljaše kamen. Isus podiže oči gore i reče: "Oče, zahvaljujem ti, što si me uslišio.
Ivan 11,42 Ja sam, istina, znao, da me svagda uslišiš. Ali rekoh zbog naroda, koji ovdje stoji, da vjeruju, da si me ti poslao."
Ivan 11,43 Iza ovih riječi povika iza glasa: "Lazare, izađi van!"
Ivan 11,44 I odmah izađe pokojni, obavit povojima po rukama, nogama i lice mu povezano ručnikom. Isus im reče: "Razvežite ga i pustite da ide!"
Ivan 11,45 Mnogi zidovi, što su bili došli k Mariji i Marti i vidjeli što učini Isus, vjerovaše u njega.
E da!
2021-04-18
Ja, kao autor prave "teorije svega", koja objašnjava KAKO je sve nastalo, moram reći da u Bibliji piše istina, i da nije ta knjiga ljudskoga porijekla već vanzemaljskog, točnije vansvemirskog porijekla, i da do dana današnjega nije bilo čovjeka (dakle ni neke crkve kao zajednice), koji bi je potpuno razumio, zato i postoje DOGME o njoj poput Trojstva, iliti Sotone kao palog anđela, i još stotine drugih bajki, nema jedinstva glede te knjige kod vjernika, zato i postoje tolike crkve i sekte, i tako će i ostati dok se ne objavi jedina prava ISTINA o postanku svih nas, TEK onda će ljudi zbilja razumjeti Bibliju do kraja, e da!
2021-04-18
Sunce sije, kiša pada, i sve nastaje samo od sebe, samo treba vremena, a KAKO, koga briga, je tak?
Nauka ne zna objasniti niti jednu jedinu stvar kako je nastala od početka do kraja, samo zna nabrajati ono što vidi, i onda više puta KRIVE zaključke donosi, zares.
Zato ni jedan čovjek nema pojma kako je bilo što nastalo, to je činjenica, i tako će i ostati do dolaska prave ISTINE o postanku.
A to vrijeme je sve bliže, e da!
Nauka ne zna objasniti niti jednu jedinu stvar kako je nastala od početka do kraja, samo zna nabrajati ono što vidi, i onda više puta KRIVE zaključke donosi, zares.
Zato ni jedan čovjek nema pojma kako je bilo što nastalo, to je činjenica, i tako će i ostati do dolaska prave ISTINE o postanku.
A to vrijeme je sve bliže, e da!
2021-04-18
To da nešto postoji i da ne može da ne postoji je samo jedno od mnogih svojstava vječnoga postojanja, a ima ih jako puno, samo kažem.
Dakle prvo treba odrediti ŠTO je to što postoji a ne može da ne postoji.
Zatim objasniti KAKO to vječno postoji u vremenu i prostoru.
I ono najvažnije, KAKO je iz toga vječnoga nastalo sve što postoji, ne samo naš svemir nego sve dimenzije koje postoje, e da!
Dakle prvo treba odrediti ŠTO je to što postoji a ne može da ne postoji.
Zatim objasniti KAKO to vječno postoji u vremenu i prostoru.
I ono najvažnije, KAKO je iz toga vječnoga nastalo sve što postoji, ne samo naš svemir nego sve dimenzije koje postoje, e da!
2021-04-18
NE POSTOJI poslije nas ljudi, dakle poslije smrti našega tijela, ta ista materija koja čini ljudsko tijelo, kao ista materija, čak nemamo ni istu materiju cijeli život, stanice se konstantno mijenjaju, samo kažem.
I svemir jeste i materija i energija, ali ni materija ni energija ne postoje oduvijek, upravo suprotno, postoji vrijeme KADA energija kao i materija nastaju, zares.
Da bi to znali moramo saznati KAKO materija i energija uopće postoje, a ne samo ponavljati nečiju mantru kako oduvijek postoje, to rade i vjernici u Boga, i oni to tvrde za Boga ali nemaju dokaza za to, kao ni oni za svemir da je oduvijek, i jedni i drugi su samo VJERNICI, nemaju znanja, i onda svoje mišljenje i vjeru prikazuju kao neko znanje, neće proći, to NIJE znanje, dapače! JOK!
I svemir jeste i materija i energija, ali ni materija ni energija ne postoje oduvijek, upravo suprotno, postoji vrijeme KADA energija kao i materija nastaju, zares.
Da bi to znali moramo saznati KAKO materija i energija uopće postoje, a ne samo ponavljati nečiju mantru kako oduvijek postoje, to rade i vjernici u Boga, i oni to tvrde za Boga ali nemaju dokaza za to, kao ni oni za svemir da je oduvijek, i jedni i drugi su samo VJERNICI, nemaju znanja, i onda svoje mišljenje i vjeru prikazuju kao neko znanje, neće proći, to NIJE znanje, dapače! JOK!
2021-04-18
Da bi nešto znali moramo učiti, a NOVO se uči tako da se postave pitanja, i onda se pokuša na to odgovoriti, tako dolazimo do znanja o svemu, pa je to slučaj i sa postankom svega što postoji, e da!
2021-04-18
Page 14 of 38 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 38
Similar topics
» U hrvatskom društvu postoji odbojnost prema svemu hrvatskom
» Biden: Zaustavite RT, cenzurirajte fejs i twiter sve su to fejk njuz istina je ono što vam mi kažemo da je istina
» Ne postoji "problem" u Jajcu, postoji samo pokušaj otimačine imovine Islamske zajednice
» Istina i samo istina
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
» Biden: Zaustavite RT, cenzurirajte fejs i twiter sve su to fejk njuz istina je ono što vam mi kažemo da je istina
» Ne postoji "problem" u Jajcu, postoji samo pokušaj otimačine imovine Islamske zajednice
» Istina i samo istina
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Znanost
Page 14 of 38