Istina i samo istina
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Istina i samo istina
''Stigli smo u Torino igrati, ali svi se vidjeli što se dogodilo. Godinama se događaju iste stvari. Ne znam jesu li nas večeras pobijedili suci, ali sigurno nije Juventus''
'Da, naravno da smo ljutiti. No, velika smo momčad koja mora odmah dignuti glavu gore. Jako nam je bilo stalo do ove utakmice, ali očito da Juventus ima svoju privatnu ligu. Kako god bilo oni uvijek pobjede'
''Imamo li opet iste sumnje? Nisam ja jedini koji je to rekao. Kod Juventusa oko penala nikad nema sumnje, uvijek je penal. Moram se zaustaviti ili će me kazniti'', završio je Totti.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Re: Istina i samo istina
Dok je Zdenek Zeman bio trener Rome, navijač Juventusa mu je prišao i rekao: ''Ti si idiot, ... Zeman se vratio i odgovorio mu: ''Za razliku od utakmica, kultura se ne kupuje.''
2015-08-25
ocaj suze jad i patnja............ posebno kad o tome govori navijac kluba koji je 2006 2009 i 2015 ukrao naslove
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
da sam simpatizer đubretara samovoljno bi se ubio
2015-08-25
Juventus F.C. iz Torina najtrofejniji je i najpopularniji talijanski nogometni klub. "Stara dama" talijanskog nogometa (La vecchia Signora) klub je koji u Italiji ima preko 10 milijuna navijača, što je uvjerljivo najviše od svih talijanskih klubova jer Interi Milan po broju navijača zajedno imaju koliko i Bianconeri.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
U svijetu Juve ima oko 170 milijuna navijača, iako neka istraživanja govore i o puno većoj brojki koja doseže i 200 milijuna, a veliki je broj Juventina na dalekom istoku, primjerice uIndoneziji ima oko 15 milijuna navijača Juventusa.
2015-09-13
Juventus ne samo da je najpopularniji talijanski klub, Juventus je i najtrofejniji talijanski klub s preko 50 službenih trofeja u raznim natjecanjima, što talijanskim, što europskim.
I TO NE KATALONSKIM KUPOVIMA
I TO NE KATALONSKIM KUPOVIMA
2015-09-13
Nakon osvajanja Interkontinentalnog kupa 1996. godine, Juventus je postao prvi i do sada jedini klub u povijesti nogometakoji je uspio osvojiti sve naslove prvaka u domaćim i međunarodnim natjecanjima. Prema rang listi Međunarodne federacije za nogometnu statistiku i povijesti, FIFA-ine organizacije, Juventus je najbolji talijanski klub i drugi najbolji europski klub u 20. stoljeću.[1]
E MOJ ENDE
E MOJ ENDE
2015-09-13
- prvak Serie A (34): 1905., 1925./26., 1930./31., 1931./32., 1932./33., 1933./34., 1934./35., 1949./50., 1951./52., 1957./58., 1959./60., 1960./61., 1966./67., 1971./72., 1972./73., 1974./75., 1976./77., 1977./78., 1980./81., 1981./82., 1983./84., 1985./86., 1994./95., 1996./97., 1997./98., 2001./02., 2002./03.,2004./05.,2005./06., 2011./12., 2012./13., 2013./14., 2014./15., 2015./16.
- ENDE BARCELONI TREBA JOS 12 GODINA DA OVO DOHVATE AL TADA CE JUVE BITI NA 46
2015-09-13
“Gubljenje skudeta u poslednjem kolu bilo je jako razočaravajuće, ali je ’kalčopoli’ otkrio mnoge stvari tih godina. Juventus nam je ukrao dva skudeta, nije nam sviran čist penal 1998. godine kada me je oborio Mark Julijano, kao i dvije godine kasnije”. “U oba slučaja Juventus su vodili Lućano Mođi, Antonio Giraudo i Roberto Betega, udarni trio. Naravno da tada nismo imali dokaze, ali “kalčopoli” je pokazao da smo bili u pravu”, rekao je Ronaldo.
2015-08-25
Rumenige: "Juventus je mafija!"
“Ne želim više da imam bilo kakav kontakt sa rukovodstvom Juventusa i sportskim direktorom Lučanom Mođijem. Oni nisu džentlmeni, oni su mafija”
“Ne želim više da imam bilo kakav kontakt sa rukovodstvom Juventusa i sportskim direktorom Lučanom Mođijem. Oni nisu džentlmeni, oni su mafija”
2015-08-25
End1899 wrote:Rumenige: "Juventus je mafija!"
sve je rekao veliki karl-heinz
Guest- Guest
Amen.End1899 wrote:Rumenige: "Juventus je mafija!"
Guest- Guest
Hahaha, kakav auto- šamar. Kad Juve pošteno osvoji jedan europski naslov onda možemo pričati.desert_fox wrote:a veliki je broj Juventina na dalekom istoku, primjerice uIndoneziji ima oko 15 milijuna navijača Juventusa.
Guest- Guest
Našao se simpatizer Barcelone spominjat lopovluk i krađe. Kakav paradoks Bože dragi. Ne možeš za dva života nabrojat sve krađe smrdljive lopovske barcelone. Najodvratniji klub na planeti sa hrpom ukradenih trofeja
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Biden: Zaustavite RT, cenzurirajte fejs i twiter sve su to fejk njuz istina je ono što vam mi kažemo da je istina
» Istina o Međugorju
» Moja istina
» Istina o amperu
» Istina o Markalama
» Istina o Međugorju
» Moja istina
» Istina o amperu
» Istina o Markalama
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 4