Istina o svemu što postoji!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Znanost
Page 8 of 38
Page 8 of 38 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 38
Re: Istina o svemu što postoji!
Kaže znanost da ne zna da li postoji najmanji prostor.
Međutim, ne treba ići na dužinu manju od Planckove, da bi se točno na to pitanje odgovorilo.
Znamo dobro da svaki pokret koji napravimo kreće od onoga NAJMANJEGA, prvo se najmanji dijelovi pokrenu, pa onda ti pokreću veće, pa ti opet veće i tako sve do najvećih.
I kakav je prema tome onda odgovor na pitanje da li postoji najmani prostor u našoj dimenziji, s obzirom da se krećemo bez problema?
E da!
Međutim, ne treba ići na dužinu manju od Planckove, da bi se točno na to pitanje odgovorilo.
Znamo dobro da svaki pokret koji napravimo kreće od onoga NAJMANJEGA, prvo se najmanji dijelovi pokrenu, pa onda ti pokreću veće, pa ti opet veće i tako sve do najvećih.
I kakav je prema tome onda odgovor na pitanje da li postoji najmani prostor u našoj dimenziji, s obzirom da se krećemo bez problema?
E da!
teodor.francic- Posts : 726
2021-04-18
Ista stvar kao s najmanjim prostorom, je i sa najmanjim vremenom, vrijeme isto prolazi tako da prvo manje jedinice vremena prođu, pa onda one sve veće, na kraju i najveće, jasno zavisno o kojim se jedinicama radi (može recimo sekunda biti najveća, onda su manje destinke, stotinke sekunde i tak dalje).
Pošto vrijeme bez problema prolazi, onda je jasno da postoje i najmanje jedinice vremena koje prođu, pa sve prema većima, do onih najvećih, pa še kak.
Zaljučak je jednostavan, prostor i vrijeme u našoj dimenziji IMAJU najmanje jedinice od kojih nema manjih.
Također imaju prostor i vrijeme u našoj dimenziji najveće jedinice, ali do toga se dolazi formulama, pa ne bi o tome ovdje, to će biti detaljno objašnjeno u samoj "teoriji svega", ali važno je znati da POSTOJE i aposlutno najmanje i apsolutno najveće jedinice našega prostora i vremena, e da!
Pošto vrijeme bez problema prolazi, onda je jasno da postoje i najmanje jedinice vremena koje prođu, pa sve prema većima, do onih najvećih, pa še kak.
Zaljučak je jednostavan, prostor i vrijeme u našoj dimenziji IMAJU najmanje jedinice od kojih nema manjih.
Također imaju prostor i vrijeme u našoj dimenziji najveće jedinice, ali do toga se dolazi formulama, pa ne bi o tome ovdje, to će biti detaljno objašnjeno u samoj "teoriji svega", ali važno je znati da POSTOJE i aposlutno najmanje i apsolutno najveće jedinice našega prostora i vremena, e da!
2021-04-18
Najmanje i najveće jedinice prostora u našoj dimenziji, ne sadrže materiju, materija se nalazi IZMEĐU tih najmanjih i najvećih jedinica.
Recimo naš cijeli svemir, iako je nevjerojatno velik za nas ljude, tek je sitnica prema cjelokupnoj veličini našega prostora u kojemu svi postojimo, iako taj prostor u kojemu se svi nalazimo, NIJE beskonačan, samo kažem.
Recimo ko zrno pijeska na obali morskoj, tako je svemir mali u odnosu na naš cjelokupan prostor.
Dakako, naš cjelokupan prostor IMA OBLIK, a u svojoj teoriji ću objasniti KOJI i ZAŠTO baš taj a ne neki drugi, e da!
Recimo naš cijeli svemir, iako je nevjerojatno velik za nas ljude, tek je sitnica prema cjelokupnoj veličini našega prostora u kojemu svi postojimo, iako taj prostor u kojemu se svi nalazimo, NIJE beskonačan, samo kažem.
Recimo ko zrno pijeska na obali morskoj, tako je svemir mali u odnosu na naš cjelokupan prostor.
Dakako, naš cjelokupan prostor IMA OBLIK, a u svojoj teoriji ću objasniti KOJI i ZAŠTO baš taj a ne neki drugi, e da!
2021-04-18
"Prostor i vrijeme su istovremeno i apsolutni i relativni, zavisno od promatrača".
Dakle NISU relativni kako nas je Einstein učio.
Dolaze nova vremena i novi zakoni, samo kažem, e da!
Dakle NISU relativni kako nas je Einstein učio.
Dolaze nova vremena i novi zakoni, samo kažem, e da!
2021-04-18
Isto tako se sam prostor ne savija, a niti se vrijeme može usporiti, a još manje je moguće putovanje kroz vrijeme, e da!
2021-04-18
Da bi se bilo što reklo istinito o prostoru i vremenu, treba PRVO otkriti KAKO nastaju prostor i vrijeme, samo kažem.
Kada se otkrije ta tajna onda se može polako ali sigurno ići putem do prave istine o svemu što postoji, PRIJE NE, jok.
A tu tajnu ne zna nijedna religija koja postoji danas, a ne zna ni znanost, a to što se VJERUJE da su prostor i vrijeme nastali Velikim praskom (za kojega nitko ne zna ŠTO je to točno), nema veze sa činjenicom kako su zbilja prostor i vrijeme nastali, ta tvrdnja znanosti vrijedi koliko i tvrdnja vjernika da je Bog napravio prostor i vrijeme, sve jasno ali kako kome.
Moja "teorija svega", uvesti će sve ljude u ČUDESAN SVIJET prostora i vremena, toliko je čudesan da nijedna mašta to ne može dočarati, zares.
"Čovjek ne može ni sanjati što sve u stvarnosti postoji", reče netko, i niti ne zna koliko je bio u pravu, e da!
Kada se otkrije ta tajna onda se može polako ali sigurno ići putem do prave istine o svemu što postoji, PRIJE NE, jok.
A tu tajnu ne zna nijedna religija koja postoji danas, a ne zna ni znanost, a to što se VJERUJE da su prostor i vrijeme nastali Velikim praskom (za kojega nitko ne zna ŠTO je to točno), nema veze sa činjenicom kako su zbilja prostor i vrijeme nastali, ta tvrdnja znanosti vrijedi koliko i tvrdnja vjernika da je Bog napravio prostor i vrijeme, sve jasno ali kako kome.
Moja "teorija svega", uvesti će sve ljude u ČUDESAN SVIJET prostora i vremena, toliko je čudesan da nijedna mašta to ne može dočarati, zares.
"Čovjek ne može ni sanjati što sve u stvarnosti postoji", reče netko, i niti ne zna koliko je bio u pravu, e da!
2021-04-18
Znanost vjeruje kako ne postoje neka vječna bića koja imaju čarobne moći, da stvaraju recimo samo riječju, i u tome je sasvim u pravu.
Isto tako se ne isključuje mogućnost da postoje daleko starija i naprednija inteligentna bića u svemiru od nas ljudi, u tome je također u pravu jer takva bića i te kako POSTOJE, zares.
Nabrojati ću samo ona najpoznatija na Zemlji, koja su svima poznata, dakle daleko starija i naprednija bića od nas ljudi, koja su to TVRDILA za vrijeme svoga boravka na našoj planeti Zemlji:
Krišna
Isus Krist
Sai Baba.
Svi su Oni tvrdili da NISU sa Zemlje, da su došli SA NEBA, i da imaju određenu misiju na Zemlji, koju su dakako i odradili do kraja, pa še kak.
Sva ta bića nisu neka vječna bića, imaju svoj početak kao i mi ljudi, ali, ne samo da nisu sa naše Zemlje, nego nisu ni iz našega svemira, samo kažem, da se zna, jer to je jedina istina o njima, e da!
Isto tako se ne isključuje mogućnost da postoje daleko starija i naprednija inteligentna bića u svemiru od nas ljudi, u tome je također u pravu jer takva bića i te kako POSTOJE, zares.
Nabrojati ću samo ona najpoznatija na Zemlji, koja su svima poznata, dakle daleko starija i naprednija bića od nas ljudi, koja su to TVRDILA za vrijeme svoga boravka na našoj planeti Zemlji:
Krišna
Isus Krist
Sai Baba.
Svi su Oni tvrdili da NISU sa Zemlje, da su došli SA NEBA, i da imaju određenu misiju na Zemlji, koju su dakako i odradili do kraja, pa še kak.
Sva ta bića nisu neka vječna bića, imaju svoj početak kao i mi ljudi, ali, ne samo da nisu sa naše Zemlje, nego nisu ni iz našega svemira, samo kažem, da se zna, jer to je jedina istina o njima, e da!
2021-04-18
Dokazati ću svim ljudima da POSTOJE i Vanzemaljci, ali i Bogovi Vansvemirci, koji
su svemir, ali i život na Zemlji napravili, samo kažem, jer je došlo vrijeme za osobni kontakt sa daleko starijim bićima od nas ljudi, e da!
I ovo nije šala.
Dapače!
su svemir, ali i život na Zemlji napravili, samo kažem, jer je došlo vrijeme za osobni kontakt sa daleko starijim bićima od nas ljudi, e da!
I ovo nije šala.
Dapače!
2021-04-18
Najstarije biće u našem prostor-vremenu bilo je na Zemlji prije oko 2000 godina, i staro je bilijune i bilijune zemaljskih godina, dakle daleko je starije od našega svemira, samo kažem, da se zna, e da!
O kojemu se biću radi i pod kojim imenom je poznato na Zemlji je valjda jasno.
Ili nije?
O kojemu se biću radi i pod kojim imenom je poznato na Zemlji je valjda jasno.
Ili nije?
2021-04-18
Najstarije biće je vladar tih Prvih bića, koja su zajedno jedini pravi Stvoritelj svemira, dakle svega materijalnoga svijeta, pa tako i naše planete Zemlje i svega života na njoj, e da.
Moja "teorija svega" to će i te kako i detaljno objasniti ali i matematički dokazati, samo kažem.
Evo što je Prvo, dakle i najstarije biće reklo glede toga, e da:
Moja "teorija svega" to će i te kako i detaljno objasniti ali i matematički dokazati, samo kažem.
Evo što je Prvo, dakle i najstarije biće reklo glede toga, e da:
2021-04-18
Ivan 18,33 | Onda uđe Pilat opet u sudnicu, i dozva Isusa, i reče mu: "Jesi li ti kralj židovski?" |
Ivan 18,34 | Isus odgovori: "Govoriš li to sam od sebe, ili ti drugi rekoše za mene?" |
Ivan 18,35 | Pilat odgovori: "Zar sam ja Židov? Narod tvoj i glavari svećenički predadoše te meni. Što si učinio?" |
Ivan 18,36 | Isus odgovori: "Kraljevstvo moje nije od ovoga svijeta. Kad bi bilo od ovoga svijeta kraljevstvo moje, onda bi se sluge moje borile, da ne budem predan Židovima. Ali kraljevstvo moje nije odavde." |
Biblija se ne kosi sa pravom istinom, dapače, samo sa BAJKAMA koje se pričaju o njoj, što se na žalost i radilo prije ali se i danas radi, samo kažem.
Jasno je da u ovim citatima iz Biblije Isus govori da je On JEDINI kralj, a ne recimo Otac, opet dokaz da nešto ne štima sa dogmom o Trojstvu, samo što neki ili to ne vide ili ne žele vidjeti, e da!
2021-04-18
Pozdrav!
Prvo moram reći da za mene ovaj "teodorov paradoks" (tako su ga nazvali jer sam ja to pitanje prvi postavio, samo kažem), ne postoji, ali pošto mnogi misle drugačije ajde da vidimo tko je u pravu oko toga.
Paradoks se odnosi na beskonačan prostor koji ne samo hipotetski već i stvarno može postojati, tako da to nije samo teorijsko već i praktično pitanje.
Paradoks glasi ovako: Imamo dva pješaka jedan pored drugoga, dakle pješaka A i pješaka B, koji imaju ispred sebe isti put koji je doslovno beskonačan.
Sada recimo prvi pješak A ostaje na svom mjestu, a pješak B počinje hodati i kada prijeđe točno jedan kilometar po tom beskonačnom putu zaustavi se u toj točki C.
Pitanje glasi, da li je pješak B smanjio svoj put za jedan kilometar u točki C, ili je njemu iz točke C put ISTO DUGAČAK kao i pješaku A koji još nije ni krenuo na put.
To pitanje postavljeno je nekim matematičarima i filozofima, matematičari su rekli da je put isto dug a filozofi da nije put isto dug jer je pješak B već prošao kilometar toga puta a pješak A nije.
Tko je od njih u pravu?
Ako su matematičari onda su sve točke jednako udaljene od beskonačnosti.
Ako su u pravu filozofi onda nisu sve točke jednako udaljene.
Ima li netko tko to može riješiti na način da to svima bude sasvim razumljivo i jasno, jer ne mogu biti i jedni i drugi u pravu. Pozdrav
Prvo moram reći da za mene ovaj "teodorov paradoks" (tako su ga nazvali jer sam ja to pitanje prvi postavio, samo kažem), ne postoji, ali pošto mnogi misle drugačije ajde da vidimo tko je u pravu oko toga.
Paradoks se odnosi na beskonačan prostor koji ne samo hipotetski već i stvarno može postojati, tako da to nije samo teorijsko već i praktično pitanje.
Paradoks glasi ovako: Imamo dva pješaka jedan pored drugoga, dakle pješaka A i pješaka B, koji imaju ispred sebe isti put koji je doslovno beskonačan.
Sada recimo prvi pješak A ostaje na svom mjestu, a pješak B počinje hodati i kada prijeđe točno jedan kilometar po tom beskonačnom putu zaustavi se u toj točki C.
Pitanje glasi, da li je pješak B smanjio svoj put za jedan kilometar u točki C, ili je njemu iz točke C put ISTO DUGAČAK kao i pješaku A koji još nije ni krenuo na put.
To pitanje postavljeno je nekim matematičarima i filozofima, matematičari su rekli da je put isto dug a filozofi da nije put isto dug jer je pješak B već prošao kilometar toga puta a pješak A nije.
Tko je od njih u pravu?
Ako su matematičari onda su sve točke jednako udaljene od beskonačnosti.
Ako su u pravu filozofi onda nisu sve točke jednako udaljene.
Ima li netko tko to može riješiti na način da to svima bude sasvim razumljivo i jasno, jer ne mogu biti i jedni i drugi u pravu. Pozdrav
2021-04-18
Slobodno se izjasnite oko "teodorovog paradoksa", jer provjera točnosti se ne može praktično izvršiti kao recimo kod zenonovog paradoksa o Ahilu i kornjači, samo kažem, e da!
2021-04-18
Znači nitko ne zna da li je put isto dugačak i jednome i drugome pješaku ili nije, ok, i to je neki odgovor. e da!
2021-04-18
Inače postoje dimenzije koje su beskonačno puta veće od našega prostor-vremena, ali isto tako i one koje su beskonačno puta manje, samo kažem.
Dakako, sve se to može i te kako matematički dokazati.
Ali kome, to je sasvim drugo pitanje, jel, tko to može već sad shvatiti, seveda, e da!
Dakako, sve se to može i te kako matematički dokazati.
Ali kome, to je sasvim drugo pitanje, jel, tko to može već sad shvatiti, seveda, e da!
2021-04-18
Postoji nešto NAJVEĆE u našoj cjelokupnoj stvarnosti, i pogodite KOJI broj opisuje tu najveću velilčinu, e da?
2021-04-18
Beskonačno puta metar i beskonačno puta kilometar NIJE isti veliko, tko je dovoljno pametan može to pomnožiti do recimo desetog broja, ak meni ne vjeruje, pa će vidjeti da sam i te kako u pravu, tko to ZNA sam množiti, seveda.
Kao što sam rekao POSTOJE dimenzije koje su BESKONAČNO puta VEĆE od našega prostor-vremena, to ću i dokazati, ali isto tako je i naše prostor-vrijeme doslovno BESKONAČNO puta veće od nekih drugih dimenziija, zares.
S mojoj teorijom se nitko neće igrati, ili će polako početi SVE sam shvaćati, ili ništa pod milim Bogom neće razumjeti, zavisno od toga koliko tko ima razvijen, zapravo nerazvijen Um, samo kažem, e da!
Kao što sam rekao POSTOJE dimenzije koje su BESKONAČNO puta VEĆE od našega prostor-vremena, to ću i dokazati, ali isto tako je i naše prostor-vrijeme doslovno BESKONAČNO puta veće od nekih drugih dimenziija, zares.
S mojoj teorijom se nitko neće igrati, ili će polako početi SVE sam shvaćati, ili ništa pod milim Bogom neće razumjeti, zavisno od toga koliko tko ima razvijen, zapravo nerazvijen Um, samo kažem, e da!
2021-04-18
Mnogi ljudi VJERUJU da postoje Vanzemaljci, neki tvrde da su se i susreli s Njima, ali još nijedan čovjek ne zna da postoje i bića koja ne samo da nisu sa Zemlje (dakle Vanzemaljci), nego nisu ni iz našega svemira, već potjeću od samoga SREDIŠTA našega prostor-vremena, gdje se RAĐA sav život koji postoji, e da!
2021-04-18
Dakle, svemir nisu napravila neka vječna bića, jer takva NE POSTOJE, ali zato postoje bića starija od našega svemira, koja su jednako stara kao i naše prostor-vrijeme.
Kada su ta bića nastala (RODILA SE), u samom središtu našega prostor-vremena, nije bilo ničega u našem prostor-vremenu doli PRAZAN PROSTOR, u kojemu nije bilo ni živih bića ni bilo kakve materije, samo kažem.
Tek bilijune i bilijune godina poslije su ta Prva Bića "izmislila" materiju, a KAKO, e to možete saznati jedino iz moje "teorije svega" kada se objavi, dakako, e da!
Kada su ta bića nastala (RODILA SE), u samom središtu našega prostor-vremena, nije bilo ničega u našem prostor-vremenu doli PRAZAN PROSTOR, u kojemu nije bilo ni živih bića ni bilo kakve materije, samo kažem.
Tek bilijune i bilijune godina poslije su ta Prva Bića "izmislila" materiju, a KAKO, e to možete saznati jedino iz moje "teorije svega" kada se objavi, dakako, e da!
2021-04-18
U Bibliji se ta Prva bića nazivaju JAHVE, da se zna, e da!
2021-04-18
Prva bića su GOSPODARI cijeloga našega prostor-vremena, zato Jahve i tvrdi da je JEDINI BOG koji postoji za nas ljude,.
Jer ako Bogom nazivamo Silu koja je svemir i život kao i sva živa bića na Zemlji napravila, onda se s pravom ta Prva bića iako NISU vječna nazivaju Bogom, e da.
Jer ako Bogom nazivamo Silu koja je svemir i život kao i sva živa bića na Zemlji napravila, onda se s pravom ta Prva bića iako NISU vječna nazivaju Bogom, e da.
Izaija 45,5 | Ja sam Jahve i nema drugoga; osim mene Boga nema. |
2021-04-18
Page 8 of 38 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 38
Similar topics
» U hrvatskom društvu postoji odbojnost prema svemu hrvatskom
» Biden: Zaustavite RT, cenzurirajte fejs i twiter sve su to fejk njuz istina je ono što vam mi kažemo da je istina
» Ne postoji "problem" u Jajcu, postoji samo pokušaj otimačine imovine Islamske zajednice
» Istina i samo istina
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
» Biden: Zaustavite RT, cenzurirajte fejs i twiter sve su to fejk njuz istina je ono što vam mi kažemo da je istina
» Ne postoji "problem" u Jajcu, postoji samo pokušaj otimačine imovine Islamske zajednice
» Istina i samo istina
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Znanost
Page 8 of 38