Summer in the City - CHAT
Page 11 of 20
Page 11 of 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Re: Summer in the City - CHAT
Ja ko vrabac, živ živ a niels i ringo na aparatima zbog norrinog ava ovaj ava njene sestre blizanke,, epi se priključuje (ilegalno ali standardno ) na novu vodovodnu cijev i već zbraja euriće na kumpiru, tikvicama a sad i na biodizelu jer je natopio 800 hektara uljane repice s novom vodovodnom cijevi, aben mu zavidi i pije predikatno vino pola od jada a pola od zadovoljstva, brend traži novu lokaciju za njukove, yoda kroz meditaciju traži mjesto slobodnog lupača pečata da prezimi do proljeća, crveni i pirat se klanjaju sulji i vide novog cara dušana koji će ostvariti njihove snove, ero vidi 4tu dozu, veber sanja rimljane, ventilator se okreće bez veze kao i do sada, sora sanja ORAu i i željeznicu beograd-bar, ja i prcko osvajamo jorgan planinu....samo dijagram udara po (de)fenderu i boli ga uvo za sve i svakogaMaggie19 wrote:Ekipa, jeste zivi? ;-))
Šandor Winnetou- Posts : 19786
2017-12-31
Opa, odlican osvrt. Sad mogu mirno nastavit radit.
Hvala, prika ;-)
Hvala, prika ;-)
Citiraj ga da se ne izgubi trud i umjeće uloženo u taj podugački post :))))Maggie19 wrote:Opa, odlican osvrt. Sad mogu mirno nastavit radit.
Hvala, prika ;-)
pa, neke već jesu, kao što vidišŠandor Winnetou wrote:Đes djevojčice sad kad si navršila 18 godina :)))Noor wrote:ne bulji u mene toliko, ljepota nije prijelaznamativka wrote:Bijednica Noor, ne znajući više koji bi sexy avatar stavila da sakrije svu svoju bijedu, gazi po bilo kojem nicku ženske naravi.
Inače skloni svoju sestru blizanku sa ava da neki tu ne bi pošemerili i počeli praviti zvizdarije
Šandor Winnetou wrote:Ja ko vrabac, živ živ a niels i ringo na aparatima zbog norrinog ava ovaj ava njene sestre blizanke,, epi se priključuje (ilegalno ali standardno ) na novu vodovodnu cijev i već zbraja euriće na kumpiru, tikvicama a sad i na biodizelu jer je natopio 800 hektara uljane repice s novom vodovodnom cijevi, aben mu zavidi i pije predikatno vino pola od jada a pola od zadovoljstva, brend traži novu lokaciju za njukove, yoda kroz meditaciju traži mjesto slobodnog lupača pečata da prezimi do proljeća, crveni i pirat se klanjaju sulji i vide novog cara dušana koji će ostvariti njihove snove, ero vidi 4tu dozu, veber sanja rimljane, ventilator se okreće bez veze kao i do sada, sora sanja ORAu i i željeznicu beograd-bar, ja i prcko osvajamo jorgan planinu....samo dijagram udara po (de)fenderu i boli ga uvo za sve i svakogaMaggie19 wrote:Ekipa, jeste zivi? ;-))
kratko i jasno
taki sam ovaj nisam po cijelome tijeluNoor wrote:Šandor Winnetou wrote:Ja ko vrabac, živ živ a niels i ringo na aparatima zbog norrinog ava ovaj ava njene sestre blizanke,, epi se priključuje (ilegalno ali standardno ) na novu vodovodnu cijev i već zbraja euriće na kumpiru, tikvicama a sad i na biodizelu jer je natopio 800 hektara uljane repice s novom vodovodnom cijevi, aben mu zavidi i pije predikatno vino pola od jada a pola od zadovoljstva, brend traži novu lokaciju za njukove, yoda kroz meditaciju traži mjesto slobodnog lupača pečata da prezimi do proljeća, crveni i pirat se klanjaju sulji i vide novog cara dušana koji će ostvariti njihove snove, ero vidi 4tu dozu, veber sanja rimljane, ventilator se okreće bez veze kao i do sada, sora sanja ORAu i i željeznicu beograd-bar, ja i prcko osvajamo jorgan planinu....samo dijagram udara po (de)fenderu i boli ga uvo za sve i svakogaMaggie19 wrote:Ekipa, jeste zivi? ;-))
kratko i jasno
Evo ga ;-DŠandor Winnetou wrote:Ja ko vrabac, živ živ a niels i ringo na aparatima zbog norrinog ava ovaj ava njene sestre blizanke,, epi se priključuje (ilegalno ali standardno ) na novu vodovodnu cijev i već zbraja euriće na kumpiru, tikvicama a sad i na biodizelu jer je natopio 800 hektara uljane repice s novom vodovodnom cijevi, aben mu zavidi i pije predikatno vino pola od jada a pola od zadovoljstva, brend traži novu lokaciju za njukove, yoda kroz meditaciju traži mjesto slobodnog lupača pečata da prezimi do proljeća, crveni i pirat se klanjaju sulji i vide novog cara dušana koji će ostvariti njihove snove, ero vidi 4tu dozu, veber sanja rimljane, ventilator se okreće bez veze kao i do sada, sora sanja ORAu i i željeznicu beograd-bar, ja i prcko osvajamo jorgan planinu....samo dijagram udara po (de)fenderu i boli ga uvo za sve i svakogaMaggie19 wrote:Ekipa, jeste zivi? ;-))
Kako se ono rece, ne spominjite moje ime uzalud:)Maggie19 wrote:Evo ga ;-DŠandor Winnetou wrote:Ja ko vrabac, živ živ a niels i ringo na aparatima zbog norrinog ava ovaj ava njene sestre blizanke,, epi se priključuje (ilegalno ali standardno ) na novu vodovodnu cijev i već zbraja euriće na kumpiru, tikvicama a sad i na biodizelu jer je natopio 800 hektara uljane repice s novom vodovodnom cijevi, aben mu zavidi i pije predikatno vino pola od jada a pola od zadovoljstva, brend traži novu lokaciju za njukove, yoda kroz meditaciju traži mjesto slobodnog lupača pečata da prezimi do proljeća, crveni i pirat se klanjaju sulji i vide novog cara dušana koji će ostvariti njihove snove, ero vidi 4tu dozu, veber sanja rimljane, ventilator se okreće bez veze kao i do sada, sora sanja ORAu i i željeznicu beograd-bar, ja i prcko osvajamo jorgan planinu....samo dijagram udara po (de)fenderu i boli ga uvo za sve i svakogaMaggie19 wrote:Ekipa, jeste zivi? ;-))
dijagram-
2015-08-09
nije uzalud, vidiš da si se javio ;)dijagram wrote:Kako se ono rece, ne spominjite moje ime uzalud:)Maggie19 wrote:Evo ga ;-DŠandor Winnetou wrote:Ja ko vrabac, živ živ a niels i ringo na aparatima zbog norrinog ava ovaj ava njene sestre blizanke,, epi se priključuje (ilegalno ali standardno ) na novu vodovodnu cijev i već zbraja euriće na kumpiru, tikvicama a sad i na biodizelu jer je natopio 800 hektara uljane repice s novom vodovodnom cijevi, aben mu zavidi i pije predikatno vino pola od jada a pola od zadovoljstva, brend traži novu lokaciju za njukove, yoda kroz meditaciju traži mjesto slobodnog lupača pečata da prezimi do proljeća, crveni i pirat se klanjaju sulji i vide novog cara dušana koji će ostvariti njihove snove, ero vidi 4tu dozu, veber sanja rimljane, ventilator se okreće bez veze kao i do sada, sora sanja ORAu i i željeznicu beograd-bar, ja i prcko osvajamo jorgan planinu....samo dijagram udara po (de)fenderu i boli ga uvo za sve i svakogaMaggie19 wrote:Ekipa, jeste zivi? ;-))
Ova kiša me ubija, a jos sam se mislila kupat
Ako je more ok ne vidim prepreku za to, nedostatak je jedini što ja nisam tu negdje u bliziniNoor wrote:Ova kiša me ubija, a jos sam se mislila kupat
pa di cu na plazu dok padaŠandor Winnetou wrote:Ako je more ok ne vidim prepreku za to, nedostatak je jedini što ja nisam tu negdje u bliziniNoor wrote:Ova kiša me ubija, a jos sam se mislila kupat
i vani je sad hladnije nego u moru
Zato bi mi bili stalno u moruNoor wrote:pa di cu na plazu dok padaŠandor Winnetou wrote:Ako je more ok ne vidim prepreku za to, nedostatak je jedini što ja nisam tu negdje u bliziniNoor wrote:Ova kiša me ubija, a jos sam se mislila kupat
Šandor Winnetou wrote:Zato bi mi bili stalno u moruNoor wrote:pa di cu na plazu dok padaŠandor Winnetou wrote:Ako je more ok ne vidim prepreku za to, nedostatak je jedini što ja nisam tu negdje u bliziniNoor wrote:Ova kiša me ubija, a jos sam se mislila kupat
kad krenem javit cu ti ;)
Moram jorgan planinu pripremiti, nemremo u moretu bit cijeli danNoor wrote:Šandor Winnetou wrote:Zato bi mi bili stalno u moruNoor wrote:pa di cu na plazu dok padaŠandor Winnetou wrote:Ako je more ok ne vidim prepreku za to, nedostatak je jedini što ja nisam tu negdje u bliziniNoor wrote:Ova kiša me ubija, a jos sam se mislila kupat
bome sam ukljucila grijanje danas, da znasŠandor Winnetou wrote:Moram jorgan planinu pripremiti, nemremo u moretu bit cijeli danNoor wrote:Šandor Winnetou wrote:Zato bi mi bili stalno u moruNoor wrote:pa di cu na plazu dok padaŠandor Winnetou wrote:Ako je more ok ne vidim prepreku za to, nedostatak je jedini što ja nisam tu negdje u bliziniNoor wrote:Ova kiša me ubija, a jos sam se mislila kupat
a jos neki dan se 'ladila
Mi skoro da jesmo no malo kretanja i obavljanja sitnih poslova nas je ugrijalo ali navečer držim da ćemo otvoriti sezonu.Noor wrote:
bome sam ukljucila grijanje danas, da znas
a jos neki dan se 'ladila
Noor likes this post
Noor wrote:Ova kiša me ubija, a jos sam se mislila kupat
Taman jučer predvečer po kiši ispratija bablje lito isplivanim kilometrom, mislija sam i danas, ali na buru se ipak baš ne usudim u juriš...
Last edited by jasambrend on 7/10/2021, 17:55; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
Bolje pricekat, bit ce jos dana :)
darth_vader likes this post
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
More je sad zakon...plus nema nikakvih smetala okolo...:)
darth_vader-
2014-04-17
Šandor Winnetou likes this post
Page 11 of 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Similar topics
» Summer is coming
» Climate factors help, not summer, is Virus not braking researchers find explanation for pandemic history
» Air Transat launch new Toronto-Split service for the Croatian summer
» BBC: Coronavirus - Greece and Croatia acted fast, now need to save summer
» Croatian Klapa Singing Samoans to Tour Europe in the Summer
» Climate factors help, not summer, is Virus not braking researchers find explanation for pandemic history
» Air Transat launch new Toronto-Split service for the Croatian summer
» BBC: Coronavirus - Greece and Croatia acted fast, now need to save summer
» Croatian Klapa Singing Samoans to Tour Europe in the Summer
Page 11 of 20