Summer in the City - CHAT
Page 7 of 20
Page 7 of 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Re: Summer in the City - CHAT
A tako je gdje se pojavi ovaj smrdo iznad tebe, jednostavno svima sve ogadiNoor wrote:opet zamrlo?!
ajmo
Preskoči ga, znas da smrdi kad se ugaziŠandor Winnetou wrote:A tako je gdje se pojavi ovaj smrdo iznad tebe, jednostavno svima sve ogadiNoor wrote:opet zamrlo?!
ajmo
Lako za mene, rekao sam mu da se ne šaketam s pičkama no svi ostali su pobjegli zbog njegovih sranja i smrdenja po temiNoor wrote:Preskoči ga, znas da smrdi kad se ugaziŠandor Winnetou wrote:A tako je gdje se pojavi ovaj smrdo iznad tebe, jednostavno svima sve ogadiNoor wrote:opet zamrlo?!
ajmo
tebe mi je posebno drago vidjeti na chatu...do 2017. taj film nismo gledaliŠandor Winnetou wrote:Lako za mene, rekao sam mu da se ne šaketam s pičkama no svi ostali su pobjegli zbog njegovih sranja i smrdenja po temiNoor wrote:Preskoči ga, znas da smrdi kad se ugaziŠandor Winnetou wrote:A tako je gdje se pojavi ovaj smrdo iznad tebe, jednostavno svima sve ogadiNoor wrote:opet zamrlo?!
ajmo
koji su to bili dani, kakva druzenja, ajooj..frakcija, prci, ti, megi, dijagram, veber, regoč :)
Bila je i rodica a zahebancija je bila na vrhu, i sad bude kad se ekipa sleti, ono malo golicanja po tabanima, malo flerta, malo ljubomore i "zapišavanja" teritorija.. zna biti baš gutenberg :)))Noor wrote:tebe mi je posebno drago vidjeti na chatu...do 2017. taj film nismo gledaliŠandor Winnetou wrote:Lako za mene, rekao sam mu da se ne šaketam s pičkama no svi ostali su pobjegli zbog njegovih sranja i smrdenja po temiNoor wrote:Preskoči ga, znas da smrdi kad se ugaziŠandor Winnetou wrote:A tako je gdje se pojavi ovaj smrdo iznad tebe, jednostavno svima sve ogadiNoor wrote:opet zamrlo?!
ajmo
koji su to bili dani, kakva druzenja, ajooj..frakcija, prci, ti, megi, dijagram, veber, regoč :)
Ja ću vam samo mahnuti, bez da ikog pogolicam igdje. :p :DŠandor Winnetou wrote:Bila je i rodica a zahebancija je bila na vrhu, i sad bude kad se ekipa sleti, ono malo golicanja po tabanima, malo flerta, malo ljubomore i "zapišavanja" teritorija.. zna biti baš gutenberg :)))Noor wrote:tebe mi je posebno drago vidjeti na chatu...do 2017. taj film nismo gledaliŠandor Winnetou wrote:Lako za mene, rekao sam mu da se ne šaketam s pičkama no svi ostali su pobjegli zbog njegovih sranja i smrdenja po temiNoor wrote:Preskoči ga, znas da smrdi kad se ugaziŠandor Winnetou wrote:A tako je gdje se pojavi ovaj smrdo iznad tebe, jednostavno svima sve ogadiNoor wrote:opet zamrlo?!
ajmo
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
nisi ti bila na starom forumu. znali smo čet ispuniti u pola dana.Noor wrote:tebe mi je posebno drago vidjeti na chatu...do 2017. taj film nismo gledaliŠandor Winnetou wrote:Lako za mene, rekao sam mu da se ne šaketam s pičkama no svi ostali su pobjegli zbog njegovih sranja i smrdenja po temiNoor wrote:Preskoči ga, znas da smrdi kad se ugaziŠandor Winnetou wrote:A tako je gdje se pojavi ovaj smrdo iznad tebe, jednostavno svima sve ogadiNoor wrote:opet zamrlo?!
ajmo
marc, aime, bojlenka bi poludili.
ali kako tehnologija i komunikacija mijenjaju svijet unutar par godina.
veber-
2014-12-30
cek...koja rodica?Šandor Winnetou wrote:Bila je i rodica a zahebancija je bila na vrhu, i sad bude kad se ekipa sleti, ono malo golicanja po tabanima, malo flerta, malo ljubomore i "zapišavanja" teritorija.. zna biti baš gutenberg :)))Noor wrote:tebe mi je posebno drago vidjeti na chatu...do 2017. taj film nismo gledaliŠandor Winnetou wrote:Lako za mene, rekao sam mu da se ne šaketam s pičkama no svi ostali su pobjegli zbog njegovih sranja i smrdenja po temiNoor wrote:Preskoči ga, znas da smrdi kad se ugaziŠandor Winnetou wrote:A tako je gdje se pojavi ovaj smrdo iznad tebe, jednostavno svima sve ogadiNoor wrote:opet zamrlo?!
ajmo
a pjesme s YT?
nisam bila, al sam vas cesto citala:)veber wrote:nisi ti bila na starom forumu. znali smo čet ispuniti u pola dana.Noor wrote:tebe mi je posebno drago vidjeti na chatu...do 2017. taj film nismo gledaliŠandor Winnetou wrote:Lako za mene, rekao sam mu da se ne šaketam s pičkama no svi ostali su pobjegli zbog njegovih sranja i smrdenja po temiNoor wrote:Preskoči ga, znas da smrdi kad se ugaziŠandor Winnetou wrote:A tako je gdje se pojavi ovaj smrdo iznad tebe, jednostavno svima sve ogadiNoor wrote:opet zamrlo?!
ajmo
to ti je kao sex.Noor wrote:nisam bila, al sam vas cesto citala:)veber wrote:nisi ti bila na starom forumu. znali smo čet ispuniti u pola dana.Noor wrote:tebe mi je posebno drago vidjeti na chatu...do 2017. taj film nismo gledaliŠandor Winnetou wrote:Lako za mene, rekao sam mu da se ne šaketam s pičkama no svi ostali su pobjegli zbog njegovih sranja i smrdenja po temiNoor wrote:Preskoči ga, znas da smrdi kad se ugaziŠandor Winnetou wrote:A tako je gdje se pojavi ovaj smrdo iznad tebe, jednostavno svima sve ogadiNoor wrote:opet zamrlo?!
ajmo
jebal sam.
ali nije bil nutra.
mrtve brojimo na kraju
veber-
2014-12-30
neka te, svi sa smislom za humor i šalu su dobrodošli :)Ra wrote:Ja ću vam samo mahnuti, bez da ikog pogolicam igdje. :p :DŠandor Winnetou wrote:Bila je i rodica a zahebancija je bila na vrhu, i sad bude kad se ekipa sleti, ono malo golicanja po tabanima, malo flerta, malo ljubomore i "zapišavanja" teritorija.. zna biti baš gutenberg :)))Noor wrote:tebe mi je posebno drago vidjeti na chatu...do 2017. taj film nismo gledaliŠandor Winnetou wrote:Lako za mene, rekao sam mu da se ne šaketam s pičkama no svi ostali su pobjegli zbog njegovih sranja i smrdenja po temiNoor wrote:Preskoči ga, znas da smrdi kad se ugaziŠandor Winnetou wrote:A tako je gdje se pojavi ovaj smrdo iznad tebe, jednostavno svima sve ogadiNoor wrote:opet zamrlo?!
ajmo
Ma prckova ljubav, samo je nestala u jednom trenu. Možda sam je pomješao sa ranijom korisnicom koja je imala pegi bandi na avuNoor wrote:cek...koja rodica?Šandor Winnetou wrote:Bila je i rodica a zahebancija je bila na vrhu, i sad bude kad se ekipa sleti, ono malo golicanja po tabanima, malo flerta, malo ljubomore i "zapišavanja" teritorija.. zna biti baš gutenberg :)))Noor wrote:tebe mi je posebno drago vidjeti na chatu...do 2017. taj film nismo gledaliŠandor Winnetou wrote:Lako za mene, rekao sam mu da se ne šaketam s pičkama no svi ostali su pobjegli zbog njegovih sranja i smrdenja po temiNoor wrote:Preskoči ga, znas da smrdi kad se ugaziŠandor Winnetou wrote:A tako je gdje se pojavi ovaj smrdo iznad tebe, jednostavno svima sve ogadiNoor wrote:opet zamrlo?!
ajmo
a pjesme s YT?
ja tamo nisam čatiro, znao sam otići na religiju ali su se tamo klali više nego na vipu, pat, aganor, sefirot...veber wrote:nisi ti bila na starom forumu. znali smo čet ispuniti u pola dana.Noor wrote:tebe mi je posebno drago vidjeti na chatu...do 2017. taj film nismo gledaliŠandor Winnetou wrote:Lako za mene, rekao sam mu da se ne šaketam s pičkama no svi ostali su pobjegli zbog njegovih sranja i smrdenja po temiNoor wrote:Preskoči ga, znas da smrdi kad se ugaziŠandor Winnetou wrote:A tako je gdje se pojavi ovaj smrdo iznad tebe, jednostavno svima sve ogadiNoor wrote:opet zamrlo?!
ajmo
Jel mogu i ja?
Obećajem da neću zajebavat Trea.
Obećajem da neću zajebavat Trea.
crvenkasti-
2014-04-17
Šandor Winnetou wrote:ja tamo nisam čatiro, znao sam otići na religiju ali su se tamo klali više nego na vipu, pat, aganor, sefirot...veber wrote:nisi ti bila na starom forumu. znali smo čet ispuniti u pola dana.Noor wrote:tebe mi je posebno drago vidjeti na chatu...do 2017. taj film nismo gledaliŠandor Winnetou wrote:Lako za mene, rekao sam mu da se ne šaketam s pičkama no svi ostali su pobjegli zbog njegovih sranja i smrdenja po temiNoor wrote:Preskoči ga, znas da smrdi kad se ugaziŠandor Winnetou wrote:A tako je gdje se pojavi ovaj smrdo iznad tebe, jednostavno svima sve ogadiNoor wrote:opet zamrlo?!
ajmo
Mogu misliti :)
Pa što si očekivao? Jedino oko religije i nogometa se ljudi žešće zakače nego oko politike. :)
niels-
2021-04-26
pa frakcija...kazem :)Šandor Winnetou wrote:Ma prckova ljubav, samo je nestala u jednom trenu. Možda sam je pomješao sa ranijom korisnicom koja je imala pegi bandi na avuNoor wrote:cek...koja rodica?Šandor Winnetou wrote:Bila je i rodica a zahebancija je bila na vrhu, i sad bude kad se ekipa sleti, ono malo golicanja po tabanima, malo flerta, malo ljubomore i "zapišavanja" teritorija.. zna biti baš gutenberg :)))Noor wrote:tebe mi je posebno drago vidjeti na chatu...do 2017. taj film nismo gledaliŠandor Winnetou wrote:Lako za mene, rekao sam mu da se ne šaketam s pičkama no svi ostali su pobjegli zbog njegovih sranja i smrdenja po temiNoor wrote:Preskoči ga, znas da smrdi kad se ugaziŠandor Winnetou wrote:A tako je gdje se pojavi ovaj smrdo iznad tebe, jednostavno svima sve ogadiNoor wrote:opet zamrlo?!
ajmo
a pjesme s YT?
Tad sam bio dečec u povojima što se tiče forumašenja pa mi je sve izgledalo pomalo čudnoniels wrote:Šandor Winnetou wrote:ja tamo nisam čatiro, znao sam otići na religiju ali su se tamo klali više nego na vipu, pat, aganor, sefirot...veber wrote:nisi ti bila na starom forumu. znali smo čet ispuniti u pola dana.Noor wrote:tebe mi je posebno drago vidjeti na chatu...do 2017. taj film nismo gledaliŠandor Winnetou wrote:Lako za mene, rekao sam mu da se ne šaketam s pičkama no svi ostali su pobjegli zbog njegovih sranja i smrdenja po temiNoor wrote:Preskoči ga, znas da smrdi kad se ugaziŠandor Winnetou wrote:A tako je gdje se pojavi ovaj smrdo iznad tebe, jednostavno svima sve ogadiNoor wrote:opet zamrlo?!
ajmo
Mogu misliti :)
Pa što si očekivao? Jedino oko religije i nogometa se ljudi žešće zakače nego oko politike. :)
Istina, zaboravih skrozNoor wrote:pa frakcija...kazem :)Šandor Winnetou wrote:Ma prckova ljubav, samo je nestala u jednom trenu. Možda sam je pomješao sa ranijom korisnicom koja je imala pegi bandi na avuNoor wrote:cek...koja rodica?Šandor Winnetou wrote:Bila je i rodica a zahebancija je bila na vrhu, i sad bude kad se ekipa sleti, ono malo golicanja po tabanima, malo flerta, malo ljubomore i "zapišavanja" teritorija.. zna biti baš gutenberg :)))Noor wrote:tebe mi je posebno drago vidjeti na chatu...do 2017. taj film nismo gledaliŠandor Winnetou wrote:Lako za mene, rekao sam mu da se ne šaketam s pičkama no svi ostali su pobjegli zbog njegovih sranja i smrdenja po temiNoor wrote:Preskoči ga, znas da smrdi kad se ugaziŠandor Winnetou wrote:A tako je gdje se pojavi ovaj smrdo iznad tebe, jednostavno svima sve ogadiNoor wrote:opet zamrlo?!
ajmo
a pjesme s YT?
Noor and Maggie19 like this post
Šandor Winnetou wrote:Ma prckova ljubav, samo je nestala u jednom trenu. Možda sam je pomješao sa ranijom korisnicom koja je imala pegi bandi na avuNoor wrote:cek...koja rodica?Šandor Winnetou wrote:Bila je i rodica a zahebancija je bila na vrhu, i sad bude kad se ekipa sleti, ono malo golicanja po tabanima, malo flerta, malo ljubomore i "zapišavanja" teritorija.. zna biti baš gutenberg :)))Noor wrote:tebe mi je posebno drago vidjeti na chatu...do 2017. taj film nismo gledaliŠandor Winnetou wrote:Lako za mene, rekao sam mu da se ne šaketam s pičkama no svi ostali su pobjegli zbog njegovih sranja i smrdenja po temiNoor wrote:Preskoči ga, znas da smrdi kad se ugaziŠandor Winnetou wrote:A tako je gdje se pojavi ovaj smrdo iznad tebe, jednostavno svima sve ogadiNoor wrote:opet zamrlo?!
ajmo
a pjesme s YT?
A ja sam mislila da sam mu jedina ljubav. Osim Sore. I one Pegle.
A vidi ti švalerčina je nakupila cijeli harem žena.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Moja prija Frakcija ♡Šandor Winnetou wrote:Istina, zaboravih skrozNoor wrote:pa frakcija...kazem :)Šandor Winnetou wrote:Ma prckova ljubav, samo je nestala u jednom trenu. Možda sam je pomješao sa ranijom korisnicom koja je imala pegi bandi na avuNoor wrote:cek...koja rodica?Šandor Winnetou wrote:Bila je i rodica a zahebancija je bila na vrhu, i sad bude kad se ekipa sleti, ono malo golicanja po tabanima, malo flerta, malo ljubomore i "zapišavanja" teritorija.. zna biti baš gutenberg :)))Noor wrote:tebe mi je posebno drago vidjeti na chatu...do 2017. taj film nismo gledaliŠandor Winnetou wrote:Lako za mene, rekao sam mu da se ne šaketam s pičkama no svi ostali su pobjegli zbog njegovih sranja i smrdenja po temiNoor wrote:Preskoči ga, znas da smrdi kad se ugaziŠandor Winnetou wrote:A tako je gdje se pojavi ovaj smrdo iznad tebe, jednostavno svima sve ogadiNoor wrote:opet zamrlo?!
ajmo
a pjesme s YT?
Noor likes this post
Page 7 of 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Similar topics
» Summer is coming
» Climate factors help, not summer, is Virus not braking researchers find explanation for pandemic history
» Air Transat launch new Toronto-Split service for the Croatian summer
» BBC: Coronavirus - Greece and Croatia acted fast, now need to save summer
» Croatian Klapa Singing Samoans to Tour Europe in the Summer
» Climate factors help, not summer, is Virus not braking researchers find explanation for pandemic history
» Air Transat launch new Toronto-Split service for the Croatian summer
» BBC: Coronavirus - Greece and Croatia acted fast, now need to save summer
» Croatian Klapa Singing Samoans to Tour Europe in the Summer
Page 7 of 20