Summer in the City - CHAT
Page 10 of 20
Page 10 of 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Re: Summer in the City - CHAT
"varao" ju je stalno.Maggie19 wrote:Da, varao je Paul stalno, ali nije ga pustila.niels wrote:Maggie19 wrote:Sad sam gledala dobar film iz 50-ih s Paul Newmanom, Orsonom Wellessom i Joanne Woodward-Dugo, toplo ljeto.
Kako to opusta ;-))
Oni su se oženili nakon tog filma, i nisu ne rastali do kraja života.
Mene je očarala Lee Remick, rijetko viđena ljepotica, nažalost umrla vrlo mlada od bolesti.
Film sam davno vidio, pa nabavio VHS :) često ga gledao, ali baš samo po ljeti, to je bila skoro pa tradicija.
Inace, osjeca se njihova kemija i preko ekrana.
Lee je umrla od raka u pedesetima, mislim. Odmah sam je prepoznala u filmu. Predivna bila.
Eto ljetne tradicijei uzivanja ;-)
Gledala sam nedavno i Pandoru i Leteceg Holandeza s Avom Gardner i Jamesom Masonom. Isto cisti uzitak ;-))
kaj misliš pod tim?
ide mi to stalno i konstantno i permanetno na kurac.
meni nije pimpek sam ispao, nisam se slučajno zatekao niti smo bili na misi.
koju pičkumaterinu znači varanje?
da sam u tim relacijama pojebao bi sve.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
nedavno na jednom memorijalnom turniru gardijskih brigada je igrala i jedna žena(vrlo dobra u nogometu, dapače odlična) i jedan moj prika uveče dok smo pretresali turnir izvali (polupijan, inače to ne bi ni izvalio) kako bi on njoj uvalio u rašlje!!veber wrote:"varao" ju je stalno.Maggie19 wrote:Da, varao je Paul stalno, ali nije ga pustila.niels wrote:Maggie19 wrote:Sad sam gledala dobar film iz 50-ih s Paul Newmanom, Orsonom Wellessom i Joanne Woodward-Dugo, toplo ljeto.
Kako to opusta ;-))
Mene je očarala Lee Remick, rijetko viđena ljepotica, nažalost umrla vrlo mlada od bolesti.
Film sam davno vidio, pa nabavio VHS :) često ga gledao, ali baš samo po ljeti, to je bila skoro pa tradicija.
Lee je umrla od raka u pedesetima, mislim. Odmah sam je prepoznala u filmu. Predivna bila.
Gledala sam nedavno i Pandoru i Leteceg Holandeza s Avom Gardner i Jamesom Masonom. Isto cisti uzitak ;-))
kaj misliš pod tim?
Ma uvalio bi ti njoj kur*c!! rekoh isto malo pod čokom- priznajem.
Moj prika zinuo da se svađa i odjednom mu kliker upali, zastane i kaže: oprosti, totalno si u pravu!!
Moćno...Šandor Winnetou wrote:nedavno na jednom memorijalnom turniru gardijskih brigada je igrala i jedna žena(vrlo dobra u nogometu, dapače odlična) i jedan moj prika uveče dok smo pretresali turnir izvali (polupijan, inače to ne bi ni izvalio) kako bi on njoj uvalio u rašlje!!veber wrote:"varao" ju je stalno.Maggie19 wrote:Da, varao je Paul stalno, ali nije ga pustila.niels wrote:Maggie19 wrote:Sad sam gledala dobar film iz 50-ih s Paul Newmanom, Orsonom Wellessom i Joanne Woodward-Dugo, toplo ljeto.
Kako to opusta ;-))
kaj misliš pod tim?
Ma uvalio bi ti njoj kur*c!! rekoh isto malo pod čokom- priznajem.
Moj prika zinuo da se svađa i odjednom mu kliker upali, zastane i kaže: oprosti, totalno si u pravu!!
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Neki dan sam bio u Ljubljani.
Slovenci "pješke" kažu "pešo".
Slovenci "pješke" kažu "pešo".
crvenkasti-
2014-04-17
Bio si na prosvjedu? :-^
I gledat Mojce usput ;-@
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
i jučer je opet bio prosvjedMaggie19 wrote:Bio si na prosvjedu? :-^
Noor wrote:i jučer je opet bio prosvjedMaggie19 wrote:Bio si na prosvjedu? :-^
Šandor Winnetou wrote:Noor wrote:i jučer je opet bio prosvjedMaggie19 wrote:Bio si na prosvjedu? :-^
đesi kleopatra da ti pod penđerom zasviram jednu na brzakaNoor wrote:Šandor Winnetou wrote:Noor wrote:i jučer je opet bio prosvjedMaggie19 wrote:Bio si na prosvjedu? :-^
divna pjesma, uvijek znas odabrati
hvala :)niels wrote:Noor, fenomenalan avatar.
to je u znak protesta jeseni i vec dugo nisam ;)
Slična valna duljina pa nije teško odabratiNoor wrote:divna pjesma, uvijek znas odabrati
Noor likes this post
Bijednica Noor, ne znajući više koji bi sexy avatar stavila da sakrije svu svoju bijedu, gazi po bilo kojem nicku ženske naravi.
ne bulji u mene toliko, ljepota nije prijelaznamativka wrote:Bijednica Noor, ne znajući više koji bi sexy avatar stavila da sakrije svu svoju bijedu, gazi po bilo kojem nicku ženske naravi.
Đes djevojčice sad kad si navršila 18 godina :)))Noor wrote:ne bulji u mene toliko, ljepota nije prijelaznamativka wrote:Bijednica Noor, ne znajući više koji bi sexy avatar stavila da sakrije svu svoju bijedu, gazi po bilo kojem nicku ženske naravi.
Inače skloni svoju sestru blizanku sa ava da neki tu ne bi pošemerili i počeli praviti zvizdarije
Ekipa, jeste zivi? ;-))
Ja ko vrabac, živ živ a niels i ringo na aparatima zbog norrinog ava ovaj ava njene sestre blizanke,, epi se priključuje (ilegalno ali standardno ) na novu vodovodnu cijev i već zbraja euriće na kumpiru, tikvicama a sad i na biodizelu jer je natopio 800 hektara uljane repice s novom vodovodnom cijevi, aben mu zavidi i pije predikatno vino pola od jada a pola od zadovoljstva, brend traži novu lokaciju za njukove, yoda kroz meditaciju traži mjesto slobodnog lupača pečata da prezimi do proljeća, crveni i pirat se klanjaju sulji i vide novog cara dušana koji će ostvariti njihove snove, ero vidi 4tu dozu, veber sanja rimljane, ventilator se okreće bez veze kao i do sada, sora sanja ORAu i i željeznicu beograd-bar, ja i prcko osvajamo jorgan planinu....samo dijagram udara po (de)fenderu i boli ga uvo za sve i svakogaMaggie19 wrote:Ekipa, jeste zivi? ;-))
Page 10 of 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Similar topics
» Summer is coming
» Climate factors help, not summer, is Virus not braking researchers find explanation for pandemic history
» Air Transat launch new Toronto-Split service for the Croatian summer
» BBC: Coronavirus - Greece and Croatia acted fast, now need to save summer
» Croatian Klapa Singing Samoans to Tour Europe in the Summer
» Climate factors help, not summer, is Virus not braking researchers find explanation for pandemic history
» Air Transat launch new Toronto-Split service for the Croatian summer
» BBC: Coronavirus - Greece and Croatia acted fast, now need to save summer
» Croatian Klapa Singing Samoans to Tour Europe in the Summer
Page 10 of 20