Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 4 of 53
Page 4 of 53 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 28 ... 53
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
Ma nisam izuzetak, pa ljudi sa sličnim stanjem zdravlja mom, imaš na stotine, ako ne i tisuće. Ali čak ni to stanje zdravlja nije presudno... Naveo sam slučaj petrinjsko-sisačke radiologinje (52), mama od cure mog srednjeg sina, koja je bila žustri pobornik cijepljenja, dok se nije cijepila prvom dozom... Nju je jedva preživjela i ostale su joj značajne posljedice od te prve doze... Naravno drugu nije primila, nakon što je obavila niz internističkih pregleda i pretraga... Puno je tu sivog moj Ero...Eroo wrote:michaellcmacha wrote:Ne kužim zašto etiketiraš ljude, zašto bih ja bio sebičan ili kukavica, ukoliko sam radi svog zdravlja donio odluku da se neću cijepiti, a toj odluci su presudni bili savjeti mog obiteljskog liječnika, koji ima detaljan uvid u moje zfravstveno stanje...
Očigledno si izuzetak i na tebe se to ne odnosi. Odnosi se na one "likove" koji spavaju sa zaraženom osobom
i raznašaju zarazu na svoje bližnje. Smatraju da ne moraju nositi masku, dezifencirati ruke ili cijepiti se.
To jesu seronje i neodgovorne sebične kukavice. Šta ne?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Eroo wrote:michaellcmacha wrote:Ne kužim zašto etiketiraš ljude, zašto bih ja bio sebičan ili kukavica, ukoliko sam radi svog zdravlja donio odluku da se neću cijepiti, a toj odluci su presudni bili savjeti mog obiteljskog liječnika, koji ima detaljan uvid u moje zfravstveno stanje...
Očigledno si izuzetak i na tebe se to ne odnosi. Odnosi se na one "likove" koji spavaju sa zaraženom osobom
i raznašaju zarazu na svoje bližnje. Smatraju da ne moraju nositi masku, dezifencirati ruke ili cijepiti se.
Miha, prije cca 2 godine mi se aktiviralo jedno autoimuno s*anje.
Ako bi uzimao biološke lijekove (koji mi na svu sreću za sada nisu nužni) ne bih bio cijepljen.
Inače, najmlađi cijepljeni u mojoj obitelji je star nepunih 19 godina. Tako se sam odlučio.
Najmlađa princeza, stara nepunih 18 godina, je prebolila covid.... 10-ak dana blagih smptoma i danas je sasvim ok.
Svi ostali smo cijepljeni 2x, nas 13. Nitko nije imao nikakvih problema s time.
Last edited by Eroo on Tue 17 Aug - 12:38; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Sve ovisi o imunom sustavu pojedinca. Nema na ovome svijetu 2 osobe koje bi imale isti.michaellcmacha wrote:Ma nisam izuzetak, pa ljudi sa sličnim stanjem zdravlja mom, imaš na stotine, ako ne i tisuće. Ali čak ni to stanje zdravlja nije presudno... Naveo sam slučaj petrinjsko-sisačke radiologinje (52), mama od cure mog srednjeg sina, koja je bila žustri pobornik cijepljenja, dok se nije cijepila prvom dozom... Nju je jedva preživjela i ostale su joj značajne posljedice od te prve doze... Naravno drugu nije primila, nakon što je obavila niz internističkih pregleda i pretraga... Puno je tu sivog moj Ero...Eroo wrote:michaellcmacha wrote:Ne kužim zašto etiketiraš ljude, zašto bih ja bio sebičan ili kukavica, ukoliko sam radi svog zdravlja donio odluku da se neću cijepiti, a toj odluci su presudni bili savjeti mog obiteljskog liječnika, koji ima detaljan uvid u moje zfravstveno stanje...
Cijepio sam se i s mislima da idem u nepoznato, ali sam kod toga koristio i logiku.
Nisam nikad moje mlađe u obitelji pitao zašto su se oni cijepili, ali hoću, kad se vrate s odmora.
Proveli su 14 dana u dvije "crvene zone", nadam se da je sve u redu.
Takvo je vrijeme, nitko nije bez briga...egzistencijalnih i/ili zdravstvenih.
2016-07-22
Eto vidiš, u vas problema bez, a u nekih drugih teške komplikacije... Ovdje gdje radim, čovjek u ranim četrdesetim godinama, dobrog zdravlja, prije 3 i pol mjeseca se cijepio, prije 2 mjeseca ga satrali trombovi, još uvijek je na bolovanju, ali u iznimno lošem općem stanju... S druge strane neki drugi cijepljeni nemaju nikakvih problema, ali isto tako ovdje ima više od pola necijepljenih i ni oni uglavnom nemaju nikakvih problema, a svakodnevno su izravnom kontaktu sa stotinama ljudi...Eroo wrote:Eroo wrote:michaellcmacha wrote:Ne kužim zašto etiketiraš ljude, zašto bih ja bio sebičan ili kukavica, ukoliko sam radi svog zdravlja donio odluku da se neću cijepiti, a toj odluci su presudni bili savjeti mog obiteljskog liječnika, koji ima detaljan uvid u moje zfravstveno stanje...
Ako bi uzimao biološke lijekove (koji mi na svu sreću za sada nisu nužni) ne bih bio cijepljen.
Inače, najmlađi cijepljeni u mojoj obitelji je star nepunih 19 godina. Tako se sam odlučio.
Najmlađa princeza, stara nepunih 18 godina, je prebolila covid.... 10-ak blagih smptoma i danas je sasvim ok.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:Eto vidiš, u vas problema bez, a u nekih drugih teške komplikacije... Ovdje gdje radim, čovjek u ranim četrdesetim godinama, dobrog zdravlja, prije 3 i pol mjeseca se cijepio, prije 2 mjeseca ga satrali trombovi, još uvijek je na bolovanju, ali u iznimno lošem općem stanju... S druge strane neki drugi cijepljeni nemaju nikakvih problema, ali isto tako ovdje ima više od pola necijepljenih i ni oni uglavnom nemaju nikakvih problema, a svakodnevno su izravnom kontaktu sa stotinama ljudi...Eroo wrote:Eroo wrote:michaellcmacha wrote:Ne kužim zašto etiketiraš ljude, zašto bih ja bio sebičan ili kukavica, ukoliko sam radi svog zdravlja donio odluku da se neću cijepiti, a toj odluci su presudni bili savjeti mog obiteljskog liječnika, koji ima detaljan uvid u moje zfravstveno stanje...
Najmlađa princeza, stara nepunih 18 godina, je prebolila covid.... 10-ak blagih smptoma i danas je sasvim ok.
To je stvarno bilo nepotrebno. Mislim da za sprječavanje tromba postoje dva lijeka,
jedan od njih se ne bi smio koristiti niti slučajno. Ima i objašnjenje i zašto, tu sam ga negdje
i prenio, mislim da je na onoj mojoj temi....U svakom slučaju je to stvar za specijalistu.
Domaći liječnik malo zna o tome.
2016-07-22
"Do danes je bilo v Sloveniji izvedenih okoli 1,7 milijona cepljenj proti covidu-19, z enim odmerkom je cepljenih skoraj milijon ljudi. Od teh se jih je po podatkih NIJZ 1.113 kljub cepljenju okužilo z novim koronavirusom, kar je približno en promil oziroma približno ena oseba na tisoč cepljenih. Z novim koronavirusom se je letos do 12. avgusta medtem okužilo 135.420 ljudi, ki niso bili cepljeni. Cepiva proti covidu-19 so sicer po zatrdilih stroke učinkovita obramba pred okužbo z novim koronavirusom, niso pa stoodstotno učinkovita."
https://siol.net/novice/slovenija/eden-na-tisoc-kljucen-podatek-nijz-ki-bi-ga-morali-poznati-vsi-559250
Ukratko:
Od približno 1000 cijepljenih se zarazio samo 1.
Ove godine se do 12. kolovoza zarazilo 135,420 osoba, koji nisu bili cijepljeni.
Cjepiva protiv covidu-19 su doduše učinkovita obrana, nisu pa 100% učinkovita.
Podaci slovenskog NIJZ (nacionalni institut za javno zdravstvo).
https://siol.net/novice/slovenija/eden-na-tisoc-kljucen-podatek-nijz-ki-bi-ga-morali-poznati-vsi-559250
Ukratko:
Od približno 1000 cijepljenih se zarazio samo 1.
Ove godine se do 12. kolovoza zarazilo 135,420 osoba, koji nisu bili cijepljeni.
Cjepiva protiv covidu-19 su doduše učinkovita obrana, nisu pa 100% učinkovita.
Podaci slovenskog NIJZ (nacionalni institut za javno zdravstvo).
2016-07-22
SVI IMALI COVID POTRDE! Island potjerao kući CIJEPLJENE izraelske turiste, masovno širili koronu
mutava baštarda wrote:SVI IMALI COVID POTRDE! Island potjerao kući CIJEPLJENE izraelske turiste, masovno širili koronu
Samo Yoda si je nije uspio sredit.
Jbga, kad ne poznaje ni jednog eru, koji poznaju nekoga tko bi mu je mogao sredit.
2016-07-22
mutava baštarda wrote:SVI IMALI COVID POTRDE! Island potjerao kući CIJEPLJENE izraelske turiste, masovno širili koronu
Pa dobro, teze ce umrijeti ako su cijepljeni.
Tako kaze struka.
Tako kaze struka.
dijagram-
2015-08-09
padaju kao Igor Cvitanović u šesnaestercu.
Bit će naletila malo žešća doza s dna boce
...
.
Don't shoot the messenger.
The Israeli MOH stopped providing data for vaccinated deaths vs unvaccinated deaths this month.
@rzioni @GalG____ @doreshtsedek
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
@Mutavi, sve se to da ukratko objasniti u nekoliko rečenica, ako razumiješ.
Ukratko: Pojednostavi!
Ukratko: Pojednostavi!
Variants vs. vaccines - is the COVID-19 race ever going to end? - analysis
https://www.jpost.com/health-science/variants-vs-vaccines-is-the-covid-19-race-ever-going-to-end-analysis-676982
Tekst napisan za nas laike, lako čitljiv i razumljiv.
Evo i google prijevod na hrvatski, ako je kome tako lakše pratiti sadržaj. Prijevod i nije tako loš!
https://translate.google.com/translate?sl=en&tl=hr&u=https://www.jpost.com/health-science/variants-vs-vaccines-is-the-covid-19-race-ever-going-to-end-analysis-676982
How come, if there are such good vaccines, has the pandemic not ended?
https://www.jpost.com/health-science/variants-vs-vaccines-is-the-covid-19-race-ever-going-to-end-analysis-676982
Tekst napisan za nas laike, lako čitljiv i razumljiv.
Evo i google prijevod na hrvatski, ako je kome tako lakše pratiti sadržaj. Prijevod i nije tako loš!
https://translate.google.com/translate?sl=en&tl=hr&u=https://www.jpost.com/health-science/variants-vs-vaccines-is-the-covid-19-race-ever-going-to-end-analysis-676982
2016-07-22
@Mutavi, vidim da si se opet vratio epidemiji u Israelu.
U gornjem članku u Jerusalem Postu imaš analizu smrtnosti
od Nove godine po kategorijama:
Ukupno umrlih od covid-19: 3,187
Od toga:
Necijepljeni 2,019 (63.4%)
2x cijepljeni 284 (8.9%)
1x cijepljeni 884 (27.7%)
Umrli 2x cijepljeni su bili cijepljeni uglavnom prije 6 mjeseci.
Znakovito!
Rekoše da je u Israelu cijepljeno 5.8 milijuna stanovnika.
Iako nisu naglasili, mislim da se radi o onima 2x cijepljeni.
Učinkovitost Pfizer cjepiva kod "delta" soja 80-90%.
Kako god, smrtnost 2x cijepljenih je manja 11x.
Ako se sjećaš ovaj broj sam i sam spominjao nekoliko puta (11 do13x!).
Od toga:
2x cijepljeni 284 (8.9%)
Znakovito!
2016-07-22
ahhahhaahhaahhaha jadna dica sjebat će ih luđacimutava baštarda wrote:
padaju kao Igor Cvitanović u šesnaestercu.
Bit će naletila malo žešća doza s dna boce
...
AssadNaPodmornici- Posts : 22269
2018-06-14
Evo pišu da je kod nas 524 novooboljelih... Što je za rećEroo wrote:@Mutavi, vidim da si se opet vratio epidemiji u Israelu.
Od toga:
2x cijepljeni 284 (8.9%)
Znakovito!
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Godinu i 7 mjeseci a ovi što izvještavaju "iz minute u minutu", nisu u stanju naučiti razliku od evidentiranih novozaraženih, od novooboljelih
2015-08-08
Page 4 of 53 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 28 ... 53
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu