Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 3 of 53
Page 3 of 53 • 1, 2, 3, 4 ... 28 ... 53
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
PS:
Komentar onim slikicama gore, bez vremenske opredjeljenosti i objašnjenja.
Naime, početak cijepljenja i nije zaštita cijepljenog. Na početak treba dodati
barem 2 mjeseca i od toga vremena pratiti učinkovitost cjepiva. To vrijeme je
KLIZNO:..ne cijepe se svi odjednom!!!
Komentar onim slikicama gore, bez vremenske opredjeljenosti i objašnjenja.
Naime, početak cijepljenja i nije zaštita cijepljenog. Na početak treba dodati
barem 2 mjeseca i od toga vremena pratiti učinkovitost cjepiva. To vrijeme je
KLIZNO:..ne cijepe se svi odjednom!!!
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
PS:
Yoda, yebo te feeejzbuk i taj lik, imaš li ti išta u toj svojoj glavurdi?
Yoda, yebo te feeejzbuk i taj lik, imaš li ti išta u toj svojoj glavurdi?
LINK
COVID-19 survivors were more 4.59 times as likely as others to experience severe symptoms to the first shot of the virus.
Survivors of COVID-19 are more likely to have severe symptoms after receiving the first dose of a vaccine when compared to others, a new study finds.
Researchers at Johns Hopkins University gathered data from health care workers at its system in Baltimore, Maryland.
They found that people previously infected with COVID-19 were 4.5 times as likely to have severe symptoms from the first dose of the vaccine than others.
COVID-19 survivors were more 4.59 times as likely as others to experience severe symptoms to the first shot of the virus.
Survivors of COVID-19 are more likely to have severe symptoms after receiving the first dose of a vaccine when compared to others, a new study finds.
Researchers at Johns Hopkins University gathered data from health care workers at its system in Baltimore, Maryland.
They found that people previously infected with COVID-19 were 4.5 times as likely to have severe symptoms from the first dose of the vaccine than others.
Brain32-
2014-04-15
PS2:
Ako na hrvatskom dijagramu cijepljenja odrežemo "vremensku distancu" 6 mjeseci,
vidjet ćemo da se to poklapa sa samim početkom cijepljenja - kasni početak, iz poznatih razloga. Puna procjepljenost u HR: 41.4%.
Ovo je više od israelske trenutne efektivne procijepljenosti = 32.16% .
As simple as that.
Ako na hrvatskom dijagramu cijepljenja odrežemo "vremensku distancu" 6 mjeseci,
vidjet ćemo da se to poklapa sa samim početkom cijepljenja - kasni početak, iz poznatih razloga. Puna procjepljenost u HR: 41.4%.
Ovo je više od israelske trenutne efektivne procijepljenosti = 32.16% .
As simple as that.
2016-07-22
Bez ostalih podataka i objašnjenja ja jednostavno odbacim svako takvo mišljenjeBrain32 wrote:LINK
pa makar dolazilo i od veličanstvenog JH. Mora se dati barem neko objašnjenje.
Ma nisam prepotentan, ja samo želim razumjeti ono šta se mi sugerira kao istinito.
2016-07-22
Na primjeru UK i Španjolske vidimo efekte dobro procijepljenosti u TREĆEM valu.
Smrtnost je smanjena za cca 9x u odnosu na isti broj zaraženih u DRUGOM valu,
ili u odnosu na kaotični PRVI val čak 70x.
Ako se efektivna zaštita od cijepljenja gubi nakon 6 mjeseci, onda se može očekivati ponovni rast smrtnosti, što se može spriječiti jedino s TREĆOM dozom cijepljenja.
Smrtnost je smanjena za cca 9x u odnosu na isti broj zaraženih u DRUGOM valu,
ili u odnosu na kaotični PRVI val čak 70x.
Ako se efektivna zaštita od cijepljenja gubi nakon 6 mjeseci, onda se može očekivati ponovni rast smrtnosti, što se može spriječiti jedino s TREĆOM dozom cijepljenja.
2016-07-22
dobro jutro..Brain32 wrote:LINK
znam dvije osobe koje su imale koronu, nakon toga se cijepili.. jednu su spašavali injekcijama adrenalina doslovno, a druga je imala najgori tjedan u životu.. a prije toga prebolili koronu :D cijepiva uopće nisu opasna lol :D
inače totalno je debilno, nikada se prije u povjesti nisu ljudi cijepili NAKON što su preboljeli - -- nego sada iz nekog razloga se upire..
prvo bi trebalo raditi testove na anti-tijela prije nego nekome daš cijepiva, ali iz nekoga razloga to nerade
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:dobro jutro..Brain32 wrote:LINK
znam dvije osobe koje su imale koronu, nakon toga se cijepili.. jednu su spašavali injekcijama adrenalina doslovno, a druga je imala najgori tjedan u životu.. a prije toga prebolili koronu :D cijepiva uopće nisu opasna lol :D
inače totalno je debilno, nikada se prije u povjesti nisu ljudi cijepili NAKON što su preboljeli - -- nego sada iz nekog razloga se upire..
prvo bi trebalo raditi testove na anti-tijela prije nego nekome daš cijepiva, ali iz nekoga razloga to nerade
meni je rečeno da se nakon preboljenja ne trebam cijepiti 6 mj..i to pada početak 10. mj
covid pss mi i vrijedi toliko...do 29.9.
nije da mi je trebao, išla sam to ko i mutavi čačkat iz znatiženje, pa mi ga poslalo na mob
AssadNaPodmornici wrote:
Antitijela nisu dokaz da si prebolio covid. Ta ista antitijela možeš dobiti i od gonoreje, na primjer.
2016-07-22
Ero ne može tebe nitko uvjeriti da djelomično nisi u pravu po pitanju ove zdravstvene krize... Kod tebe je ta priča odavno skrenula u sferu natjecanja i nametanjaEroo wrote:Svi mogu pročitati šta piše Bakić na feeejzbuku, ne treba za to nikakva nova tema.AssadNaPodmornici wrote:naravno tema nisam ja , nego korona.. ova tema je otvorena sa namjernom da ja, mutavi, slovoslagar , gnječ, miha i ostali razmjenimo koju informaciju..
A, ne, tebi uvijek treba podrška čopora, zato stalno komentare započinješ sa: Ja, x i y ... .
Vidiš, meni ne treba podrška. Ponekad je imam, a često i ne. Zbog toga se ne uzbuđujem.
Podrške ne utječu na sadržaj mojih komentara. Tko to razumije, razumije...
2015-08-08
Ni u snu.michaellcmacha wrote:Ero ne može tebe nitko uvjeriti da djelomično nisi u pravu po pitanju ove zdravstvene krize... Kod tebe je ta priča odavno skrenula u sferu natjecanja i nametanjaEroo wrote:Svi mogu pročitati šta piše Bakić na feeejzbuku, ne treba za to nikakva nova tema.AssadNaPodmornici wrote:naravno tema nisam ja , nego korona.. ova tema je otvorena sa namjernom da ja, mutavi, slovoslagar , gnječ, miha i ostali razmjenimo koju informaciju..
A, ne, tebi uvijek treba podrška čopora, zato stalno komentare započinješ sa: Ja, x i y ... .
Vidiš, meni ne treba podrška. Ponekad je imam, a često i ne. Zbog toga se ne uzbuđujem.
Moje mišljenje potkrepljujem dostupnim podatcima i dokazima.
Pobit se ga može samo boljim dokazima i boljom analizom, a ne mišljenjem nekoga lika na feeejzbuku.
Moje mišljenje je samo moje mišljenje, koje može biti i pogrešno.
2016-07-22
Aj sad polako pročitaj svoj upis... Polako i sa razumijevanjem... Upravo si svojim odgovorom potkrijepio moju opasku.Eroo wrote:Ni u snu.michaellcmacha wrote:Ero ne može tebe nitko uvjeriti da djelomično nisi u pravu po pitanju ove zdravstvene krize... Kod tebe je ta priča odavno skrenula u sferu natjecanja i nametanjaEroo wrote:Svi mogu pročitati šta piše Bakić na feeejzbuku, ne treba za to nikakva nova tema.AssadNaPodmornici wrote:naravno tema nisam ja , nego korona.. ova tema je otvorena sa namjernom da ja, mutavi, slovoslagar , gnječ, miha i ostali razmjenimo koju informaciju..
Moje mišljenje potkrepljujem dostupnim podatcima i dokazima.
Pobit se ga može samo boljim dokazima i boljom analizom, a ne mišljenjem nekoga lika na feeejzbuku.
Moje mišljenje je samo moje mišljenje, koje može biti i pogrešno.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ne da se mi Miha, čitaj to kako želiš, ne bavim se s time.
Moje područje hobi-zanimanja je trenutno ova epidemija.
Kad mi ne bude više prestat ću pisati o tome.
Nego, evo ga, Israel ide s cijepljenjem s trećom dozom.
Na rskrižju između novog lockdowna i treće doze, odlučio se za treću dozu.
Svakako će biti zanimljivo pratiti efekte ovakve odluke.
Za desetak dana će stvari biti puno jasnije.
Moje područje hobi-zanimanja je trenutno ova epidemija.
Kad mi ne bude više prestat ću pisati o tome.
Nego, evo ga, Israel ide s cijepljenjem s trećom dozom.
Na rskrižju između novog lockdowna i treće doze, odlučio se za treću dozu.
Svakako će biti zanimljivo pratiti efekte ovakve odluke.
Za desetak dana će stvari biti puno jasnije.
Last edited by Eroo on 17/8/2021, 12:03; edited 1 time in total
2016-07-22
Ne moraš biti epidemiolog da zaključiš da je najveća zaraza tamo gdje se najviše cijepilo... Ali lijepo je čuti i takvog
@Mutavi, opet nešto bez pratećih podataka, koji bi bi potvrdilo izneseno mišljenje.
To su mišljenja iz udobnog naslonjača.
To su mišljenja iz udobnog naslonjača.
Evo ti jednog u nizu od tvojih upisa koji te demantiraju...Eroo wrote:Još. Antivakserskim sebičnim i kukavičkim seronjama ne dam mira.AssadNaPodmornici wrote:Bogte ovaj luđak još spama
2015-08-08
Ne kužim zašto etiketiraš ljude, zašto bih ja bio sebičan ili kukavica, ukoliko sam radi svog zdravlja donio odluku da se neću cijepiti, a toj odluci su presudni bili savjeti mog obiteljskog liječnika, koji ima detaljan uvid u moje zfravstveno stanje...
2015-08-08
Na svu sreću dobra procjepljenost starije populacije pa se smrtnost i dalje vrti oko nule.
Drugi razlog za to ne vidim.
Mislim da će treća doza cijepljenja biti neizbježna.
2016-07-22
michaellcmacha wrote:Ne kužim zašto etiketiraš ljude, zašto bih ja bio sebičan ili kukavica, ukoliko sam radi svog zdravlja donio odluku da se neću cijepiti, a toj odluci su presudni bili savjeti mog obiteljskog liječnika, koji ima detaljan uvid u moje zfravstveno stanje...
Očigledno si izuzetak i na tebe se to ne odnosi. Odnosi se na one "likove" koji spavaju sa zaraženom osobom
i raznašaju zarazu na svoje bližnje. Smatraju da ne moraju nositi masku, dezifencirati ruke ili cijepiti se.
To jesu seronje i neodgovorne sebične kukavice. Šta ne?
2016-07-22
I dalje isto mislim.michaellcmacha wrote:Evo ti jednog u nizu od tvojih upisa koji te demantiraju...Eroo wrote:Još. Antivakserskim sebičnim i kukavičkim seronjama ne dam mira.AssadNaPodmornici wrote:Bogte ovaj luđak još spama
2016-07-22
Ma nisam izuzetak, pa ljudi sa sličnim stanjem zdravlja mom, imaš na stotine, ako ne i tisuće. Ali čak ni to stanje zdravlja nije presudno... Naveo sam slučaj petrinjsko-sisačke radiologinje (52), mama od cure mog srednjeg sina, koja je bila žustri pobornik cijepljenja, dok se nije cijepila prvom dozom... Nju je jedva preživjela i ostale su joj značajne posljedice od te prve doze... Naravno drugu nije primila, nakon što je obavila niz internističkih pregleda i pretraga... Puno je tu sivog moj Ero...Eroo wrote:michaellcmacha wrote:Ne kužim zašto etiketiraš ljude, zašto bih ja bio sebičan ili kukavica, ukoliko sam radi svog zdravlja donio odluku da se neću cijepiti, a toj odluci su presudni bili savjeti mog obiteljskog liječnika, koji ima detaljan uvid u moje zfravstveno stanje...
Očigledno si izuzetak i na tebe se to ne odnosi. Odnosi se na one "likove" koji spavaju sa zaraženom osobom
i raznašaju zarazu na svoje bližnje. Smatraju da ne moraju nositi masku, dezifencirati ruke ili cijepiti se.
To jesu seronje i neodgovorne sebične kukavice. Šta ne?
2015-08-08
Page 3 of 53 • 1, 2, 3, 4 ... 28 ... 53
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu