ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ozbiljna korona tema - zbirno

Page 2 of 53 Previous  1, 2, 3 ... 27 ... 53  Next

Go down

Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 2 Empty Re: Ozbiljna korona tema - zbirno

Post by AssadNaPodmornici 16/8/2021, 23:37

nemaš ti podršku od nikoga, sam si ovdje sa svojim luđačkim promašajima , i živiš u nekom oblaku iluzija, mogao sam te shvatiti dok je bila "pandemija" ono zaključan u podrumu, u strahu čekaš vijesti što će reći capak i alemka markola ili kako se već zove, i što će se objaviti na indexu to ti je bila religija, dok fala kurcu ja i drugi smo živjeli normalno kao da korona ne postoji.... nisi vidio familiju, frendove mjesecima.. sve 5.. rizična skupina iksreno i ja bi se tako ponašao..

međutim sada si se cijepio sa dvije doze, ti još luđi nego prije.. navodno si u penziji navodno imaš para i rodbine i drugova u hercegovini.. pa daj izađi iz podruma, vidi familiju, unuke, odi u hercegovinu nađi se sa drugovima, dole ti je većina ljudi ionako prirodno preboljela, siguran si.. ja u pazi dok se gosti kupaju na sidru, dođem na forum, da vidim ima li šta novoga, a ono ti zapišaš cijeli forum sa spamovima ne može čovjek pročitati neku pametnu informaciju

AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Noor 16/8/2021, 23:39

AssadNaPodmornici wrote:
Noor wrote:
AssadNaPodmornici wrote:registiran si samo ako si imao pozitivan PCR test.. država ti ne priznaje niti anti-gen testove, i najvažnije ne priznaju niti anti-tijela.. recimo u Austriji izvadiš anti-tijela i ako ih imaš - "imun" si na koronu..

meni su tražili PCR i ništa ih drugo nije zanimalo :D
frend koji je prebolio , imao je anti-gen test, i isto tako anti-tijela test, isto mu ništa nisu priznali :D

najgore od svega i ti PCR testovi mogu biti pogrešni..

ja sam imao tipične korona simptome , tipične za britanski soj. pola firme je bilo pozitivno na koronu, a pola nas ostalih - nam je rečeno da se ne testiramo, da stojimo doma , i čim nam bude bolje da se vratimo i obavimo posao :D (tako da sam nakon 5 dana bio nazad)
čak sam i napisao tada na forumu, da ću se testirati na anti-tijela ako se tko sjeća.
naravno napravio sam test, i visoka razina anti-tijela stavio nalaz na forum.

covid-potvrda mi ne treba fala kurcu, jer unatoč što ludi ero stoji zaključan u podrumu i misli da svi drže neke distance, maske, ja radim cijelo vrijeme u turizmu bez prestanka, evo me i sada na laptopu na brodu kraj korčule, sutra idemo u NP Mljet kada prestane jugo, uglavnom ovdje gužva, čovjek na čovjek gdje god dođeš, nitko ne nosi maske, većina naših nije cijepljena, dosta ljudi dobije "prehladu" od turističkih radnika, sklone se na 3-4 dana i vrate se raditi :D .. nitko nikakve maske, distance, kao da korona ne postoji..

e što se tiče moje "imunosti na koronu".. prije mjesec dana , cura mi dobila koronu.. uglavnom bio sam sa njom 3-4 dana , dok nije otišla na testiranje koje je pokazalo da je pozitivna.. imala je drugačije simptome, kasnije sam googla da su to tipični "delta simptomi".. ja se izolira 2-3 dana, i naravno nisam ništa uhvatio.. iako sam 3-4 dana proveo sa njom u stanu..

sa druge strane - osoba koja je cijepljena - doslovno je posjetila na 30sekundi.. sa vrata joj dala juhu.. i odmah uhvatila koronu sa nekim osrednjim simptomima :D

registriran si i ako si imao simptome i zivio sa zarazenim bez mogucnosti samoizolacije, znaci..skroz zajedno. naravno, ako to prijavite ti i zarazeni.
za to nisu tjerali na pcr, samo su uveli u BIS.

naravno da nisam prijavio da sam bio sa zaraženom osobom
ma mislila sam opcenito, ne na tebe
a kad si ti imao covid, jesi se tada javio?

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Eroo 16/8/2021, 23:55

AssadNaPodmornici wrote:nemaš ti podršku od nikoga, sam si ovdje sa svojim luđačkim promašajima , i živiš u nekom oblaku iluzija, mogao sam te shvatiti dok je bila "pandemija" ono zaključan u podrumu, u strahu čekaš vijesti što će reći capak i alemka markola ili kako se već zove, i što će se objaviti na indexu to ti je bila religija, dok fala kurcu ja i drugi smo živjeli normalno kao da korona ne postoji.... nisi vidio familiju, frendove mjesecima.. sve 5.. rizična skupina iksreno i ja bi se tako ponašao..

međutim sada si se cijepio sa dvije doze, ti još luđi nego prije.. navodno si u penziji navodno imaš para i rodbine i drugova u hercegovini.. pa daj izađi iz podruma, vidi familiju, unuke, odi u hercegovinu nađi se sa drugovima, dole ti je većina ljudi ionako prirodno preboljela, siguran si.. ja u pazi dok se gosti kupaju na sidru, dođem na forum, da vidim ima li šta novoga, a ono ti zapišaš cijeli forum sa spamovima ne može čovjek pročitati neku pametnu informaciju

Živim s punim plućima, bez ikakvog straha. Ni jedna zabava ne prođe bez mene.
A ti si obični neodgovorni seronja, koji se boji cijepiti i tako dati svoj doprinos sredini i narodu među kojima živiš.
Kažeš, bio si sa zaraženom osobom i to skrio od...koga? Zarazio si ih koliko?
Koliko ih je obolilo od COVID19 zbog tvoga kukavičluka? Je li koji od njih umro ili postao trajni invalid?
Ne postaviš si nikad takvo pitanje? Ne, jer si posvađan s empatijom do sugrađana i do svojih bližnjih...ako ih uopće imaš.
Moja obitelj je velika. I pored svih poduzetih mjera imali smo 2 koji su prebolil covid. Na svu sreću s blažim simptomima.
Nismo se tada grlili niti smo živjeli u istim prostorima. Izolacija je bila totalna. Do isteka roka...
Nikakvo qrtschenje nije dolazilo u obzir.
I da ti kažem, tvoje ponašanje je na nivou jednog neodgovornog i uplašenog pubertetlije...
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 17/8/2021, 00:03

AssadNaPodmornici wrote:nemaš ti podršku od nikoga,
Ima tu nekoliko cijenjenih kolega i kolegica do čijeg mi je mišljenja stalo,
a posebnoi kad su kritična do onoga što napišem.
Kritika mi pomaže da postanem bolji...Uostalom tako čovjek najbrže napreduje.
Sa svakom kritikom se raste, bez obzira je li bila ispravna ili ne.
Do tvoje negativne kritike ne držim puno, kao što ne bih držao ni da su pozitivne.
Do tebe je i ne do mene. Teško ti ovo možeš razumjeti...
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 17/8/2021, 00:05

Noor wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Noor wrote:
AssadNaPodmornici wrote:registiran si samo ako si imao pozitivan PCR test.. država ti ne priznaje niti anti-gen testove, i najvažnije ne priznaju niti anti-tijela.. recimo u Austriji izvadiš anti-tijela i ako ih imaš - "imun" si na koronu..

meni su tražili PCR i ništa ih drugo nije zanimalo :D
frend koji je prebolio , imao je anti-gen test, i isto tako anti-tijela test, isto mu ništa nisu priznali :D

najgore od svega i ti PCR testovi mogu biti pogrešni..

ja sam imao tipične korona simptome , tipične za britanski soj. pola firme je bilo pozitivno na koronu, a pola nas ostalih - nam je rečeno da se ne testiramo, da stojimo doma , i čim nam bude bolje da se vratimo i obavimo posao :D (tako da sam nakon 5 dana bio nazad)
čak sam i napisao tada na forumu, da ću se testirati na anti-tijela ako se tko sjeća.
naravno napravio sam test, i visoka razina anti-tijela stavio nalaz na forum.

covid-potvrda mi ne treba fala kurcu, jer unatoč što ludi ero stoji zaključan u podrumu i misli da svi drže neke distance, maske, ja radim cijelo vrijeme u turizmu bez prestanka, evo me i sada na laptopu na brodu kraj korčule, sutra idemo u NP Mljet kada prestane jugo, uglavnom ovdje gužva, čovjek na čovjek gdje god dođeš, nitko ne nosi maske, većina naših nije cijepljena, dosta ljudi dobije "prehladu" od turističkih radnika, sklone se na 3-4 dana i vrate se raditi :D .. nitko nikakve maske, distance, kao da korona ne postoji..

e što se tiče moje "imunosti na koronu".. prije mjesec dana , cura mi dobila koronu.. uglavnom bio sam sa njom 3-4 dana , dok nije otišla na testiranje koje je pokazalo da je pozitivna.. imala je drugačije simptome, kasnije sam googla da su to tipični "delta simptomi".. ja se izolira 2-3 dana, i naravno nisam ništa uhvatio.. iako sam 3-4 dana proveo sa njom u stanu..

sa druge strane - osoba koja je cijepljena - doslovno je posjetila na 30sekundi.. sa vrata joj dala juhu.. i odmah uhvatila koronu sa nekim osrednjim simptomima :D

registriran si i ako si imao simptome i zivio sa zarazenim bez mogucnosti samoizolacije, znaci..skroz zajedno. naravno, ako to prijavite ti i zarazeni.
za to nisu tjerali na pcr, samo su uveli u BIS.

naravno da nisam prijavio da sam bio sa zaraženom osobom
ma mislila sam opcenito, ne na tebe
a kad si ti imao covid, jesi se tada javio?

Ne, jer firma je bila u panici pa nam je rečeno da stojimo doma dok nam ne bude bolje i da se ne testiramo(pola se testirali i svi pozitivni) i što prije da se vratimo na posao  :chiefi

Kasnije mi je palo napamet da sam se možda zajeba jer sam ostao šokiran da luda država ne priznaje moj serološki test na covid 19 anti tijela mislilo sam da će mi to stvarati probleme za posao ljeti, ali fala kurca ne stvara nikakve niti tko šta pita niti išta.. U ostalom fali radne snage u svim poljima tako da nitko nije u mogućnosti da uvjetuje ikome išta.. U ostalom sa sadašnjim pogledom na svijet bi spalio covid potvrdu kao što rade po Italiji i francuskoj radi prosvjeda protiv novih represivnih mjera i oni cijepljeni pale potvrde

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Eroo 17/8/2021, 00:13

AssadNaPodmornici wrote:
naravno da nisam prijavio da sam bio sa zaraženom osobom.. prvo jer sam imun :D
drugo da sam se prijavio, nebi smio nigdje 15dana.. zdrav bi bio zaključan doma.. pa nisam lud.
Da si samo lud, nipo jada. Neodgovorno si širio zarazu okolo...Imaš li ti ikoga do koga ti je stalo?
Strašno, strašno...
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 17/8/2021, 00:19

AssadNaPodmornici wrote:

međutim sada si se cijepio sa dvije doze, ti još luđi nego prije.. navodno si u penziji navodno imaš para i rodbine i drugova u hercegovini.. pa daj izađi iz podruma, vidi familiju, unuke, odi u hercegovinu nađi se sa drugovima, dole ti je većina ljudi ionako prirodno preboljela
Nemam u Hercegovini skoro pa nikoga više.

A ovo je samo dio mojih mercedesa (cca 1/2). Jučer su mi poslali ovaj foto s rođinog privatnog imanja
Veselo putuju, jer su su svi cijepljeni.

Noor će iz pozadine sigurno prepoznati gdje je snimak nastao... :)  

Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 2 199
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Leviathan2 17/8/2021, 01:45

Eroo wrote:
Leviathan2 wrote:
Eroo wrote:
Leviathan2 wrote:hm, jbte, pun mi kurac korone vise
vise ljudi pogine u saobracajkama pa aute nijesu zabranili
debilizam sto li
medjutim kao model za tjeranje populacije u tor je izvrstan
uvijek ce biti velika vecina prestrasenih debila koja ce popusit  odavno prodavanu formulu "za vase dobro i sigurnost"

Jebote za gonoreju, sifilis i aids niste tako govorili.
Trčali  ste liječniku čim ste pomislili da vas je nešto takvo snašlo. Čak i za picajzle.  :)
jbte, za picajzle nisam isao doktoru, ne pretjeruj :D
Dakle, ti si bio kao i antivakseri-  antipicajzl i prenosio zarazu okolo. :D
ajukurac, :D

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Leviathan2 17/8/2021, 01:47

AssadNaPodmornici wrote:inače ja sam prebolio britansku verziju, bio u intezivnom kontaktu sa osobm koja je imala delta verziju, inače tako najbolje "jačate imunitet".. zapravo najbolje održavate anti-tijela tako da kada ste preboljeli - izlažete se kasnije sa zaraženim ljudima :) :)

tako vam se tijelo prilagođava..

tako radi ovaj moj frend, doslovno nakon 9mjeseci preboljevanja , radio serološki test i idalje ima visoku razinu anti-tijela.. momak nije niti lud.

tako i ja, koronu mi nije prenjela zaražena bez obzira što smo bili u istom krevetu :D
to isto govori i direktor gamaleja centra
onog koji je napravio sputnik
ak ste preboljeli ili cjepljeni ne treba bjezat od zarazenih nego odrzavat tako imunitet u kondiciji

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Eroo 17/8/2021, 09:23

Leviathan2 wrote:
AssadNaPodmornici wrote:inače ja sam prebolio britansku verziju, bio u intezivnom kontaktu sa osobm koja je imala delta verziju, inače tako najbolje "jačate imunitet".. zapravo najbolje održavate anti-tijela tako da kada ste preboljeli - izlažete se kasnije sa zaraženim ljudima :) :)

tako vam se tijelo prilagođava..

tako radi ovaj moj frend, doslovno nakon 9mjeseci preboljevanja , radio serološki test i idalje ima visoku razinu anti-tijela.. momak nije niti lud.

tako i ja, koronu mi nije prenjela zaražena bez obzira što smo bili u istom krevetu :D
to isto govori i direktor gamaleja centra
onog koji je napravio sputnik
ak ste preboljeli ili cjepljeni ne treba bjezat od zarazenih nego odrzavat tako imunitet u kondiciji

Čekaju  se rezultati memorijejskog imuniteta, o kojemu je sada prerano govoriti.
Više o ovome, zbog odmaklog vremena cijepljenja, znaju Israelci i Briti.
Ako  imunitet  nakon cijepljenja, ili preboljevanja niji duži od 6 mjeseci,
onda u spomenutim državama treba očekivati ne samo novi val nego i povećanu smrtnost.
I što je najgore, smrtnost bi se pomaknila među mlađu populaciju, a treće cijepljenje
bi bilo neizbježno. U svakom slučaju će trebati pratiti što čini Israel i to "kopirati".

Last edited by Eroo on 17/8/2021, 09:25; edited 1 time in total
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 17/8/2021, 09:25

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 17/8/2021, 09:30

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 17/8/2021, 09:35

2015-09-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 17/8/2021, 09:57

inače jako važna tablica, Izraelsko ministarstvo čega već, ovo je stopa preživljavanja od korone što se tiče registriranih zaraženih. imajte na umu da je hrpa ljudi (nekoliko puta više) koji su ne-registirani zaraženi(tamni broj , recimo ja sam tu, moj prijatelji koji su imali anti-gen testove i simptome korone itd, a nismo u sustavu itd)..
međutim čak i bez "tamnog broja"(dakle ljudi koji su bili u kontaktu sa virusom a nisu zavedeni u sustav) - šanse da preživite su vam onakve-- (naravno ako ste nešto boljeg zdravlja čak su i još veće)

pošto je onaj ludi as naspama mi se nakon ove slike prije par stranica, dužan sam je ponovo staviti, jer jako je bitno da dijelimo bitne informacije i razmjenjuemo , samo i ovu temu "guši spam"

AssadNaPodmornici wrote:
Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 2 Izrael14
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 17/8/2021, 10:01

AssadNaPodmornici wrote:inače jako važna tablica, Izraelsko ministarstvo čega već, ovo je stopa preživljavanja od korone što se tiče registriranih zaraženih. imajte na umu da je hrpa ljudi (nekoliko puta više) koji su ne-registirani zaraženi(tamni broj , recimo ja sam tu, moj prijatelji koji su imali anti-gen testove i simptome korone itd, a nismo u sustavu itd)..
međutim čak i bez "tamnog broja"(dakle ljudi koji su bili u kontaktu sa virusom a nisu zavedeni u sustav) - šanse da preživite su vam onakve--  (naravno ako ste nešto boljeg zdravlja čak su i još veće)

pošto je onaj ludi as naspama mi se nakon ove slike prije par stranica, dužan sam je ponovo staviti, jer jako je bitno da dijelimo bitne informacije i razmjenjuemo , samo i ovu temu "guši spam"

AssadNaPodmornici wrote:
i CDC ima slične podatke...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 17/8/2021, 10:04

2015-09-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 17/8/2021, 10:14

mutava baštarda wrote:
AssadNaPodmornici wrote:inače jako važna tablica, Izraelsko ministarstvo čega već, ovo je stopa preživljavanja od korone što se tiče registriranih zaraženih. imajte na umu da je hrpa ljudi (nekoliko puta više) koji su ne-registirani zaraženi(tamni broj , recimo ja sam tu, moj prijatelji koji su imali anti-gen testove i simptome korone itd, a nismo u sustavu itd)..
međutim čak i bez "tamnog broja"(dakle ljudi koji su bili u kontaktu sa virusom a nisu zavedeni u sustav) - šanse da preživite su vam onakve--  (naravno ako ste nešto boljeg zdravlja čak su i još veće)

AssadNaPodmornici wrote:
i CDC ima slične podatke...

i ja sam sličnim podacima baratao cijelo vrijeme doslovno od početka, tamo u 3mjesecu 2020 se znalo koliki je fatality rate, jer već tada su izlazili prvi znanstveni radovi, tipa case studije, gdje bi neki kruzeri bili zaključani a svi unutra zaraženi koronom, onda iz par takvih kruzera su znanstvenici zaključili da je fatality rate dosta nizak(dok mediji su i dalje objavljivali slike što su podvalili iz kineske komunističke partije gdje se ljudi ruše na ulicama :D ) a imaš ovoga ludog asa koji je tvrdio da umire svako 33 zaražena osoba..
i vrlo brzo nakon toga idući case studiji su izašli gdje odmah znalo da ovaj virus ubija starije, da što si mlađi manji je rizik, a da su djeca praktički imuna na virus.. i logično da od prvog dana nisam jeba lockdown, izlazio sam vanka , trenirao, masku bi nosio prekokurca, sada je ne nosim nigdje itd
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 17/8/2021, 10:18

mutava baštarda wrote:

čitao sam link na jednom fejsbook profilu, zaboravih, lik tvrdi ovo što ti tvrdiš.. da su cijepiva kontra-produktivna..

vidiš ja se u početku nisam slagao, a i još uvijek se ne slažem(preporučio sam svoji roditeljima da se cijepe i cijepili su se), ali lako moguće da sam u krivu, a ti da si u pravu.. puno je još tu varijabli da bi sa sigurnosti mogli potvrditi tvoje hipoteze, ali ... budemo vidjeli..

znamo da u bosni, indiji, hrvatskoj, švedskoj i ostalom zemljama koje su ili slabo cijepljene ili nije bilo mjera(ili oboje) sada ima najmanje žrtava ..

ja ipak mislim da je to zbog toga jer je velik broj ljudi prirodno prebolio, i mislim da cijepivo štiti rizične skupine, ali eto, možda griješim, budemo vidjeli
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Eroo 17/8/2021, 10:30

mutava baštarda wrote:

To mi je upravo trebalo! :tu

Ako su ti podatci točni onda je objašnjenje na donjoj skici.
Ispada da je cjepivo od prije 6 mjeseci postalo neefektivno.
Radi se uglavnom o procjepljenoj starijoj populaciji.
Smrtnost se zna povećati, zbog čega bi Israel mogao
započeti cijepljenje te populacije s trćom dozom. !!!
Sve će biti jasnije za desetak dana.
Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 2 11
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 17/8/2021, 10:32

AssadNaPodmornici wrote:
čitao sam link na jednom fejsbook profilu, zaboravih, lik tvrdi ovo što ti tvrdiš.. da su cijepiva kontra-produktivna..
 Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 2 1f602
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 17/8/2021, 10:37

PS:
Komentar onim slikicama gore, bez vremenske opredjeljenosti i objašnjenja.
Naime, početak cijepljenja i nije zaštita cijepljenog. Na početak treba dodati
barem 2 mjeseca i od toga vremena pratiti učinkovitost cjepiva. To vrijeme je
KLIZNO:..ne cijepe se svi odjednom!!!

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 53 Previous  1, 2, 3 ... 27 ... 53  Next

Back to top

- Similar topics