Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 23 of 53
Page 23 of 53 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 38 ... 53
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
jesi prije bila pozitivna..Noor wrote:ja sam pred 7 dana bila opet na PCR-u, al negativna
imam (i sad još uvijek) sve simptome delte..izgleda samo je prehlada vulgaris antecoroniensis
AssadNaPodmornici- Posts : 22276
2018-06-14
btw najbolji dokaz(koja naša država ne priznaje, haha, kao što ne priznaje anti-gen testove) ti je serološki test na anti-tijela.. on se radi par tjedana nakon što sumnjaš da si imala koronu.. je rnakon par tjedana tijelo ti proizvodi anti-tijela koja su specifična za koronu, i to ti je najbolji dokaz..
jesam, oko Uskrsa :)AssadNaPodmornici wrote:jesi prije bila pozitivna..Noor wrote:ja sam pred 7 dana bila opet na PCR-u, al negativna
imam (i sad još uvijek) sve simptome delte..izgleda samo je prehlada vulgaris antecoroniensis
pa nema straha.. dobra si , stavljao sam linkove par stranica prije(moraš se malo potruditi od spama onoga asa, čekam da dođe da opet zaspama) ljudi koji su preboljeli, jedno istraživanje da imaju 7 puta jači imunitet, drugo istraživanje koje prolazi peer review - 13 puta - od ljudi koji su cijepljeni sa dvije doze.Noor wrote:jesam, oko Uskrsa :)AssadNaPodmornici wrote:jesi prije bila pozitivna..Noor wrote:ja sam pred 7 dana bila opet na PCR-u, al negativna
statistički si mirnija nego da si cijepljena...
čak i u takvim situacijama se nije loše izlagati zaraženim osobama koje imaju nove "sojeve" čisto da nadogradiš imunitet bez posljedice i održiš razinu anti tijela.. bolje i sigurnije nego unositi cijepivo..
p.s ovo je moje mišljenje i inače način na koji se ponašam i kako smatram da je ispravno, ali ne preuziman nikakvu odgovornost svatko odlučuje za sebe :)
AssadNaPodmornici- Posts : 22276
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:pa nema straha.. dobra si , stavljao sam linkove par stranica prije(moraš se malo potruditi od spama onoga asa, čekam da dođe da opet zaspama) ljudi koji su preboljeli, jedno istraživanje da imaju 7 puta jači imunitet, drugo istraživanje koje prolazi peer review - 13 puta - od ljudi koji su cijepljeni sa dvije doze.Noor wrote:jesam, oko Uskrsa :)AssadNaPodmornici wrote:jesi prije bila pozitivna..Noor wrote:ja sam pred 7 dana bila opet na PCR-u, al negativna
čak i u takvim situacijama se nije loše izlagati zaraženim osobama koje imaju nove "sojeve" čisto da nadogradiš imunitet bez posljedice i održiš razinu anti tijela.. bolje i sigurnije nego unositi cijepivo..
p.s ovo je moje mišljenje i inače način na koji se ponašam i kako smatram da je ispravno, ali ne preuziman nikakvu odgovornost svatko odlučuje za sebe :)
da, čitala sam to yoda
a realno gledajući, što možeš napraviti?AssadNaPodmornici wrote:pa nema straha.. dobra si , stavljao sam linkove par stranica prije(moraš se malo potruditi od spama onoga asa, čekam da dođe da opet zaspama) ljudi koji su preboljeli, jedno istraživanje da imaju 7 puta jači imunitet, drugo istraživanje koje prolazi peer review - 13 puta - od ljudi koji su cijepljeni sa dvije doze.Noor wrote:jesam, oko Uskrsa :)AssadNaPodmornici wrote:jesi prije bila pozitivna..Noor wrote:ja sam pred 7 dana bila opet na PCR-u, al negativna
zavući se u podrum?
u airbusu, osim lakirnice, nitko ne nosi maske.
s ovom dvojicom smo popili kavu prije nego smo išli na GO.
ako me ulovi, ulovit će me. kao što vidimo ni procijepljeni nisu pošteđeni zaraze.
veber-
2014-12-30
AssadNaPodmornici wrote:btw najbolji dokaz(koja naša država ne priznaje, haha, kao što ne priznaje anti-gen testove) ti je serološki test na anti-tijela.. on se radi par tjedana nakon što sumnjaš da si imala koronu.. je rnakon par tjedana tijelo ti proizvodi anti-tijela koja su specifična za koronu, i to ti je najbolji dokaz..
cila pandemija je zasnovana pa pcr testu s preko četrdeset ciklusa, a sve preko 25 daje preko 90 % lažno pozitivnih ( asimptomatskih. kakava je to bolest gdje se nema simptoma ).
druga glupost je pozivanje na cijepljenje neposredno nakon preboljenja.
cijepljenje trudnica u prvom tromesječju rezultira s preko 80% pobačaja.
i tako dalje...
kada luđaci poput Ere uživaju u ovome, onda vidiš da je sve otišlo u prekrasni qurac.
prve dvi doze nisu s njim pomogle, imam velika očekivanja od treće i četvrte...
Je li Trobonjaca sto izjavio.
Pozorno pratim njegove objave od kada je Djikic u defanzivi.
Pozorno pratim njegove objave od kada je Djikic u defanzivi.
dijagram-
2015-08-09
...ebote život, čuli ovo.AssadNaPodmornici wrote:
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
Upravo obrnuto, tužan sam kad vidim koliko je nizak IQ naroda kojemu pripadam.mutava baštarda wrote:kada luđaci poput Ere uživaju u ovome, onda vidiš da je sve otišlo u prekrasni qurac.
Upravo pratim jednu situaciju u tvojoj županiji, u obitelji moje najmlađe princeze.
Žalosno je gdje ih je dovelo razmišljanje poput tebe i Yode. Ostane nam samo
nada da će se sve ipak dobro završiti...a ti samo nastavi, za sada nijezabranjeno.
2016-07-22
tvoj IQ je ispod 90, što se lako vidi iz tvojih upisa.Eroo wrote:Upravo obrnuto, tužan sam kad vidim koliko je nizak IQ naroda kojemu pripadam.mutava baštarda wrote:kada luđaci poput Ere uživaju u ovome, onda vidiš da je sve otišlo u prekrasni qurac.
Upravo pratim jednu situaciju u tvojoj županiji, u obitelji moje najmlađe princeze.
nada da će se sve ipak dobro završiti...a ti samo nastavi, za sada nijezabranjeno.
ispod 80 ne ide, a mislim da si po inteligenciji tu negdje oko 80-82.
samo što si ti stari udbaški krokodil, bez srama i obraza.
nisi ni jednom malom rečenicom demantirao, ispričao se ili priznao svoje debilne izjave s početka pandemije i cijele ove situacije.
ali to je kod tebe jedina konstanta u životu.
prevrtljivost kao i kod svih mujaga svojstvena.
veber-
2014-12-30
U Baden-Württembergu necijepljeni uopće neće smjeti u restorane, čak ni uz negativan test
‘Bilo bi pogrešno smatrati sve solidarno odgovornima, uključujući i cijepljene. Zato će za necijepljene biti drugačija pravila‘, tvrdi zamjenik premijera pokrajine
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/u-baden-wuerttembergu-necijepljeni-uopce-nece-smjeti-u-restorane-cak-ni-uz-negativan-test-15098278
‘Bilo bi pogrešno smatrati sve solidarno odgovornima, uključujući i cijepljene. Zato će za necijepljene biti drugačija pravila‘, tvrdi zamjenik premijera pokrajine
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/u-baden-wuerttembergu-necijepljeni-uopce-nece-smjeti-u-restorane-cak-ni-uz-negativan-test-15098278
2016-07-22
Ako sam dobro razumio netko iz moje županije jebe tvoju najmlađu princezu...Eroo wrote:Upravo obrnuto, tužan sam kad vidim koliko je nizak IQ naroda kojemu pripadam.mutava baštarda wrote:kada luđaci poput Ere uživaju u ovome, onda vidiš da je sve otišlo u prekrasni qurac.
Od tamo su joj baka i did, nesrićo bezobrazna.mutava baštarda wrote:Ako sam dobro razumio netko iz moje županije jebe tvoju najmlađu princezu...Eroo wrote:Upravo obrnuto, tužan sam kad vidim koliko je nizak IQ naroda kojemu pripadam.mutava baštarda wrote:kada luđaci poput Ere uživaju u ovome, onda vidiš da je sve otišlo u prekrasni qurac.
2016-07-22
AssadNaPodmornici wrote: stavljao sam linkove par stranica prije(moraš se malo potruditi od spama onoga asa, čekam da dođe da opet zaspama) ljudi koji su preboljeli, jedno istraživanje da imaju 7 puta jači imunitet, drugo istraživanje koje prolazi peer review - 13 puta - od ljudi koji su cijepljeni sa dvije doze.
Teško da si ti išta od togao naučio. Najprije se moraš naučiti da se "ne znamo" i "ne možemo" piše odvojeno.
Kad vidim "neznamo" i "nemožemo" sve mi je jasno...Kome nije neka sluša tvoje savjete. Asu.
2016-07-22
Ero?Noor wrote:nema to veze, vidis da i cijepljeni prenose virusEroo wrote:Nismo, jer smo , kao što rekoh, odreda cijepljeni.Noor wrote:pa mogli ste ovim mlađim necjepljenima prenijeti virus...budite odgovorniEroo wrote:@Mutavi, evo sam se upravo iz brda vtratio s jedne šire (nas cca 50.-ak) obiteljske zabave...Po zakonu vhjerojatnosti bi trebalo među nama biti barem cca 8 zaraženih,od toga barem 4 s delta sojem. Na kraju zabave smo se međusobno izljubili i razišli. Odrasli smo odreda cijepljeni, a i dobar dio mlađih. Nikome nije epidemija ni na pamet pala, a kamo li da bi bio zabrinui. Učinili smo sve potrebano kako bi štetu smanjili na minimum, a ostalo je u Božjim rukama.
Odgovor na to pitanje nije jednoznačan, puno je kompleksiji. Barem što se tiče anitivax asova.Noor wrote:Ero?Noor wrote:nema to veze, vidis da i cijepljeni prenose virusEroo wrote:Nismo, jer smo , kao što rekoh, odreda cijepljeni.Noor wrote:pa mogli ste ovim mlađim necjepljenima prenijeti virus...budite odgovorniEroo wrote:@Mutavi, evo sam se upravo iz brda vtratio s jedne šire (nas cca 50.-ak) obiteljske zabave...Po zakonu vhjerojatnosti bi trebalo među nama biti barem cca 8 zaraženih,od toga barem 4 s delta sojem. Na kraju zabave smo se međusobno izljubili i razišli. Odrasli smo odreda cijepljeni, a i dobar dio mlađih. Nikome nije epidemija ni na pamet pala, a kamo li da bi bio zabrinui. Učinili smo sve potrebano kako bi štetu smanjili na minimum, a ostalo je u Božjim rukama.
Zamisli da smo svi bili cijepljeni.
Zaboravio sam napomenuti da smo se na kraju ipak grlili samo oni koji se itako dnevno družimo.
S onima s kojima se vidimo eventualno 3x godišnje i ne baš.
Takvima smo samo poželjeli da ostanu i dalje zdravi. I oni nama također.
Tako smo se i rasporedili za stolovima, bez dogovaranja unaprijed.
Obrazovanim i razumnim ljudima ne treba ništa objašnjavati, sve im je jasno.
I, da, nemamo iluziju da ćemo mi riješiti problem epidemije, ali smo suodgovorni za njeno širenje.
2016-07-22
princeze se ne jebedu.mutava baštarda wrote:Ako sam dobro razumio netko iz moje županije jebe tvoju najmlađu princezu...Eroo wrote:Upravo obrnuto, tužan sam kad vidim koliko je nizak IQ naroda kojemu pripadam.mutava baštarda wrote:kada luđaci poput Ere uživaju u ovome, onda vidiš da je sve otišlo u prekrasni qurac.
s njima vodiš ljubav, nije to koza sanska.
to ti je princes krafnica.
veber-
2014-12-30
Tvoje jebedu Safeti, koliko je meni poznato.veber wrote:princeze se ne jebedu.mutava baštarda wrote:Ako sam dobro razumio netko iz moje županije jebe tvoju najmlađu princezu...Eroo wrote:Upravo obrnuto, tužan sam kad vidim koliko je nizak IQ naroda kojemu pripadam.mutava baštarda wrote:kada luđaci poput Ere uživaju u ovome, onda vidiš da je sve otišlo u prekrasni qurac.
s njima vodiš ljubav, nije to koza sanska.
to ti je princes krafnica.
2016-07-22
Page 23 of 53 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 38 ... 53
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu