Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 38 of 53
Page 38 of 53 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 45 ... 53
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
Israeli experts analyze mRNA COVID vaccines long-term effects
https://www.jpost.com/health-and-wellness/israeli-experts-analyze-if-mrna-covid-vaccines-be-dangerous-in-long-term-678171
Potpuno mi je jasno ovo objašnjenje.
Zadnja rečenica u članku je točno ono što sam desetke puta ponovio ovdje.
Cjepljenje je jedini način koji nas može vratiti u normalni način življenja.
Experts believe there will be no long-term side effects to the mRNA vaccines.
https://www.jpost.com/health-and-wellness/israeli-experts-analyze-if-mrna-covid-vaccines-be-dangerous-in-long-term-678171
Potpuno mi je jasno ovo objašnjenje.
Zadnja rečenica u članku je točno ono što sam desetke puta ponovio ovdje.
Cjepljenje je jedini način koji nas može vratiti u normalni način življenja.
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
Noor wrote:a ok...evo mičem se s teme, jedan fasist manjeaben wrote:Pa govorin, ti ga samo vridjaš, govoreći da je munjin i sl.mutava baštarda wrote:Ne znam di sam pozivao na odstrel. Prije nekog vremena sam odstrijelio sam sebe i stavio ga na ignor. Otprilike kad je počeo promicati cijepljenje djece. Vidim mu post jedino kad sam odlogiran.aben wrote:Možda je sifilismutava baštarda wrote:Boli me qurac... Meni je samo žao što nema Longija da baci i on koju analizu...aben wrote:Da nemo ere, baštordo i kompanija ne bi njanci postojali.
Zahtjev za uniformiranim topikon je zahtjev za samoubojstvon topika
Ero, longisland, ni bitno ki je, za razgovor je bitno imati kaunterpart. Ti ga samo vridjaš, ča je ok, al pozivati na odsterl ko nihilius i ostali fašisti, to je pucanje sebi u nogu.
Nije on meni neprijatelj jer se cijepio, nego sam ja njemu zato što nisam.
To je početak i kraj svake priče.
Nihilius ga oće maknuti s teme, vijolator je stora woke fašistica, ona bi canclala sve neistomišljenike da more, evo se i noor outala ko fašist.
A istina je da nemo fašiste ere, ti njanci ne bi zno ča je korona.
Baš si fašist, ne moreš a da ne makneš nekoga iz razgovora
2014-04-16
Evo sam se cijepio i treći put...
Sad sam miran jesen zimu... boli me kiki
Sad sam miran jesen zimu... boli me kiki
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Dobar filing ka se ubodeš, an?
2014-04-16
veber wrote:nemoj.Noor wrote:a ok...evo mičem se s teme, jedan fasist manjeaben wrote:Pa govorin, ti ga samo vridjaš, govoreći da je munjin i sl.mutava baštarda wrote:Ne znam di sam pozivao na odstrel. Prije nekog vremena sam odstrijelio sam sebe i stavio ga na ignor. Otprilike kad je počeo promicati cijepljenje djece. Vidim mu post jedino kad sam odlogiran.aben wrote:Možda je sifilismutava baštarda wrote:Boli me qurac... Meni je samo žao što nema Longija da baci i on koju analizu...aben wrote:Da nemo ere, baštordo i kompanija ne bi njanci postojali.
Ero, longisland, ni bitno ki je, za razgovor je bitno imati kaunterpart. Ti ga samo vridjaš, ča je ok, al pozivati na odsterl ko nihilius i ostali fašisti, to je pucanje sebi u nogu.
Nihilius ga oće maknuti s teme, vijolator je stora woke fašistica, ona bi canclala sve neistomišljenike da more, evo se i noor outala ko fašist.
tako samo fašistima daješ za pravo.
treba samo njihove metode primjeniti na njima.
i sve pet kasnije.
Postoji Švedski model i Australski model epidemiološke borbe. Mislim da je najbolji kriterij pustiti nekoga da ode tamo gdje pripada pa mu onda dati titulu fašista.
Noor ja ne vidim zašto bi ti ili itko drugi napuštao temu. #struka je osmislila mogućnost ignora.
Ero je forumsko utjelovljenje maski, distanci, zabrane rada, zabrane kretanja,... Ako netko promiče da ja imam manje slobode pokušati ću mu objasniti da to nije u redu, a ako ne ide pa mu još kažem da je glup, jebaji ga. Da je u dometu možda bi i zabeštima rodbinu...aben wrote:Pa govorin, ti ga samo vridjaš, govoreći da je munjin i sl.mutava baštarda wrote:Ne znam di sam pozivao na odstrel. Prije nekog vremena sam odstrijelio sam sebe i stavio ga na ignor. Otprilike kad je počeo promicati cijepljenje djece. Vidim mu post jedino kad sam odlogiran.aben wrote:Možda je sifilismutava baštarda wrote:Boli me qurac... Meni je samo žao što nema Longija da baci i on koju analizu...aben wrote:Da nemo ere, baštordo i kompanija ne bi njanci postojali.
Ero se tu danima bori sa hrpom antivaksera. Ne kuži da piše zidu..
Ljudi ometaju normalan život i pitanje je mjeseca kada će natrpati bolnicu pa će ovi umjesto da ih lječe ili bace van iz bolnice ako je zauzeto opet krenut hebat nas da ostanemo doma i držimo razmak.
Jedini fašizam koji ja tu vidim je da stožer hebe sve da ovi ne bi odjednom došli u bolnicu.
Pa neka dođu i bace ih van bolnice ako nema mjesta
Ljudi ometaju normalan život i pitanje je mjeseca kada će natrpati bolnicu pa će ovi umjesto da ih lječe ili bace van iz bolnice ako je zauzeto opet krenut hebat nas da ostanemo doma i držimo razmak.
Jedini fašizam koji ja tu vidim je da stožer hebe sve da ovi ne bi odjednom došli u bolnicu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Ero se tu danima bori sa hrpom antivaksera. Ne kuži da piše zidu..
zato ako dođe u bolnicu zbog korone a nije cijepljen nek čeka u red, dok cijepljeni svijet obavi svoje ostale zdravstvene prioritete.
ili poslati kući nek se liječe travama, lukom i rakijom
2015-08-06
prestao sam piti,aben wrote:Dobar filing ka se ubodeš, an?
moram nešto
2015-08-06
Vrijedi li to i za djecu?epikur37 wrote:kaya wrote:Ero se tu danima bori sa hrpom antivaksera. Ne kuži da piše zidu..
zato ako dođe u bolnicu zbog korone a nije cijepljen nek čeka u red, dok cijepljeni svijet obavi svoje ostale zdravstvene prioritete.
kaya wrote:Ero se tu danima bori sa hrpom antivaksera. Ne kuži da piše zidu..
1) većina nas koji se ne želi "vaxati" smo preboljeli, a ljudi koji su preboljeli imaju 13 puta jaču zaštitu od cijepljenih
https://www.science.org/content/article/having-sars-cov-2-once-confers-much-greater-immunity-vaccine-vaccination-remains-vital
2)nitko ne ometa vaš život, tvoj problem ako slušaš HDZ i Nenada Jarića sa Indexa, ja živim normalno, ne nosim nigdje maske(osim ako me ne zamole a to je rijetko), nisam nikada bio u lockdownu , uvijek sam živio normalno, i nisam cijepljen. ne ometam tvoj život,prebolio sam(čak sam i serološki test stavio na forum) i kasnije sam (pa sa curom) koja je bila zaražena delta verzijom, radio joj večeru, juhi i ništa. dakle nema boljih dokaza da sam zaštićen, i da nemogu se zaraziti, niti prenjeti zaštitu. moju curu je posjetila osoba koja je cijepljena, na 30 sekundi i dobila koronu sa osrednjim simptomima
3)što nas dovodi do zaključka broj 3, cijepivo te ne štiti baš od zaraze, nudi puno slabiju zaštitu od preboljevanja, ali navodno štiti od težih slučajeva(iako i mutavi ovo osporava tako da je i ovo upitnik) međutim vama cijepljenjima, vidim rastu frustracije, uvijek vam je netko kriv što ne možete normalno živjeti.. prvo vas zaključali u kavez i nabili brnjice - dok se ne cijepite(ja sve to odjeba prvi dan). nakon toga se cijepili nabrzinu smućkanim cijepivom ,pa morat ćete opet, a opet morate nositi brnjice unatoč što ste cijepljeni i opet vam ograničavaju slobode(meni nitko ništa ne ograničava).
dakle nije problem u meni koji je prebolio koronu i koji koristi znanstvene spoznaje i ne želi se cijepiti, problem je u vama koji pristajete da vas guze ...
4)a što se tiče bolnica.. bolnice neće biti pretrpane, u najvećoj krizi nisu bile pretrpane, i neće biti niti u budućnosti bez obzira što vas plaše novinari indexa i prosječni "znanstvenici"... isto tako bolnica nema pravo nikoga odbiti iz nikojeg razloga.. inače bi mogla odbijati ljude koji puše duhan, ili piju alkohol, ili konzumiraju previše slatkoga.. to su čak i dugoročno puno opasnije stvari od same korone.. bolnica ako koga odbije, onda toj osobi mora vratiti cijeli novac koji je ta osoba uplatila za zdravstveno osiguranje +12% zateznu kamatu(koliko ti naplaćuje države) .. a radi se o desecima i stotinama tisuća kuna po poreznom obvezniku, sa kojim se on može izliječiti u bilo kojoj privatnoj ustanovi
Pa je, nedopustivo je više da svijet zbog njih stoji. Ili da se ljudi ne liječe zbog drugih bolesti.epikur37 wrote:kaya wrote:Ero se tu danima bori sa hrpom antivaksera. Ne kuži da piše zidu..
Šalji ih doma da se liječe narodnim metodama i pusti nas više u pm
2015-08-15
I sad to sve što si napisao pada u vodu zbog prostog jednostavnog razloga a to je da 90% ljudi koji završe u bolnici - nisu cijepljeni!AssadNaPodmornici wrote:kaya wrote:Ero se tu danima bori sa hrpom antivaksera. Ne kuži da piše zidu..
1) većina nas koji se ne želi "vaxati" smo preboljeli, a ljudi koji su preboljeli imaju 13 puta jaču zaštitu od cijepljenih
https://www.science.org/content/article/having-sars-cov-2-once-confers-much-greater-immunity-vaccine-vaccination-remains-vital
2)nitko ne ometa vaš život, tvoj problem ako slušaš HDZ i Nenada Jarića sa Indexa, ja živim normalno, ne nosim nigdje maske(osim ako me ne zamole a to je rijetko), nisam nikada bio u lockdownu , uvijek sam živio normalno, i nisam cijepljen. ne ometam tvoj život,prebolio sam(čak sam i serološki test stavio na forum) i kasnije sam (pa sa curom) koja je bila zaražena delta verzijom, radio joj večeru, juhi i ništa. dakle nema boljih dokaza da sam zaštićen, i da nemogu se zaraziti, niti prenjeti zaštitu. moju curu je posjetila osoba koja je cijepljena, na 30 sekundi i dobila koronu sa osrednjim simptomima
3)što nas dovodi do zaključka broj 3, cijepivo te ne štiti baš od zaraze, nudi puno slabiju zaštitu od preboljevanja, ali navodno štiti od težih slučajeva(iako i mutavi ovo osporava tako da je i ovo upitnik) međutim vama cijepljenjima, vidim rastu frustracije, uvijek vam je netko kriv što ne možete normalno živjeti.. prvo vas zaključali u kavez i nabili brnjice - dok se ne cijepite(ja sve to odjeba prvi dan). nakon toga se cijepili nabrzinu smućkanim cijepivom ,pa morat ćete opet, a opet morate nositi brnjice unatoč što ste cijepljeni i opet vam ograničavaju slobode(meni nitko ništa ne ograničava).
dakle nije problem u meni koji je prebolio koronu i koji koristi znanstvene spoznaje i ne želi se cijepiti, problem je u vama koji pristajete da vas guze ...
4)a što se tiče bolnica.. bolnice neće biti pretrpane, u najvećoj krizi nisu bile pretrpane, i neće biti niti u budućnosti bez obzira što vas plaše novinari indexa i prosječni "znanstvenici"... isto tako bolnica nema pravo nikoga odbiti iz nikojeg razloga.. inače bi mogla odbijati ljude koji puše duhan, ili piju alkohol, ili konzumiraju previše slatkoga.. to su čak i dugoročno puno opasnije stvari od same korone.. bolnica ako koga odbije, onda toj osobi mora vratiti cijeli novac koji je ta osoba uplatila za zdravstveno osiguranje +12% zateznu kamatu(koliko ti naplaćuje države) .. a radi se o desecima i stotinama tisuća kuna po poreznom obvezniku, sa kojim se on može izliječiti u bilo kojoj privatnoj ustanovi
To je tako. Pa filozofirajte koliko hoćete. 90% ljudi u bolnici - NISU cijepljeni !
I onda im zakrcavate tu bolnicu i hebu nas.
A doktori jesu sami po sebi malo bitange i paše im da nije gužva da manje rade.
2015-08-15
pa o tome se radi ... sloboda se ne moli kao milost, za slobodu se treba izboriti.. ti pristaješ na svakakva poniženja i guženja, u nadi da će ti ova elita dati malo slobode.. .neće.. njima je u interesu da te drže pokornim , pripadnutim i da ti preusmjeravaju mržnju na druge..kaya wrote:Pa je, nedopustivo je više da svijet zbog njih stoji. Ili da se ljudi ne liječe zbog drugih bolesti.epikur37 wrote:kaya wrote:Ero se tu danima bori sa hrpom antivaksera. Ne kuži da piše zidu..
Šalji ih doma da se liječe narodnim metodama i pusti nas više u pm
vidiš šta je bilo.. iduća dva tjedna su ključna pa će sve biti gotovo, pa idući mjesec je ključan, pa lockdown, pa mini lockdown, pa nosite maske dok se ne cijepite.. pa kada ste cijepljeni opet nosite maske :D pa sada vam najavili treću dozu i četvrtu a i dalje vam nema ništa od sloboda :D :D
ironično mi u RH upravo jer smo siromašna zemlja smo imali Švedski model nakon mjesec dana, pa smo još i živjeli slobodno, dok je ovaj luđak ero živio u policijskom satu i dalje zagovara australski i kineski model. sve jedno vas gledaju guziti .
ako dozvoliš da te guze guzit će te, jednostavno.
kaya wrote:I sad to sve što si napisao pada u vodu zbog prostog jednostavnog razloga a to je da 90% ljudi koji završe u bolnici - nisu cijepljeni!AssadNaPodmornici wrote:kaya wrote:Ero se tu danima bori sa hrpom antivaksera. Ne kuži da piše zidu..
To je tako. Pa filozofirajte koliko hoćete. 90% ljudi u bolnici - NISU cijepljeni !
I onda im zakrcavate tu bolnicu i hebu nas.
A doktori jesu sami po sebi malo bitange i paše im da nije gužva da manje rade.
ja ne zakrčavam nikome bolnicu, ja sam mlađa osoba(ne previše mlad više nažalost), zdrav, fizički aktivan, radim posao gdje sam cijelo ljeto bio izložen suncu, moru , vitru, krcat sam vintaminom D; pazim na ishranu, i prebolio sam koronu.. fala kurcu da ja nemogu u bolnicu.
to da je 90% u bolnici koji nisu cijepljeni, to jednostavno ne znamo, jer naši lažu cijelo vrijeme Istra cijelo vrijeme laže što se tiče broj slučajeva, u cijeloj RH sada malo smanjuju brojke da traje turistička sezona, lažu od prvog dana.
vjerujem jedino podacima iz Izraela ili Britanije , a tamo brojke ne govore da je baš tako.. 90% .. govore tipa da ima dosta i cijepljenih i necijepljenih, malo više necijepljenih ali malo više.. tipa 60% 40% a ne nikako 90% 10%
AssadNaPodmornici- Posts : 22273
2018-06-14
Pa dobro, i ti i ja smo za ukidanje svake mjere u svakom slučaju .
S tim da ti misliš da ishod neće biti dramatičan dok ja mislim da će ipak nakrcati malo bolnicu al ja svjesno išla na to i nije me briga. Ako imaju krevet neka ga daju ako nemaju neka ga bace van.
S tim da ti misliš da ishod neće biti dramatičan dok ja mislim da će ipak nakrcati malo bolnicu al ja svjesno išla na to i nije me briga. Ako imaju krevet neka ga daju ako nemaju neka ga bace van.
2015-08-15
A 90 % necijepljenih u bolnici je istina, nikakva urota. Kao i da im je intezivna poprilično puna još ovo ljeto. Ali neće davati u javnost zbog turizma.
2015-08-15
Eroo wrote:violator wrote:Eroo wrote:violator wrote:Eroo wrote:violator wrote:Eroo wrote:Ako baš moram, navedeni su mi ok, osim što imaš jednog uljeza koji ne paše u tu ekipu.AssadNaPodmornici wrote:Ti golobradi mladići su veber, miha, toten, koji se sa tobom ne slažu oko ničega plus ih vrijeđaš
Nisam od onih koji klasificiram kolege, a ima ih koji zaslužuju moj respekt.
A ti jesi uplašeni seronja i polupismena antivakserska budala.
Samo koristim vaš(od nekih) način komunikacije, jer drugačije me ne bi razumjeli.
Osoba koja pise da se ruska i kineska cjepiva rade od konjske plazme ne bi uopce trebala nekoga prozivati neukim. Da ne govorimo o zluradosti, slaganju s nasiljem nad necijepljenima i prozivanju istih zbog kukavicluka kao da si se ti doista cijepio zbog dobrobiti drugih ljudi, a ne zbog straha za vlastito dupe. :)
Inace, da sam admin ovog foruma, priustila bih ti kolicinu nasilja kojeg zazivas i kojem se radujes pa bi mi se malko hladio izvan ovog foruma nekoliko dana. ;)
Evo prijedlog @kic...
Ne prodaji svoju neukost.Obavezno cijepljenje nije nasilje.
Obaveznog cijepljenja će bitima šta o tome antivakserske uplašene seronje mislile.
A veliš da bi me ti najrađe odstranio i s s ovih 2-3 teme na kojima pišem?
Glede na čopor koji te šalje ti bi mene, kako ono rekoste, i "zatukao"?
A cijepljenja se bojite, junačine?
Negooo... reci nam iz kojeg si čopora, junačino?
https://www.youtube.com/watch?v=j3XDtAOLrko&t=2s
Tko to mene tocno salje!? Malo si i paranoik? I zensko sam. Ne pisem na ovom pdf-u, ali ugledala sam tvoje odvratne SSovske upise i - reagirala na njih.
Neuk, tup i neupotrebljiv. Tvoj kratak opis.
Da si i sama Mati Tereza ne bih primijetio. Nebitno je to za ovu temu.
S uljudnima uljudno, a neuljudnima odgovaram njihovim jezikom, jedini koji razumiju.
I da znaš, mene se ne da isprovocirati, ne trudi se.
Odgovorit ću ti na tvoj zadnji dio tek kad se mi bude dalo i ako mi se bude dalo.
Inače, ne moraš čitati moje "umotvorine", zaobiđi ih, zar ti je to tako komplicirano?
Samo se pitam otkud ti sad ovdje? S kojim poslom? A i ja pitam gluposti...
Evo, pojasni ti meni odakle ja ovdje i kojim poslom, buduci da ti zakljucivanje tako glatko ide. :D
Zgodno mi je kako moju slucajnu prisutnost odjednom propitujes i stvaras teorije, a ne propitujes mnogo ozbiljnije stvari poput covid - cjepiva. :)
Covid cjepivo su stvarali najveći umovi ove civilizacije.
Antivakserske seronje nisu svojim rukama (i pameću) u životu sklepali čak ni pasje kućice.
A ti nisi bila ovdje slučajno.
Jedan mnogo pametniji od mene je napisao Iza svake slučajnosti stoji plan, a iza svakog plana je slučajnost.
Genijalna misao, koje se uvijek sjetim, pa i ovom konkretnom primjeru.
Da, genijalna misao kojom se povode i antivakseri. :D
Dakle, iza pojave virusa stoji plan, netko ga je pustio u "promet", zele nas desetkovati, a cjepivima i cipirati.. :)
Nego, kad bih uletjela u to tvoje paranoicno stanje uma, s obzirom na konstantni spam, potpuno pomanjkanje kritickog odmaka i zamisljene neprijatelje/sugovornike koje histericno prozivas "antivakserima" jer je to, valjda, jedina oznaka uz pomoc koje, kao, imas neku relevantnost.. dakle, tada bih i ja mogla zakljuciti da si placeni opinion maker. :)
Guest- Guest
gle prosjek umrlih je do sada bio 76 ili 78godina :D taman kolika je prosječna očekivana životna dob..kaya wrote:A 90 % necijepljenih u bolnici je istina, nikakva urota. Kao i da im je intezivna poprilično puna još ovo ljeto. Ali neće davati u javnost zbog turizma.
mogu se kladiti da na respiratorima su ljudi tih godina.
isto što se tiče cijepiva i ja sam izjavio.. meni ne treba cijepivo.
međutim svojim roditeljima sam preporučio cijepio i cijepili su se, kao i cijela moja vlaška rodbina(starija) i ja da sam stariji tipa +60, bi se cijepio. međutim mi ostali većina nije , niti će, a oni koji su preboljeli, preboljeli svi sa nogu aj tu i tamo je nekoga sastavilo kao teža gripa za krevet tjedan ili 10dana, ali nitko nije morao na respirator od mlađih..
kada te stave na respirator šansa da umreš ti je nekih 60-70% i to ide ekipa sa 70 ili 80godina.. na njihovom mjestu ja bih se realno i cijepio.
AssadNaPodmornici- Posts : 22273
2018-06-14
A gle, umiru uglavnom najstariji, ali ima tu poneko od 40 , 30 ili 55, kome nije vrijeme za umiranje baš.
Al što se tu može. Tako da ne bi baš isključila cijepljenje za mlađe od 87.
Al što se tu može. Tako da ne bi baš isključila cijepljenje za mlađe od 87.
Last edited by kaya on 2/9/2021, 09:59; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
AssadNaPodmornici wrote:gle prosjek umrlih je do sada bio 76 ili 78godina :D taman kolika je prosječna očekivana životna dob..kaya wrote:A 90 % necijepljenih u bolnici je istina, nikakva urota. Kao i da im je intezivna poprilično puna još ovo ljeto. Ali neće davati u javnost zbog turizma.
mogu se kladiti da na respiratorima su ljudi tih godina.
isto što se tiče cijepiva i ja sam izjavio.. meni ne treba cijepivo.
međutim svojim roditeljima sam preporučio cijepio i cijepili su se, kao i cijela moja vlaška rodbina(starija) i ja da sam stariji tipa +60, bi se cijepio. međutim mi ostali većina nije , niti će, a oni koji su preboljeli, preboljeli svi sa nogu aj tu i tamo je nekoga sastavilo kao teža gripa za krevet tjedan ili 10dana, ali nitko nije morao na respirator od mlađih..
kada te stave na respirator šansa da umreš ti je nekih 60-70% i to ide ekipa sa 70 ili 80godina.. na njihovom mjestu ja bih se realno i cijepio.
Kako bi bilo da o ljudima prestanete govoriti kao o vrecama krumpira!? Pa sto ako imaju preko 70 godina?! Jesu li manje bitni? Nemaju ljude koji ih vole i koje vole? Ako mi je nesto i izazivalo mucninu tijekom ove pandemije, onda je to bila ta neka hladnokrvnost kojom se govorilo o preminulim, kojom su se utisavali vlastiti strahovi. Kao, mi smo sigurni, ovi su bili stariji, ovi su bili bolesni, ovi su dosli prekasno, ovi se nisu cijepili! Nista nije tako sigurno kako si vi zelite postaviti stvari. Nista!
Guest- Guest
Page 38 of 53 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 45 ... 53
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu