Antifašisti pozivaju na demostracije protiv klerofašizma
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Antifašisti pozivaju na demostracije protiv klerofašizma
Leviathan2 wrote:jebes tebe ajmo o marcelucrvenkasti wrote:jebeš kviz, ajmo o meni
u pravu si, to je još bolje!
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
A ti malo više čitaj Bibliju i hebrejsku povijest.veber wrote:smanji unos brlje!jastreb wrote:
Tito je bio borbeni revolucionar.
Isus je jednog takvog borbenog revolucionara,Šimuna zvanog Zelot imao među apostolima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A ja kad sam bio mali bio sam živa vatra.Leviathan2 wrote:mene su isto zvali barabom kad sam bijo malicrvenkasti wrote:jastreb wrote:Tito je bio borbeni revolucionar.deda na aparatima wrote:Tito je bio lopov i razbojnik, ne vidim po kojim kriterijima nitko ne bi htio moliti za njega, uostalom Isus je najviše volio grešnike.kaja_333 wrote:mislim da ne jer ju nitko ne bi htio održati. kao ni za staljina u ruskoj pravoslavnoj crkvi. a to ipak dva brata od zanata.deda na aparatima wrote:Može li se uplatiti misa zadušnica za pokojnog nam Maršala Tita, u istoj toj crkvi gdje se moli za dušu Pavelića?
Isus je jednog takvog borbenog revolucionara,Šimuna zvanog Zelot imao među apostolima.
Tito je više nalik na Barabu.
2014-04-22
jastreb wrote:A ja kad sam bio mali bio sam živa vatra.Leviathan2 wrote:mene su isto zvali barabom kad sam bijo malicrvenkasti wrote:jastreb wrote:Tito je bio borbeni revolucionar.deda na aparatima wrote:Tito je bio lopov i razbojnik, ne vidim po kojim kriterijima nitko ne bi htio moliti za njega, uostalom Isus je najviše volio grešnike.kaja_333 wrote:mislim da ne jer ju nitko ne bi htio održati. kao ni za staljina u ruskoj pravoslavnoj crkvi. a to ipak dva brata od zanata.deda na aparatima wrote:Može li se uplatiti misa zadušnica za pokojnog nam Maršala Tita, u istoj toj crkvi gdje se moli za dušu Pavelića?
Tito je više nalik na Barabu.
Ja sam imao svoj pravac.
crvenkasti-
2014-04-17
U družini je bio i Juda zvani bodež (sicarii/iškariot), ko ulična banda neka, vuku malo na partizane.jastreb wrote:A ti malo više čitaj Bibliju i hebrejsku povijest.veber wrote:smanji unos brlje!jastreb wrote:
Tito je bio borbeni revolucionar.
https://en.wikipedia.org/wiki/Sicarii
Guest- Guest
Ako je imao bodež,onda bi mogao biti ujkan ili četnjak.deda na aparatima wrote:
U družini je bio i Juda zvani bodež (sicarii/iškariot), ko ulična banda neka, vuku malo na partizane.
https://en.wikipedia.org/wiki/Sicarii
2014-04-22
Opet na ustase i cetnike..oh,no ;/
2014-04-12
Što se tiče inženjerki, meni se svidjela jedna inženjerka, no kad sam otkrio da se preziva ko srpkinja, više mi se nije sviđala. Ljubav je baš čudna.
Guest- Guest
deda na aparatima wrote:Što se tiče inženjerki, meni se svidjela jedna inženjerka, no kad sam otkrio da se preziva ko srpkinja, više mi se nije sviđala. Ljubav je baš čudna.
Ja sam još gluplji.
Ja sam tek negdje 1991. shvatio da sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Dobro, lažem, izokrenuo sam priču, ona nije mene htjela.crvenkasti wrote:Ja sam još gluplji. Ja sam tek negdje 1991. shvatio da sam Hrvat.deda na aparatima wrote:Što se tiče inženjerki, meni se svidjela jedna inženjerka, no kad sam otkrio da se preziva ko srpkinja, više mi se nije sviđala. Ljubav je baš čudna.
Guest- Guest
Hrvati nisu dobri u krevetu i nemaju dovoljno velikog.
Guest- Guest
Kako da otkrijem za kog se Jelena udala? Da jednostavno nazovem matični ured u Kragujevcu i pitam ili?
Guest- Guest
Smrt fašizmu..........samo naprid
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Zgrožen sam!!!!
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Možda ima profil na Fejsu?deda na aparatima wrote:Kako da otkrijem za kog se Jelena udala? Da jednostavno nazovem matični ured u Kragujevcu i pitam ili?
2014-04-22
deda na aparatima wrote:Dobro, lažem, izokrenuo sam priču, ona nije mene htjela.crvenkasti wrote:Ja sam još gluplji. Ja sam tek negdje 1991. shvatio da sam Hrvat.deda na aparatima wrote:Što se tiče inženjerki, meni se svidjela jedna inženjerka, no kad sam otkrio da se preziva ko srpkinja, više mi se nije sviđala. Ljubav je baš čudna.
To je ono, o lisici, i kiselom grožđu.
crvenkasti-
2014-04-17
42. je godište, misliš da ima fejs?jastreb wrote:Možda ima profil na Fejsu?deda na aparatima wrote:Kako da otkrijem za kog se Jelena udala? Da jednostavno nazovem matični ured u Kragujevcu i pitam ili?
Guest- Guest
Kod nas je bila jedna koja bi u trenutku žara vrištala i vikala O,majko moja,o Srbijo,o Srbijoooo.crvenkasti wrote:deda na aparatima wrote:Dobro, lažem, izokrenuo sam priču, ona nije mene htjela.crvenkasti wrote:Ja sam još gluplji. Ja sam tek negdje 1991. shvatio da sam Hrvat.deda na aparatima wrote:Što se tiče inženjerki, meni se svidjela jedna inženjerka, no kad sam otkrio da se preziva ko srpkinja, više mi se nije sviđala. Ljubav je baš čudna.
To je ono, o lisici, i kiselom grožđu.
I to u jeku najžešćeg rata.
No čudim se da je nitko zbog toga nije niti ukorio.
A većina su bili Hrvati.
2014-04-22
Mogli bi pokrenuti akciju na Fejsu.deda na aparatima wrote:42. je godište, misliš da ima fejs?jastreb wrote:Možda ima profil na Fejsu?deda na aparatima wrote:Kako da otkrijem za kog se Jelena udala? Da jednostavno nazovem matični ured u Kragujevcu i pitam ili?
Vjerujem da bi urodilo plodom.
Možda bi se javili njeni potomci.
2014-04-22
Uznemiravali biste starije gospođe,tsts
:D
:D
2014-04-12
Zasto ne? Kad se vise bide postupalo po zakonima ove zemlje ? Ako je plocnik izvan crkve slobodan za ljude zasto ne bi bio i za proteste . Nadam se da ce demokracija doprijeti bar do vrata crkve ak vec ne moze unutra posto je crkveni ustroj čista diktatura i hijerarhija gora nego u JNAmaggie13 wrote:Sve podrzavam,samo sa indignacijom odbacujem ideju o mjestu susreta..mislim,ispred crkve..:D
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Na dan inauguracije Trumpa, antifašisti/liberali pozivaju na opće narodni ustanak..
» Antifašisti, socijalisti i radikalna ljevica u nasilnim protestina protiv La Pen
» Soroševci i 'antifašisti' prosvjedovali protiv Orbana!Smrdi na fašizam
» Neoliberalni mediji u vlasništvu milijardera pozivaju na revoluciju i otpor protiv Trumpa
» Umjetnici i drugi(radnička fronta, platforma 112) pozivaju na oružanu borbu protiv fašista na vlasti
» Antifašisti, socijalisti i radikalna ljevica u nasilnim protestina protiv La Pen
» Soroševci i 'antifašisti' prosvjedovali protiv Orbana!Smrdi na fašizam
» Neoliberalni mediji u vlasništvu milijardera pozivaju na revoluciju i otpor protiv Trumpa
» Umjetnici i drugi(radnička fronta, platforma 112) pozivaju na oružanu borbu protiv fašista na vlasti
Page 5 of 8