Antifašisti pozivaju na demostracije protiv klerofašizma
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Antifašisti pozivaju na demostracije protiv klerofašizma
ne,ne..uspoređivat antifasiste i branitelje..tststsjastreb wrote:Pa ako se u navedenoj crkvi odigrava nečuvena provokacija,onda je red da se ispred crkve održi i prosvjed.maggie13 wrote:Sve podrzavam,samo sa indignacijom odbacujem ideju o mjestu susreta..mislim,ispred crkve..:D
Isto kao što je i grupa branitelja postavila šator ispred Ministarstva obrane,budući su ih isprovocirali baš neki ljudi iz dotičnog ministarstva.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
partizani su isto braniteljimaggie13 wrote:ne,ne..uspoređivat antifasiste i branitelje..tststsjastreb wrote:Pa ako se u navedenoj crkvi odigrava nečuvena provokacija,onda je red da se ispred crkve održi i prosvjed.maggie13 wrote:Sve podrzavam,samo sa indignacijom odbacujem ideju o mjestu susreta..mislim,ispred crkve..:D
Isto kao što je i grupa branitelja postavila šator ispred Ministarstva obrane,budući su ih isprovocirali baš neki ljudi iz dotičnog ministarstva.
Guest- Guest
ne znam za Maršala ali za Josipa Broza bi se možda mogladeda na aparatima wrote:Može li se uplatiti misa zadušnica za pokojnog nam Maršala Tita, u istoj toj crkvi gdje se moli za dušu Pavelića?
n_razbojnik-
2014-04-15
ali casni,bez mrlje i mane..;-)deda na aparatima wrote:partizani su isto braniteljimaggie13 wrote:ne,ne..uspoređivat antifasiste i branitelje..tststsjastreb wrote:Pa ako se u navedenoj crkvi odigrava nečuvena provokacija,onda je red da se ispred crkve održi i prosvjed.maggie13 wrote:Sve podrzavam,samo sa indignacijom odbacujem ideju o mjestu susreta..mislim,ispred crkve..:D
2014-04-12
ovo je misa za osobu a ne fasistickog namjesnika tako da OK...ukazivanje na degutantnost posjeta takvom skupu ako nisi bas obitelj mi isto OK...prosvjed ispred crkve mi bezveze
zasto je zakljucana moja tema ?
zasto je zakljucana moja tema ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ne može... nek ti epi objasni zašto...deda na aparatima wrote:Može li se uplatiti misa zadušnica za pokojnog nam Maršala Tita, u istoj toj crkvi gdje se moli za dušu Pavelića?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
da ispred crkve... kakvi su to antifašisti. Nego oćel ona mirt oprat kosu ovaj put? Oćel erceg doć na štakama ili bez? Oćel margetić na još koji štrajk glađu da se udeblja još deset kila?
marcellus wrote:da ispred crkve... kakvi su to antifašisti. Nego oćel ona mirt oprat kosu ovaj put? Oćel erceg doć na štakama ili bez? Oćel margetić na još koji štrajk glađu da se udeblja još deset kila?
došao je
crvenkasti-
2014-04-17
zašto antife nikad ne prosvjeduju protiv parastosa za čiču?
marcellus wrote:zašto antife nikad ne prosvjeduju protiv parastosa za čiču?
Što ti je to "parastos za čiču"?
crvenkasti-
2014-04-17
Misa zadusnica za Antu na cirilici.
2014-04-14
abraham wrote:Misa zadusnica za Antu na cirilici.
Otkud marc i ti to znate?
crvenkasti-
2014-04-17
Boli te patka ili djoka...
2014-04-14
Marcelus je četnik.
crvenkasti-
2014-04-17
Nije ali zna cirilicu ..
2014-04-14
Domaci izdajnik, bi se reklo
2014-04-14
Marcelus je profesionalna budala. Plaćenik. To nema nikakvu vrijednost.
Ja sam, baš ono, budala iz uvjerenja. Ja se stvarno tako osjećam.
Ja sam, baš ono, budala iz uvjerenja. Ja se stvarno tako osjećam.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:marcellus wrote:zašto antife nikad ne prosvjeduju protiv parastosa za čiču?
http://www.nezavisne.com/novosti/drustvo/Ravnogorci-u-Banjaluci-odrzali-parastos-za-Drazu-Mihailovica/200987/galerija?gId=15576
http://www.infobiro.ba/article/251248
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
abraham wrote:Domaci izdajnik, bi se reklo
nepoštena inteligencija, truli liberal, apologet kapitalizma, klerofašista i općenito govno od čovjeka. Narodni neprijatelj, nevjernik i heretik.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:zašto antife nikad ne prosvjeduju protiv parastosa za čiču?
http://www.nezavisne.com/novosti/drustvo/Ravnogorci-u-Banjaluci-odrzali-parastos-za-Drazu-Mihailovica/200987/galerija?gId=15576
http://www.infobiro.ba/article/251248
DNEVNI AVAZ, 18.07.2006
N.N. 17.07.2013
Samo to si našao?
crvenkasti-
2014-04-17
mislim da ne jer ju nitko ne bi htio održati. kao ni za staljina u ruskoj pravoslavnoj crkvi. a to ipak dva brata od zanata.deda na aparatima wrote:Može li se uplatiti misa zadušnica za pokojnog nam Maršala Tita, u istoj toj crkvi gdje se moli za dušu Pavelića?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Na dan inauguracije Trumpa, antifašisti/liberali pozivaju na opće narodni ustanak..
» Antifašisti, socijalisti i radikalna ljevica u nasilnim protestina protiv La Pen
» Soroševci i 'antifašisti' prosvjedovali protiv Orbana!Smrdi na fašizam
» Neoliberalni mediji u vlasništvu milijardera pozivaju na revoluciju i otpor protiv Trumpa
» Umjetnici i drugi(radnička fronta, platforma 112) pozivaju na oružanu borbu protiv fašista na vlasti
» Antifašisti, socijalisti i radikalna ljevica u nasilnim protestina protiv La Pen
» Soroševci i 'antifašisti' prosvjedovali protiv Orbana!Smrdi na fašizam
» Neoliberalni mediji u vlasništvu milijardera pozivaju na revoluciju i otpor protiv Trumpa
» Umjetnici i drugi(radnička fronta, platforma 112) pozivaju na oružanu borbu protiv fašista na vlasti
Page 2 of 8