Soroševci i 'antifašisti' prosvjedovali protiv Orbana!Smrdi na fašizam
Page 1 of 1
Soroševci i 'antifašisti' prosvjedovali protiv Orbana!Smrdi na fašizam
http://www.direktno.hr/domovina/orbana-u-zagrebu-docekali-prosvjednici-iz-gong-a-inicijative-dobrodosli-i-centra-za-mirovne-studije-140964/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Soroševci i 'antifašisti' prosvjedovali protiv Orbana!Smrdi na fašizam
koliko ih je bilo?pet,sest?
2015-09-08
HDZ ionako na vlasti provodi antifasiticku politiku ,prvo ekonomskog pustošenja i iseljavanja pa onda naseljavanjem mujagama
MA sta njih boli kitomir za Orbana. Ispendreciti i zatvoriti na 48 sati pa opaliti krivicne prijave.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
peta kolona..kazu da ih nema u hr... ..samo pratiti trag novca i imas ihRingo10 wrote:MA sta njih boli kitomir za Orbana. Ispendreciti i zatvoriti na 48 sati pa opaliti krivicne prijave.
2015-09-08
Pa ovi su na tragu EU i Bruxellesa kojemu domoljubi vise iz šupka, kako sad posrtati ove a da se ne poseru domoljubi?
Vecina novca za udruge se daje BRANITELJIMA I CRKVA ISTO POVUČE DOSTAvuksadinare wrote:peta kolona..kazu da ih nema u hr... ..samo pratiti trag novca i imas ihRingo10 wrote:MA sta njih boli kitomir za Orbana. Ispendreciti i zatvoriti na 48 sati pa opaliti krivicne prijave.
To su milijarde
i sad je problem nekih par tisuca za sta ja znan npr. Gong i slicni
..nisi ti svoja...usporedi sa kojim novcem barataju nevladine navodno 'nevladine' udruge i braniteljske..osim hvidre..sve druge braniteljske udruge kubure sa novcima...hvudra je pod vladom ove ostale nisu i ovise o donacijama...najvise..o clanarinama...plus sto im novac ne fila soros i ovi iz inozemstva...ne trkeljaj bezveze...Sora wrote:Vecina novca za udruge se daje BRANITELJIMA I CRKVA ISTO POVUČE DOSTAvuksadinare wrote:peta kolona..kazu da ih nema u hr... ..samo pratiti trag novca i imas ihRingo10 wrote:MA sta njih boli kitomir za Orbana. Ispendreciti i zatvoriti na 48 sati pa opaliti krivicne prijave.
To su milijarde
2015-09-08
E bas si pogodioAssadNaPodmornici wrote:HDZ ionako na vlasti provodi antifasiticku politiku ,prvo ekonomskog pustošenja i iseljavanja pa onda naseljavanjem mujagama
Ko s prstom u oko
Hdz se osramotio s ANTIFASZMOM .
Bas osramotio.
Doveo nas tu gdje jesmo zbog tog sto nije SHVATIO ANTIFASIZAM I njegove zasluge iz NOB
Znam s kojim novcima barata crkvavuksadinare wrote:..nisi ti svoja...usporedi sa kojim novcem barataju nevladine navodno 'nevladine' udruge i braniteljske..osim hvidre..sve druge braniteljske udruge kubure sa novcima...hvudra je pod vladom ove ostale nisu i ovise o donacijama...najvise..o clanarinama...plus sto im novac ne fila soros i ovi iz inozemstva...ne trkeljaj bezveze...Sora wrote:Vecina novca za udruge se daje BRANITELJIMA I CRKVA ISTO POVUČE DOSTAvuksadinare wrote:peta kolona..kazu da ih nema u hr... ..samo pratiti trag novca i imas ihRingo10 wrote:MA sta njih boli kitomir za Orbana. Ispendreciti i zatvoriti na 48 sati pa opaliti krivicne prijave.
To su milijarde
Preko milijardu
Znam koliko novca je namjenjeno iz općinskog priračuna kpd mene
Vecina za branitelje .
Kaj ti seres
teta Sora..a da ti i ja malo poharamo te Držitelje tog novca..Ja posli na Bahame,a ti na Barbados...Sora wrote:Znam s kojim novcima barata crkvavuksadinare wrote:..nisi ti svoja...usporedi sa kojim novcem barataju nevladine navodno 'nevladine' udruge i braniteljske..osim hvidre..sve druge braniteljske udruge kubure sa novcima...hvudra je pod vladom ove ostale nisu i ovise o donacijama...najvise..o clanarinama...plus sto im novac ne fila soros i ovi iz inozemstva...ne trkeljaj bezveze...Sora wrote:Vecina novca za udruge se daje BRANITELJIMA I CRKVA ISTO POVUČE DOSTAvuksadinare wrote:peta kolona..kazu da ih nema u hr... ..samo pratiti trag novca i imas ihRingo10 wrote:MA sta njih boli kitomir za Orbana. Ispendreciti i zatvoriti na 48 sati pa opaliti krivicne prijave.
To su milijarde
Preko milijardu
Znam koliko novca je namjenjeno iz općinskog priračuna kpd mene
Vecina za branitelje .
Kaj ti seres
Guest- Guest
Similar topics
» Selefije prosvjedovali protiv LGBT govana u Tuzli
» Sud u Srbiji kaznio prosvjednike koji su prosvjedovali protiv Veselina Sljivancanina
» Navijači i veterani prosvjedovali protiv micanja murala s nacističkom kacigom
» Antifašisti pozivaju na demostracije protiv klerofašizma
» U Zagrebu i Rijeci prosvjedovali protiv "umjetnog virusa" i 5G mreže, privedeno troje
» Sud u Srbiji kaznio prosvjednike koji su prosvjedovali protiv Veselina Sljivancanina
» Navijači i veterani prosvjedovali protiv micanja murala s nacističkom kacigom
» Antifašisti pozivaju na demostracije protiv klerofašizma
» U Zagrebu i Rijeci prosvjedovali protiv "umjetnog virusa" i 5G mreže, privedeno troje
Page 1 of 1